erikaklang

FREJA//MY/GIRLCRUSH

Kategori: ERIKA/KLANGSkaplig girlcrush. Freja ur Free People Jan 12.

MÅNDAG//2012/02/20

Kategori: ERIKA/KLANG


Det här var innan jag gick till tåget. Satan så taggad jag var!

Jobbade på dagiset jag gick på när jag var liten igår. Fina svangården. Sjukt att alla fröknar som fortfarande jobbar kvar kände igen mig. Fick till och med vara på avdelningen jag gick på då, tillsammans med en som var min fröken på den tiden. Det var sig likt kan jag säga. Sista timmen innan jag skulle sluta gick jag ut och lirade bandy med några grabbar. Jobbade till och med över en halvtimme. Skapligt svettig efter en och en halv timme bandy i dunjacka, täckbyxor, vinerkängor, mössa och vantar. Var tvungen att klä av mig innan jag skulle gå hem.

Lagade mat tilllsammans med brorsan till familjen så fort jag kom hem. Blev en alldeles för tomatig korvstroganof och klibbig spagetti. Gott. Kastade mig sedan in i plugget och när jag tröttnat på det drog jag mig iväg istället. För rastlös för att ligga hemma. Tyckte att jag var värd något skoj efter en sån slitsam dag. Gick och såg Safe House med A med andra ord. Inte så bra lär jag säga.. Hade en biljett som skulle gå ut snart så var tvungen att göra mig av med den. Hade varit ruskigt besviken om jag hade behövt betala. Japp. HEJ.

LMFAO/MINA/KUNGAR

Kategori: MUSIC

Sjukaste. Denna dagen var nästan lika fett som studenten. Så mycket älskar jag dom här grabbarna.

Mötte upp ida, jonas, fanny och ida på stationen och tog halv12-tåget ner till stockholm. Strosade i några affärer och åkte sedan ut till Globen och hotellet. Var oerhört skönt att bo precis bredvid. Gjorde oss hemma i rummet och sen gick vi till globen shoppingcentrum och köpte candy på jam jam och lite läsk. Degade sen på rummet tills det blev middagsdags. Åt god mat, drack ett glas vin, taggade lite och pratade innan det blev dags att fixa oss och sedan gå till globen/annexet. Kom från andra hållet jämfört med alla andra som kom från tunnelbanan så vi slapp köa och kom in på direkten, lämnade in jackorna i gabben och sen var det bara att köra. Placerade oss vid barområdet, drack och lyssnade på förbandet. Far East Movement. Blev riktigt glad när det var dom. Konungar dom med ju.


MR.A fångade den här i luften åt mig när konungarna kastade ut. Tur han har som är lång. Ida och fanny som posar fint.Förstår inte att dom bästa bilderna blev så små.. Men iallafall. Det var det bästa någonsin! Den bästa konserten jag varit på. Har blivit några genom åren men den här tar fan priset. Hoppas på att Avicii också levererar om lite mindre än två veckor!

Efter konserten och efter att ha köat allt för länge och efter att ha sagt hejdå till andra som skulle åt annat håll gick vi våra små steg till hotellet. Skönt att slippa trängas i t-banan. Härjade omkring på rummet ett tag innan vi varvade ner och lade oss i sängarna. Var fortfarande svårt att sova efter en sån oslagbar kväll.

Vaknade sen dagen efter innan klockan alla tre. Gick och käka frulle och packade sedan ihop oss. Hade bokat ett tidigt tåg hem då vi skulle ha match. Såklart blev den inställd. Tänk om man hade fått veta det innan helgen började... Jag som tog det oerhört lugnt med drickan.. Soffhängde med sanna till en film när jag kom hem. Käkade och åkte sedan till A för att kika på big brother. Äntligen har det börjat igen!

SÅ/SJUKT/TAGGAD

Kategori: ERIKA/KLANG
Om lite mer än en timme glider jag till bussen som tar mig till tåget, tåget som sedan tar mig till Stockholm. Sjukaste. Nu förbereder jag mig för antagligen en av de bästa dagarna i livet. A dream come true. Kyss.

GET/TO/KNOW/ME/BITCH

Kategori: LISTSWho was the last person you kissed? - A
Would you fall apart if the last person you kissed dropped from your life? - Hm, yeah.
What are your plans for the night?- Eat a good dinner with family then hang with A.
Are you going to be home tonight? - No
Do you remember who you liked two month ago? - Yes, nobody.Last person to text you? - My friend Ida Nordin.
Last person you had a deep conversation with? - Brother.
Looking back, did you ever waste too much time on somone that treated you badly? - No, i don't do that.
Has someone ever told you they want to spend the rest of thier life with you? - Yeah.Think back in april, how was your lovelife then? - Quite good..
Are you mad at anyone right now? - No.
Where dit you get the shirt you are wearing? - Weekday
What are your exact thoughts at the moment? - What my exact thoughts are...Are you happy? - Yes.
Do you miss anyone? - Yes.
Does the last person who texted you make you smile? - Yes, always.
Seven months ago, do you remember who you liked? - Yes i do.
Are you looking forward to anything? - Yes, tomorrow!!!! LMFAOOOOO!How do you feel about your hair right now? - Hate it.
What was the first thing you did this morning? - Checked my phone.
What do you hear right now? - Mac Miller
Are you a jelaous person? - NoWould you kissed the list person you kissed again? - Yes.
You want kids? - Yes, but not for a while.
Are you keeping a secret now? - Yepp.
Did you kiss anyone today? - No.
Are you wearing jeans, shorts, sweatpants or pajama pants? - Undies.When was the last time you were in a very good mood? - Right now!!!
Would you rather stay awake for 3 days, or sleep for 3 days? Stay awake.
What are you doing tomorrow? - I will take the train to Stockholm with my friends to see LMFAO.
Do you wish someone would turn up at your front door right now? - Yes.
How can i win your heart? OHHHHHH.When was the last time you wanted to punch someone in their face? Often.
I you could have one thing right now, what would it be? - A walk in closet full with designer clothes.
Would you ever pick up gum from the ground and eat it? - Nooo.
You're going on an all year roadtrip, what MUST you bring with you? - Phone, charger, music, pillow, camera, money, clothes.
Who was the first person you talked to today? - IdaHave you ever received a text message that made you cry? - Yes.
Are you currently in a relationship? No.
What's going on between you and the last person you kissed? - Hehe, you tell me.
If you had a tree that could grow anything you want, what would it grow? - Money.
What does your last received text message say? - Och imorgon åker vi! :D

list from: millarazzi@tumblr

FREDAG//2012/02/17

Kategori: ERIKA/KLANG


oracle fox

På dagens agena: Plugga, gymma, lite serietittande, äta god mat, a, fredagsmysa, duscha, ta hand om mig själv lite, packa lite, prova kläder, städa. Typ så. Jobbar inte idag så har all tid i världen till att fixa lite saker. Hörs, hej.

SORRY/FOR/PARTY/ROCKING

Kategori: MUSIC
Kan inte riktigt fatta det här själv! Imorgon är det jag som står där i publiken som i sista videon. Ni anar inte hur länge jag har velat det här. Skrev ett inlägg här på bloggen i starten 2008 om drömkonserter. Där fanns LMFAO med. På första plats. Trodde aldrig att det skulle ske. Och skivan de kom ut med förra året toppade dom på listan ännu mer. Iallafall, imorgon ser jag dom på Anexet i huvudstaden. Sjukaste.

SJUKASTE/SNYGGASTE/BRALLORNA//GE/MIG

Kategori: ERIKA/KLANG

VIKTOR/VAUTHIER

Kategori: ERIKA/KLANG

ALRIGHT/OKEY

Kategori: ERIKA/KLANGTog igen my v-day hela dagen igår isätllet. Idag har jag jobbat bara och ligger nu i sängen, värmer mig och väntar på käk innan träning.

HON/ÄR/FÖR/SNYGG

Kategori: ERIKA/KLANG

HAPPY/V-DAY

Kategori: ERIKA/KLANGAlla hjärtansdag idag, tillbringar den på innebandyplan ja. Träning HEJA.

VÅR/NURÅÅ

Kategori: ERIKA/KLANGByxor Mango, Kavaj Bershka, Skor DinSko, Skärp Armani

Idag önskade jag att det var vår och man kunde gå klädd såhär. Så var det ju inte. Några minus gjorde att man fick slänga på sig tjocka vinterjackan, byta de korta kostymbraxorna till längre jeans. Trotsade med converse iallafall. Hade hellre velat damma av byxorna och kavajen jag köpte i london i maj förra året...

Har lunchat med min fina vän lööke idag och gjorde sedan ett pass på gymmet. Har inte åstakommit mycket mer än så... Ikväll tänkte vi köra en repris från förra måndagen, A och jag. HEJ.

GIVE/ME/ALL/YOUR/LUVIN

Kategori: ERIKA/KLANG


unknown tumblr

Mös till det regält i fredags, vann matchen mot valbo igår med 9-4, hade stryktipslördag med familjen och gled sedan vidare till L18 för att fira jonna. Kanonkväll med en hel drös av härliga vänner. Nya som gamla, och avslutade sen kvällen på bästa sätt.

Har varit bra slitet idag men har ändå gjort några kilometer i längdskidspåret och tagit en powerwalk med godin i solskenet. Härligt. Nöjd så. Tack hej.

DAGS/ATT/FIRA/JONNA

Kategori: ERIKA/KLANG

SNYGG/AS/ALWAYS

Kategori: ERIKA/KLANG

GOOD/WEEK

Kategori: ERIKA/KLANG


akila

Fasen, fredag idag ju! Redan helg. Har vart en fin vecka asså. Hängde med a i måndags, tränade i tisdags, ärenden och firade moster i onsdags, kortjobb och träning igår och idag är jag ledig. Trotsar nog förkylningen ändå och tar mig till gymmet. Vi får se vad denna kväll bjuder på. Imorgon spelas det iallafall match och sen firar jag min vän jonna på en galen hemmafest. Kanon.

SNYGGA/BRUDAR/SNYGGA/SKOR

Kategori: ERIKA/KLANG

HELGENS/BRAVADER

Kategori: ERIKA/KLANG


Mös med kussen på fredagskvällen då båda var lite krassliga, körde en sleepover och tog sedan med oss morsorna till Valbo Köpcentrum på lördagen.


Fick med mig dom här kärlekarna hem.


På kvällen förade vi fint hemma hos lisa med drinkaton. 10 sköna brudar och boys. 5 av varje. Lyckades splittra oss nere på stan men jag och david hakade på maja och hennes haff. Vid halv 2 tyckte jag att jag var färdig med att vara tredje hjulet, (hade ändå parat ihop dom färdigt) så gick och fick mig lite skoj själv.


Älskar att vakna såhär....


Fräshade till mig, drog på mig mössan och åkte sedan för att titta på hockey i läkerolen. Efter mycket tjat fick jag med mig sanna och ida. Fick locka med godis.. När jag hem halsade jag i mig litervis med cola zero, tittade på fotboll och söndagsmyste som man bara kan på söndagar. Familjen som varit i hofors hela dagen pga att brorsan lirat fotboll kom äntligen hem med mat när klockan var halv 9. Svinhungrig. Tröck i mig två maxboxar och halsade lite mer cola.

KANONHELG.

3/FRÅN/FÖRRA/VECKAN

Kategori: ERIKA/KLANG


Köpte mig en kompis till min lilla firre, plockade fram min gamla vita jeanskjol och trashade den lite, blev hembjuden till kussen på lunch.

NU/ÄRE/DAGS

Kategori: ERIKA/KLANG

VINTER/SOMMAR

Kategori: ERIKA/KLANGFyfarao, idag visar termometern utanför köksfönstret -17 grader. Undviker att vara utomhus idag! Skulle helst önska att det var jag på bilden och att den var tagen idag. En skön sommardag på boarden är precis vad jag vill ha just nu!

Fick sovsällskap inatt och åt en kanongod frulle. Snart tar jag och brorsan bilen för att hämta upp kussen för att sedan åka till köpis. Lite shopping (inomhus såklart) kommer göra dagen gott. Ikväll slår vi på stort! Hörs.

GIVE/IT/UP/FOR/LOVE

Kategori: ERIKA/KLANGHar vart en kanonvecka det här alltså. Mysigaste på länge.
No job mån och tis, jobb resten av veckan. Många sköna cashtimmar inkasserade.
Lite härlig träning har vi fått in också. Nu kommer kussen hit för litervis med mys, imorgon är det en slags lagfest inplanerad. Kanon. Kul. Hej.