erikaklang

THINKING/ABOUT/YOU

Kategori: ERIKA/KLANG

UP/SAW/LIZ

Kategori: MUSIC

Har precis ätit tacopaj. Matchen mellan gefle och djurgården blev oavgjord. Sitter nu med flanellskjortan uppknäppt så långt det går och lyssnar på såntdär som ger en öronorgasm. Jävla bra grejer. Klicka på bilderna.

  
  

SUNDAY/WORK

Kategori: ERIKA/KLANG



solen lyser in genom sovrumsfönstret men jag har så jävla svårt att resa mig från sängen. måste först och främst ta tag i mitt rum, fyfan hur det ser ut. det är dammigt, tavlorna hänger snett, fotöljen är överfylld av kläder, golvet synns inte för alla väskor, skor, påsar och block och täcket är halvt ute ur påslakanet. fy. sedan ska jag köra lite till, handla, tippa, återvinna och efter det ska jag gå och se säsongens sista fotbollsmatch. Hörs. Rock on.

TRUE/WORDS

Kategori: ERIKA/KLANG

VEM/SKA/JAG/TRO/PÅ

Kategori: ERIKA/KLANG

det blev en lugn kväll idag igen. efter matchen åt vi thaimat framför tvn, kikade på så mycket bättre och mös. di leva är ju för härlig haha. gillade septembers tolkning av vem ska jag tro på.



petters också.



(kklicka på ränderna bara så börjar den)

sedan kikade jag på mississippi brinner. hemsk film fan. värd att se. nu slocknar jag. kiss.

LÖRDAG

Kategori: ERIKA/KLANG



Ligger i sängen och inväntar X-games. Lite fifa håller mig sysselsatt. Igår blev det lugnt. Låg i soffan och kikade på idol och skavlan, åt kladdkaka och godis innan jag somnade runt tolv. Ikväll spelar jag match. Får se om jag orkar hitta på något efter.
Later guys.

FUCK/YES

Kategori: ERIKA/KLANG


Och sen är det höstlov. Jag mår bra nu!

HAPPINESS/ON/A/HIGH/LEVEL

Kategori: ERIKA/KLANG

Alltså ni förstår inte hur jag hyperventlierar.. Idag plingade det till i fickan, jag tog upp mobilen och förväntade mig att det var någon av alla killar som är efter mig, eheh, men med häpna så såg jag att det var av Peace&Love. A, det som som som sägs är att (håll i er) 13 artister är bokade inför nästa års P&L. Bla, The Sounds, Maskinen, Daniel Adams-Ray och Oskar Linnros. Fyfan vad bra! Är redan så jävla nöjd att jag skulle kunna köpa biljetterna redan nu. Underbart.

Sju dagar av kärlek from Peace & Love TV on Vimeo.

R/P/UF

Kategori: ERIKA/KLANG

BEST/EVER

Kategori: ERIKA/KLANG



Sitter och firar med ahlgrens bilar. Har nämligen sovmorgon imorgon då jag slipper filoso-fucking-fin. Underbart. Vid sådana lägen måste man ju fira! Talet gick iallfall bra ändå. Tur det.

CRAP/CRAP/CRAP

Kategori: ERIKA/KLANG


Står och försöker träna på mitt tal till imorgon. Med ärliga ord går det förjävligt. Det finns så mycket mer intressanta saker att göra. Dessutom är jag inte nöjd med det. Tycker det låter skit. Later.

LOWEO/TALAR

Kategori: ERIKA/KLANG

Okej, såhär skriver Lowe.

"igår kom snön. ni som inte känner mig, låt mig förklara. snö för mig. det betyder att det är okej att börja lyssna på julmusik. att börja baka pepparkakor, att göra glögg som luktar gott i huset i flera veckor. att byta ut blommgardinerna i köket till de röda fina. att gå ut och titta på hur det glittrar. att känna julkänslan i kroppen och att börja planera vad och när man ska börja baka alla lika jul-bakelser. att slänga på sig brädan och åka i snabba och långa backar uppe i trysil. att komma in och dricka varm choklad med rosiga kinder. förstår ni nu? snö? HALLE FACKING JULIA."

Ni förstår inte hur skönt det är att läsa sånt här när man själv är likadan. Och oftast ensam med det. Själsfrände.

SURPRISE

Kategori: ERIKA/KLANG



nähäni, det trodde man inte va. ehe

TISDAG/2010/10/26

Kategori: ERIKA/KLANG


har en ynka lite sovmorgon på en halvtimme. fullkomligt värdelös.

MONDAY/2010/10/25

Kategori: ERIKA/KLANG



Ja det tidsinställda inlägget fungerade ju prima. Bra att veta liksom. Och det där med drömmen, kommer fan inte ihåg vad det handlade om den här gången. Kanske någon snygg brunett till kille med djupa bruna ögon? Vem vet?
Har kikat igenom bilderna från min halvtrasiga kamera och resultatet då: Fyfan vad fula! Haha. Sinnes. Kvaliten & människorna. haha. Men det är ju jul snart å, och jag fyller ju år snart å. Kanske det ligger en kamera i ett paket då kanske.. Hoppas iallfall. eheh.

TESTING/TESTING

Kategori: ERIKA/KLANG



Måste testa det här med tidsinställt inlägg här på bloggen. Har bara kört med det på tumblr. Ligger iallafall vid det här laget och sover djupt. Skönhetssömn vet ni. Har drömt om mat, om att åka moppe i Bollnäs, handla lipsyl i en godisaffär och om att åka vattenskidor utan något som drar. Undar vad jag drömmer om just nu?

THE/WEEKEND

Kategori: ERIKA/KLANG


bild av tuva. kika in på tuvas och nordas blogg ifall ni vill se mer. (mina kommer snart, snart, snart de med)

sorry för jävligt dålig updatering guys.
i fredags firade vi norda iallafall. fyfan vad lyckat. 23 härliga brudar, musik, alkoholhaltiga drycker, presenter och massa med gott tilltugg. hon bjöd på snittar från himlen och kakor, kladdkakor, muffins och bullar från något högre än det. universum? drömde om mat hela natten sen. att jag blev portat från ett köpcentrum för att jag åt för mycket. nä men det var iallafall sjukt gott. det bästa jag ätit på länge..
igår så arbetade jag på hårt, tog upp båten och bommen. i iskallt blåsväder. fan. övningskörde också. länge. och på kvällen åt vi musslor och pommes á la belgien. otroligt gott. har fortfarande kramp i handen från putsandet på dom. gick över till norda på kvällen igen för att catcha upp lite om gårdagen. josefin fin fin kom också och mös med oss. den kvällen kunde inte heller bli bättre.. film, godis, bubbel, mys och massa prat. härligt.
nu ska jag packa väskan. åker snart iväg till långshyttan på match i fullpaxad bil. yes.

NYTT/LEGO

Kategori: ERIKA/KLANG

KLIA/INTE/TILLBAKA

Kategori: ERIKA/KLANG

Det kliade under ögat. Då gjorde jag så som folk säger att man ska göra: Klia tillbaka. Men fyfan för er, nu har jag svällt upp och är alldeles röd. Kollar jag nedåt ser jag beigt. En massa hud. Fy.

DO/THAT/PLEASE

Kategori: ERIKA/KLANG

ONLY/A/HUMAN

Kategori: ERIKA/KLANG


Känner mig så levande. Sticker över till Nordin och myser nu. Kiss.

GAMLA/INLÄGG

Kategori: ERIKA/KLANG

Hahaha, sitter och läser gamla inlägg som jag postade första veckan som bloggerska i septemeber 2007.
Här ska ni få se:


näe , inget speciellt alls har hänt ..
näst sista dagen på min prao bara ..  har vell bara packat upp nya saker & sådant shit ;)
åt lunch med brittsorf iallafall , på donken ofcourse ;)
ohhh , christina min handledare tycker jag är JÄTTE duktig :)  *stolt* 
brittan min är på indiska så det är ju bra iallafall :D hon höll på att ramla i lådan med nya varor idag ! 
3 gånger.
hahahahha.

nu väntar jag bara på nilse , hon ska bara äta sen kommer hon & sällskapar med mig ,  eftersom vi inte har nån fys idag känns det konstigt som fasiken , det känns liksom helt tomt .

sen har vi ju skol dm i fotboll imorron :)  mot prolle & sätra . kulkul ,
 
aja ,  nu kommer gulllnilse så .. 

rackarns förskyld så jag kunde inte vara med på skol dm :'/
men aja , inget att göra åt .  tänker inte sabba en hel helg med älskade innnebandy cup för en sketen fotbollsmatch .  never

så jag stack till praoen istället, det är ju sorgligt att sluta nu .  det känns som att jag jobbar där liksom ...
men det gick bra :D .  jag fick klä av & på skyltdockor ;)  bongstyriga jävlar ,  ;)

efter praoen gick jag på stan iväntan på pappa ;)
han skulle komma ner till stan & köpa ett par skor till mig , 
men nej nej. ingen storlek kvar .  som att jag blev förvånad ! ;o  JÄMT JÄMT är der så ..
men jag fick ialafall strumpor & vattenflaska ;o

åh , jag längtar så efter att åka skidor ,  love love
åre var t.ex helt underbart med wetlunds :)

skola & massa trist bara ,
spanska glosförhör
no - sinnerna
matte - räkna räkna räkna , prov nästa vecka .
so - PROV ;;o
PUH

endast  
TRÖK .

efter skolan har vi iallafall innebandy träning :D
blir alltid på så bar humör då :)
älskar det verkligen :*

ärligt talat så har jag inget att skriva . NÅGONGÅNG!
lovar att det ska bli bättre , men skolan är ju inte kul så jag vette fan .
helgerna ska det bli drag på ;)  det lovar jag !



HAHA är det ända jag kan säga..

DET/SNURRAR/I/MIN/SKALLE

Kategori: SHOPPING


det här linnet är en av mina favoriter. har dock aldrig haft på mig det in public. mycket synd. brukar sätta på mig det och dansa till familjens låt med texten på linnet hemma i min ensamhet på rummet. och högt ska den spelas. med bas. köpte det på peace and love i somras.

om jag var DJ så skulle den här låten absolut vara min intro-låt. g-rymt.

DON/OMAR/GREPPAR/TAG

Kategori: ERIKA/KLANG


Började 10.30 och slutade 12.30 idag. Imorgon har jag en lektion, matte, mellan 13.30 och 15.00. Underbart. Myser nog till det ikväll!

SKÖÖÖNA/DAGAR

Kategori: ERIKA/KLANG



Har sprungit på möte med företaget idag och gjort lite bankärenden. Är skapligt trött (redan!) på att ha på mig kavajer, blusar, tighta tröjor, neutrala jeans, svart rock, hela skor och allt det där. Börjar till och med att ta med mig ombyte till skolan.. Imorgon så bryter jag av helt och kör på chinos, feta vans, stor tröja, rutig flanellskjorta och min stora, färgglada skidjacka typ.
Det är ju så jag kör, växlar mellan olika stilar hela tiden. Ski/skate, businesswoman, fashionista, rocker/punkare, vanliga gina/hm tjejen osv. Lika bra så. Later.

CONGRATZ/GRANDPA

Kategori: ERIKA/KLANG

Min fina farfar som bor i Torrevieja i Spanien har gift sig med Ulla, som alltid varit farmor 2 för mig. Fint. De ska nu åka på smekmånad till Valencia. Och spela boul, eller petanka som de kallar det. Gulligt. Det gör de varje dag (om de inte matar katter, går på marknader, babblar med spaniorer och nordenbor, käkar tapas, sveper öl, kör svarttaxi, tar promenader osv) och det är deras absoluta favorithobby. De åker på tävlingar med massa andra pensionärer och vinner fina priser, oftast i form av sprit. hehe. Iallafall, GRATTIS!

MYSER

Kategori: ERIKA/KLANG

PIZZA/OCH/FUCKING/COLA

Kategori: ERIKA/KLANG



Har gjort något sjukt idag. Har stoppat in två av de saker jag avskyr (avskydde) mest i munnen. Har nämligen ätit pizza och druckit cola till middag. Sjukt. Banan, avocado och korv finns fortfarande kvar på hatlistan.

THE/PHOTOBOOT

Kategori: ERIKA/KLANG


 

 

 

 

SÖNDAG/2010/10/17

Kategori: MUSIC



Gick ut och gick en sväng igår, förlorade mot tanter och vann sedan duschtävlingen mot ida. Sedan lagade vi mat, kikade på tv och åt chips-och-dipp. Precis som en myskväll ska vara med sin finaste vän.

Idag lyssnar jag på de här:



pinks och mcr nya, ifall ni inte visste..

LET/ME/HEAR/YOU/SAY//WOUHU

Kategori: ERIKA/KLANG



dagen tillbringar jag nog i sängen med mat (för att det inte ska bli allt för långtråkigt) och vänner. iallafall som det ser ut nu. halv sex står jag på innebandyplan redo för match och efter det kommer mysnorda hit och lagar en middag med mig. standard.

DEAD/DOG

Kategori: ERIKA/KLANG



hittade vimmelbilder på affarer.cc från festen.
haha, sjukt. snygg. bild. eller? jag ser ut som en död hund. hihi.

B/JUMP//F/SKÄRM

Kategori: ERIKA/KLANG



Känner för att göra något sjukt. Något farligt, något som ger en sjuuk adrenalinkick. Typ, hoppa bungyjump, fallskärm eller något annat awesome. Gärna högt upp. Älskar höjder. Det är defenitivt två saker som jag ska göra innan jag dör. Men skulle nöja mig med att göra något sånt här (5.00) just nu. Att det inte finns någon annan brud som vill göra sådana här saker.. Får ringa upp grabbarna i filmen.

HANG/WITH/ME

Kategori: ERIKA/KLANG

FIRMAFEST/GO/GO/GO

Kategori: ERIKA/KLANG

Bra fredag! Allt har flytit på som smort och företaget mitt har haft tur hela dagen. Vi har varit på Firmafesten på Parken här i Gävle och ställt ut, marknadsfört och sålt våran produkt. Riktigt bra gick det!

Nu sitter jag i soffan, kikar på idol och käkar sushi. Underbart.

Och just ja, det snöade här idag. Wehehey. Okej, lite, men ändå.  Kärlek. ♥

WE/DID/IT/COUSIN

Kategori: ERIKA/KLANG


okej, det var sjukt kallt den här dagen. det blåste svinvindar och jag kunde fan inte hålla ögonen öppna som ni kanske ser. sjukt.. jag och kussen tog en promenad förbi skejtparken, ut till havet och bestämde oss för att vi ska fan upp i dom där nedlagda kranarna. varje gång när vi har åkte med båten in till stan och passerad de där så har vi pratat om det. högt, kallt, smutsigt och förbjudet. möjligt att vi hade fel klädval. ja menar, man har inte tights med fransar efter hela benen, vita skor, sjal som flyger i fejjan och en jävla rock. fick för mig att stretcha mitt i klättringen också, kände mig så jävla ovig.. nu är det gjort. funderar på om man skulle kunna klättra upp där på sommaren och sedan hoppa i vattnet från dom.. måste undersökas.

DO/YOU/EVER..

Kategori: ERIKA/KLANG

FICK/EN/SMULA/TILLBAKS

Kategori: ERIKA/KLANG


det här sysselsatte jag mig med igår. har matte c prov idag. och svenskaseminarium på svenska författare. och eftersom det var fotboll igår också så hade jag det ganska körigt. har träning direkt efter skolan idag också.  måste dock skippa sista halvtimmen på grund av att jag ska till polhemskolan och visa upp mig och glänsa med mitt UF-företag. niorna ska bli gymnasister. haha.

TUESDAY/2010/10/12

Kategori: ERIKA/KLANG

OUA/OUA

Kategori: ERIKA/KLANG



nu puttar jag lite kläder på mig och drar mig mot bussen. bye

HOTTA/BRUDAR

Kategori:



fullt av inspo!

ÅTERKOMMER/JA

Kategori:

Åker till hufvudstaden på sportlovet och känner för att bränna pengar mer än någonsin. F-an asså.

Behöver verkligen en ny halsduk, men den jag vill ha finns fasen ingenstans. Såå.. jag hoppas på h-staden.
Den här ni vet, från GT.

Dock den beiga då.
Och en ny plonka, eller iallafall en att varva med. En beiga ska det va. Får leta mig fram. Monki kan, kanske, kanske inte.
Och ett par feta jeans, t.ex. från weekday.
Och ett kort, stort, maffigt halsband.
Och ett par billiga kängor, svarta, låga, utan snörning.
Och något med transparenta deteljer och en bomberjacka från monki, dock i burgundi. Lite vinröd alltså.


Och skinnbyxorna då, som jag nämnde tidigare.

Nä, jag ska nog komma på något mer. Återkommer med det ja.

LJUV/MUSIK

Kategori: MUSIC



De här njuter jag till idag -101010:

MY/TEAM

Kategori: ERIKA/KLANG

Har varit på innebandy hela dagen. Åkte 10.00 imorse och kom hem 19.15. Underbart. Men det gjorde inte så mycket. Älskar mitt lag ja! Norda beskriver det ganska bra här faktiskt. Kan säga att jag har gjort något av dom där sakerna hon rabblar upp. Ja saften... Tänkte bara på att de skulle få slippa dricka något jävla leksandsvatten.. De ska vara tacksamma. Julia i laget fyller så vackert år idag och då ställer man ju upp på att fixa en överraskning till na. Så majsan och jag fixade lite fika och bjussade laget på. Vi sjöng såklart alla verserna i ja må hon leva också. Standard.

00.00/LIST

Kategori: LISTS

hur ser din drömpojkvän ut? två saker: brunt hår och bruna ögon. gärna lite skater/skiboy med ett sinne för stil.  har du fått en kyss den närmaste veckan? nej det har jag inte.. hur lång är du ca 169,5 vilken är den senaste film du sätt? kollade nyss på ps. i love you för kanske åttonde gången. när såg du senast din mamma? alldeles nyss. vilken är din favoritplats? åh, jag har så många favoritplatser beroende på humör. men min säng, gärna delad med någon ligger högt upp på listan. hur stor är din säng? lagoma 120, använder bara halva ändå. var vill du befinna dig om tio år? utomlands vad sover du i? trosor. är det kallt har jag en tee också. tycker du om kina mat? jag älskar kinesisk mat. vad är romantiskt enligt dig? åh, svår fråga.. har du någon piercing? örhängen. kan du prata några andra språk än svenska? engelska, svenska, spanska och några ord och meningar på norska, tyska, franska osv. vad spenderar du helst pengar på? skor, snygga kläder eller en resa. vill du har barn i framtiden? när? och hur många? ja, två stycken runt 15 kanske. vad skall du göra imorgon? jag ska åka buss till leksand och spela match, tänkte vinna seriepremiären och sedan käka på donken dansar du i bilen? ohja. vem är den roligaste människan du känner? jag har många roliga vänner. gillar du någon just nu? jag vet inte. vad är det första du lägger märke till hos det andra könet? kläderna, håret och ögonen. och skor, satan vad viktigt det är. ditt favorit sällskapsspel med andra ord. skulle du själv säga att du är lycklig just nu jodå. trivsellycklig liksom. inte på högsta nivån. vilken är din favorit glass ben and jerry i olika smaker. tycker du om att mysa/kela jag älskar. är du en beroende människa? ja det är jag väl.. dator, bloggar, vänner, serien vänner, lippsyl, etc. kan hålla på länge om jag fortsätter där. din största vinst jag vann 1000 spänn på en trisslott. skrapade den på centralen i stockholm medans jag väntade på att affärerna skulle öppna. bäästa tajmingen.  dina favorit svordomar fan, jävlar, fult ihopsatta könsord, skit osv. vad har du ätit idag? mörktbröd med honung i till frulle och kyckling, ris och 3 såser (älskar sås) till middag. Sedan lite godis och fika på det. saknar du något för tillfället? ja. vad skall du göra i helgen? matchen nämn två historiska personer som intresserar dig nej men gud, tyyp.. kurt cobain. han är fan historisk han med. haha. vilken är din sämsta egenskap att jag faktiskt inte kommer på någon dålig. haha. nä men.. fan.. jag vet inte.. hur imponerar man på dig? man får mig att skratta och man får gärna visa upp sig på något sätt. svårt att förklara men jag gillar att titta på när någon gör något snyggt, bra och imponerande liksom. typ skejtar, åker skidor, cyklar eller utövar någon sport. vad har du för ring signal? swedish house maffia - miami 2 ibiza sover du helst ensam eller med någon? det är jävligt fint att sova tillsammans med någon, en pojke alltså, med en varm famn och en arm och ett bröst att ligga på. annars kan det faktiskt vara ruskigt fint att sova själv ibalnd också. vad fick dig att ordentligt skratta senast? igår, hela kvällen med brudarna. vad skall du göra efter att ha svarat på dessa frågor? jag ska fan skriva en önskelista. eller börja på en, så jag inte glömmer bort något viktigt som jag önskar mig när jag fyller och i julklapp, bara för att det blir för mycket att lagra i huvudet. heheh.


via antonia-dirtyglam

AWESOME/LEATHERPANTS

Kategori:


src: kling & jak&jil

Är grymt sugen på ett par skinnbrallor. Ett par röda jävlar skulle sitta asbra, men även ett par snygga svarta.

UH/MAZING

Kategori: ERIKA/KLANG



Gårkvällen var great. Idol och några glas vitt tillsammans med finaste tjejerna. Eftersom jag inte hade planerat utgång så åkte jag, tillsammans med sveriges flottigaste hår på min skalle, tyyyp, hem efter det. Idag har jag tagit en runda runt stan med kussen. Hon fyndade grymma kick-ass kängor, militärgröna CM, på secondhand för 50 spänn. Så jävla avundsjuk. Ville verkligen att de där 39orna skulle passa på mina 36or. Fan asså. Kanske med en extra socka för varje storlek jag har upp.. Nu ska jag köra på vännermaraton resten av dagen. Kiss.

BACKSTAGE/PS

Kategori:

style=

Underbara Proenza Schouler Spring 2011. RTW.

ETT/MER/VETTIGT/INLÄGG

Kategori: ERIKA/KLANG


src: fina carolina engman

Måste sluta att skriva sådana där idiotinlägg. Har ju lovat mig själv det. Har också lovat att inte ta bort något jag skrivit. Blir ju roligast så om jag vill kolla tillbaka någon gång.

Har missat min fina bloggs 3 årsdag också. Jävligt dåligt av mig. Kom på det när jag berättade för Norda att min snart fyller 3 år. Att då måste vi fira, i september, då jävlar osv. Men sen kollade hon bara på mig och sa, erika, det är ju oktober nu.. Fan alltså. Men, vi säger grattis i efterskott!

FÖÖÖR/TRÖTT/FÖR/ATT/SKRIVA/VETTIGT

Kategori: ERIKA/KLANG



Eftersom pappa jobbade i stockholm idag och stannade kvar för att kolla på hockey på hovet. så ställde man ju såklart upp som den goa andra fadern man är. Har nämligen varit till sandviken och kollat när brorsan spöade sif 94 med 4-0 i kval till pojkallsvenskan. Och eftersom att sif spöade hofors, som är deras sista match, med 6-1 så kan man ju liksom ana att de nu är klara. De vann mot hofors 95 förra året med 16-1 såå.. Nä, det här är helt ointressant för er, men innan jag slutar ska jag bara nämna att jag överlevde, trots isande kyla och dunjacke-premiär. Måste ha varit för den mörka chokladen med hallon i vi köpte på ica för 10 spänn, eller den goda kakan i fiket, mandarinen, lokan, pingvinstången eller något annat. Nejfan, det är dags för moi att sova nu märker VI.. Ska ju ut till s-viken imorgon igen.. på företagarmässa. Coola bananer. Later.

WANG/BANG

Kategori:



Säger godmorgon med lite Alexander Wang.

CATCH/UP/TIME

Kategori: ERIKA/KLANG



Har spenderat största delen av kvällen hos kussen. Provat kläder, kollat i scrapbooks, catchat upp lite förlorad tid, kollat på youtube-klipp och spelat gitarr. Haha, det är inte jag som har spelat alltså. Herregud, har aldrig lyckats sätta ett ackord.

Annars så lirade jag lite innebandy direkt efter skolan och efter det lite filosofiplugg. Nu blir det lite Vänner innan bedtime. Later guys.

SKATE/PLANS

Kategori: ERIKA/KLANG



vill dra ut på en fet skejtingtur! planerar att ägna hela lördagen åt det. asnice.

LET'S/GET/STONED/AND/FUCK

Kategori: ERIKA/KLANG

KÄRLEK/TILL/VINTER/OCH/SKIDOR

Kategori:


åre 2010

Samtidigt som jag bara vill strunta i att det är så jävla kallt så att man får pann-knack och bara vill sparka iväg på longboarden för en långtur..... så vill jag bara att det ska frysa på och falla några meter snö så att jag kan dra på mig min feta helkittade skidoutfit och åka utför i strålande sol och jobba på googlesbrännan..  Och fan, spana på heta skidguys med brunalockar. Åh, vill ha riktig vinter nu!

Skidtaggslåtar: Skidor

BRING/ME/SOME/JACKIE/AND/LET'S/PARTY

Kategori: ERIKA/KLANG



snaaaart är det fan min tur att fylla 18 asså.. 2 månader och 14 dagar ba!

har iallafall gått i skolan, tränat och ätit kanelbullar idag jag! såklart på den rätta dagen. lite melon, som är en standard efter träningarna, och mjölk på det också. nice.

BLOGG/ARN/IDA

Kategori: ERIKA/KLANG



JA FAN, VET NI EN SAK? IDA IDA IDA, MIN ALLRA BÄSTASTE IDA, HON HAR SKAFFAT BLOGG. HON ÄR SÅ JÄVLA VÄLKOMMEN IN I BLOGGFAMILJEN, ELLER HUR? JA, SÅ IN OCH KIKA, KOMMENTERA OCH STÖTTA BRUDEN! ÄLSKLINGEN DÅ.

HÄR HAR NI: IDANORDINS.BLOGG.SE

ARS/E/NAL

Kategori: ERIKA/KLANG



Här på Emirate Stadium gick min kamera hela tiden. Och matchen var asbra. Och Arsenal mötte Bolton. Och Elmander gjorde mål. Arsenal vann. Och det var ascoolt. Och. Och. Och. Nämen vänta, var det den här gången jag blev lämnad hemma och brorsan och farsan åkte utan mig? Ja fan, det var det. Fortfarande irriterad.

SLÖ/SÖNDAG//ELLER?

Kategori: ERIKA/KLANG


nähäni, har varit igång hela dagen. började morgonen med match, samling kl 09.05, med en fin vinst på 10-0. efter det har jag hunnit med att pluggat, övningskört, varit ute och promenerat, käkat, handlat och pluggat lite till. har bara städningen kvar.

helgen har förörigt varit riktigt bra. var ute och åt med 7 snygga brudar på church street i fredags och hade grymt trevligt. igår hade jag tacosdejt med några andra brudar, lyssnade på rockradio i lilla blå och gasade runt, åt chips, godis och annat gott och kikade på film.
Late-ö