erikaklang

HARD/WORK

Kategori: ERIKA/KLANG

 
Tar tillfället i akt att blogga lite under rasten. Det enda jag skulle behöva göra nu egentligen är att plugga. Har högskoleprovet på lördag och på måndag släpps min tenta. Dör. Den enda dagen i veckan jag har ledigt från träning är tisdagar vilket har blivit min riktiga pluggdag. Denna försvann dock den här veckan då jag hade möte med innebandyn. Sitter nämligen i spelarrådet i laget också så var tvungen att gå på det för att vara med i några beslut. Nä, hade tänkt att det skulle vara slutgnällt nu. Jag har ju valt detta själv. Jag skulle ju kunna sluta på något för att få mer tid. Skulle tex vilja ta upp den härliga gym-anda jag hade förra året, men nu finns inte tiden. Allafall, jag vill ju inte sluta med något så det är bara att köra på. Dessutom tar kursen slut vid jul och tills dess är det ju bara två månader nu. Alltså bara två månader med slit till. Det fixar jag!

ON/MY/MIND

Kategori: ERIKA/KLANG

 
Det känns knappt som jag lever. Att jobba på heltid, plugga på halvtid, att träna med laget 6 pass i veckan plus en till två matcher per helg och att ha en pojkvän, vänner och familj att hinna umgås med funkar inte. Jag hinner knappt med mig själv. Då kanske ni förstår att jag inte hinner med bloggen. Eller jag prioriterar den inte rättare sagt.
De flesta dagarna ser ut så att jag jobbar mellan 7-16 eller 8-17, skyndar hem och sätter fart med pluggandet, tar en paus under middagen och pluggar sedan vidare tills klockan slår 19 och jag åker iväg på träning. Tränar 2,5 h, åker hem, duschar, käkar något och dör sen framför tvn innan jag somnar. När ska allt roliga hinnas med?
 
 

BLAZER//MONKI

Kategori: ERIKA/KLANG

 
Åker till Stockholm på en liten shoppingtur med mamma imorgon och
hittade denna snygga på Monki nu. Måste ta en närmare titt på den imorgon.
Får se om den följer med hem!

JULLAN/20/ÅR

Kategori: ERIKA/KLANG

I veckan fyllde Julia tjugo så det firade vi går med härligt sällskap. En kväll full av mat, skratt, öppen bar och pole dancing. Det hela avrundade vi med att se Björn Rosenström på Allstar. Kanonkväll!