erikaklang

SEN/SIST

Kategori: ERIKA/KLANG

Sedan vi hördes sist har jag gått många soliga promenader i sköna 7 grader och tittat på blommor i slottsparken. Har också haft en härlig dejt med Frida som bestod av kräftstjärtsoppa, vin, vitlöksbröd, allt snacks man kan tänka sig, massa härligt prat och roliga videos. Igår höll jag ytterligare ett tal för klassen och denna gång var det ett hyllningstal till Håkan Hellström. Hörs.

TORSDAGSBIO

Kategori: ERIKA/KLANG


Mycket os på schemat nu. Har haft sån tur att jag varit "ledig" från skolan denna vecka så har kunnat titta hela dagarna. I förrgår tog jag och Adam paus från os och gick på bio. Såg Wolfs of Wall street som var riktigt bra faktiskt. Dock lite väl lång kan jag tycka. Han ju bli både hungrig, trött och sanslöst kissnödig. Kanon att det mellan mån-Tors bara kostar 60:- på utvalda filmer för studenter! Nu ska jag cykla iväg till affärn för att möte upp Frida. Middagsdejt står på schemat!

NYBÖRJARE

Kategori: ERIKA/KLANG

Alla hjärtans dag inföll ju i fredags. Bara för att man har pojkvän betyder ju inte det att det blir något romantiskt av det. Tredje året ihop med Adam var också tredje året som vi inte firade på något sätt. Varje år har vi haft träningar och matcher på denna dag men vi klarar ju oss prima ändå. Har underbara vänner att hämta kärlek från ju! I fredags var Frida min dejt. Vi ville göra något kul och galet som vi inte gjort förut. Typ hoppa fallskärm. Men det var väl lite väl och lite kort inpå osv, så vi köpte en duk och massa färg och penslar. Fortfarande något vi aldrig gjort men lite lugnare. Öppnade en flaska vin och lät inspirationen flöda. 
Det gick sjukt sakta för mig.. Hände inte ett skit på väldigt länge. 
Här hade jag kommit igång serrni.
Sen flöt allt på bara. Detta var väldigt roligt faktiskt. Lätt något jag vill göra om. 
Här är vi klara! Det blev en liten ren för mig och Frida gjorde en riktig känslotavla. Fint!

UPDATERING

Kategori: ERIKA/KLANG

Hej hörrni, det var ett tag sedan! Har liksom helt glömt bort bloggen. Har jobbat mycket i skolan då vi nu läser kommunikationspraktiker. Har haft tal och redovisningar flera gånger i veckan. Annars så har det hänt lite på helgerna iallafall. Har gått mycket på stan, umgåtts med tjejerna, slappat med Adam, lagat goda middagar och typ en fest i allt detta. 
Här lagade vi god kyckling hemma hos mig och mös sen järnet i soffan till en film och en påse godis på magen. 
Den här hemska bilden togs hos Kajsa innan utgång på KB. Säkert 15 bilder togs och denna var tydligen den bästa. Kan ju bara tänka mig hur ful de andra var.. Fick iallafall påökning till gruppen denna dag. Längst till vänster är annies kompis från Kalmar som var på besök. Och tjejen längst till höger är Theas roomie. Skoj!