erikaklang

BANKETT

Kategori: ERIKA/KLANG

Som sagt så var vi på bankett i onsdags och detta var för att det var en mässa på skolan på dagen. Mässan heter Bokorridoren och anordnas av elever på vår skola. Bla Frida som suttit i layout gruppen och gjort massa snygga postrar, biljetter, kort, kataloger. I allafall så är mässan mest för mäklare och mäklarstudenter men jag tycker det var spännande ändå. Massa mäklarföretag ställde ut en monter och anordnade tävlingar och letade nya studenter att rekrytera. Man ska nätverka, nätverka och nätverka. Jag var bara där ett tag då det egentligen inte var för mig ju. Så jag, Kajsa och Thea åkte till Kajsa, köpte med oss glass och åt på hennes balkong och fixade oss tillsammans. När mässan var slut så var det då dags för banketten som anordnades i salen svansjön på Scandic Triangeln. Riktigt fint. Först var det mingel med bubbel och sedan slog vi oss ner vid borden för 3 rätters. Man satt blandade studenter med företagare, åter igen för att nätverka. Vid maten var det även underhållning av en killa som körde lite standup. Riktigt rolig! Men när maten var slut var det dags för efterfest. Borden bars ut och de fixade ett stort dansgolv och då hade vi som roligast! Dansade länge, knäppte fula bilder och satt och snackade. När klockan sedan slog 3 och de skulle stänga kände vi oss alldeles perfekt nöjd med kvällen så då gick jag och Adam och käkade innan vi gick hem och sov. 
Har inte många bra bilder från den här kvällen asså vilket är lite synd. Kände mig riktigt snygg hehe. Vågade mig ut med lockigt hår för första gånge och satan vad jag trivdes. Allas lockar brukar ju jämt åka ur men mina satt verkligen där som satt! Till kockarna blev det en svart sminkning för att dra ner på sötheten från lockarna. På kroppen hade jag svarta byxor med vida ben och hög midja i lite sådär silkigt tyg, och till det en kort och silvrig topp med lite ärm. Skorna har jag ingen bild på tyvärr..
Blev en tur upp till dj-killarna även denna gång. Åh det var så kul när alla var så finklädda!
Våningen och Villan hade ställt dit en fotoautomat och jävlar vad kul vi hade i den. Ser ju för hemsk ut på bilderna men ett riktigt roligt sätt att spara minnen! 
Haha. Den här kan ju få avsluta och sammanfatta hur sjukt roligt denna kväll var! Vill bara göra den om och om igen.

LUGN/HELG

Kategori: ERIKA/KLANGBilderna här får representera fredag och lördag. Har tagit det riktigt lugnt dom här dagarna. 
I fredags gick jag över till skolan för att skicka in mitt arbete som har legat klart i några dagar. Efter det möttes jag, Annie och Frida upp och tog en kaffe på mysiga kafferosteriet. Det blev en fika på 2 timmar ute på deras innergård fylld med massa snack, men när tårna började frysa gjorde vi en runda på stan. Dock utan någon shoppinglycka men det kanske var lika bra. Avslutade sen dagen i soffan framför tvn med Adam och några chokladbollar. 

På lördagen vaknade jag upp med redig halsont, men som tur var hade jag inget planerat så kunde bara vila. Gjorde lite nytta här hemma istället och städade. Ett par fina påskliljor har fått flytta in också. Även lördagskvällen slutade i soffan framför tvn med Adam, fast den här gången med små chokladfyllda ägg. 

Lagomt fartfylld helg efter en fartfylld vecka. Får se vad denna söndag har att bjuda på!

PROMENADERNAS/MÅNAD

Kategori: ERIKA/KLANG

Hörrni det händer så mycket just nu så bloggen kommer i kläm lite. Vet inte riktigt vad jag ska börja någonstans. En gemensam faktor för den senaste tiden är ju vädret. Fy satan vad fint det har varit! Supervarmt så man kan sitta itisha ibland liksom. Har varit ute på oändligt många promenader och löpturer. 


Den här gången promenerade jag bort till nya lägenheten och checkade av området riktigt ordentligt. Närmaste gymmet, affären, hur långt från skolan och centralen. Haha gillar att vara förberedd. 

Det är från en eftermiddag mitt i veckan där det var så sjukt varmt! Promenerade ner till kanalen bakom Centralstationen och satte oss här vid vattnet och solade länge. Det verkligen luktade sommar och vinden hade en sån där riktigt skön värme, som en sommarbreeze. 

 Den här skönheten är från en morgon pw ca kl 8. Härligt att börja morgonen så! 
Det är är från i torsdags. Vi var ju på bankett på onsdagen så vi var rätt trötta men vädret var ju så underbart så man var ju tvungen att gå ut. På förmiddagen gick vi till andra sidan stan bort till Kajsa för att hämta mina saker som jag lämnat där när vi åkte till banketten. Gick sen längs gågatan och satte oss vid en trappa ner mot kanalen där det var helt vindstilla. Åt varsin frukt, solade, läste tidningen och tittade på folk. När vi väl var hemma åt vi lunch bara och sen längtade vi ut. Packade väskan med kaffe och en filt och gick ut här utanför vår lägenhet och satte oss på en brygga vid havet. Underbart härligt!

NY/LÄGGE

Kategori: ERIKA/KLANG

Som ni vet ska ju lägenheten vi bor i nu säljas. Detta betyder ju att vi måste flytta på oss. 1 april ska vi vara ute ur lägenheten och det kändes rätt hopplöst och jävligt stressigt ett tag, men nu har vi faktiskt fixat ett nytt boende. Vi kommer att bo i en studentlägenhet på Rönnen vid Värnhem. En ovanligt stor också på 41 kvadrat. De flesta på Rönnen brukar vara runt 20-26 kvadrat. Området är jättebra också. Helt ok lågt till skolan, nära till centrum och värnhemstorget, närmare till gymmet och gymmet vi brukar gå på pass på, mycket småbutiker osv. Det känns bra faktiskt! Det bästa är också att hyran nu kommer att bli mycket mindre varje månad och man får några slantar över. Det är också hyresfritt juli och augusti vilket är kanon eftersom vi kommer att tillbringa sommaren i Gävle. Och hörrni, idag är det fettisdagen så jag hoppas ni ätit en liten semla idag. Jag åt min till frukost hehe.  


SÖNDAG

Kategori: ERIKA/KLANG
Denna helg har familjen varit här på besök. Riktigt trevligt med många goda middagar, shopping och massa fina timmar tillsammans. Fina tulpaner fick vi. Hade redovisning och kursavslutning i fredags också så har haft helt tomt i huvudet och inget att tänka på denna helg. Riktigt skönt! Efter middagen i lördags, när familjen gick tillbaka till hotellet, åkte jag hem till Frida där flera i klassen och lite annat folk höll till. Men när klockan var 2 och de gick till en klubb så cyklade jag hem. Var helt slut då. Idag har jag bara tagit det lugnt, varit en sväng och handlat och sen tittat på film. Vi hörs hörrni.