erikaklang

VILL/UT/OCH/RESA!!

Kategori: MY/BUCKETLIST

TISDAG//2012/04/24

Kategori: ERIKA/KLANGDet har ju hänt mycket sedan jag skrev sist! Har liksom inte haft någon tanke på bloggen då jag har haft fullt upp med annat. Hängde med adam rätt mycket efter att jag kom hem från fjällen då han stack iväg ganska snabbt till new york. Har jobbat varje dag och varje ledig minut har jag hängt med vänner, familjen, gått på lite fotboll, rustat rummet en massa och såklart följt Brynäs hela vägen till SM-guldet. Sjukt stort. I älskade läkerolen också. Ni anar inte den dimma av fest som låg över staden. Otroligt härligt. Gick såklart ut på torsdagen precis efter guldet för att fira. Stortorget var packat och lika så alla krogar men på Slick kom vi in tillslut. Sjukt härlig stämning!
Födelsedagsbarna i April också. Allihopa på samma gång. Ida, Felicia, Adam och idag, min finste vän Emma! Gratuelerar!

TATTOO

Kategori: ERIKA/KLANGDetta var det jag hade bokat in att göra sist jag skrev. Va lite sådär nervös innan med det gick himla bra. Gjorde två när jag ändå var igång och var klar redan efter 35 min. Blev riktigt nöjd! Men någon bra bild har jag ännu inte fixat så håll ut. Det kommer en inom kort iallafall.

SJUKKKT

Kategori: ERIKA/KLANGIDAG SKA JAG GÖRA NÅTT SOM JAG SÅ SJUKT LÄNGE HAR TÄNKT GÖRA. yes.

HEMMA

Kategori: ERIKA/KLANGKom hem från Åre i fredagskväll. Tog tåget hem själv då familjen stannade tills igår. Var tvungen att åka hem och gå på en föreläsning sörrni. Mindre kul.. Fick ju istället komma hem till en varm famn och härliga vänner. Blev hämtad av grabben på tågstationen när jag kom hem och åkte sen hem till mig och soffmös lite. Efter föreläsningen på lördag åkte jag till nilsson för att umgås med lite sköna. Lagade tacopaj tillsammans och sedan körde de flesta på utgång. Satt nervöst på kvällen bänkad framför tvn i hopp om att få se brynäs ta sm-guld! Dock blev det ju inte så.. Hoppas på tisdag istället!

ÅRE

Kategori: ERIKA/KLANGI det här paradiset befinner jag mig den här veckan. Åre levererade som satan idag! Strålande sol, fina backar och allt på topp. Avslutade dagen med afterski på Fjällgården. Obligatoriskt. Hörs, hej.

MR/A

Kategori: ERIKA/KLANG


Saknar att se det här trynet när jag vaknar..

TORSDAGS/RÖJ

Kategori: ERIKA/KLANGKvällen startade med fördrink, bra musik, snack och vodkafyllda geléhallon hos fröken nordin med henne och kussen min. Tog oss sedan in till stan, köpte en stödburgare på max, plockade upp jacke och stina och vandrade sedan över till mannen min. Blandade iordning varsin drink och sedan rullade människorna in. Jonna, ponta, hille, felix, emil, tegis, samuel och erik. Glömde garanterat någon nu.. Iallafall så luvade vi lite och vid 12 intog vi krogen. Hann med både Slick och Goya och lär säga att båda levererade. Adrian Lux spelade på Slicken och träffade sjukt mycket härligt folk. Avrundade kvällen med en cheese på donken och vandrade sedan hem med mr. a till honom. Sprallig som jag är när jag kom hem skulle jag hitta på både det ena och det andra men somnade tillsist i en varm famn.

Vaknade på morgonen, okej typ vid lunch, av att pappa ringde och sa att vi skulle till mormor NU för att käka och fira henne på födelsedagen. Skrev till kussen och 10 min senare stod vi och väntade på bussen. Blev en rejäl walk of shame påvägen till kan man säga..

SKÖNASTE

Kategori: ERIKA/KLANG


Härliga spegelbilder med kussen.
Körde på gröna braxor från ginatricot, skärp från armani, transparent linne från bikbok, jacka från zara, väska från scorett och dojjor från dinsko torsdagen till ära. hejochhå.

Har i princip bott hos adam de senaste två veckorna. Päronen hans glassar i Thailand så vi har levt livet tillsammans i stan. Drog en härlig utgång med sköna lirare i torsdags så helgen har blivit lång. Har kännts som att det varit söndag i två dagar nu.

TUVA/20/FINA

Kategori: ERIKA/KLANGÅkte till Tuva vid halv 7 för en fördrink, presentutdelning och lite catch up innan vi sedan begav oss till Helt enkelt. Den vanliga fetaostfyllda kycklingen beställdes in, några körde på efterrätt och avslutade vistelsen där med lite härliga drinkar. Gick sedan vidare till Brända och fortsatte drinkaftonen med härliga tjejer innan vi styrde stegen mot Slick och ett svettigt dansgolv. Shottade lite med min racekompis nordin, dansade och hade rätt skoj ändå. Lite roligare folk så hade det varit perfekt. Kröp sedan ner bredvid A och somnade efter tag när jag lugnat ner mig lite.
Åker snart tillbaka till A och kusinen kommer vid 5. Då ska det handlas och sedan ska vi försöka oss på att laga egen sushi. Vi får väl se hur det kommer gå...

VÄLKOMMEN/TILL/MITT/LIV

Kategori: ERIKA/KLANGDet här var kusinen och jag från förra veckans bravader. Veckan som gått har swischat iväg otroligt fort! Pluggade i princip varje dag och gjorde A sällskap i sin ensama lägenhet så ofta jag kunde. Fredagskvällen bestod av inget mer än hetsplugg och hockeytittande med familjen. Heja brynäs! Kröp isäng tidigt så jag skulle vara pigg till lördagens utmaningar. Åkte iväg vid halv 10 hemifrån till högskolan här i gäve. Betade alltså av min första tenta igår, med ett leende på läpparna. Gick över förväntan faktiskt och åkte hem efter bara 1 1/2 h. Mötte sedan upp mamma på stan för lunch lite shopping. Sedan svirade jag om för att åka till Tuva och fira hennes 20 fyllda år.  Hej.