erikaklang

MOT/LONDON

Kategori: ERIKA/KLANG


London Maj 11

Okej, guys. Nu går jag och lägger mig för att runt 4 snåret bege mig mot Arlanda och London. En hel weekend men shopping, fotboll, sevärdheter och mys med familjen väntar. Det är vi värda efter det året som varit. Ha det bra. Kiss.

DE/SENASTE/DAGARNA

Kategori: ERIKA/KLANG


Tittade på den bästa och sjukaste snowboardfilm jag sett. Blev äckligt sugen på stå på ett par skidor. ÅRE i april är iallafall inbokat.



Hade match i Falun förra fredagen. Kussen glömde handduk och fick lösa det på bästa sätt. haha.


Gjorde en beställning från bodystore.com. Fick hem lite nödvändiga grejer. Ricinoljan där ska göra att håret växer snabbare. Söker ni lite får ni se många före och efter bilder på girls som har testat. Har inte börjat med det där än men jag meddelar er då.


Gjorde lördagsäventyr med andra släkten min och sen hamnade jag här, ätandes korv.


Hade löparträning med tjejerna från laget i Hemlingbybacken. I slutet av timmen när jag löpt upp till toppen och mjölksyran bränt sönder benen kände jag dom inte från midjan och ner. Det var alldeles ljust framför ögonen och man hade spyan i halsgropen. Hur bra mår man inte efter ett sånt pass? Man somnar oerhört gott på kvällen sen. Älskar att ta ut mig till maxgränsen ibland.



Favoriten just nu. Brett Dennen – Ain't No Reason


Lunch på Heartbreak.


Mös med brorsan hela dagen igår eftersom han var ledig. Gymmade på förmiddagen och runt 4 lirade jag innebandy med några brudar.


Vi lagade American Pancakes till lunch. Mums!

Nu måste jag sätta igång med packningen. Kiss.

LYCKAN/ÄR/ENORM

Kategori: ERIKA/KLANG



1. Fanns inget annat än att ta körkort den dagen!
2. Friade med bakelser.
3. Grannarna kom över med fina kort och sade grattis.

Njuter fortfarande av friheten. Är oerhört stolt över mig själv. Fixade allt på första försöket. 57 rätt på teorin och en helt frifel körning. Inget att anmärka på. När kvinnan sa att det var sällan hon såg någon som hade sådan kontroll på bilen osv. Känns bra.

Idag ligger jag i sängen och myser lite till serier och bra musik. Inatt glider jag över till London. Lyckan är enorm. Vilar upp fötterna idag inför en hel helg med promenad hehe.

HÖSTMYSER

Kategori: MUSIC


Nu sticker jag och brorsan ner på stan för gym och lite bankärenden.


Den här listan har jag haft i bakgrunden när jag pluggat, när jag har varit ute och gått, när jag har legat i sängen och ska sova, när jag stått och väntat på bussen... Höstmys i öronen jämt.
Höstmyser 
Lyssna.

DET/HÄR/ÄR/ANLEDNINGEN/TILL/ATT/JAG/VARIT/LITE/OFF/DE/SENASTE/DAGARNA

Kategori: ERIKA/KLANG

PONYS

Kategori: ERIKA/KLANG


milk

17/OKTOBER/07/08/09/10

Kategori: ERIKA/KLANG

Har ju ändå bloggat rätt länge ja.. Tänkte att jag tillsammans med er ska titta tillbaka ibland vad jag gjorde just detta datum de senaste åren.

17 oktober 2010
Då jävlar var jag igång. Postade 5 hela inlägg. Dock två med bara bilder men ni ska få se lite text ändå. Bilderna funkar inte liksom..

CONGRATZ/GRANDPA

Min fina farfar som bor i Torrevieja i Spanien har gift sig med Ulla, som alltid varit farmor 2 för mig. Fint. De ska nu åka på smekmånad till Valencia. Och spela boul, eller petanka som de kallar det. Gulligt. Det gör de varje dag (om de inte matar katter, går på marknader, babblar med spaniorer och nordenbor, käkar tapas, sveper öl, kör svarttaxi, tar promenader osv) och det är deras absoluta favorithobby. De åker på tävlingar med massa andra pensionärer och vinner fina priser, oftast i form av sprit. hehe. Iallafall, GRATTIS!
2010-10-17 @ 21:51:20 PermalinkIM/AWESOMEKommentarer (0)Trackbacks ()


PIZZA/OCH/FUCKING/COLA



Har gjort något sjukt idag. Har stoppat in två av de saker jag avskyr (avskydde) mest i munnen. Har nämligen ätit pizza och druckit cola till middag. Sjukt. Banan, avocado och korv finns fortfarande kvar på hatlistan.
2010-10-17 @ 20:19:24 PermalinkIM/AWESOMEKommentarer (0)Trackbacks ()

Haha, älskar numera cola. ÄR EN DROG! Och pizza käkar jag på, OCH KORV! Mmmm. 

SÖNDAG/2010/10/17



Gick ut och gick en sväng igår, förlorade mot tanter och vann sedan duschtävlingen mot ida. Sedan lagade vi mat, kikade på tv och åt chips-och-dipp. Precis som en myskväll ska vara med sin finaste vän.

Idag lyssnar jag på de här:



pinks och mcr nya, ifall ni inte visste..


17 oktober 2009
År 2009 var jag kär upp över öronen och postade listor titt som tätt. Två fina inlägg från den 17/10.

BESATT/AV/TATUERINGAR/UNDER/ÖVERARMARNA//GAH


ph: via fashionistaa

2009/10/17

Stop Saying LOL
ph: via wordboner.com

Dagens vill ha: Snö Dagens klädsel: Svarta tighta jeans, stoor t-shirt och skjorta. Skinnjacka, halsduk och converse till det. Dagens frisyr: Dötrist som vanligt. Dagens låt: Santa Esmeralda - Don't let me be missunderstood Dagens köp: 3 st skjortor, en härligt stor dunjacka och presenter Dagens humör: less. Dagens planer: vaknade hemma hos ida efter kvällen där, åkte till stan med mamma, kollade på fotboll och inte så mycket mer än så. Dagens vackraste: MATTIAS. Dagens längtan: Efter snö! Dagens roligaste: Gårdagen! Någon gång ska jag berätta historien om Emma, den fantastiske hiv-simmaren för er. (och haha nej, hon har inte hiv) Dagens mest irriterande: Inget. Dagens tråkigaste: regn, regn, regn.
2009-10-17 @ 21:55:54 PermalinkLISTSKommentarer (1)Trackbacks ()



17 oktober 2008
Den här dagen postade jag inte ett enda inlägg. Men det var ungefär vid den här tiden vi hade blivit en familj av klassen, hade våran första klassfest hos Tessan och jag gick och var besatt av skid och skejtåkare. Dejtade såklart en av Gävles bästa skejtare då också.

17 oktober 2007
Lider vekligen av att läsa inlägg från den här tiden. Samtidigt är det ju jävligt kul ändå. Kan bara inte ta bort dom.
Jävlar vad stor jag tyckte att jag var när jag gick runt och var 14 och drömde om att få fylla 15 fina år.

Din kycklig vinge!

Först skola då , det hände ju som vanligt inget speciellt . Men vi har faktiskt en sjukt snygg idrottslärare . Det gör ju alltid skolan lite bättre ;) hah .

Var med ida efter skolan. Vi satt vid matbordet & åt mellis ända sen vi kom hem från skolan tills vi skulle iväg på träning . ÄLSKAR ida . Hon är så söt! , båda var iallafall på skratthumör ,( tur det annars hade den andre svimmat .. ) HÖHÖ , hon började fantisera att hon gick med en kyckling vinge på stan ;'D Som då var jag . :o Hah
då tänkte jag mig såklart henne som en & blev det mycket roligare ;)
När vi väntade på att emma skulle komma & hämta upp oss så skulle hon leka kurragömma, medans jag stod & sköt lite . HON VAR SÅ FUL! haha . När det sedan var min tur gömde jag mig bakom bilen men efter ett tag vågade jag inte sitta där isåfall hon skulle komma & skrämma mig ! Jag hatar det ! Haha , det låter som att vi går i 3:an men skitsamma. Vi hade iallafall superkul ! :)

Med det var faktiskt otroligt jobbigt att träna idag. Ibland känns det ju som att man kan springa hur långt som helst , men idag kom jag ingen vart alls! Och just idag skulle vi ju såklart köra tåget. Ni vet då man är många som är i ett lag & så börjar en person att springa & så ska man hämta upp alla eftersom .. Sedan ska man släppa av alla också. Jag var iallafall helt DÖD .

Jaja väntar bara på greys nu , såg att det stod i tidningen att Callie hade någon hemlighet att berätta . Kan knappt vänta! see ya .

MÅNDAG//2011/10/17

Kategori: ERIKA/KLANG


karinbylund

Hallå ligan! Mös igår kväll med Nordin till härliga tv-program och snackade av oss lite. Steg upp, tröck i mig lite frukost och stack iväg till gymmet imorse. Jag och gubbarna som håller till där då. Sprang några viktiga ärenden på stan och åkte sen hem för att plugga lite körkortsteori och luncha. Efter middagen har jag bara kört bil.. Rolig dag. Helt ensam. Nu sätter jag igång en gammal klassiker till film - Sommaren med Göran. Puss.

HALLÅ/VÄRLDEN

Kategori: ERIKA/KLANG



Idag gör jag vanliga söndagsäventyr. Har besökt arenan med Felicia och Othilia tillsammans med hela deras släkt. Myspys att få vara med på släktkalas! Efteråt åkte jag ner på stan den sista halvtimmen de hade öppet för att köpa en olja till håret så det skulle växa snabbare, men den fanns inte.. Jakten fortsätter.

FREDAGSKVÄLL/LÖRDAGSKVÄLL

Kategori: ERIKA/KLANG



Hade fredagsmys med brorsan i soffan hela kvällen. Kikade idol och lite filmer och käkade allt vi kunde hitta i skåpen. Dansade och sjöng med i partytofflorna också! Blev ju lugnt eftersom vi vi haft match idag. Tyvärr blev det ingen vinst men så äre ju ibland. Mötte däremot upp några av tjejerna och käkade tillsammans på nian innan matchen. Gick sen till nynäs för att se lite av herrarnas match innan vi hade samling. Det var ju trevligt iallafall! Nu är jag på plats i soffan igen med drogen, iskall coke zero! Mmmm

FINA/VÄNNER

Kategori: ERIKA/KLANG

FREDAGS/MUSIKEEENN

Kategori: MUSIC



FAN VAD JAG MÅR BRA AV SÅN HÄR MUSIK! HÖJ VOLYMEN NU, DET ÄR FREDAG!!

We Are Mars – Eyes (Watching You) - Edit

Laurent Wery – Hey Hey Hey (Pop Another Bottle) Feat. Swiftkid & Dev - Video Edit

Kaskade with Rebecca & Fiona – Turn It Down - Radio Edit

Twin Pack pres. Electrosila – Circus - Radio Cut

Lucenzo vs Qwote Feat. Pitbull – Throw Your Hands Up (Dancar Kuduro) - Radio Edit

Calvin Harris – Feel So Close - Benny Benassi Remix

Dúné Vs Alesso – Heiress Of Valentina - Alesso Radio Mix

Baby Alice – Heaven Is a Dancefloor - Raaban Dirty Dutch Edit

FARBROR/BLUE

Kategori: ERIKA/KLANG



Blev stoppad av farbror polis igår ja när jag var ute och tuta och körde. Blåskontroll och hela köret. Tur att vi hade alla papper med oss och att jag körde lagligt.. Hehe.

LONDON/LOVVVEEE

Kategori: ERIKA/KLANG



Åh läntar efter London som en galning. Bara 1 vecka, 6 dagar, 18 h och 25 min till planer lyfter. Vill sitta på starbucks och fika, äta, mysa hela dagarna. Den dagen jag flyttar dit skaffar jag mig ett sånt där kort!

WORDS

Kategori: ERIKA/KLANG

SNAKKE/LITT

Kategori: ERIKA/KLANG




Gick upp tidigt idag också. Nästan så jag måste sova middag för att orka hålla ögonen öppna.. Var oerhört svårt att gå upp imorse! Kikade sen på phonen och såg att Red Wings vann mot Vancouver. Gick lite lättare att gå upp då. Fint segertåg. Hade en körlektion imorse och när jag kom hem var redan brorsan hemma. Vilket liv dom lever dom som går bygg på gymnasiet alltså. Annat var det på ekonomi.. Fyfan.

Sitter tillsammans och har datorhäng nu.. Vid två släpar jag iväg brorsan till gymmet. Måste ju hjälpa honom med motivationen. Min axel har gått och börjat göra ont så får köra på lite mage/rygg idag. Viktigt med stark bål hörrni!

HELLO/GORGEOUS

Kategori: ERIKA/KLANG

TORSDAG//2011/10/13

Kategori: ERIKA/KLANG



Såhär, mina vänner, startar man dagen på bästa sätt! Med en redig ägg&kaviar-macka är man fit for fight hela dagen. Fast det här var igår. Idag fick jag trycka i mig en torr liten brödbit fort som satan innan nilsson kom och hämtade mig. Jag är ju en sån satans bra vän jag att jag ställer upp att åka fram och tillbaka till Arlanda som sällskap när jag egentligen kan ligga och sova i min underbart sköna säng. Men vad gör man inte.. Nu ska jag plugga lite teori och sen promenera in till stan för att göra ett gympass. Hej.

FAVORITER/I/VÅTT/OCH/TORRT

Kategori: MUSIC

GRATTIS/TILL/EM

Kategori: ERIKA/KLANG


Efter löpningen käkade jag lite såna där nyttiga pannkakor.... Hoppade sedan in i bilen och övningskörde i underkylt regn i mörkret ut mot bönan och sedan in till stan för att träna. Såna här härliga övningar gör vi på fysen innan vi går in på plan.


När jag kom hem tittade jag ju såklart på det sista av Sverige - Holland matchen. Underbart härlig vinst!

LÖPNING/I/SOLNEDGÅNGEN

Kategori: ERIKA/KLANG


Var oerhört trött när jag kom hem så jag bara slängde mig i soffan och somnade ett tag. Sov tills brorsan kom inklampandes, kikade sen på lite serier och läste lite Harry P. Vid halv 5 tog jag mig i kragen och stack ut och sprang en runda. Bara löpte och löpte utan att det kändes jobbigt. Underbar, fri känsla.

SICKHOUSE

Kategori: ERIKA/KLANG


Gjorde som sagt ett besök på sjukhuset igår. Det var tandläkaren som upptäckte att min högra halsmandel såg lite konstig ut så de skickade mig en kallelse till öron, näsa, hals avdelningen. Däremot visste inte de heller vad det var för något så de beslutade att ta bort dom. Kommer att opereras och bli sjukskriven i 2 veckor från mitt arbetslösa liv. hehe. Kommer dock inte heller att få träna något.... fy.

MÅNDAG//2011/10/10

Kategori: ERIKA/KLANG



Hallå ligan! Gick upp tidigt idag, åt ägg-macke-frukost och cyklade iväg till gymmet och körde ett pass. Fick skynda mig hem och duscha innan jag skulle ta bussen ner på stan för att träffa ida, emma och johanna för en shoppingrunda. Utan resultat såklart. Mat var det enda jag köpte som vanligt. Fick skynda mig hem igen för att packa, byta om och sticka iväg igen. Hade tänkt att göra tanterna sällskap på vattengympan idag.. Men icke. Det fanns ingen plats. De som har vattengympa-årskort hade bokat upp alla platser... Åkte hem igen, käkade och hängde i soffan istället. Imorgon måste jag upp tidigt igen. Ska göra ett besök på sjukhuset. Hörs.

SERIEPREMIÄR

Kategori: ERIKA/KLANG



Vann seriepremiären lite snyggt idag med 1-5. Vi spelade grymt bra faktiskt!
Tippade lite med farsan innan vi stack iväg till Långshyttan. Kanske skulle kolla upp hur det gick med det också.. Red Wings vann inatt iallafall. Med sköna 5-3 mot Ottawa.
Mådde riktigt kasst när jag kom hem efter matchen men efter en liter vatten och lite käk mådde man ju bättre. Är fortfarande slut och stannar hemma i soffan ikväll. Tittar på kvällens NHL-match som spelas i Globen mellan Anaheim Ducks och NY Rangers. Fel att sitta där istället!! Hörs.

FREDAG//2011/10/08

Kategori: ERIKA/KLANG

(Skrev detta igår kväll men det kom aldrig fram.. Kommer nu istället!)


Det är fredag oc har legat i sängen sedan 00.00. Lite Harry P har man läst och lite spel har man spelat.

Mötte iallafall brorsan på stan vid ett för att gymma. Gick och köpte favvomaten sushi till lunch och smög in på Sea Fun medan vi väntade på bussen. Hälsade på Teddan, Adam och Max lite och brorsan provade ut några jackor.

När vi kom hem var jag svenskafröken ett tag och hjälpte till med några utvärderingar. Några sådana har man ju skrivit i sina dagar... Med MVG i både svenskan och info&layouten så kunde han ju inte fått en bättre hjälpare. Haha!

Det har varit en riktig familjefredag idag. Alla har bara varit hemma. Vi käkade tacos framför tvn och Sverige-Finland matchen och sedan fixade bror och jag kvällens fika. Bakade härliga toscakakor och dom kunde inte ha blivit bättre! Såg sedan idol och bara mös i soffan.

Har seriepremiär imorgon och det ska bli riktigt skönt att komma igång igen! Bortamatch imorgon mot Långshyttan kl. 14.00. Fint!

Ligger i sängen och skriver lite men armarna är så sjukt jobbiga att hålla upp.. Träningsvärk och helt utpumpade. Ni vet hur det brukar kännas i kroppen efter att man varit ute och åkt båt en hel dag? Allt bara gungar liksom när man lägger sig i sängen. Så känns det nu, fast jag sitter i olika maskiner.. Helkonstigt. Kallas tydligen jamaicanen av mina innebandyvänner också. Snyggt. Och tack!

Kanske är dags att somna nu men jag ligger och följer hur det går för Red Wings.. Får väl se imorgonbitti helt enkelt. Godnatt vänner!

FINASTE/VATTENFLASKAN

Kategori: ERIKA/KLANG



Målade badrummet här hemma igår. Ida kom på besök och hade bullar med sig också. Söt hon är. Vid kl.18 var jag på fjärran och körde ett danspass och åkte sedan direkt till sätra för att lira lite innebandy. Nu väntar jag på att brorsan ska sluta skolan. Ska göra honom sällskap på gymmet. Kiss.

LEVER/LIVET

Kategori: ERIKA/KLANG


Älskar att springa där jag kan vara helt själv. Att kunna dansa lite och sjunga hur högt man vill medans man tar ut stegen är ju bara för härligt! Inga andra att bry sig om. Bara att köra!

ONSDAG//2011/10/05

Kategori: ERIKA/KLANG



Gymmade vid 11 imorse och köpte med mig sushi hem till lunch. Kan vara den bästa maten för återuppladdning. Mådde som hen gud och stack ut och sprang några kilometer.


Sprang hit till mitt favoritställe. Kan sitta här en timme och bara titta rakt ut i luften. Lyssna på musik och tänka.

A/DAY/IN/STOCKHOLM

Kategori: ERIKA/KLANG


Spontanåkte lite till Stockholm igår. Shoppingen var ju inget att hurra för.. däremot så var höjdpunkten på dagen att få se Erik & Mackan. 3 gånger om! Lycka!


Lunchade på favoriten Tasty Thai


Chai Latte och Citronmarängpaj till fika. Kan vara det godaste jag ätit på länge!


Middagen var mindre trevligt. Fick äta donken i bilen påvägen hem för att hinna till innebandymötet vi hade igår.

ENSAM

Kategori: ERIKA/KLANG

Sitter helt jävla ensam på bussen från åbyggeby in mot stan. Inte så konstigt egentligen.. Det enda jag gjort idag är ett hårt pass på gymmet, kört bil, sett klart säsong 04 av T70s och sett Hollywood fruar tillsammans med ida. En rätt så bra måndag ändå! Skoj är det ju också att sitta och vänta på ett tag när bommarna varit nere i 10 min. Hörs. Hej!

LIVSFUNDERINGAR

Kategori: ERIKA/KLANG

Vi håller på att göra om i brorsans rum för tillfället. Mitt står sedan på tur så jag hjälper till så de kommer någon vart så vi kan ge oss på mitt sen. Passade även på att ta bokhyllan i hallen när vi ändå var igång och hittade massa gamla tidningar.


Den första var en Gefle Dagblad från 1957. Typ 23 mars där man kunde läsa om GGIK som tagit SM-guld i ishockey. Spännande.

Annars så var det gamla tidningar med artiklar om farfar. Så oerhört fint.

Klang och jubel.. Klyftigt. Den har man ju aldrig hört förut..


Så söt han var.. min farfar.. Jag minns när han satt och berättade alla dessa historier för oss på hans ena balkong i lägenheten i spanien..


I den här tidningen finns finaste artikeln på 4 sidor om hur farfar och Ulla träffades. Trots att Ulla alltid har funnits där i mitt liv har jag aldrig hört den här historien så utförligt. Visste inte ens att det gick till precis såhär. Oerhört rörande.


Tänker på Ulla ofta som nu är själv där nere i Spanien. Hon jobbar på. Spelar boule om dagarna. Eller petanka som de kallar det. Hon var absolut den jobbigaste att prata med efter att farfar gick bort. Hon var helt förstört, förkrossad. Åh. Det gick inte att hålla sig ifrån tårar en sekund.


Han bara körde. Jag ska också bara köra!



dör så sött


Så fint!



Fan vad jag mådde bra efter det här. Det ger livet hopp på något sätt liksom. Det var 9 års skillnad mellan dom. Hoppas innerligt att vi får ha kvar Ulla 9 år till. Och mormor. Min älskade bästa mormor. Jag ska skriva dig ett tal också, precis som jag gjorde till farfar och det ska jag hinna hålla för dig!

FASHION/SHOW/SPRING/2012/RTW///DIESEL/BLACK/GOLD

Kategori: ERIKA/KLANG




Drömmande

SÖNDAG//2011/10/02

Kategori: ERIKA/KLANG

Hela lördagen var en enda seg.. något.. Vaknade redan vid 9 och var pigg men oerhört trött på samma gång. Mådde illa och magen värkte som den gör varje morgon. Stannade kvar i sängen och försökte somna men småsov bara 10 min i taget och vaknade av konstiga drömmar. Försökte läsa men tänkte bara på annat. Satte på tvn och tittade på barnkanalen, somnade och vaknade 10 min efter. Sjukt jobbig morgon.

Jag höll på sådär enda fram till kl. 12 innan jag steg upp. Kunde fortfarande inte få i mig något ätbart då heller så jag stack iväg med mamma till valbo för att köpa en vit skjorta.

Vilade hela eftermiddagen innan det var dags för jobb. Flanör här i stan fyller 40 år och de ställde till med en liten fest på Maxim så jag jobbade med att severa dom hela kvällen. Inget svårt jobb precis eftersom det var samma sak som jag jobbade med i Norge hela sommaren.  Lite pinsamt lär jag ju säga att det var men också roligt!




Det här är det enda jag åstadkommit idag ungefär. Bestämde träff med Fellan på Läkerol för att kika på lite hockey. Lyckades även locka med mig Sanna idag. Oerhört stort med tanke på hur ointresserad hon egentligen är. Undrar jag vad som lockade egentligen?.... Till andra perioden fick vi besök av tre snygga brudar till. Lisa, Elin och Malin slog sig ner vid oss. Härligt.

Tog mig en promenad efter matchen och efter det har jag bara legat i soffan och latat och funderat lite. Tog äntligen tummen ur röven och såg sista Harry P filmen. Alla som har sagt det har rätt.. Den är bäst av alla! Nu kan ni inte driva omkring med mig längre! Nu vet jag precis hur det slutar! Hade. Hörs. Hej.

SVENSKA/SPEL

Kategori: ERIKA/KLANG



Det första man gör på morgonen är att checka mobilen, eller hur? Går direkt in på favoritappen nr.2 (instagram nr.1) och får reda på allt man behöver veta för dagen. typ.

Det är ju underbart att vakna och få veta att Red Wings vann matchen mot Maple Leafs och att dom möter Pittsburgh Penguins kl. 23.00, alltså om en timme. Underbart härligt att se vilka sköna fotbollsmatcher kan man titta på under dagen också. Chelsea kammade ju hem en vinst mot Bolton idag. 1-5 och Lampard fixar 3 mål. Där ni, där har ni favoritappen nr.2!

FREDAG//2011/09/30

Kategori: ERIKA/KLANG


Efter gymmet i fredags stötte jag på Norda på stan så vi gick och tog en lunch på Java tillsammans.


5 tjejer dök upp hos mig på eftermiddagen i fredags. Fixade oss och slog in Lisas present tillsammans. Temat var rosa som ni kanske ser va..


Gav henne ett stort ihopplock av rosa saker. Rosébubbel, trosor, innebandyboll, läppglans, nagellack, hairpowder, ansiktsmask, mobilskal osv osv. Kan hålla på ett tag..



Tog en prommis till Lisa tillsammans. Härliga. Drog på mig dem orangea klackarna till när vi senare på kvällen begav oss mot krogen. Orken att promenera till Lisa i dom styltorna finns det bara ingen ork till.


Fellan är alltid snygg hon!


ALLT var rosa

¨
Lisa firar av några härliga tomtebloss hon fick av oss


Happy Birthday