erikaklang

LMFAO/MINA/KUNGAR

Kategori: MUSIC

Sjukaste. Denna dagen var nästan lika fett som studenten. Så mycket älskar jag dom här grabbarna.

Mötte upp ida, jonas, fanny och ida på stationen och tog halv12-tåget ner till stockholm. Strosade i några affärer och åkte sedan ut till Globen och hotellet. Var oerhört skönt att bo precis bredvid. Gjorde oss hemma i rummet och sen gick vi till globen shoppingcentrum och köpte candy på jam jam och lite läsk. Degade sen på rummet tills det blev middagsdags. Åt god mat, drack ett glas vin, taggade lite och pratade innan det blev dags att fixa oss och sedan gå till globen/annexet. Kom från andra hållet jämfört med alla andra som kom från tunnelbanan så vi slapp köa och kom in på direkten, lämnade in jackorna i gabben och sen var det bara att köra. Placerade oss vid barområdet, drack och lyssnade på förbandet. Far East Movement. Blev riktigt glad när det var dom. Konungar dom med ju.


MR.A fångade den här i luften åt mig när konungarna kastade ut. Tur han har som är lång. Ida och fanny som posar fint.



Förstår inte att dom bästa bilderna blev så små.. Men iallafall. Det var det bästa någonsin! Den bästa konserten jag varit på. Har blivit några genom åren men den här tar fan priset. Hoppas på att Avicii också levererar om lite mindre än två veckor!

Efter konserten och efter att ha köat allt för länge och efter att ha sagt hejdå till andra som skulle åt annat håll gick vi våra små steg till hotellet. Skönt att slippa trängas i t-banan. Härjade omkring på rummet ett tag innan vi varvade ner och lade oss i sängarna. Var fortfarande svårt att sova efter en sån oslagbar kväll.

Vaknade sen dagen efter innan klockan alla tre. Gick och käka frulle och packade sedan ihop oss. Hade bokat ett tidigt tåg hem då vi skulle ha match. Såklart blev den inställd. Tänk om man hade fått veta det innan helgen började... Jag som tog det oerhört lugnt med drickan.. Soffhängde med sanna till en film när jag kom hem. Käkade och åkte sedan till A för att kika på big brother. Äntligen har det börjat igen!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: