erikaklang

P&L

Kategori: ERIKA/KLANG

Imorgon drar jag till Peace igen. Taggat till tuss. Kommer hem på söndag. Kiss.

I/AM/A/HERO

Kategori: ERIKA/KLANG

Allltså, mina dagar är så urbota tråkiga. De ser precis likadana ut som de tidigare 2 veckorna fast med ett sjukt mycket tråkigare jobb. Plus att jag börjar tidigare och slutar senare. Sedan kollar jag på fotboll som vanligt, äter, tränar, kommer hem och ser på fotboll och sedan däcka i sängen.

Jag har åtminstone p&l att se fram emot! Fysatan vad jag är taggad. Vi får se om det slår förra året.

Sedan kan jag ju tala om att torsdagen förra veckan avslutades med långbord på t-bo och en massa max-mat-påsar. Gratis är gott! Efter det åkte vi till stugan så fort Slovakien-Italien och Paraguay-Nya Zeeland matchen var slut. Firade midsommar med familjen, westlunds, mormor, tremänningar i rader och kompisar och jobbakompisar till dem. Åt massa mat, fikade, åt igen, sjöng karaoke med brudar från philipinerna, söp till (haha), tårta och avslutade kvällen med korvgrillning, dock bara bröd för mig, vid elden i solnedgången med trubadur. Toppen! Just i den stunden gjorde det inte så mycket att man visste vad som pågick här hemma. Resten av helgen var jag en livsnjutare på topp. Har dock fullt med sår från allt ringåkande efter båten och myggbett från ja, odjuren.


Sanna: -"Hej hej, ta oss till hmm, orsa!"



Råsnygga bilder, tack!

DANSA/SAMBA/I/LILLSJÄLEN

Kategori: ERIKA/KLANG



Åh herregud. Det här med bruna ägon och brunt hår. Vad är det för något? Det går ett pirr genom hela kroppen ända in i den där lilla själen jag har och jag tror den börjar dansa samba eller något sånt.

Det är sinnes hur snyggt det är. ack. och han på bilden. jag säger bara - SAMBA!

GRABBARNA/GRUS

Kategori: ERIKA/KLANG



Har kollat på fotboll, tittat lite på det där bröllopet, åkt båt med grabbarna och tagit det ruskigt lugnt idag. Nu åker vi in till stan och käkar och går på bio. Skönt. Toppen dag.

HARD/WORK

Kategori: ERIKA/KLANG






Alla dagar den här veckan har sett likadana ut. Kliver upp vid 7, jobbar och har cirka 200 barn skrikandes runt omkring mig till klockan 3 då jag åker hem, kollar på fotboll, däckar i soffan av ren utmattning, äter, sticker på träning, kommer hem och kastar mig i soffan för fotboll igen och somnar på direkten efter det.

Barnen dödar mig. Man har alltid en liten flock som drar i ens armar och ben, vill leka, spela kort, fotboll, bada, leka vattenkrig, få flätor, hoppa hopprep osv. Men det är bra roligt också. Toppen jobb!

WE/ARE/GOLDEN

Kategori: ERIKA/KLANG

Tänkte posta lite snygga tuva-bilder ifrån skolavslutningen våran. Tyckte det passar bra eftersom jag börjar jobba imorgon.



Kvällen bestod av massa bad, skratt, prat, mat, massagetåg, kortspel och annat skoj! Har verkligen underbara vänner! Kiss.

KISS

Kategori: ERIKA/KLANG



Eftersom att kiss spelar på stadion ikväll, och jag inte är där, har jag hedrat dom hela helgen med mitt örhänge. grymma örhänge.

STUDENTEN/2010

Kategori: ERIKA/KLANG

GLÖM/INTE...

Kategori: ERIKA/KLANG

BALLONS/BALLONS

Kategori: ERIKA/KLANG



Gårkvällen var grym! Den var bra på så många sätt och hadde inte kunnat varit bättre. Lite tuva-bilder kommer nog upp senare. Nu drar jag iväg till skolan för att se alla studenter springa ut och gratta amanda lite. C YA.

SOMMARLOV/NU/VAA

Kategori: ERIKA/KLANG



Äntligen har jag fått sommarlov! Sticker iväg till bästa Tuva för poolparty med bästa brudarna. Underbart.

1/2/3

Kategori: ERIKA/KLANG

Måste erkänna att jag älskade de anonyma kommentarerna jag fick vid den här tiden förra året!

LÖÖKE/18/BAST

Kategori: ERIKA/KLANG

Såhär såg det ut i fredgas när vi firade världens bästa Johanna.


alla foton från tuva baby

ph1_champagne  ph2_ursnygga hanna  ph3_födelsedagsbarnet  ph4_kubb

LET/THE/GAMES/BEGIN

Kategori: ERIKA/KLANG

Hola guapas. Smällde precis en efterhängsen mygga, kl.9 på morgon. På torsdag slutar jag skolan guys och på fredag börjar fotbolls VM. Kul! Ligger just nu i sängen och lyssnar på lite officiella VM-låtar, studerar scheman och funderar på att ta longboarden till affären för att köpa VM-bibel eller nått. Det var så satans roligt, och häftigt, sist under EM då spanien vann. Befann mig nämligen där då och satans vilket drag det var! Underbart.

Här kan ni kolla in en en helt okej bra hemsida, om ni är intresserad.

FAN/VAD/JAG/FULLKOMLIGT/ÄLSKAR/DET/HÄR/MODEJOBBET!

Kategori:





photos: kim gordon

styling: emily faulstich, kim gordon

hair: anna dilustro

model: zoe, LA models kids

DOT/DOT/DOT

Kategori: ERIKA/KLANG

Jag är en såndär person som man kan träffa 10 gånger utan att komma ihåg mig...

EN/SALIG/MEN/HÄRLIG/BLANDNING

Kategori: MUSIC









MY/PUMA/GIRL

Kategori: ERIKA/KLANG



Hade en grym dag med Nordin igår. Den puman alltså! Kom hem med en del ändå. t.ex. en tjocktröja, två linnen, två t-shirtar, 4 nagellack, ett par tights och ett par dojor till mamma. Har njutit i solen hela förmiddagen fram tills att det blev alldeles grått. Skaplig väderomväxling. Snart ska jag på möte på t-bo inför sommarkulan-jobbet. Later.

OFF/TO/THE/HUFVUDSTAD

Kategori: ERIKA/KLANG



Drar till stockholm idag med Nordin för en heldag med shopping. Härligt som satan. Kiss.

HAPPY/BRITHDAY/GIRL!

Kategori: ERIKA/KLANG



Idag fyller käraste Johanna Lööke år. Gratttis! Ikväll blire party hos tjejen. Härligt!

FAV/PIC

Kategori: ERIKA/KLANG


helt klart en av mina favoritbilder

Har APU den här veckan. Har varit hos min pappa på HP invent och ätit kex, druckit varm choklad och suttit vid datorn. Gjort det jag är bäst på helt enkelt. Dock är det luncherna som toppar det hela. I onsdags åt vi thai och sushi, igår åt vi schnizel på Munkens och idag ska vi käka på Safflors skafferi. Fint. Har dragit på mig en fin förskylning också. Yiho. Har pallrat mig iväg och tränat ändå varje dag vilket jag inte borde ha gjort. Äh, ska träna på lunchen idag med. Mår bäst då. Later.

HEY/YA

Kategori: ERIKA/KLANG

BURNED/SKIN

Kategori: ERIKA/KLANG



Var i högbo med ekonomiarna idag. Stekte på bra, spelade kort, jagade bort fåglar och fikade. Väl hemma gick jag på stan med mamma ett tag, fikade lite till och åkte sedan hem och åt. Härliga sommardagen slutade med att jag tog longb. till t-bo och kollade på fotboll.
Härlig info for you guys. Hörs!