erikaklang

EN/SEN/ÖNSKAN

Kategori: ERIKA/KLANG

 

 
EDBLAD har så sjukt mycket snygga smycken. Spanade in dess igår när jag tog en sväng in på Divas Boning i Gävle. Önskar att jag hade sett dom lite tidigare bara.. Halsbandet går för 299:-, armbandet för 199:- och de små  örhängena för 149:-. Tomten eller du som kommer med födelsedagspresenterna, ge mig!

ÄLSKADE/VINTERLAND

Kategori: ERIKA/KLANG

 

HEJ/PÅ/ER

Kategori: ERIKA/KLANG

Är inte speciellt aktiv här för tillfället. Lever ett rätt tråkigt liv just nu med några glimtar då och då. Inget som jag känner för att springa till bloggen och skriva om.. Vill ändå inte ta bort den här lilla rackaren. Vi har ju hängt ihop så länge nu och när som helst kan jag ju få tillbaka suget att skriva av mig lite.
 
Jobbar, tränar och pluggar i veckorna. På helgerna spelar jag nästan match varje dag vilket resluterar i 0 alkohol i blodet och andra trevligheter. Förra helgen var jag dock ledig så passade på att ha lite skoj. Hängde med stina, ida, tuva, jossan och jenny en kväll. Bara jag och stina som drack så vi drog sen iväg till karlarna våra och gick ut med deras grabbgäng. 
 
Var till stockholm för några veckor sedan också. Slutade dock i gråt (nästan) över att jag inte hittat någonting!
 
Sen njuter jag av december också. Fyller om 4 dagar och sen säger det schvupp så har 6 dagar gått och så är det jul! Jag älskar det. Ser julkalendern varje morgon också. Och igår var det lucia. Mina små barn på dagiset där jag jobbar hade ett sånt fint luciatåg med fin sång. Sen bjöds det på gröt, skinkmacka och pepparkakor. Bra dag!
 
Mitt i denna hektiska månad är jag sjuk också. Ständigt förkyld. Det här med att vila är inte min grej. Att inte kunna träna är det värsta som vet. Att inte kunna få springa av sig, lira lite innebandy och träffa alla härliga lagkamrater, fyfan. Vart hittar man glädjen då?
 
Hej