erikaklang

FY/FAN

Kategori: ERIKA/KLANG

Fy fasen. Hemsk morgon. Vaknade. Mådde illa. Låg kvar. Blev störthungrig. Skyndade upp och åt. Tog det lite lugnt. Mådde illa igen. Klädde på mig. Borstade tänderna. Spydde lite. Borsta igen. Packade väskan. Började promenera till konsum för att ta 3an. Blev omcyklad av en snygging (något bra). Och nu står jag här. Väntar på bussen. För att åka och gymma. Svettas som ett djur. Hej!

DEN/SISTA/TIDEN

Kategori: ERIKA/KLANG


Spanade fotboll igår. 1-1 blev det och jag vill hänga upp Kalou i strypsnara.. Och Red Wings matchen.. förlust. Bra sportkväll..


Kröp ner i nybäddad säng igår. Kan vara det skönaste som finns.


Idag fyller våran fina CAP år. Grattis Lisa!


Mötte upp flera snygga brudar för att shoppa lite presenter. Imorgon ska vi på pinkparty!


Åkte sedan och tränade och nu ska jag krypa ner och fortsätta min dejt med Harry P. 500 sidor lästa och har bara kommit halvvägs.. Måste jobba på lite om jag ska hinna läsa dom tre böckerna som är kvar efter innan nyår. Hörs.

Test

Kategori: ERIKA/KLANG

Testar lite ja! Äntligen har ju blogg.se kommit med en app till Iphone!

FIN/KVÄLL

Kategori: ERIKA/KLANG











Idag är en spännande dag. Chelsea i Champions League och sen får vi se om Red Wings briljerar som vanligt.

FASHION/SHOW/SPRING/2012/RTW///HELMUT/LANG

Kategori: ERIKA/KLANG




En till favorit!

100/PICS

Kategori: ERIKA/KLANG




Lade märke till i helgen att mitt fina beroende just nu uppnått 100 bilder. Fint!

KINGSIZE/HEART

Kategori: ERIKA/KLANG

Hallå gänget! Har tappat motivationen lite. Vad är felet?.. Kanske inte har någon att skriva hemliga meddelande till? Eller? Tänkte uppdatera er lite om allt superspännande som händer i mitt sjukt intressanta liv.. fast nää. Hade ju som sagt familjedag i lördags, åt gott och umgicks. Gick sedan över till syrran nordin och hängde lite innan läggdagstid.


Hemmagjorda klyftisar och hemmagjorda lammfärsbiffar, lite örtsås, fetaost, oliver och en stor härlig sallad. Det godaste på länge. Vi alla stod i köket och lagade tillsammans, skötte sin egna del och dansade ikapp. Salladen var min bit det. En härlig mix av olika blad, gurka, tomat, paprika, lök, fänkol och lite feta.

Hela söndagen tillbringades i Sandviken på innebandyplan. Hängde mest med dom här idioterna till stjärnor.


Sally och Felicia gjorde ju dagen lite roligare. Pratade lite gossip, knäppte snygga bilder och planerade lite inför helgen då CAP-Lisa ska firas. Härligt.


Idag gick upp tidigt och hade körlektion. Mötte sedan upp brorsan för en 2timmars gym och gick sedan och åt på Java.



Kom hem och svirade om och cyklade ner på stan igen. Träffade UF Alumni-gänget, lyssnade på en föreläsning och gick sedan tillsammans till Helt Enkelt för middag. Härligt. Ligger nu trött i soffan i väntan på idol och sedan svenska hollywood fruar. Puss.

IT/WAS/GOOOOD

Kategori: ERIKA/KLANG



Hallå alla små darlings. Hade en fin kväll igår ja, ända in på småtimmarna. Det hade nog ni med hoppas jag. Idag har vi haft en riktig familjedag. Fortsätter med det ett tag till. Kyss.

MY/FRIDAY

Kategori: ERIKA/KLANG




Hallå små followers. Gick och blev massvis med förkyld igår och med rädslan att bli sjuk till helgen tränade jag inte. Inte idag heller. Kroppen känns lam, senig, tråkig. Sov mig iallafall en 12 h i natt så imorse kändes det bättre. Har cruisat runt stan med pappa idag. Handlat godis, besökt olika bygghandlare, köksaffärer, radio och tv-fixare och annat kul. Avnjöt en härlig seger också. My Red Wings vs. daddys Philadelphia Flyers. Fick såklart in en vinst där efter lite rafflande straffar. Det här är iallafall vår middag ikväll. Kräftor, sniglar, räkor, massa ost och kex osv. Ha en bra fredagskväll då! Kyss.

ONSDAG//2011/09/21

Kategori: ERIKA/KLANG



Övningskörde till Stockholm idag, genom hela hetsiga smeten och ända ut på Djurgården till Spanska ambassaden. Efter att vi var klar där körde vi hela hamngatan upp, tutade lite på NK, Zara, Gallerian och fortsatte utåt mot Hammarby Sjöstad och Sickla. Käkade lunch på bland de mest äkta italienska restaurangerna man kan hitta och kikade i någon enstaka affär i Sicka Köpkvarter. Rullade köandes hemåt och stannade på Arlanda Eurostop och tankade, köpte lite gott till färden och gick på toa. Sedan var det bara raka spåret hem. Känns fint att ha gjort Stockholmsrusningen på en väg med fyra filer i spöregn. Utan problem dessutom. Kanske är dags att våga boka uppkörning nu?

GOODNIGHT/FOLLOWERS

Kategori: ERIKA/KLANG

FASHION/SHOW/SPRING/2012/RTW///KIMBERLY/OVITZ

Kategori: ERIKA/KLANG




En riktig favorit!

MÅNDAG//2011/09/20

Kategori: ERIKA/KLANG






Vaknade och gjorde en hejdundrade god frukost med smoothie och det godaste stenungnsbakade brödet.
Annars så har jag kört fram och tillbaka över hela staden och gjort lite ärenden. Stannade och käkade sushi-lunch på Gabai med farsan. När vi väl kom hem dog jag i soffan till Almost Famous och den här snyggingen Billy Crudup. Efter en timmes vila packa man väskorna för att köra ett riktigt jävla Afrodans pass på gymmet med härliga tjejligan. Ni ser ju snyggingarna på bilen plus instruktören längst till höger. Har ju levt med galen träningsvärk i mage pch rygg efter gårdagens pass och det lär ju bara bli värre tills imorgon. Uh. Gick tillsammans till innebandyn och körde en träning där också. Kvällsmös och åt lite gott när jag kom hem medans jag tittade på dagens missade idolavsnitt. Tänkte sova nu snart, imorgon ska jag på äventyr.

LÄS/LÄS/LÄS

Kategori: ERIKA/KLANG

DET HÄR KAN VARA DET FINASTE JAG LÄST PÅ LÄNGE!

ALL/ABOUT/TONIGHT

Kategori: ERIKA/KLANG


via petra tungården

TRÄNING/ÄR/LIVET

Kategori: ERIKA/KLANG


Drog med tjejerna på ett riktigt Core-pass ikväll! Det började med att jag fick med sanna och nu ser ligan ut såhär! Plus maja som inte kunde haka på ikväll. Det är ju för underbart! Passade på att köra riktigt hårt idag då vi inte hade någon innebandyträning. Imorgon kör vi afrodans innan vi tillsammans går till nynäs för lite innebandy.

MÖRDAR/TRÄNING

Kategori: ERIKA/KLANG


Här hängde jag igår.


Med dom här två stjärnorna.

Hade löpträning i hemlingbybacken igår med laget. Vi tre tappra själar var de enda som dök upp. Äckligt jobbigt var det men fan så bra man mådde efteråt. Dog i soffan av utmattning när jag kom hem och låg kvar där till klockan slog 11 och jag flyttade över till sängen. Somnade vid halv 12 och vaknade imorse halv 12. Fick alltså härliga 12 timmar sömn inatt. Idag är jag laddad för ett Core-pass. Mage och rygg, bered er på att dö!

LÖRDAGS

Kategori: ERIKA/KLANG


Mötte som sagt upp Felicia och Othilia och kikade lite på hockey i Läkerolen igår.


Åkte hem och åt och bytte isen på Läkerol till gräset på Kastvallen. Hille - Huge.



Efteråt åt vi familjemiddag tillsammans med fina mormor och sedan var det dags att gå 100 m över till snygging nordin som höll hov. Alla tjejer från klassen hade en liten återträff.


Sedan åkte vi in till stan och Slicken. Hade en oerhört bra kväll! Hittade den här i väskan när jag kom hem när man skulle leta efter nycklarna. Fina blomman. Var bara 3 grader inatt, konstigt att man frös arslet av sig..

Vaknade tidigt imorse också och var pigg så snart möter jag Ida för en prommis till Läkerolen igen.

WORK/HARD//PLAY/HARD

Kategori: ERIKA/KLANG

Asså det händer inte så mycket i mitt liv om dagarna. Tränar för det mesta i olika former, kör lite bil, pluggar lite, läser om lite utbildningar och kurser, går någon enstaka gång på stan.. Det är ju typ det jag skriver om varje dag. Kul för er att läsa om liksom.. 

 

I förrgår träffade jag iallafall ida och maja efter att de slutat jobbet för att gymma rosa igen.


Och igår fick vi med oss Felicia också. Har föresten en liten hej bloggen-video av henne att dela med mig av. Kanske kommer så småning om den..

Får se vad dagen har att bjuda på idag. Har varit vaken med tuppen utan anledning.. Kan bli så att jag möter upp Fellan och Otte för lite häng.Sedan har jag även en dunderkväll hos Ida att se fram emot. Hörs.

NATTMACKAN

Kategori: ERIKA/KLANG



Min och brorsans nattmat. Vems är vems liksom? Är brickan med mango, hårtbröd med gyrka och lite mjölk min, eller brickan med fyra skorpor med ost och ett stort glas oboy?.

STJÄRNORNA/FINNS/HÄR

Kategori: ERIKA/KLANG



Träffade backkollegan och min andra Klang-halva Maja vid kl.16 för gym på Rosa gymmet igår. Idag kör vi samma sak men vi har även fått med oss fler seniorer. Härligt.

HELP/ME/CLOSE/MY/EYES

Kategori: ERIKA/KLANG


Det här var gårdagen. Idag blir det andra puckar!

MI/ABUELO/MARAVILLOSO

Kategori: ERIKA/KLANG



Pappa är hemma från Spanien med miljoner minnen av mi abuelo. Bilder, testamente och massa saker som höll honom kär. Fan vad mycket saker jag ångrar att jag aldrig gjort eller hunnit gjort. Planer som skulle ha blivit av nu när jag slutat skolan. Åh det finns så många historier jag bara skulle vilja berätta som jag inte kan. Han blev så glad när vi för en vecka sedan berättade att vi i vår skulle komma och hälsa på honom igen. Önskar bara att jag kunde hitta mitt tal som jag skrev till honom i våras och som jag höll inför klassen. Tyvärr hann jag aldrig göra det för honom.

ONSDAG//2011/09/14

Kategori: ERIKA/KLANG


1. morgonens frukost, smoothie och ägg.
2. gårdagens lån av mamma.

Mötte upp nilsson för en lunchdejt och lite catch-up-time. Efteråt träffade jag sanna och gick och gymmade. Blev sedan hämtad av nordin och åkte på innebandyträning. Det var gårdagen det.


Oj, det slog mig just att jag haft bloggen över 4 år. Herregud.

LYCKORESA/BOKAD

Kategori: ERIKA/KLANG



Har glömt att berätta för er! Den 28/10 åker jag till London igen och den 29 sitter jag på Stamford Bridge och ser en drömmatch. Chelsea tar emot Arsenal på hemmaplan! Pappa och brorsan hejar ju på Arsenal så det blir familjefejd också. Lycka.

Nästa gång måste resan bli att åka över Atlanten och se Red Wings asså. Skulle vara galet.

EVERYBODY//LET'S/DANCING/NOW

Kategori: MUSIC



Äntligen har låten som jag har väntat så länge på att den ska komma på spotify kommit! Den gick toppen att lyssna på i norge, det var bara sverige den inte fanns i liksom. Vilket påhitt. Den här hängde med oss hela studenten och jävlar vilka härliga feeelings man får när man lyssnar på den.

Play & Win – Ya BB - Radio Version

KVÄLLSFUNDERINGAR

Kategori: ERIKA/KLANG

Har en riktigt bra fundering på gång här! Byggare som åker omkring i sina firmabilar och tutar på folk. Förstår inte grejen.. Förra veckan var helt sinnes och igår var det två när jag stod och väntade på bussen till stan, idag var det tre när jag promenerade ner och två när jag promenerade hem.. En uppe på söder också. Jag hinner aldrig se om jag känner någon av dom som sitter i bilen. Jag menar, sååå många byggare känner jag inte. Måste vara så att jag är ett jävligt intressant objekt att tuta på..

WEEKEND

Kategori: ERIKA/KLANG

Oj, shit grabbar! Dagarna har gått så himla fort.. Tänkte sammanfatta min sport-helg lite bara.




Pappa var i Spanien på begravningen så jag, mamma och brorsan åkte till Hille IP och tittade på A-lagsmatch på fredagskvällen. Hille IF mot Sjötull. Rätt kul att killen som var bäst på plan, som fick 3 stjärnor i tidningen är 95:a och spelar annars i brorsans lag. Mål gjorde han också. Även att dom som satt bredvid oss pratade om honom hela matchen, trodde han var 92/93a och öste beröm. Iallafall, efteråt åkte vi hem och dog i soffan till idol.


Har spelat innebandycup hela helgen nämligen. Oturligt nog så fick jag jordens lårkaka bara 5 min in på första matchen.. Dessutom var vi för några för att kunna kliva av, plus att jag är ju så bra så dom behöver mig, haha, nä men, så det var bara att bita ihop. Bita ihop som satan med andra ord, och halta runt..


Kom hem ganska tidigt i söndags så jag följde med mamma till IP igen. Skulle mest dit och äta lunch men blev kvar i 3 h. Det var ju fotbollens dag så det fanns massor att titta på. Så det blev två luncher.. Lika bra det.

Idag har jag tagit tummen ur röven och haft körlektion. Gymmade efter det och nu åker jag in för att cutta håret lite. Behövs! Hörs.

LOOOVVEEE/BLOGSECRETS

Kategori: ERIKA/KLANG

Älskar att ligga och läsa blogsecrets på på deras tumblr. http://blogsecret.tumblr.com/. Det är så mysigt. Man skrattar åt några och känner igen sig i några. Andra bara är bra. Och fina. Delar med mig lite..




Im in love with this guy, i watched fireworks and he didnt stand directly beside me but from a far, i would glimps over and there he was looking at me, i talked to him for the first time last night, all we ever do is text. i wish he would do something, make a move, send me a cute text. He makes me smile, but he doesnt make me smile till my cheeks hurt. I want him to like me, i want him to notice me. i want him Forever&&Always.


His old girlfriend is psychotic, and that makes me happy.


I wish I had sex with you when I had the chance. I get such a wonderfully familiar feeling when I'm around you and I don't think I'm ever going to stop loving it. I wish I could have you so badly.


I wish you would just kiss me.


he kindof scares me, but being close to someone was nice regardless. i felt so bad because i like you, and it was like i'd betrayed you. you're supposed to like me too, why didn't you call?

I always thought I would never like you, but now I think I have fallen in love with you and I dont think I can fall out. But the sad part is that when you thought I would never like you, you lost hope. I've always liked you but was afraid of being rejected, now that you've moved on i dont think that I ever can.....


I think for you it was just a drunken mistake. But for me it wasn't. I enjoyed kissing you and would like to again. Tell me you do too? Or at least where I stand?


I lied to you both. I would sleep with him in a second.


Every time I fall in love with someone like you, there's always something or someone in the way.


I fall in love with the thoughts of being with someone so quickly. You showed me a bit of attention, said you found me attractive, and automatically I saw you as mine. I think too far into the future, and no one else can keep up.


I'm dreaming of the day when he realizes most of my posts are about him. Too bad dreams only last for a night.

I don't want to get hurt anymore........but i love you so much, you're truly amazing, its just the things you do and how you do them..

I'm supposed to talk to you, ask you what's wrong. I know I can, but I don't want to because I'm afraid of what you're going to tell me

i think it is pathetic that i wasted that much time on you, but i look back at how i felt when you did pay attention to me (when very rarely you did) and it makes is all worthwhile. i am still hung up on you.

I can't get over the fact that you left me without even telling me why and bye


I hate how you act like we're nothing but strangers. I miss you, I wish you knew that.

i hate it when you don't read my blog. it makes me feel like my thoughts aren't important enough for you.

i'm really starting to like you, and its your fault. you instigated stuff to happen between us that night, i didnt choose for it to happen and i didnt choose for these feelings to happen either. the worst part is, i know you don't feel the same way. thanks.

THIS/MORNING/WAS/GOOD//THEN/I/WOKE/UP

Kategori: ERIKA/KLANG


Har tagit det oerhört lugnt imorse. Vaknade och åt frosties till frukost. Nu ska jag råstäda rummet och vid 3 möter jag sanna för gym. Ikväll är det träning. Yes, typ så.

VINST

Kategori: ERIKA/KLANG



Cyklade och kollade på fotboll igår kväll för att tänka på lite annat. Hille vann iallafall, 6-0, och är nu i final, som de vart de senaste 3 åren. fint.

R/I/P

Kategori: ERIKA/KLANG



Jag dör. Jag orkar inte. Inte igen. Inte samma år. Inte min finaste, underbaraste. I spanien liksom. Så hjälplös. Jag vill bara knöla ihop mitt huvud.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥

MR/FJÄDER

Kategori: ERIKA/KLANG


Sitter här med en fläta i håret igen! Gjorde ju en förra året i Götet om ni minns? Här. Tjejerna trodde inte på att jag hade gjort en sån och trodde inte att jag skulle våga göra en igen satt... Gjorde ju en såklart. Måste följa traditionerna. Dock sitter nog inte den här kvar så länge. Innan klipptiden på måndag är den borta. Men jag trivs!

SENASTE/DAGARNA/I/BILDER

Kategori: ERIKA/KLANG


Tog 04.48 tåget mot Göteborg. Ruskigt jävla killertrain, fyfan. Olidligt tidigt. Kunde iallafall sova nästan hela vägen ner. När vi kom fram shoppade vi tills Gabby, Clara och Julia slutat skolan och sedan mötte vi upp dom och köpte godis på min favvo godisaffär där nere, 4-gott. Efter det hälsade vi på Claras morsa som jobbar i läppstiftet och sedan åkte vi hem till Clara.


På kvällen åkte vi in till stan igen. Här äter vi middag på Jensens bofhus.



Dag två spenderas på Liseberg. Här ska vi åka Atmosfear. europas högsta frittfall. Lyckoruuus x110010309. Mår som bäst uppe i luften i alla karuseller.


Gabby bara går och vinner helt plötsligt.. Jag har aldrig vunnit en enda sak....


Älskar slush.


Kom dit när det öppnade och åkte hem vid 7. Ganska nöjda och belåtna då.


Hela söndagen var vi på Ullared och tömde kontot. Kom tidigt och slapp stå i kö. Bara att dundra in och köra liksom.. Riktigt skönt! Önskar man hade haft bil och föräldrar med sig. Riktigt bra heminredningssaker!


På måndagen var det dags att åka hem igen. Åkte samtidigt som brudarna eftersom de skulle till skolan samma tid. Tåget gick lite annan tid än påvägen ner så det gick inte att sova.. Gottade oss istället med en stor jädra subwayare och lite härliga kakor.


Tur att man kunde underhålla sig med lite också. Instagram asså, beroende! Och den där låten.. Kär.


Mötte brorsan på stan när jag kom hem. Lillkillen hade precis slutat så vi gjorde sällskap hem på bussen. Kastade oss sedan i soffan och slängde på en av dom bästa filmerna som finns. Green Street Hooligans. Filmen blir inte sämre för att man kan alla repliker och sjunger med i hejar-ramsorna heller.
Stannade kvar i soffan hela kvällen, såg på idol, mös och somnade tidigt.


Var fortfarande slut när jag vaknade så jag dammade av en gammal barndomsfilm. Såg på Casper, det snälla spöket ni vet. En av de filmerna jag och Kasper ofta såg på när vi lekte. Alltså ungefär varje dag. Varvade såklart ibland med andra filmer men den stod alltid tillhands på hyllan. Nära och bra.


Efter att ha samlat lite kraft åkte jag in till stan och träffade brorsan igen. Fixade lite nödvändigt som att boka klipptid åt oss båda och kikade sen i lite affärer. Tog bussen hem och kastade oss ut på brädorna. Har inte åkt på hela sommaren och gud vad skönt det var. Kände att jag måste byta kullager bara. Begav oss ut på en liten turné och innan vi rullade hemåt stannade vi till på konsum och köpte glass.

Slut.

STEKARE

Kategori: ERIKA/KLANG




Är helt jävla slut som stekarking.. Återkommer i höst.

LITE/BRA/SAKER/BARA

Kategori: ERIKA/KLANG


1.

Åt världens godaste lunch idag. Skolans chickenbits♥
Var med Tuvis och Ida på polhem idag och hjälpte till sörrni..

2.

Wordfeud. Jag vinner vaaarje gång. Eller? Helt otroligt att jag leder här ens. Snyggaste namnet Erkesh har jag som ni kanske ser ifall ni skulle vilja möta någon ni garanterat vinner mot! Kom igen, utmana mig!

3.

Jag och Godin åker till Göteborg inatt så bloggen återkommer på måndag då ni kan få se vad jag hittat på under helgen! Nu åker jag iväg på träning och sedan är det dags att varva ner och slumra lite innan tåget går kl. 04.50 inatt. Hörs, hej!