erikaklang

KAMERA/KÅT

Kategori: ERIKA/KLANG



har suttit och skrivit i timmar. har ont i stjärten trots att jag suttit i soffan. fyfan. ser stjärnor. trots detta känns det som att jag inte kommti någonvart. blir gälen. är kamerakåt iallafall och hamnar lätt på andra sidor än dom som har med kongo att göra. youtube klipp om hur man använder dom, prisjämförelsesidor och kamerabloggar finns på tusen flikar. nu ska jag glögga igen. yes!

GOTT/NYTT/JUL

Kategori: ERIKA/KLANG


älskar att ha julstjärnan tänd i fönstret.

har varit ledig från skolan idag men har ändå jobbat lite med UF. sov iallafall ut imorse. vaknade 10 och åt frukost i sängen, spelade lite fifa och kollade på vänner. fyfan vad kallt det var idag. det är det fortfarande föresten haha. näsborrarna klistrades ihop när man andades in och det växte isbitar på tårna trots vinterskor. lagade mat nyss. burkköttfärssås är kärlek. nu måste jag verkligen ta tag i geografiuppgiten vi har. later.

GLÖGG/ABSTINENS

Kategori: ERIKA/KLANG



glöggflarra på glöggflarra går åt här hemma. är konstant sugen. russinen är mammas, för mig ska det vara pure glögg. ren glögg, bara glögg alltså. hehe. är inne på hjortronglögg-flaskan nu. underbar.

G/R/I/N/D

Kategori: ERIKA/KLANG


angelicablick

Godmorgon mina vänner! Idag är det den där satans måndagen igen. Tur att det är långt till nästa.. Fan asså. Varje gång lär jag pusha mig på G.R.I.N.D. (Get Ready It's a New Day), nya möjligheter liksom. Ändå blir allt så vanligt. Less.

GOLD/DLOG/GOLD

Kategori: ERIKA/KLANG

NEW/STICK

Kategori: ERIKA/KLANG



åker snart iväg på match. inviger nya stickan. går ju inte så jävla bra att spela med den andra. tar med mig chelsea-vattenflaskan också. de spelar ju samtidigt så jag tror fan att det ger tur om jag tar med mig den. hörs.

MINA/SOCKERSKORPOR

Kategori: ERIKA/KLANG



ligger och avnjuter en underbar morgon. persiennerna är neddragna så att jag kan ha julstjärnan tänd haha.
God Morgon!

LONLINESS

Kategori: ERIKA/KLANG







känner mig ensam..

IT'S/AMAZING

Kategori: ERIKA/KLANG



Har legat i sängen med dattan på magen hela dagen och tänkt att jag ska jobba lite på geografi-uppsatsen vi ska skriva. Har ju tänkt på det iallafall. De få gångerna jag har rest mig har jag bara ätit, hjälpt mamma att bränna skivor och satt upp stjärnor och adventsljusstakar. Helt otroligt att första advent är imorgon. härligt!

ikväll ska jag bara dricka glögg och ha vänner-maraton tänkte jag. nu; fotboll.

EN/SÅN/KARL

Kategori: ERIKA/KLANG

DAGEN/OCH/KÄK

Kategori: ERIKA/KLANG



är helt slut i huvudet! var på stan vid kl. 7 imorse. skulle på frukostmöte med företaget. var där till 9 och sen åkte vi på ett annat möte. hade lektion efter det i 20 min. slutade. käkade på stan. åkte hem. åkte tillbaka till stan. shoppade. åt middag. bytte om. gick vidare till nordin. och nu sitter jag här. när klockan slog 12 kände jag att det var slut-ferrat för mig. och sen när resten åker till krogen och man inte kommer in, det är så det är att vara sjutton. har ätit jävligt god mat idag iallafall. helt klart det bästa med dagen. hotellfrukost först. sedan åt jag varmmacka med parmaskinka, mozarella och soltorkade tomater till lunch. (med två såser till såklart). och till middag köpte mor och jag med oss exklusiva sallader hem. helt egenkomponerade. blir fan hungrig av att tänka på det...

SMOKING/HOT

Kategori: ERIKA/KLANG

JUST/A/FCKN/LIST

Kategori: LISTS

Det första du tvättar i duschen? håret tror jag väl. eller jag sköljer ju faktiskt fötterna först haha. Hur många länder har du besökt? ca 10 st tror jag.Och då är inte det länder jag bara åkt igenom typ. Glittrar någonting i ditt rum just nu? nepp,men snart så när julpyntet kommer upp. Tycker du att du är gammal? haha, börjar nästan få lite åldersångest att jag snart är 18.. Är du mörkrädd? ibland kanske. Brukar du hyra film? väldigt sällan. är lite olaglig istället. Var kommer du vara på lördag? ser ut som jag blir hemma eller på något annat ställe för att ta det lugnt. men är ju en idrottskvinna vetni. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY? nej. Vad åt du till lunch? en 10kronors cheese och en äppelmacka med ost. 3 mandariner också. Har du lockigt hår? nja, asså. vågigt/spretigt/lockigt/rakt/svänigt. det lever sitt eget liv. När grät du senast? haha jadu, i söndags på grund av det obotliga söndagsångesten jag lider av. haha.  Har du gått in i en vägg någon gång? haha jo för det har jag. Favoritårstid? alla bara det är sol. Vem höll du senast i handen? eheh, jadu. vi lämnar det.  Sover du med TVn på? nä. Är dina föräldrar stränga? nej skulle jag inte påstå. Skulle du kunna hoppa fallskärm? ja!!! en av de saker jag mååste ha gjort innan jag dör. eller typ fyller 30. Gillar du kaffe? usch nej! Hur mår du just NU? mår bara bra. Berätta om din senaste dröm. haha drömde ju faktiskt ganska trevliga intressanta saker inatt men det går vi inte heller in på. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det? nej, det skulle jag antagligen inte kunna. rå fisk, sjögräs, ris och det där blir nog ingen hit då.. Vad vill du ha just nu? jul, julklappar, lussebullar, ett fjäll att åka skidor på osv osv. Har du räknat till 1000 någon gång? yees. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? haha suger. Använder du smileys?  I sms ja. Har du träffat någon kändis? tja jag är ju rätt känd jag med så.. Gillar du keso? ja! Vilken låt hade du sist i huvudet? Längesen med Petter och Veronica Maggio. lyssna här.

JUST/A/DREAM

Kategori: MUSIC



det här är vad jag lyssnar mest på just nu:



VARNING/FÖR/LÅNGT/INLÄGG

Kategori: ERIKA/KLANG

Förlåt för dålig uppdatering men jag har haft annat för mig. Igår var jag på skolan mellan klockan halv 8 på morgonen till halv 9 på kvällen med en vända hem på en halvimme för att äta middag. Det var nämligen öppet hus på skolan och då lär man ju vara där och visa upp sig.

Efter det gick jag några steg i stormen hem till nordin. Vi firade att vi hade studiedag idag. Låg i sängen och drack hjortronglögg, åt massa bullar och kakor och glodde på tv. Vi somnade snabbt som små barn. Chelsea vann igår iallafall. Tur för dom det..

Idag blev jag väckt klockan 10 av att emma ringde. 20 min efter står hon utanför min dörr. Pju. Kul att börja dagen med att stressa. Gick på ett möte och åkte hem. Kollade på Pelle svanslös och åt pepparkakor i en halvtimme innan jag tog bussen in till stan för att möta mamma. Måste ju ha en ny innebandyklubba. Men, tror ni jag hittade någon? Nä. De två som jag spanat ut finns inte i min längd på någon affär i hela stan, så jag tänkte ju beställa hem en från stadium. Men.... han som har kontakten med föreningar och som kan beställa hem var inte där just idag. Så jävla typiskt alltså. Han är ju alltid där annars och snackar så mycket.

Efter det åkte jag på träning och sen har jag kollat på fotboll hela kvällen. Hahahah, i matchen mellan Panathinaikos och Barcelona så sprang en greksupporter in på plan och ger Messi fingret. Haha, på ett ganska långt avstånd också. Han såg så jävla nöjd ut efteråt. Haha.
Och just ja, efter Rooneys mål på straffen mot Rangers så kom det också in en spelare på plan. Men Rooney fick en kram av honom istället. haha.
Och matchen mellan Real Madrid och Ajax kan vi ju också ta upp när vi ändå håller på. Mourinho leker viskleken med målvakterna som sedan sprider planerna vidare och både snygg-Ramos och Alonso utnyttjar reglerna till max och drar ut på spelet. Bara för att få ett rött kort så att de kan rensas. Bara för att de båda nu slipper vara med på matchen mot Auxerre så de kan vila sig till åttondelsfinalen. Nu helt rena utan ett enda kort också.. Läs om det här vettja.

Måste sova nu. Orkar inte köra på zombie-stilen imorgon igen..

VARJE/GÅNG/ÄR/SOM/DEN/FÖRSTA/GÅNG/VI/SÅGS

Kategori: ERIKA/KLANG

TRIVSELFAKTORN/PÅ/TOPP

Kategori: ERIKA/KLANG


av johan.b

Shoppade lite igår ändå. Ett par skor och en skjorta kom jag hem med. Synd bara att jag inte pluggade under den tiden, haha. Naturkunskapsprovet är gjort nu iallafall. Fixade troligtvis en betygssänkning.. Äsch. Har ändå en bra känsla i kroppen. Ni vet man brukar ju ha det om man får höra från tre killar under samma kväll att man är en sån där tjej som man liksom ligger och drömmer om, som man inte tror finns. haha. Roliga dom. Sedan åker jag snart till min familj. Det genuina laget med hjärta. Gör sällskap med mitt retard mongo nordin också.. Trivselfaktor: hög.

BRA/KVÄLL//OTROLIGT/BRA

Kategori: ERIKA/KLANG



Det vart en jävla bra dag och kväll igår ändå, trots att både vi och chelsea förlorade och min klubba gick av.. Två lagfester han vi med tillslut. Först ggik-herrarnas, sedan hockeyvalbos. Kände liksom lite på stämningen på både innebandy och hockey. Ena var ju faktiskt bättre än den andra ändå. haha. Och zlatans mål för milan igår mot florentina då! Nä, nu borde jag plugga. Fast... åker nog till köpis i valbo och shoppar lite först! hehe.

FERRE/BERRE

Kategori: ERIKA/KLANG


Det enda jag gjort idag är att ha åkt bil, länge, spelat match, och sen åkt bil länge igen. fan asså. jag som behöver plugga... du drar jag iväg på ferre iallafall. Strömsbros damer gästar GGIKs herrar. Kan bli kul. Hörs.

NAMNSDAG

Kategori: ERIKA/KLANG



Det känns som lördag idag och jag har verkligen sovit ut. Ska passa på att kika klart på pelle svanslös som jag började se igår, glida runt lite på stan, ringa samtal och gå till min fina frisör och klippa mig. Härligt. Det är den 19 nov idag också vilket betyder att jag har namnsdag. Grattis till alla Elisabet:or. Det betyder också att vi ska hem till mormor på namnsdagsmiddag. Later.

THE/COLOURSSSS

Kategori: ERIKA/KLANG


fina rumi

LITE/SMÅLEDSEN/I/ÖGAT

Kategori: ERIKA/KLANG

Mår underbart just nu. Först var jag lite ledsen i mitt hjärta för att jag inte fick följa med till Saco-mässan som typ hela klassen ska på imorgon på grund av att jag betalade försent. Men detta har vänt till maximal lycka. Jag kan ju inte ha några lektioner själv vilket gör att jag är helt ledig imorgon. Jag får sova exakt hur länge som helst och vara helt fri hela dagen, medans resten av klassen samlas 06.45 på skolan. mohohaha. och kommer inte hem förrän vid 5 ungefär. Mår som sagt underbart. Nu är alla avundsjuka på mig istället. haha. Somnar nog med ett leende på läpparna ikväll efter några avsnitt vänner. äntligen lite belöning!

STRYP/TRÅKIGT

Kategori: ERIKA/KLANG


snygga fanny

sitter redan i skolan och har suttit här i en kvart. nu är det en kvart kvar tills vi börjar. sorglig thjej. har filosofi nämligen. hatämnet. redovisning och inlämning på något jag inte fattar vad jag pratar om. döden.

idag är det iallafall bara en månad kvar tills jag fyller 18. går det att bli 18 ens?

VINTERLAND

Kategori: ERIKA/KLANG



såhär fint är det i gävle nu alltså. älskade snö.
har jobbat hårt idag. skrev nationelltprov fram till 14.00 då jag åkte till solängsskolan för att föreläsa för niorna. nu sitter jag fast med filosofin igen och är döslut. gonatt.

GRÄVER/DJUPT

Kategori: ERIKA/KLANG


Jobbar på hårt i skolan. Sitter just nu med filoso-fucking-fin. Galet tråkigt. Har nationelltprov imorgon också. Uppsatsskrivning i svenska. Vill gräva ner mig.

JAG/DU/HAN/HON/DEN/DET/VI/NI/DE

Kategori: ERIKA/KLANG

FYFASEN/FAN/FAN

Kategori: ERIKA/KLANG

Näfyfan. Chelsea förlorade och GIF-matchen fick jag inte heller se. När vi var påväg dit, och jag övningskörde, så blev det först fel på styrservon. Tog i allt vad jag hade för att svänga av gatan. Blev svettig fan. Och nära var det att jag körde in i en bil. När jag sedan rätat upp den så kändes det lätt igen. Men då stod det bromsfel istället och att jag skulle stänga av motorn omedelbart. Så jag svängde fort in och stannade. När jag väl stannat på ett jävligt olämpligt ställe så står det att oljetrycket är för lågt, att jag måste stänga av motorn omedelbart. Och när jag gjort det får jag inte ur nyklarna ens. Sedan stod det att det var strålkastarfel också. Och sen sattes startlåset på. Great. Och parkeringsbromsen åker atomatiskt i. Vad gör man då liksom? Det går ju inte att rulla bilen en cm då. Så där stod vi, mitt i en in- och utfart, snett med arslet ut i vägen. Fan bilen är inte ens ett år gammal. Höll på att krånga jävligt länge iallafall. Sedan ringde vi bergningsbilen och pappa fick komma och hämta oss. Allt detta resulterade såklart i ingen fotboll. Fan asså. Stod några hundra meter ifrån Strömvallen och hörde massa ljud som inte gick att tyda bara. Underbart.

Hoppas på att Inter - Milan matchen kan gå vägen iallafall. Ca 15 min kvar. Tung dag.

SOCCER/SUNDAY

Kategori: ERIKA/KLANG


skulle vilja spela det här ja!


Idag är det fotbollssöndag för hela slanten. Chelsea möter Sunderland kl. 17. Samtidigt som GIF spelar sin sista match för säsongen. Vi får se om de åker ur eller är kvar i allsvenskan. Och eftersom att jag åker till Strömvallen för att se slutet mot Sundsvall så missar jag ju Chelseamatchen. Måste ställa in så jag får live-updateringar till mobilen.. Det är viktigt det här ju. De kan ju dra iväg i toppen. Plus att de har riktigt fina chanser för vinst. De har inte släppt in ett enda mål på Stamford sedan i mars. Skapligt. Tror fan på att Chech fixar att hålla nollan en tionde match ja.

Och mitt i allt läser jag på Sportbladet att Zlatan har tagit jägarexamen. hehe. Han jagar nya mål.

Och Elmanders mål för Bolton igår var ju skapligt.

BREAK/IT/DOWN

Kategori: ERIKA/KLANG

KAN/INTE/SLUTA/TÄNKA/PÅ/MAT

Kategori: ERIKA/KLANG

BLEV GALET GLAD NÄR JAG LÄSTE I DAGENS TIDNING MEDANS JAG ÅT MACKOR MED MAKRILL OCH TOMATSÅS OCH FALUKORV PÅ, (INTE SAMTIDIGT SÅKLART) ATT SEMLOR SÄLJS ALLT TIDIGARE FÖR VARJE ÅR. DET PASSAR JU MIG ASBRA JU. JAG SOM ÖKAR MED EN SEMLA FÖR VARJE ÅR. BEHÖVER HELT ENKELT LITE MER TID PÅ MIG DÅ. DEN HÄR SEMELSÄSONGEN SKA JAG KÄKA 12 STYCKEN. OCH DÅ MINA VÄNNER, DÅ ÄR DET INGA SMÅ FJUTTIGA SOM RÄKNAS. INGA HEMBAKTA. NEJNEJ. STORA FINA KONDITORISKAPELSER. ÄLSKAR.

YOU/ARE/GAH

Kategori: ERIKA/KLANG



skulle vilja äta upp den här snyggingen.. gah.

HJÄRTESORG

Kategori: ERIKA/KLANG


lock i öronen
blöt på tröjan
ont i halsen
klump i magen
bultande huvud
saltiga ögonfransar
rödsprängda ögon
snor ner mot läppen

där hade ni mig för en tjugo min sen.
ni anar inte vad jag har bölat.

såg this is england sörrni.
för kanske sjätte gången.
så jävla bra.
och jag vet att varenda jävel av er där ute är emot mig nu.
men jag älskar den.
mår så dåligt när jag ser den också.
jävligt jobbigt.

man måste liksom sätta sig in i den.
det känns som att jag är med.
och det fina när de filmar lite i slowmotion.
skulle vilja ta kort i filmen.
hatar combo. hatar.
fyfan.


MAT/KÄK/KRUBB

Kategori: ERIKA/KLANG



eftersom att käk är det enda jag skriver om så kan jag ju lika gärna passa på att säga en sak. ikväll blir det middag med familjen westlund. kära kusiner. ha en bra kväll guys.

YOU/SENT/ME/SILVER

Kategori: ERIKA/KLANG


carolinaengman

fan vad jag skulle vilja ha ett par silverpjux!
och nu blev jag galet sugen på attt se pippi på de sju haven..

HAR/SPRUNGIT/ÄNDA/SEN/BARNSBEN

Kategori: ERIKA/KLANG



blev inte så bra variation på käket idag ändå. åt tacos både till lunch och middag. ack. imorgon möter jag upp laget för en gemensam lunch innan matchen. underbart.

INGEN/TVEKAN

Kategori: ERIKA/KLANG



vill ha en man som spelar fina låtar för mig på morgonen.

PÅ/BRÖDDIET

Kategori: ERIKA/KLANG



Levde på bröd igår. En liten smörgås till frukost, 4 små mackor till lunch, en liten baguette till middag och 3 skorpor till lite kvällsis. Inte bra. Men det blev så bara. Åkte direkt efter skolan för att jobba med företaget och sedan direkt till jobbet som slutade nio. alltså han jag aldirg hem för att ens få i mig en vettig middag. Nä idag blir det ändring på det. Mer varierad kost!

HEY/TIERD/HEY

Kategori: ERIKA/KLANG



Har legat i sängen med datorn sedan halv 6 ungefär. Lider nämligen av maximal trötthet. Har dock kilat snabbt ner och käkat mina älskade tre kvällsskorpor.

MIKROFON/KÅT

Kategori: MUSIC

Nä jag måste fan posta några låtar från Så mycket bättre igen asså.



GIVE/A/FUCK

Kategori: ERIKA/KLANG



Beger mig ut i snön nu. Underbart. Vill ta på mig skidorna på stört. Har julsånger i huvudet också.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Kategori: ERIKA/KLANG

OCH JUST DET HÖRRRNI! EN AV ÅRETS ALLA BÄSTA DAGAR ÄR IDAG! FÖRSTA SNÖN! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

FULLA/MUGGAR

Kategori: ERIKA/KLANG

Har haft sjukt mycket att göra på sistonde. Har liksom inte hunnit att kolla på vänner och lira fifa ens. Efter skolan igår käkade jag bara, hårdjobbade (!) på talet och stack på träning. Var så slut när jag kom hem vid 10 att jag inte orkade läsa igenom talet ens. Spelade in mig själv och låg och lyssnade på mig själv istället. Somnade dock väldigt fort! Har ju sån lugn och skön berättarröst ja. Ljuger fan inte nu, har hört det 3 gånger bara idag. Deni. När jag vaknade i morgonbitti och efter att jag gjort mig i ordning så läste jag iallafall talet några gånger. Blev sedan upphämtad av emma och sen hårdjobbade vi med företaget fram till lunch. Sedan hade vi tal. Sjukt oförberedd var jag. Gick ändå hyffsat med tanke på det. Efteråt satte vi in pengar på banken och sprang till bussen hem. Kastade i mig mat och åkte ner med nästa buss. Jobb på schemat vettni. 17-21. Väl hemma skrev jag en massa viktiga papper och packade inför imorgon. Nu ligger jag dead i my bed. Måste spela lite först innan jag kan sova bara. ehhe. Lejtör.

SÖNDAG/2010/11/07

Kategori: ERIKA/KLANG



matchen lägger vi bakom oss. helt fel tillfälle för torres att briljera. nu ska jag stänga av beck och lägga mig i sängen och se på vänner istället. det är ju inge roligt när man sett filmerna förut och vet vad som händer. klump i magen på grund av skolångest har jag också. fan. gräver ner mig.

GAMETIME

Kategori: ERIKA/KLANG

Nu är det gametime guys. Liverpool vs. Chelsea på Anfield Road. De blåa fansprylarna är framme!

BLEV/CYKELSUGEN

Kategori: ERIKA/KLANG


fyfan vad det är långtråkigt att skriva tal. vill bara äta. jag tröstäter inte, jag tråkäter bara.

FUCK/MONDAYS

Kategori: ERIKA/KLANG



Nu äre fan redan söndag. Måndag och skola imorgon. Bölar. Spelade match i mora igår, åkte buss och när vi kom hem åkte vi på direkten till Majsan. Min andra Klang-halva. Lagfest stod på schemat. Det var ju rätt fett lär jag säga. Nu måste jag v-e-r-k-ligen skria på mitt tal som jag ska ha på tisdag. En rubriken är det enda jag åstakommit. Over and out.

COMMENTS/A/FRIDAY/NIGHT

Kategori: ERIKA/KLANG



Har lite saker att kommentera:

1. Faa-a-an vad jag vill hoppa bungyjump. Nu.

2. Älskar den här tiden på året då julsakerna ännntligen kommer fram. Igår körde jag på glögg och peppisar, idag körde jag på julmust och saffransbullar. Mår underbart!

3. Maxbox för 19:- till lunch, de é grejer de.

4. Helt rätt att rösta ut Geir ur idol, Weise kvar! ohyes.

5. Kung Slash i Skavlan tidigare ikväll var kung. Kung kung kuung. Som jag så många gånger har skrivit.

6. Samma med John Nettles. Killen som är kriminalkommissarie Barnaby i Morden i Midsomer.

7. Storlek 4 på texten på facebook? Känner mig gammal.

8. Vi ska vara tre backar på matchen mot Mora imorgon. 3?! Whats up with that liksom?

AWESOME/THING

Kategori:


ellenclaesson.streetstyle46.se


Helt sjukt hur snygg den här fina stickade tröjan från H&M är! I glänsande silver och lite längre ibak. Gick på jakt, haffade en och provade den, men tyvärr passade jag inte i den. Jävligt tråkigt.

MENINGSLÖST/SKIT

Kategori: ERIKA/KLANG

Sushin var fan bland det godaste jag käkat och eftersom att det var buffe käkade jag för en hel karl! trots att jag käkade det i tisdags också. Given favoritmat. Railjamen var nice också, hjälpte fanny att grilla korv. Stannade till på Diléns saluhall i valbo också och köpte finfint kött och svindyr falukorv. Fick ialfall 5 gratisgrejer med oss hem. det är ju så det ska va. hehe. När vi äntligen kom hem så satte jag mig ner och dog. bokstavligt. Läste först om hundar i en tjock bok, sedan om arkitekturen i världen. Rubrikerna och bilderna alltså. Kommer inte ihåg någonting. Var som i trans. Sedan fick jag jul-abstinens och tvingade familjen att dricka glögg och äta pepparkakor med mig. Myspys. Med fotboll på tvn såklart. Nu ska jag chilla vidare i min chillsäng. Lov = säng. Standard. Frågan är, vänner-avsnitt eller fifa? Den som lever får se.

SANDVIKEN/CITY/RAILJAM/2010

Kategori: ERIKA/KLANG



Idag har jag heldag med farsan. Börjar med att gymma, sedan käkar vi på stans sushi-buffe. Efter det går vi på stan och kikar och sedan åker vi till S-viken och tittar på City Railjam. Askalas.

WE/WILL/SEE/CHELSEA

Kategori: ERIKA/KLANG



Sitter och inväntar Chelseas match mot ryska Spartak Moskva i Champions League. Vi får se om de kan säkra gruppsegern.. tror det ja.
upd- vad vare jag sa. anelkas 1-0 mål. mmm.

JA/NÄSTAN/KALLT

Kategori: ERIKA/KLANG



RAWW/RAWW/RAAWW

Kategori: SHOPPING



Här har ni monstrena som jag kom hem med igår. Jag mår bra nu.

FRUKOST/MED/GAVLEKVINNORNA

Kategori: ERIKA/KLANG

Imorse klockan jävligt tidigt ringde klockan och jag var tvungen att rulla ur sängen för att komma upp. 7 gick bussen mot stan, mötte upp mina kollegor i företaget och gick till Gavlekvinnornas frukost möte. Otroligt trevligt, gott, mycket fin respons och bra försäljning. Gick sedan till Java och käkade företagslunch medans vi jobbade vidare. Det är väl sånt här man ska göra när man har lov? eheh.

Här får ni se lite bilder.
och gå med i våran grupp på facebook här.


YESTERDAY//ALL/MY/TROUBLES/SEEM/SO...

Kategori: ERIKA/KLANG

Kom hem med ett par monsterdojor igår. g-rymt. lite annat också men, monster!

STOCKHOLM/I/MITT/HJÄRTA

Kategori: ERIKA/KLANG



Imorgon åker jag och morsan till vår fina huvudstad och shoppar järnet. Lejtah.

CHA/CHA/CHA

Kategori: ERIKA/KLANG

ON/MY/HOOK

Kategori: ERIKA/KLANG



Om man skulle få gissa på vilka bloggar jag läser så kanske inte den här grabbens skulle komma upp på listan men det är fan sant. Ni ser väl vem det är får jag hoppas? Jag var ett huge fan. Och satan vad skit jag fick för det haha. Men han är ju fasen snygg ju. på något sätt.. Tur jag har som har fått sett han live. Var grymt nära honom. Stalker. En annan är ju vän med honom på facebook... Har en känsla av att jag kommer få mer skit för det här nu, men.. han fyller ju faktiskt år. Nä, nu ska jag sluta. Kanske kollar in lite livesnack med honom. Bye.

MIS/AMIGOS

Kategori: ERIKA/KLANG


src: tuvamalmo


fasen vad fina vänner jag har!

HERE/IN/HEAVEN

Kategori: ERIKA/KLANG



drömde typ den underbaraste, bästa drömmen på länge. ligger och mystänker på den nu..