erikaklang

SNYGGAST

Kategori:

Såhär ser min vackra kille ut för tillfället. Han har varit borta hela helgen, från fredag förmiddag till söndag kväll, och så knackar han på med det här facet. En klubba i ansiktet är orsaken till detta. 7 stygn, blåöga och en härlig svullnad. Hockey...

HELMUT/LANG

Kategori: ERIKA/KLANG

 
Helmut Lang, också en favorit under NYFW!
 

ALEXANDER/WANG/SS13

Kategori: ERIKA/KLANG


  
      
 
Blev totalt faschinerad över Wangs visning under NY Fashion Week. Kläderna ser liksom ut att flyta på kroppen på något sätt. Otroligt vackert.

VOUGE

Kategori: ERIKA/KLANG

 
Höstigt från Vouge Russia September 2012. Fint.

FINT

Kategori: ERIKA/KLANG

Kärlek ju.
Tröja från Antikbatik
Skor från Isabel Marant
Väska från Balmain

ALTEWAI.SAOME

Kategori: ERIKA/KLANG

Lätt en av dom bästa under Stockholms Fashion Week var Altewai.Saome SS13. Otroligt snyggt!

RUSSO/FOR/HM

Kategori: ERIKA/KLANG

 
Anna Dello Russo's smyckeskollektion för H&M. Hon är ju bara för snygg!

LÄTTNAD

Kategori: ERIKA/KLANGHar tagit tag i min ångest och gjort något åt saken! Var tvungen att skaffa mig något att se fram emot, så jag och adam bokade det som vi så länge pratat om. Ända sedan vi kom hem från Grekland i början av juli har vi bara velat åka iväg igen, till något nytt ställe, på nya äventyr! Den 4 april kl. 14.30 lyfter flyget mot varmare breddgrader, till Thailand, Phuket & Kamala beach. Det är nu lite mindre än 7 månader dit. Sjuuukt långt, men vi hoppas på att det kommer att gå fort. Snart sitter vi väl i bilen påväg till Arlanda och säger: "-Shit vad fort tiden har gått! Kommer du ihåg när vi bokade och vi tyckte det  var länge med 7 månader, och nu sitter vi här!" Haha, nä men det här har fått mitt humör att stiga ordentligt! Yey.

SORRY

Kategori: ERIKA/KLANG

Sorry guys! Finner inte inspiration till att blogga över huvudtaget. Inte ens att läsa mina favoritbloggar. Kanske inte är så konstigt med tanke på att jag inte känner för någonting längre. Vill inte bara vara hemma, vill inte heller jobba, inte plugga, inte gå på stan, hittar ändå inget jag vill ha, inte måla. Har liksom ingen lust till någonting. Det enda jag vill är att träna, men det kan jag inte då jag har åkt på en härlig förkylning. Och äta, det går himla bra det. Letar efter ett tecken eller något. Vill ha något att se fram emot, en resa, en konsert, en långhelg i stockholm. Har inget planerat. Går och drömmer om julen för tillfället, och födelsedagen en vecka innan det. Har liksom inget annat att se fram emot. Nä, nu ska jag bädda ner mig och fortsätta kolla på film och deppa lite till. Hej.