erikaklang

SIF! of course .

Kategori: ERIKA/KLANG

Tjejsnack v. 44

Kategori: ERIKA/KLANG

Haha , jag råkade ju göra fel tjejsnack .  tänkte inte på veckan. Här kommer iallafall rätt :)

Vecka 44
Årstiderna Ämnet kommer från Camilla

  • Vilken årstid är den bästa, varför?    Sommar , för att det är varmt & man får vara ledig :)
  • Alla årstider har sin charm! Känner du så också, vilken charm har de olika årstiderna?  Jo , det är klart. Sommar, för det jag skrev. Hösten för att det är så himla mysigt.  Vinter, för julen & födelsedag :D , & SKIDOR! Ohhyee .   Och tillsist Våren, för att det är så himla skönt när vinter äntligen försvinner & det ska bli varmt & skönt igen   .
  • Skulle du kunna leva utan nån årstid, vilken, varför?   Nja , alla behövs ju för att man ska känna helhet  :p  
  • Under vilken årstid fyller du år?   Vintern, 18 dec.
  • Hur brukar du bli firad, hur har du kalaset?   ja ? det är vell olika liksom .

MEN SJUNG HALLELULIA !

Kategori: ERIKA/KLANG

Jag har sumpat det, jag lovar! Ingen mer änglakör skommer att sjunga hallelulia.  Det skule iallafall förvåna mig om jag gick vidare till gästrike laget :o 
Altså vi hade det andra breddlägret idag & jag tyckte verkligen att det gick dåligt . Det gick bättre förra veckan än nu kändes det som.  Aja man får ju se..
men för att bli på bättre humör så kan ni få se en fin bild från göteborgs cupen ´07

image70
mysigt på båten ;)

Igår så hade jag & Ida supertrevligt iallafall :) vi kollade på Andra avenyn (första avsinittet jag sett, har missat alla andra. har inte haft tid när det går liksom, får kolla på alla avsitt senare )  först sedan Ugly Betty i en halvtimme & efter det såklart Desperate Housewives. Sedan låg vi i soffan & bara segade & orkade inte resa oss så vi började kolla på något konstigt som inte ens var bra ju!  vet inte vad det hette heller ;) haha
Gick & la oss ganska tidigt men vi låg länge och pratade .
Vaknade vid 9.  Åt frukost, kollade på lite kort m.m  "räv"sov lite till efter det ända tills jag fick något ryck & drog ut ida på en lång prommis :D 



så här långt gick vi :), jag bor vid den lila pricken liksom . sen gick vi där den röda linjen går :)

gästrike träningen började 14.30 & det var smaling i sandviken 14.00 så annas pappa kom & hämtade mig 13.30. Alltså var ida tvungen att ta 12.30 bussen från mig ;)  åkte på träningen ju & det vet ni ju hur det gick. Sedan åkte vi direkt till våran träning efteråt . I bilen så frågade Mita , våran tränare om jag ville vara med och träna med deras lag imorron. Det ville jag jättegärna men  vi ska ju till sthlm imorron .. Ska vara med nån annan gång :)  Kändes ändå inte så ledamt med tanke på att jag tränade från 14.30 till 18.30 idag . Är ganska slut :o 

men sthlm ska bli trevlig imorron iallafall . skriver om det imorron när jag kommer hem :) Då får ni se vad jag har köpt också :)

HMM ..

Kategori: ERIKA/KLANG

Little hell´s  ?

wooohoohaa .

Kategori: ERIKA/KLANG

Jag får vell börja med vad jag gjorde igår. Jo , jag åkte ju på stan med sanna & kikade lite. Vi åt lunch på Java iallafall. Varm macka -  grillad fuccacia, taco  ÅHHH MUMMMS . Jag älskar verkligen det!  fast det kostar ändå 53 spänn så det vill man inte alltid lägga ut på mat.  hihi .   Vi gick till De &´ Sånt, alltså en secondhand butik & jag hittade en skitsnygg( !!! )  väska. Eller mer som en bag liksom. Adidas för 275:-, vill verkligen ha den men. Jag köpte den inte eftersom jag ska till sthlm satt jag får vell hoppas att den finns kvar när jag kommit hem & skrapat ihop lite pengar igen ;)  . Men jag skulle inte tro det !  haha . Emma kom senare & vi gick med henne. Hon köpte iallafall en tröja från gina.  En lejongul.  Mycket fin. 
Efteråt åkte vi hem till mig bakade kola & kollade på film - Hjälp jag är en fisk!

image69
Mycket bra!  hihi

Sedan åkte vi hem till Emma för hon skulle äta & sedan skulle Sanna också hem för hon skulle på träning. Emma åt & sedan följde vi med & kikade på hockey . HÅIK/SIF - Sandviken - 6-5 .  Efter hockeyn släppte Emmas mamma av oss vid mig & jag åt & packade lite för jag skulle sova hos henne :) Mysi Mys .

Idag vaknade jag ju hemma hos Emma , vi gick upp & åt frukost  . Sen kollade vi på Skönheten & Odjuret . Den slår allt! Vi grinade båda två ;) haha.
Jag skulle till tandläkaren igen kl.13.20 & Emma bor nästan precis berdvid så det var ju perfekt . Jag fick en plast skena till överkäken för att hålla tänderna på plats & sedan fick jag tandställning nere också. De tyckte inte att jag behövde men jag ville . Om man har perfekta uppe så borde man vell få ha det nere också! eller hur ?!
När jag var klar där så åkte vi hem till Emma igen & åt potatisbullar. Sedan vidare till mig och kollade på Eldorado. Den är också jättebra. Mycket film & mys men det är ju så det ska vara på lov ju! :D Jag höll verkligen på att glömma träningen idag men jag kom på det som tur va i sista stund . Den kom jag iallafall precis hem ifrån & nu sitter jag & väntar på ida som ska komma, hon ska sova här också . Ska gå och möta henne vid bussen, Gullida .
Puss! / E. 

MUMMA !

Kategori: ERIKA/KLANG

åhhh!  visst ser det bara FÖÖR gott  ut ibland när man kollar på gamla barn filmer av astrid lindgren .
Ta bara madicken , när de sitter uppe på taket & har picknick , när de kastar köttbullar m.m även när de sitter i träden med kossorna under när de langar över drickan & kastar korv mackor . haha
image67  madicken är så söt :)

OCH pippi ! när de är i karamell affärn & hon äter hur mycket godis som helst!  de där gula smör karamellerna. ohh mumma !   och när hon gör ett skepp kommer lastat med prickigkorv mackor i bäcken till dunderkarlsson & blom . ohh .

image68

Tjejsnack v.43

Kategori: ERIKA/KLANG

Vecka 43
Relationer Ämnet kommer från Jenny

  • Är det viktigt att man gör något aktivt för att förbättra för miljön?   Ja ! alla vill vell ha en fin & trevlig miljö!
  • När du handlar mat, väljer du då kravmärkta varor framför de som inte är det?  Ja? jag brukar faktiskt inte handla så ofta ;')  men det beror kanske på .. om jag följer med mamma & handlar så säger jag åt henne att köpa krav, men om jag handlar själv för mina pengar så händer det ju inte ofta !  :$
  • Väljer du att åka kollektivt om det finns möjlighet till det dit du ska? Det beror faktiskt på vilket humör jag är på men jag åker ofta buss faktiskt .
  • Vad väljer du helst, nyproducerat eller second hand?  Hahah allt beror på , vad som är snyggast liksom :')
  • Kan du ge något tips på vad man kan göra för att förbättra för miljön?  Åk mindre bil!  & släng inte skräp i naturen :'p

Ugglefia .

Kategori: ERIKA/KLANG

herregud !  vi har lov & jag sitter uppe nu :o   jag vaknade halv 8 och var superpigg ju . kunde verkligen inte somna om .. pappa jobbar hemma idag så jag har lite sällskap iallafall :)  sanna skulle ringa mig halv 10 & väcka mig ,  vi ska ner på stan en sväng. får vell se om jag hittar något .  eller hittar gör jag vell alltid men jag kanske tvningar mig själv & stå över att köpa det .  jag måste ju spara pengarna tills vi ska till stockholm.  haha  
mysi mysi ska det bli iallafall .
kommer ihåg förra höstlovet när bara jag & mamma skulle åka och det blev snöstorm ! vi åkte till stationen iallafall & då såg vi att alla tåg hade ställts in :O   vi fick boka om på nytt så vi kom iväg iallafall några dagar senare.  vi fick till & med pengarna tillbaka för biljetterna som vi inte uttnyttjade . det brukar man ju inte få . 

vi ska till britta på fredag & partaya med alla tjejer igen . hon har fyllt år . bara jag kvar nu . 18 december av alla dagar!!! , fytusan .  det ska iallafall bli jätte mysigt hos henne. tur att det var dagen efter sthlm för då har man ju alltid en massa nytt allt välja på , vad man ska ha på sig liksom  :)  haha . 

ska vell fixa lite nu innan sanna ringer & tänker jaga upp mig .  höhö  
ha en bra dag ! / E.  

WOOHOOI .

Kategori: ERIKA/KLANG

image63



OOJJEEE  ,  vilken outfit . höhö

tights & tunica - Gina Tricot ,  sjal - någon konstig affär i bollnäs . ahah
örhängen - H&M ,  Kofta - grandma's outlet . haha  mormors som jag lagt beslag på . hihi väskan jag har på mig på den lilla bilden är från mormor med ;) (som man egentligen inte ser , bara "bandet" då)
 och väskan i bakrunden som hänger på dörren är från H&M den med .


& ett svart ansikte får alla stå ut med om man ser ut så som jag gjorde på kortet . ni får iallafall något att skratta åt när ni ser min pose ;) haha

MYSIS MED MAMMI .

Kategori: ERIKA/KLANG

Det blev en mysis dag för mig , började ju att dammsuga bilen & tjäna lite kosing :)  vet inte hur mycket jag ska få ännu , men mamma tyckte jag gjort det suupperbra :*  hihi .  putsade rutorna på bilen också , & pappi har ett fult brynäsmärke på bilen som jag gnuggade lite extra på & då blev han suris , haha . han sa att det skulle bli avdrag på lönen . hoppas att han skojjar vafan ;')   när jag damsugit klart var jag iallafall genomfrusen ! det blåser ju som storm där ute  ,  tog på mig mysis kläderna nr. 1  :)

image61

ohh , jag älskar det <3    jaja . stökigt rum .  so what ?  ;)

fixade lite mat & efter det åkte jag & mamma iväg på en tur till owe jansson. köpte lite nödvändiga saker som deodorant , den där nya rexona girl . luktar faktiskt supergott :)  & sedan en morgonrock & handduk i U.S POLO  .
ingen intressant men ändå :') på vägen hem så sa jag till mammi att jag ville åka & kolla på de där nybyggda husen vid engeltofta & så gjorde vi det . sedan åkte vi mer innår bönan för det var någon på hennes jobb som bodde där som vi skulle kolla huir det såg ut .  sedan fortsatte vi utåt & kikade på böna fyr & in vid gråberget m.m .
Åkte ut igen på den större vägen mot utvalnäs .. trallade lite & sedan mot harkskär där min frissa bor :) såg så fint ut så ;) sedan ända ut till utnora & vidare så att man kom ut vid björke ! :O  jiosses blev en ruskig tur . skulle aldrig kunna bo ända ute i harkskär   , det är ju hur långt som helst till allting !  men det var ssuuper mysigt iallafall :)

ska äta lite mat nu & sedan ska jag iväg på hockey med älskling emma :D <3

Puss <3 / E.

Söndag morgon

Kategori: ERIKA/KLANG


 

God Morgon !

Jag somnade faktiskt skaplig tid igår, ungeär 12 , efter Monster till svärmor .   haha shit vilken häxa hon var :')   emma britta & sanna var här igår ju & vi sminkade sanna & fixade hennes hår , alltså det blev skit skabb, fast det var ju det som var meningen också ! haha  grön ögonskugga & knallröda läppar, glittergele i håret  m.m
har ingen bild på min kamera men sanna har annars om jag får tag på den senare ! :)  haha . & jag hade min lejongula sjal & så målade jag röda läppar , då så kände jag mig som hon ( som jag aldrig kommer ihåg vad hon heter )  i project runaway , hon som var med barn .. någon som vet ?  

jaja , vaknade 10 så jag fick iallafall 10 skönta timmars sömn :) 
det behövde jag verkligen . efter den slitande matchen igår.   jag har verkligen ont i hela kroppen! 
så idag får det bli lite av en vila dag :) eller jag ska damsuga bilen & tjäna lite pengar tills jag ska till stockholm .  Det behövs ju , har en hel lista jag ska köpa , haha närå får se vad det blir . jag kan ju nästan lova att det iallafall blir något från monki :D  SJUKT FINA SAKER !  hihi

ikväll har jag iallafall lovat emma & följa med på hockeymatch , i valbo . så det får bli det ikväll :)  vet inte vad vi ska gör efter det än .. 


 

Ha en bra dag !  

Gobitar från MONKI .

Kategori: ERIKA/KLANG

www.monkigirl.se finns det hur mycket fint som helst! Kolla på collection  bara :D
Alla nya fina höst kläder är helt underbara. 

Jag har ungefär 7 t-shirtar från monki redan + skjortor m.m.  I love it ! Och tröttnar aldrig på dom. Så fina tryck & så sköna dom är! Underbara helt enkelt :D köp köp köp :) hihi.  Monki finns på götgatan 19 och i SOUK gallerian och flera andra ställen i stockholm, det står ju föresten också på hemsidan. Bara att kolla. Så gå in och kika om världens bästa affär finns i just din stad ! ;') 
& det är billigt också :D

Haha , jag låter som värsta försäljaren ju! hah

Hofors IBK - Strömsbro IF

Kategori: ERIKA/KLANG

mm , vi hade samling kl 12 i hofors . & det tar 45 min att åka ända till det pullis stället .

ja & matchen började 13.15 .  vi spelade på 2 femmor iallafall & det gick faktiskt bra ändå men va FAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN , jag hatar att förlora . med 5-3 dessutom :o 

det var verkligen inte rättvist !  vi var nästan till & med bättre men jag tyckte átt det kändes ändå som att jag gjorde en bra match . det var iallafall vad jag fick höra av alla föräldrar när jag kom ut efteråt då jag surat ett tag ;') 
haha , men jag gjorde vell ungefär vad jag kunde . jag kommer tyvärr inte ihåg vad det blev i varje period .. 

vi låg 2:a i serien förr innan denna match men nu så ligger vi 3:a fast med samma poäng som GGIK som ligger 2:a men vi har sämre målskillnad än dom . 
 
jag kan inte lägga in en bild på tabellen för det gick inte att lägga in en bild i det formatet & inte kan jag skapa en länk för det går inte ens att trycka på . jjaja . ni får nöja er med min förklaring ;)  haha , bara att tagga till nästa match ! är spelledig nästa helg satt om 2 helger då JÄVLAR . vi möter alba då så . TAGGA TAGGA !   vi har nu 4 träningar på oss att fixa det här ! :) 
GOOO .

LOOOOOOVVV :D

Kategori: ERIKA/KLANG

jaa , hann inte skriva igår  hade fullt upp , haha näerå ! men nästan . gick i skolan iallafall som vanligt alla fredagar & längtade bara tills vi skulle sluta så vi äntligen får höstlov :D & NU ÄNTLIGEN ! haha så sköööönnt !
d
et var ju jag & emma som skulle hålla i idrotten idag . det gick bra faktiskt :)  vi körde plåsterjaga . något som vi aldrig hade gjort tidigare . det var typ vanlig jaga & det var 2 st  som jagade med boll . alla andra fick springa omkring fritt i salen & om man blev träffad skulle man sätta sin hand på stället där man blev träffad som ett plåster .. när man fick slut på händer så hade man en chans till med benet så alla hoppade omkring som sär  hahaha . såg skit kul ut iallafall :D 
efter skolan var jag med emma , gick hem & duschade hos mig eftersom vi hade idrott sista timmen ..  åt mellis lite & sen satt vi oss & spelade sims :D hihi .
men vi gjorde såklart koden så man slipper sköta familjerna utan det är bara att dra upp humörsmätarna så att det mår toppen hela tiden . man slipper hålla på & gå på toa & äta & massa shit .

ni som inte vet koden så :   boolprop testingCheatsEnabled true  

precis så ! med storbokstav på endel & mellanrummen & så annars funkar det inte !
Men:   man måste göra koden inne på kvarteret innan man går in på någon familj :D

ja iallafall så var jag med emma & sedan kom sanna , min kusin & var med .  mysigt hade vi & kollade på idol m.m .

idag så vaknade jag vid halv 10 & gick ner & åt frukost , GRÖT of course . höhö  ska man ladda till match så ska man ! ;)   mer om matchen kommer senare .  

ikäll ska vi tjejer mysa igen :) hos mig this time .  har redan vart & köpt snarra med mamma & pappa  :)  sedan ska vi kolla på ett monster till svärmor som går ikväll på kanal 5 kl: 21.30 :) 

 image58

tänkte se den på bio förr men det blev faktiskt aldrig av ..  mysigt kommer det iallafall att bli !

Jag blev antagen till  gästrikelaget F-15 breddläger 2 också :D  skit kul , jag trodde faktiskt inte det ! :) 
alla i vårat lag som blev antagna till breddlä. 1 kom med, ( GRATTIS TJEJER :D )  förutom Håkis :/ <3<3<3<3    men vi vet ju iallafall att du äger , eller hur ?!  :) 

GODDAGENS!

Kategori: ERIKA/KLANG

vanlig dag i skolan , med vikarie på engelskan . GUNNEL , fyfabian vilken hemsk människa ,  kärring till & med , man får säga så till sånna som henne !  passa er om ni någonsin får en vikarie som heter Gunnel ..
 annars så gick dagen .. men sista timmen hade vi NO provet . gick ganska bra ändå . får se vad det blev för ett resultat . tror på ett VG iallafall .
efter skolan så åkte jag som sagt ner på stan & träffade sanna .. hon hade fått ett par skor idag från praoen. Ganska snygga faktiskt :)  inköpen blev inte så värst mycket att komma med , men en sjal kom jag iallafall hem med :) 



kommer även en bild på jackan som jag lovat ..



fuling bild men det var den enda som man såg jackan det minsta bra på.. ljuset blir så konstigt & jaa  skit samma .. ingen ville knäppa kort på mig heller så jag fick knäppa på mig själv :o  & jag blundar på bilden jag vet . haha men det är med flit ;) 

hmm , torsdag ! är det något bra på tv ikväll då?

men nu måste jag leta reda på lite bollekar eftersom jag & emma ska hålla i idrotten imorron ..
hoppas bara att det går bra .   puss .

Snabbis ..

Kategori: ERIKA/KLANG

Blir en snabb blogg , i pausen på greys of course ..  haha
trök skola  som vanligt ..  & sedan följde ida med mig efter skolan, som alla andra tisdagar & onsdagar när vi har träning :D det gör inget , det är bara MYYYSS ;) 
sedan träning då , men trökt gick det att springa . jag kom liksom ingen vart :')
hem , mat & sedan no plugg för hela slanten ..
vi har no prov imorron & då ska jag fan i mig få bra betyg ;) 

bara 2 dagar kvar nu , sen är det höstlooovv :D
Ska ju till stockholm en dag iallafall . med mamma , hennes syster & min kusin :D MYSMYS.
shoppa hela dagen .. är nog ute efter lite mer tunikor & sånt .

imorron ska jag iallafall hälsa på sanna ( min kusin ) på hennes prao . på din sko :)
går kanske på stan med henne efter då hon slutat ..

jackan kommer in senare , eller imorrn nån gång , hinner inte nu ! för nu har det börjat .  
bye

Gästrike träning

Kategori: ERIKA/KLANG

God morron !

Kom hem vid 22 igår från gästrike träningen så jag orkade inte skriva då ..
men jag tror jag sumpade chansen iallafall att komma med, jaja vi får se . det gick inte så bra , jag sköt mest bara bollen över sargen . haha  men när vi kom så bytte vi om & gick ut på plan . lite information & uppdelning av lag . det blev 4 lag som sedan skulle möta varann .  jag kom iallafall med anna & sandra från mitt lag :D  haha  det är ju svårt att spela med folk som man inte känner alls .. man har inte en aning om hur de spelar o.s.v . men det gick väl hyfsat ändå förutom "bollen över sarg"  haha .  

& föresten , jackan som jag var & kollade på med pappa som jag sa att ni skulle få se ..  den har jag inte köpt ännu :P  ska köpa den idag & sen kan jag lägga ut en bild på den .  Hinner inte lägga in den efter skolan , ska på träning på direkten nästan men efteråt så .

måste iväg till skolan nu , 

Ha en bra dag!  

YEEESSS

Kategori: ERIKA/KLANG

Kom precis hem från tandläkaren & jag har tagit bort min tandställning ;D  jag har haft räls i typ 2 år nu ;O 
men gud vad det känns konstigt nu när den är bort !  men jag får vell vänja mig helt enkelt ..  sedan tog de massor av avtryck & röntgen bilder m.m

skolan har inte heller vart så ansträngande . började med syslöjd & det flyter ju bara på .. sedan hade vi idrott & då hade vi styrka ..  sen bild & jag är klar med mappen :D ni ska få se den när hon har ssatt betyg på den ..
men nu så  håller vi på med en slags fantasi bild där allt ska flyta ihop i varandra , jaja .

jag är så himla nervös nu , det är ju gästrike träning idag ;P   de kommer & hämtar mig vid 5 & det är bara 2 timmar & 20 min kvar !! ohhhhhh. men det kommer nog att gå bra .

kommer en bild på laget i göteborg nu :



kanske är risiga kvalitén men jaja ..
haha ska äta nått nu .

MUMMAAA

Kategori: ERIKA/KLANG

sitter vid datorn på pappas jobb nu ( på HP, ni vet det där dator märketgrejjen .. )& väntar på att han ska sluta ! vi ska som sagt ner på stan & kika efter en skid/vinter jacka ..
medan jag väntar & sitter här så dricker jag varm choklad , äter chokladbollar & pepparkakor .. Yummie .
Njuter nu bara . Det här har jag verkligen förstjänat .hahah!   Det har vart så trist väder idag , bara små regn & mulet hela dagen !.
jaja , om jag nu hittar en jacka så får ni se den sen :D

seeya .

Tjejsnack

Kategori:

Vecka 42
Relationer Ämnet kommer från Ewelina

  • Vem är den människa som du vet att du alltid kan komma till oavsett?  Det måste vara Emma, min trogna vän i vått & tort !
  • Vågar du rangordna dina vänner och bekanta i vilka som betyder mest? Kan man göra det eller inte? jag vågar vell men det går inte för mig iallafall, emma kommer först för att hon har jag känt längst & vi har ju till & med firat 10års jubileum .. men sen då ? , alla kommer på en gång ! :D    Att rangordna är kanske inte så shysst alla gånger . den som kommer först blir säkert jätteglad men den som kommer sist kanske inte trodde att det var så längt ner & då kan ju hon/han bli jätteledsen . det är nog bäst att läta bli att skriva en lista helt enkelt .
     
  • Har du blivit sviken av en vän någon gång? Hur/När? Känns det fortfarande? sviken & sviken kan man inte heller säga ..  Nej , blir det då .
  • Känner du att du har en bra relation till människor omkring dig?  ja , absolut .
  • Vad tror du andra tycker är din bästa/sämsta egenskap?  jaa ? , vet inte faktiskt . kanske det bästa är att jag är snäll & sånt inte vet jag .. det ska jag fråga ! ;)

FIGHT FOR IT .

Kategori: ERIKA/KLANG

kom hem från skolan för ett tag sen .. vi har egen träning & då slutar man & får ha egenträning liksom .. haha men jag ska ut & springa snart .. sen ska jag ner till pappas jobb & vara där & dricka varm choklad med lite chokladbollar som jag just har bakat innan vi ska ner på stan & kolla på vinter/skid jacka , OHH vad jag längtar!

vi fick iallafall en balnkett om mallorca resan idag :D , men det är bara 13 st från 2 klasser som ska få åka , så det gäller att man skriver bra !  ska kämpa för det !  hih

 nej , nu ska jag ut & springa en sväng ! hörs .

MYS MED FLICKORNA<3

Kategori: ERIKA/KLANG

hejsan :)

jajamen , det har vart så himla mysigt & tevligt hos ida :)
det hela började med att jag då blev upphämtad av emmas mamma & sen vidare till ida :D vi kom dit alla gav henne presenterna , hon öppnade & blev JÄTTEGLAD :P haha  sen så manikenga (opps, stavning ? )  hon lite . hon fick en tjocktröja 4 trosor 2 halsband en tröja & smink m.m .
jag blir så avis när jag ser alla paket . haha men snart är det ju min tur ! ;) mohohaha

aja , sedan åt vi förrätt - pestopaj . hur gott som helst ! jag älskar pesto .
sedan pratade vi & mös lite , sen varmrätt - potatisklyftor , kycklingspett , quinoa (jag älskar det med ), tzatziki , bearnesesås , grönsaker  & bröd. MUUUMMMSS .
mysade & pratade lite mer . & framförallt vila magen :) hihi .
åt sedan efterätt-  cheesecake (ÄLSKAR DET OCKSÅ! ) , toscarutor & schnikerskakor .

lite senare in på kvällen så sjöng vi singstar , jag var faktiskt bättre än vad jag trodde :P  haha
vid klockan halv 1 ungefär så började vi att bädda , trångt med mysigt !  skulle kolla på film då , typ "dead sielence" eller nått.. men vi fick inte på den . det blev något knas , försökte hur länge som helst men det gick inte , nått hade hänt med dvd:n så vi fick gå upp och väcka idas pappa & så fick han komma ner & grejja det . tog ett tag det med men tillsist så :)   fast då var jag så trött så jag  somnade nästan på direkten. haha rresten somnade också förutom ida & ida (haha) som satt uppe & kollade :')  fast de tyckte ändå inte att den var så bra så det gjorde inget .

vaknade iallafall av att maddes mobil ringde . typ kvart över 9 . alla var helt död . men jaja , ingen kunde somna om heller satt.. låg & pratade lite till & sen åt vi frukost .  madde & sandra drog hem efter ett tag för de skulle bort & sen rasade det iväg folk & tillsist var det bara ida  ida ida emma & jag kvar .  vi tog en prommis runt åbyggeby . myyyss . älskar hösten men vill ändå bara iväg utomlands .. hihi

åkte iallafall hem vid 4 sådär . nån gång måste man ju hem liksom ;)
satt mig & ritade på bildmappen .  sedan mat & sen datorn bara .

ja, och så var helgen slut & en hel vecka kvar i skolan innan det kan bli höslov . jag är så trött på det hela nu .

ska vell sätta mig & kolla lite på tv nu iallafall om det finns nått intressant att se . jag mena desperate & greys är ju inte på  söndagar ;)


föresten här kommer lite bilder från matchen i går ..

  sandra # 9

  håkis tekar & emma visar äset x') hahaha

  matilda i målet & josse visar bara rygg .

  emma I  skuter på bollen och jag trallar iväg därifårn ..

sen har vi knäpp enskillda bilder till våran hemsida men de är inte värda att visa ! :O

här kommer ett lag foto också ...

image53
det är jag trea uppe från vänster med en helt galen min ..  hahahha

Strömsbro IF - Storvik IF

Kategori: ERIKA/KLANG

japp , har kommit hem från matchen nu . blir en snabb nu för snart kommer de & hämtar upp mig :)
 i första perioden blev det 1-0 till oss
i andra tog de ikapp till 2-4 & i tredje slutligen 5-5.
vi började att spela med 3forwardspar & 2 backpar men efter andra perioden gick vi ner till 2 forw.par & då gick det jävla mycket bättre .
tog ett poäng iallafall .
slutresultatet blev vell ganska jämt ändå men vi hade förkänat ett 5-4 !  sista ruttna 5-5 målet är bara att glöma!

jusste de hade bara 1 92:a & resten var 91 & 90 :or . mohohaha

jaja , snart kommer det . det ska bli så himla kul .10 tjejer ! maten - förrätt, varmrätt & efterätt :) & sen ska vi kolla på en skräckis & sen såklart sjunga singstar :)
haha jag är oslagbar! *not*


 
hoppas ni får det lika kul! :) 

tagga tagga

Kategori: ERIKA/KLANG

ojojoj , tagga tagga !   ska på match snart, mot  Strovik . KROSSA ...
ni får veta efter hur det gick om jag hinner blogga innan jag ska till älsklings ida  :)

här kommer iallafall sakerna jag köpte igår :)

image43

        

mössan 49.90:- & örhängerna 39.90:- kommer båda från H&M .
de grå tightsen 99:- & den långa svarta munkjackan 249:- kommer från Gina tricot .

jaja , jag vet att ljuset blev jättekonstiga i bilderna men jag hinner inte fixa det . ska på matchen nu ! 
önska oss lycka till ! :)  
♥ 

En jädra lång lista .

Kategori: ERIKA/KLANG

10 favoriter:

Färg: Svårt att välja
Mat:  Mormors & pappas mat :)
Band: inte en aning , har ingen riktig favorit.
Film: Hmm..
Bok: vet inte alls? ..
Sport: Innebandy ofcourse , ingen tvekan.
Årstid: Sommaren lätt!
Veckodag: Jag älskar Lördagar.
Glassmak: Vanilj
Tid på dygnet: Jag gillar kvällarna, myyys

9 för tillfället:
Humör: Trött men glad ändå
Smak: Colegate  
Kläder: tights , tunika, sjal , kofta , underkläder & strumpor
Bakgrund: på laget , göteborgscup
Nagellack: Lila
Tid: 23.33
Omgivning: ZzzZzzz . haha
Irritationsobjekt: None

8 första: (första alltså...inte nu)
Bästa vän: Emma
Screen name: Hm.. Det minns jag fan inte!
Husdjur: Fiskar
Piercing: Tog hål i öronen när jag var 5
Förälskelse: Alltså jag vet inte om man kan kalla det förälskelse, kom igen jag gick i tvåan.. Men jaja =P
Musik: Backstreets boys!  Helt klart
Bil:  ?
Kyss: 2an typ. ingen aning liksom .

7 senaste:
Cigarett
: aldrig hänt & kommer aldrig .
Mat: Havregrynsgröt
Dryck: Vatten
Biltur: till skolan i morse
Kyss: no idea ?
Spelad låt: backstreetboys -
TV-program: Idol .

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nix
Brutit mot lagen: yes
Blivit arresterad: nej
Badat naken: Ja
Varit med på TV: Nepp , ljud bara (a)
Kysst någon du inte känner: Aa..

5 nej tack:

Kläder: vet inte
Mat: skaldjur
Musik: Techno och sånt -.-
Dryck: Cola, nej tack.
Personlighetsdrag: Falska

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Ritade på min bildmapp
Du kan höra just nu: musik .
Du inte kan leva utan: Familj & vänner <3
Du gör när du har tråkigt: Flummar haha

3 personer:
Du kan berätta allt för: Emma, mamma & ida
Du tycker om: Samma som ovan antar jag.  fast britta får också klämmas in , shit the same ;oo glöm aldrig britta!
Du inte gillar: Säger inte. =P

2 val:
Kaffe eller te:  inget !
Vår eller höst: Vet inte

1 önskan: Att få fler önskningar ;'D mohoahaha 

FREDAG

Kategori: ERIKA/KLANG

oh , det är äntligen fredag .  det är ju allafall det man längtar efter mest under veckorna.
helt vanlig dag i skolan, på musiken så håller vi på med att göra en egen låt, det går ganska fint faktiskt , & den låter bra också! ;) Can't let go heter den .  än så länge då .
på idrotten spelade vi innebandy så då fick man ju visa upp sina talanger lite !  hihi

efter skolan åkte jag emma & britta ner på stan. träffade ida när vi gick av bussen . följde med henne till hemmakväll för att hyra film tills imorron när vi ska på "kalas" till henne :D  längtar!  hittade iallafall en film men kommer inte ihåg vad den hette faktiskt ..  aja . hon åkte hem & vi köpte paket till henne .  blev lila nagellack från malava , en lila lite längre t-shirt från gina & ett  hårspännen från H&M som hon önskade sig :p  
emma & britta åkte hem & jag gick med mamma på stan . köpte en del saker som ni kan få se imorron .  kameran är fixad så ni kan få se sakerna imorron för jag sitter vid fel dator nu :)  tror iallafall att jag tänker köpa en lika dan tröja som vi köpte till ida , till mig själv också fast i den lejongula färgen istället ..  jaja

åkte hem & lagade mat .  schnizel & potatiskroketter & bea . yyyuuummmie :p  & GURKA :p
 emma kom & sedan britta också , gick till konsum och köpte godis.  traskade hem & kikade på idol .
det är alltid mysigt :D

fusk gustav som åker till thailand imorron !  åhh

längtar till imorron , herregusse :d  får vell gå och lägga mig nu så det blir morgon nån gång ;)
bye .

Vilket skit!

Kategori: ERIKA/KLANG

det blev något fel på bilderna .
ursäkta :) ♥

2 månader !

Kategori: ERIKA/KLANG

ohlala , det är bara 2 månader kvar till jag fyller 15 , ett efterlängtat år .  haha .
men jag hinner ju bara fylla, innan alla andra fyller 16 vafan!  jaja om man ska se det på den ljusa sidan så blir ju dom 40 före mig & då är jag bara 39! mohohaha .

det har iallafall vart en lång & tröttsam dag! gick ända till 20 över 3 idag ! . gick hem & satt mig & kollade på film med bror. Familjen addams, Återkomsten! .   gjorde kola också & satt & åt det :)  haha .
sedan fick det bli en rita bildmapp eftermiddag |-)  snart klar iallafall , då kan ni få se :)

mita , våran tränader ringde precis mig & sa att det var dax för gästriketräning på tisdag . jag är redan nervös .
blev uttagen förra sesongen också , men då var det 89:or med också & jag är 92:a  ganska stor skillnad .
i år är det iallafall i min ålder .

här kommer det lite bilder från cupen i helgen :

    sandra jagar bollen :)

   iväntan på match .

  jag täcker framför målet .

  efter en match .

  det ska bli roligt på tisdag iallafall :)

men jag blir så frustrerad på alla som ska åka utomlands nu . vet till & med 3 st som ska till thailand bara . 
gurra åker på lördag . fuskis !  jag vill följa (a)
jaja , snart är det skidsemester iallafall :D 
 
måste iallafall duscha nu . sen tv .

Din kycklig vinge!

Kategori: ERIKA/KLANG

Först skola då , det hände ju som vanligt inget speciellt . Men vi har faktiskt en sjukt snygg idrottslärare . Det gör ju alltid skolan lite bättre ;)  hah .

Var med ida efter skolan. Vi satt vid matbordet & åt mellis ända sen vi kom hem från skolan tills vi skulle iväg på träning .  ÄLSKAR ida . Hon är så söt! , båda var iallafall på skratthumör ,( tur det annars hade den andre svimmat .. )  HÖHÖ , hon började fantisera att hon gick med en kyckling vinge på stan ;'D  Som då var jag . :o  Hah 
då tänkte jag mig såklart henne som en & blev det mycket roligare ;)
När vi väntade på att emma skulle komma & hämta upp oss så skulle hon leka kurragömma, medans jag stod & sköt lite .  HON VAR SÅ FUL!  haha . När det sedan var min tur gömde jag mig bakom bilen men efter ett tag vågade jag inte sitta där isåfall hon skulle komma & skrämma mig ! Jag hatar det !  Haha , det låter som att vi går i 3:an men skitsamma. Vi hade iallafall superkul ! :) 
 
Med det var faktiskt otroligt jobbigt att träna idag. Ibland känns det ju som att man kan springa hur långt som helst , men idag kom jag ingen vart alls!  Och just idag skulle vi ju såklart köra tåget.  Ni vet då man är många som är i ett lag & så börjar en person att springa & så ska man hämta upp alla eftersom .. Sedan ska man släppa av alla också. Jag var iallafall helt DÖD .

Jaja väntar bara på greys nu , såg att det stod i tidningen att Callie hade någon hemlighet att berätta . Kan knappt vänta!  see ya .

ordinary day .

Kategori: ERIKA/KLANG

en helt vanlig dag i skolan ,
syslöjd - läraren kom fram till mig och sa :  erika , jag håller ett öga på dig! ,  sattsar  du högt ?
vad ska man svara ?! , näe , det gör jag inte . jag satttsar på IG , vad tror hon ?  aja hon kan ju inte sänka betyget iallafall .  :D
idrott - smålagsspel, doppboll med medicinboll , kälkhockey & fotboll . mitt lag, med mig som lagkapten, vann helatiden ;)  men det var iallafall skitkul .
bild - keep working på min bildmapp
engelska - trist
spanska - trönade till provet imorron  :o
hem & träna spanska samtidigt som jag kollade herkules & åt chokladbollar :'b
träning
hem & träna spanska, spanska , spanska .

önska mig lycka till !

Nu är det iallafall desperate ! , bye .

SIBF-cupen .

Kategori: ERIKA/KLANG

 vill jag egentligen inte ens tala om men ..
förlorade iallafall de två första matcherna  & den sista matchen blev oavgjord .
det var kanske inte våran dag helt enkelt .
aja , vi ligger iallafall 2:a i serien , det är viktigast ! , haha

TAGGA mot GGIK .

Kategori: ERIKA/KLANG

Matchen var på sportis , mot GGIK .
Förut har vi stor loosat mot GGIK, det har liksom varit att försöka hålla igen satt det inte skulle bli för mycket målskillnad.. De har alltid vart det bästa laget . Men vi har byggt på oss & det känns jäkligt bra & vi har blivit jäkligt bra också .
Det var seriematch så det är ju jävligt viktigt att vinna nu ..
I första perioden blev det 1-1 , vi spelade skit bra & det var ganska jämt .  
Andra perioden slutade 2-1 till dom .
Men i 3:e så blev det tillslut 2-3 till oss :D
Det känns så Jävla skönt ,  dom tror att de ska vinna över oss hur lätt som helst !   passa er för fan !
& dessutom , i vårat lag är det bara 92 :or & 2 st 93:or , i deras lag , deras utveckligslag , är det ända uppifrån
89:or & ner till 92:or ,   2 st 92:or bara , 

vi har 3 matcher imorron också  ,SIBF -cupen ,  ska tagga lite till nu!

stan med kusin , alltid lika trevligt

Kategori: ERIKA/KLANG

Var på stan idag men min kusin sanna . Fast hon är vell mer som en kompis , hon är ju bara i år yngre än mig & så tränar hon i samma innebandylag oss & fotboll förra året, då jag fortfarande tränade ..  la av förra säsongen . För mycket pain i knät helt enkelt & så var jag så kass , enligt mig iallafall ;) 
Aja , stan .  Köpte ett par knästrumor , 2-pack  ett par helt grå & ett par ljus & mörk grå randiga :)  superfina . 
Men jag  hittade en mössa iallafall , ÄNTLIGEN . Men den ska jag köpa nån dag i veckan med mamma . Tror jag även ska köpa en jättesöt  väska från H&M , eller så tar jag och köper den när jag & mammsen åker till stockholm på höstlovet !
Jag köpte ett rosa band igår föresten ,  jag känner mig stolt faktiskt !  haha

Vi hoppade av bussen vid mig & satt oss & vilade lite ;')  sen ritade vi lite också :p jag på min bildmapp & hon bara fritt .

Vi hade ganska mysigt  faktiskt .  Hennes mamma ringde & skickade hem henne på mat .  så så var det bara TAGGA TAGGA!  , här skulle det spelas match!

Lord of dance .

Kategori: ERIKA/KLANG

fick skjuts till skolan idag av pappa , det ösregnade ju som sagt ..  gick upp till musiken & där väntade britta min vän & massa andra . vi väntade i 20 min på att vikarien skulle komma för våran ordinarie musiklärare var på  turné .  vikarien kom iallafall inte så vi fick  ha håltimme i 1 timme & 45 min .. jag britta karin marcus & alex satt & myste i nåra soffor & gick till roffes & köpte lite godis & annat gott :)
 hade bara 2 lektioner till efter det sen slutade vi .   vi fick kompledigt från idrotten som är det enda vi har efter lunch i vanliga fall ,, så jag & ida gick hem till mig & lagade lunch .  shnitzel , pommes & beasås ;)  mycket bättre än skolans korvstråganoff  ;D
åkte iallafal ner på stan sen med alla flickorna ,,  hittade ingen mössa , som vanligt ! jag är ju inte förvånad precis ..   köpte iallafall inpregnerings spray till mina skor ..

efter stan åkte jag hem , åt & bytte om sen åkte familjen på lord of dance .  skit coolt :)

haha ska ut på prommis nu , skriver vell mer sen :) 

Linnet jag bara vill ha !

Kategori: ERIKA/KLANG

kollade på asos idag & hittade det här linnet som jag bara vill ha !


image36image38

                                frammifrån                           &                      bakifrån   :)

two days and snow .

Kategori: ERIKA/KLANG

jaa , det här får vell bli lite allt möjligt ,
skrev & skrev igår som en dåre , det blev ett jättelångt inlägg & när jag sen tröck på spara & publicera så försvann allt .   försökte ingen  men det gick inte , det måste ha vart nått fel på blogg .. aja inte vet jag

har smalat nya krafter i fingarna haha & får vell ta och skriva om allt igen & de nya som har hänt idag då ..

igår så var det bara två saker jag tänkte på hela dagen .. Liv & greys .
Liv den stackars tjejen som bara var 20 år ,  20 år !  hon fick bröst cancer när hon var 19 och  har fått operera bort sitt vänstra bröst , hon har fått en protes & du för ett tag sen fick hon reda på att hon bara  hade 1 & en halv månad kvar att leva .  hon somnade iallafall in igår kl 20.00 på sjukhuset ..  åhh stackars flicka , hon hade ju hela livet framför sig . :'(
& det andra var ju då greys såklart , om de skulle lyckas rädda meredith eller inte , jag kände på mig att det skulle ordna sig men ändå var jag så nervös . aja hon fixade ju det iallafall :D

gick i skolan som vanligt och kollade på film på spanskan & vi fick reda på vad vi hade fått på no provet & på matteprovet . på no:n fick jag iallafall MVG & på matten VG .  de flesta fick G eller G+ på matten , så jag är vell nöjd :) 
efter skolan var jag med ida iallafall , vi åt mellis och pratade ,  lyssnade på musik och satt vid datorn , och sedan klädde vi på oss träningskläder för det var ju dags för träning :) blev upphämtad av en kompis mamma & när vi stod där och väntade på henne så stannade det en bil & frågade mig vägen till skolgatan & jag visste ju vart det låg men jag kunde inte förklara . försökte iallafall och jag tror de hittade dit ;)  haha åkte iallafall iväg på träning & klubben är helt underbar !    efter det år jag duschade och målade på min bildmapp , jag gör det hela tiden jag vet , men jag måste ju , jag håller på med ett super krånglit & plottrigt mönster ,  & jag har ju MVG i bild så jag måste ju visa att jag fortfarande ligger på den nivån  ;) haha .  sen var jag bänkad framför tv vid greys & sen fråga olle :) 

idag så hade vi lång dag , fast var härliga lärare danne gör det roligt :)  på halv klasen med tjejer var det bas rösternas lektion , alla satt & pratade med mansröst  , Hahah ..  vi fick  även reda på hur det gick på svenska hörövningen ,  de var ett gammalt nationellt prov vi fick göra ,  jag fick iallafall MVG på det :) 
after school åkte jag hem till ida , emma var också med . åt melis & pratade helt allmänd om allt möjligt , spelade lite sims också ;'bb  haha .  kan faktiskt vara kul ibland .  sedan skulle hon på hockey så jag & emma fick cykla hem i ett jäkla väder ! snöblandat regn just då ,  uscha !
kom hem dyngblöt , bytte om & satt på mig mjukis ;)   stekte en hamburgare
  bara för att den här hamburgaren såg så motbjudande ut x)
 
satte mig & ritade lite på bildmappen.
GUD VAD KUL . det snöade idag !  de får mig att tänka på födelsedag :D men gud vad kallt det är då , jag måste ta & skaffa mig en mössa. jag hittar ingen jag gillar.. & passar i !  aja ska ner på stan imoron & leta igen :)

haha ,jag har fått sån himla dålig uppfattning av tiden , alltså på lång distans eller vad man säger ;'D
jag tror att jag ska fylla år & att det ska vara julafton nästa vecka men herregud , det är i december & det är i början av oktober nu . samma som att jag tror att vi ska åka på friluftsdag med skolan till kungsberget om 2 veckor fats det är i februari , jag hinner ju för böveln åka skidor hur många gånger som helst innan dess ju !   aja , tur att jag håller koll på de saker som ska hända snart då iallafall .

kramp i händerna nu igen ;) så jag orkar inte skriva om min hemska drömm jag hade i förrgår natt :/  at det en annan dag ! 
♥  

sammanfattning i reklamen , med en massage !

Kategori: ERIKA/KLANG

jaja , nu får det bli en kort & snabb sammanfatning av dagen .
lika bra att passa på nu när det är reklam på desperate :)

hade 2 & en halv lektioner i skolan idag . först syslöjd sen idrott & dans . jag fick dansa med våran supersnyyggga  idrottslärare :D  Haha .
sedan hade vi bild i en halvtimme för sedan skulle vi äta tidigre för vi skulle på konsert .
det var någon i sätra på träffen . nån för alla nior ,
 det var iallafall en band från afrika , de hade vart med i nån tävling där & de vann så priset vara att få komma & uppträda i sverige :)  duktiga var dom velll men supertråkigt !
 slutade iallafall halv 1 sen åkte jag & emma hem hit till mig & mysade ..
emma åkte hem & ida kom efter ett tag, sedan åkte vi på träning :)
det gick jätte bra med klubban faktiskt .

efteråt åt jag & duschade , & sen fick jag superproffs massage av pappa ;) otroligt skönt !
& nu kollar jag på  desperate housewives !  jag vet en sak som kommer att hända , och jag är överlycklig :D:D:D 
haha , hoppas ni är lika glad som jag ;) haha .

studiedag - mysdag på stan.

Kategori: ERIKA/KLANG

vaknade ganska tidigt av mig själv & var ändå rätt så pigg . gjorde i ordning lite frukost & satt mig framför tv och åt och kikade på film . tjenare kungen , så jävla härlig den filmen , jag blir alltid så glad när jag ser den :) haha

 
 
efteråt var jag på så bra humör att jag ritade på min bildmapp . sedan gjorde jag mig iordning & cyklade in till stan med emma & britta . mötte sedan ida också .  gick omkring och sedan satt vi oss att fika. mysigt mysigt.
efter att pappa hade slutat på jobbet kom han in på stan & så gick vi och kollade på innebandy klubbor ,
köpte iallafall en till snygging ,
    den var hur skön som helst .
ska träna med den imorron så får vi se hur den funkar :D
 köpte ett nytt fodral också, ett stort så man får plats med allt ..

åkte hem & åt & nu får jag sitta & slita med bildmappen som jag måste bli klar med snart ..

måste fortsätta ,   
/ ek

söndag

Kategori: ERIKA/KLANG

mysigt hade vi tjejor igår iallafall .  kollade på film , åt hemgjord kola & godis & läsk , (fettodag helt enkelt )  lyssnade på musik & sen en lång natt promenad , våran hederliga tradition :D

idag har jag iallafall sovit uuut . fast med en kompis här . men mysigt var det .
åt frulle & myste länge i sängen ,  klädde på oss fixade oss, sedan skulle hon hem & jag som hade lovat emma att följa med & kolla på hockey blev upphämtad & ivåg till kastvallen . hennes brorsa spelade .. de vannn iallafall med 13-0 , haha tycker synd om huge som dom mötte ;) 
efteråt åkte jag hem själv till mig & kollade på shrek 2 med axel . pluggade lite no & sen ritade jag på min bild mapp . farmor har vart här idag & då tjänar man ju alltid en liten penning . exakt vad jag behövde .. :D
åt mat & sen kom min vännina ida ;*) .  jaa , vi kollade mest på tv .. & lyssnat på musica :)

får se om jag går på stan imorron eller hur det blir, vi har ju studiedag satt  :)

match & annat mys :)

Kategori: ERIKA/KLANG

jajamen , har inte hunnit skrivit något..  men :

igår :  var jag som vanligt i skolan & på gympan hade vi orientering . är en jävel på det , men inte är det kul . jag sprang iallafall med madde & ida .  det gick bra & ganska fort även fast vi körde svåra banan . men jag skulle vara med emma efter skolan & hon sprang med två andra . & jag satt & väntade & väntade  men hon kom aldrig . tänkte att det typ hade hämt nått . att de hade svimmat eller nått liknande , men efter en timme typ kommer dom . & dom hade gått vilse x)   Även fast de hade haft karta ju! :D:D    suckers .

cyklade iallafall hem till emma & åt mellis & sedan åkte vi igen till hennes frissa för emma skulle färga sitt hår .  både blonda & bruna slingor . blev super fint :)  inte så här randigt som det kan bli utan mer satt de flöt in i varandra ..  jaja .
åkte sedan hem & åt & vidare till emma igen där väntade 4 andra tjejer på mig . High school musical 2 var det som gällde .
Premiären  .  den var faktiskt bra men många sköna låtar ;)

image31

efteråt drog vi hem till britta för hon var ensam hemma & myste & andra saker . tog sedan en promenad ett tag . men när vi hade lämnat av en tjej vid bussen & börja gått hemmåt kommer det en bil & kör förbi oss .  så känner jag en smäll på mitt ben :o  och sedan blev det jävligt blött .
vilket liv :O vuxna killar som kör bil åker omkring & kastar vatten ballonger på folk ... ÅH :O

Idag : vaknade & satte på mig match kläder & åt frukost , packade & vidare till match :D
 det var mot furuvik & vi hade hemma plan .  första peripden vet jag inte vad som hände .. när det var slut på första stod det 1-3 till furuvik.  fick oss en utskällning i omklädningsrummet & gick ut & körde igen .  när andra var slut stod det 5-4 , vi hade tagit ikapp :D:D . sandra i vårt lag gjorde hattrick ! , den ni!
när matchen var slut stod det till slut 6-5.  vi vann :D
trodde jag aldrig så kasst som vi spelade i första .  men men . det var ju bra domare idag iallafall .

efter matchen åkte jag med mamma in till stan , nu var det skor som gällde !
men jag är så kläsen av mig så det tar ju sin tid , hittade iallafall ett par snygga på wedins men jag var inte säker på dom så jag köpte dom inte . gick & kollade på alla skoaffärer som fanns & sedan bestämde vi oss för att åka till valbo & kolla också .  hittade inga där heller . men dom där vagabond som jag pratade om förut för 1.300 fanns inte i min storlek någonstans! köpte iallafall dom där från wedins sen , jag får ta & prova hemma & bestämma mig senare .. 

ikväll skulle jag egentlgen på party ;) , men där det skullle vara så blev syskonet magsjuk så det gick inte . blir nästa helg tror jag . ska iallafall till en kompis nu & mysa .
hoppas ni också får en trevlig kväll :D

I wish .

Kategori:

image30

informationskväll

Kategori: ERIKA/KLANG


skola ..

sedan gick jag hem bakade chokladbollar med min lillebror axel ( vi är ensamma hemma ) ,& myste lite innan nordins kom & hämtade upp mig för här skulle vi på informations kväll .  gick & kollade runt lite & gick på lite extra information om  sam , handel & hantverk .
jag tycker det är jätteroligt att hålla på med hår & sånt men jag tror inte att det är något jag ska sattsa på ..
 men sam & handel verkar ju intressant ,
hur tycker ni att det är ni som går där ? ,  eller om går på något annat ni tycker är bra ? ..

kom iallafall hem för ett tag sen så jag & lillebror gjorde iordning lite fika , kanelbullens dag ju :D
sen åt vi chokladbollarna från tidigare också ,& nu sitter jag här .

men en sak :  henrik lundström som var med i fråga olle igår , han är ju bara fööör snygg :D

         

han är skådespelare & är med i ondskan, tillsammans & massa andra filmer . men han spelar ju oftast tönten ..

bye .

Grey´s

Kategori: ERIKA/KLANG

Ohhh , bara jag som sitter hårt bänkad framför tv:n nu när det är grey´s anatomy ?
Love it .


image26

och det var ju så spnnade förra gången när hon ramlade i vattnet m.m så nu gäller det att inte missa en minut av det !

absolut ingenting

Kategori: LISTS

jaa , det här är ett totalt & värdelöst inlägg egentligen . skolan är ju inget att tala om för det är ju ointressant jämt . & efter skolan är det ju som vanligt innebandy träning , & sen inget mer liksom .
Men jag håller iallafall tummarna för josefin som är på dans VM i tyskland. Lycka till ♥

så det får liksom bli en trök grejj igen , menmen . ni behöver ju inte läsa .

 1. Hur mycket kontanter har du på dig?
500 spänn :D
2. Vilket ord rimmar på "test"?
FEST
3. Favoritplanet?
gah , inte en aning .
4. Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
emma palmqvist ;)
5. Vilken är din favoritringsignal på din mobil?
jadu..
6. Vad har du på dig på överkroppen just nu?
min snygga mörkgrön-ljusgrån randiga slafs-tröja xD
7. Sätter du etiketter på dig själv?
jorå
8. Ett ljust eller mörkt rum?
 har båda , bäst så ;)
9. Vad tycker du om personen du fick denna enkät av/hittade denna
snälling som jag gillar mkt :D
10. Vad gjorde du vid midnatt?
sov tror jag , eller så var jag på väg :p
11. Vad står det i ditt senast mottagna SMS?
jajamen , så du kommer dit i vilket fall som helst ;) <33   , från sandris min  
12. Var ligger ditt närmaste Seven Eleven?
stockholm ? inte vet jag
13. Vilket uttryck använder du mest?
inte en aning ..
14. Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
britta :D
15. Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast?
lillebror x'p
16. Hur många olika sorters droger har du nyttjat de senaste tre dagarna?
no idea .
17. Vilken ålder har varit bäst hittills?
14 tror jag nog.. fast ändå inte ><
18. Din värsta fiende?
vet inte .
19. Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
på mig själv ;'b
20. Vad var det senaste du sa till någon?
 jag talade om för britta vad dojjan önskade sig .
21. En miljon dollar eller förmågan att flyga?
lätt pengarna .
22. Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
 nja , kan man vell inte säga ;)
23. Senaste låten du lyssnade på?
Timbaland feat. One Republic - Apologize

spanien , here we come .

Kategori: ERIKA/KLANG

ja , det var vell en ganska tråkig & onödig dag egentligen . haha
var iallafall på syslöjden i 20 min, sen skulle alla göra den här nutidsorienteringen kl halv 9  som alla högstadie skolor i hela sverige ska göra samtidigt .
sedan hade vi gympa & jag hade släpat med mig sen där väskan helt i onödan!  för vi var ledig från gjympan , resten av dagen var ointressant , 
sedan blev min dag räddad för vi fick reda på spanskan att vi ska få åka som utbytes studenter till mallorca :D i vår , & jag längtar redan !

image23        image24

åh , vad härligt .
efter skolan åkte jag hem till ida & åt åt mellis - havregrynsgröt ofcourse & kollade i skolkatalogen som kommit , uscha .
sedan åkte vi hem till mig & vidare till träning :D
efteråt var det dusch & myskläder på , sedan lite matteplugg & nu väntar jag bara på desperate .

image22

bye ♥

Måndag

Kategori: ERIKA/KLANG

Måndag, trök trök trök .  men om man ska se det på den ljusa sidan så är det ju faktiskt enda dagen i veckan som det är längst till nästa tråkiga måndag ;)
dagen började iallafall men en härlig lästid med min sjukt bra´a bok .
image21

den ser inte så bra ut & den verkar inge bra när man läser på baksidan men det var en i min klass som tipsade om den ,  tack!
sen hade vi läsförståelse på sv men det gick iallafall rätt så bra . sen flöt det på & efter lunch hade ví PUH-tid så vi fick sluta efter den lilla kontakttiden.
gick hem & gjorde havregrynsgröt  satt mig vid datorn & som sagt väntade på att emma skulle komma hem. när hon gjorde det gick vi ut på en härlig lång-promenad. 2 ½  timme var vi ute .
sedan kom vi på att vi skulle cykla till dollarstore & det är ju faktiskt en jävla bra bit ifrån strömsbro , köpte iallafall en sjal .
kom precis hem från den & ska gå & ta lite middag nu tror jag , börjar ju liksom bli dags .  HÖHÖ

tråkigt .

Kategori: LISTS

aja , får bli en sådan här , har tråkigt & väntar på att emma ska komma hem bara .

Sju första:

Första bästa kompis
: Emma, ofcourse.
Första bil: -
Första husdjur: fiskar
Första semester: can´t remember
Första jobb: -
Första köpta skiva: ehm? vet inte
Första piercing: öronen ;),

fyra sista:
Sista bilfärd: i håkkies bil hem från match :) 
Sista filmen du såg: ... och så kom polly. 
Sista bubbelbadet: inte en aning ?
Sista måltiden: lunch, 

Sex har du nånsin
:
Dejtat en av dina bästa kompisar? nope
Blivit arresterad? nejnej
Blivit kär vid första ögonkastet? nej, tror jag inte
Varit på tv? ja, faktiskt.
Fått ditt hjärta krossat? mja , kanske .
Busringt till nån? ofcourse

Sju saker du har på dig:
Jeans
t-shirt
kofta
strumpor
underkläder
shal , alltid

Tre val:
Svart eller vit? både och
Sommar eller vinter? Sommar.
Choklad eller chips? choklad


En sak du ångrar:
jag ångrar hur mycket saker som helst ... fast ibland måste man göra fel för att förstå vad som är rätt.