erikaklang

MYS/HELG

Kategori: ERIKA/KLANG

thekillingmoon
 
Har haft det riktigt bra i helgen faktiskt. Har spenderat dagarna på stranden och bara tagit det lugnt med adam. Igår stannade vi hemma på min baksida då vi inte hinner åka iväg någonstans då både han och jag har träning på eftermiddagen/kvällen och idag gjore vi stan utan fynd. Gjorde ett försök till på eftermiddagen med ida till och med, så gärna vill jag ha något nytt i garderoben. Dock var det bara underkläder som följde med hem. Suck. Vill till stockholm och göra gatorna där!

HÄRLIGA/STUDENTBILDER

Kategori: ERIKA/KLANG

 
Hittade några bilder från Adams student på hans kusins fb. Lyckades inte ta några själv just från själva utspringet så det var ju kul!

SUMMERTIME

Kategori: ERIKA/KLANG

 
Hade faktiskt en riktigt bra liten tid i stugan ändå. Har fått får som går och betar på våran äng i backen ner till vattnet så roade oss med dom för det mesta. Fick med mig ett härligt fång rosor som jag satt i en vas och placerade i mitt rum. Himla fint.

AWESOME/DETAILS

Kategori: ERIKA/KLANG

LÅNGA/VÄGAR

Kategori: ERIKA/KLANG

 
Hade riktigt fina planer för träningen igår. Tänkte köra på backintervaller 200m x 12 och sedan 8 st styrkeövningar x 2, dock han jag bara med en uppvärmningsrunda på 1,5 km och 4 x 200 innan jag kände av mitt knä lite så joggade istället hem och körde lite styrka på direkten.
Var därför lite orolig när jag skulle ut och löpa idag så jag var riktigt noga med uppvärmningen och fick sedan ihop 6 km i löpspåret.
 
Nog om träning. Imorgon åker jag mot stugan i Järvsö för att hänga med familjen lite. Adam som måste stanna hemma för att gå på sina träningar stannar alltså hemma, vilket betyder mycket tid ifrån varandra. Sjukt länge sedan det hände sist.Dock ska det bli skönt att komma upp dit och bara slappna av ett tag.
.

SÖNDAGSMYS

Kategori: ERIKA/KLANG

 
Söndagsmyste hela dagen igår. Vaknade ju upp hos adam, gick upp och åt frukost och sedan kröp vi ner under täcket igen framför en film och käkade godis. Åkte till bakfickan och köpte med oss en varsin pizza hem till middag. Dom har ju så sjukt goda pizzor där. Fick sedan för oss att åka hem till mig och baka lite och det hela slutade med dom bästa bullarna som finns, Lussebullar såklart. Det fick mig att längta efter den första snön, födelsedag och världens bästa julstämning. Åh.

LÖRDAG/MED/FINASTE/VÄNNERNA

Kategori: ERIKA/KLANG

Hade en riktig bra lördag faktiskt. Sov ut med mannen innan vi började dagen med go-frukost. Åkte sedan och fyndade ett par riktigt nice'a pjäxor till skidsäsongen. Efter en vända i lite affärer gick vi till Adam och lagade lunch. En tonfiskröra med diverse grönsaker och lite bulgur till det. Super. När klockan började närma sig 4 gick jag över till Lööke och tillsammans gick vi och såg på GIF-matchen. Bra väder och vinst med 5-0 mot Göteborg. Otroligt. Skyndade sedan hem för att åka och köpa mig lite middag med mamma och brorsan. Slutade med en härlig sallad, som dock inte han ätas. Skulle möta tjejerna så den fick följa med istället. Förfestade hos fröken Nilsson innan hon, jag, tuva och nordin gick ner till stan för några timmars härligt häng och dans på slick. Tappade dock bort ligan när jag gick för att bli bjuden på drinkar. Smet från bjudaren och vandrade läge omkring och letade och träffade mycket härliga gamla vänner man inte sett på ett tag. Hittade iallafall på Nilsson och Nordin tillslut och fångade en härlig bild på Nordin i snyggaste hatten hon hittade på någons huvud.

 
Avslutade iallafall kvällen med mat och sällskap av pojkvännerna innan vi sedan gick hemåt åt varsitt håll. Kanonkväll.
 
 
 

FREDAG//2012/07/20

Kategori: ERIKA/KLANG

Var så slut i kroppen igår och det kändes verkligen som att en förkykning var påväg så jag skippade gårdagens träning. Vilade så mycket jag kunde och tog det lugnt i mannens famn samt spelade en vända Buzz med Victor och Ida. När jag vaknade i morse kände jag mig fit for fight igen så när mannen drog iväg på sin träning gjorde jag min. Blev en löprunda på 5,5 km samt lite styrka. Otroligt skönt. Och eftersom kvällens planer ställdes in och orken att hitta på nått var försvunnen så har jag haft lite egentid med mig själv. Hade en del erbjudanden men det var ingen som lockade riktigt.. Nu ska jag sätta på en film, hej!

GREKLAND/DEL/FEM

Kategori: ERIKA/KLANG

Sista dagen i Plataniás valde vi att gå tillbaka till en restaurang som låg precis vid vattnet för att äta riktigt gott innan vi skulle åka hem på förmiddagen dagen efter. Solnedgången var helt fantastisk och efter det gick vi en sista vända i byn för att köpa det sista, känna av atmosfären, och bara njuta en sista gång. Gjorde även ett besök på ett Fisk Spa och satan vad det kittlades. Det är dessutom mycket billigare där nere såklart. 10 euro för en halvtimme. Japp. Sedan gick vi hem och kröp ner i sängen en sista gång innan vi lämnade landet.

SOMMARKVÄLL

Kategori: ERIKA/KLANG

 
Efter veckor av ledighet har det satt sina spår på kroppen och det märks otroligt såhär efter en vecka full av långdistanslöpning, intervaller och hård styrka. Hade sån svinig träningsvärk igår så det går inte att beskriva. Som tur är har den lagt sig lite till idag så är redo att köra ny löprunda idag. Hade ledig dag från träningen igår men kände ändå att jag var tvungen att gå ut och röra mig lite för att bota värken i musklerna så det fick bli en powerwalk på 5,5 km. Riktigt skönt!
 
Efter träningen gjorde jag mig i ordning för att träffa familjen på stan för en mysig middag på Terassen. Åt så sjukt gott och hade trevligt tillsammans. Mötte sedan Adam som varit och tränat då deras tre lediga veckor på ett år nu är över.. Tog iallafall en sväng på stan då det var Sommarkväll här i Gävle igår. Avslutade sedan med en promenad och köpte sen med oss lite gott och satte oss på Adams balkong. Picknickade, lyssnade på musik och pratade mest om framtiden. När vi kände oss färdiga ville vi ändå inte gå och lägga oss så vi åkte ut till Ida och Victor och spelade nostalgi-spelet Buzz några timmar in på natten innan vi åkte hem. Otroligt bra dag.

GREKLAND/DEL/FYRA

Kategori: ERIKA/KLANG

Några härliga från stranden lär man väl bjuda på också!

SOLIGA/DAGAR

Kategori: ERIKA/KLANG

Eftersom solen har smygit sig fram idag och även igår har vi försökt spendera så mycket tid som möjligt ute. Kan till och med bli ett dopp i ån idag. Går rykten på gatan att det är jättevarmt. Spännande!

GREKLAND/DEL/TRE

Kategori: ERIKA/KLANG

 
Åt en middag uppe på Plataniás Palace högt beläget på berget med solnedgången mitt framför oss.

I/FREDAGS

Kategori: ERIKA/KLANG

Med en riktigt dålig bild, lånad från pontas instagram, tänkte jag bara visa fina gänget jag var ut med i fredags. Adam och hans kompisar har ett Korplag i fotboll som hade en liten lagfest och eftersom man är spelarfru så är man ju välkommen. Förmyste med Nordin och Sanna innan vi anslöt till dom inne i stan. Blev en riktigt härlig kväll med både häng på Berggrenska och dans på Slick innan vi nattkäkade och vandrade hemåt.

TVÅ/FRÅN/GREKLAND

Kategori: ERIKA/KLANG

 
Arbetar på med Greklandbilderna, här är två, kommer flera snart!

VARDAGEN

Kategori: ERIKA/KLANG

 
Hänger mycket med adam om dagarna då båda är lediga. Myser i sängen till filmer när det regnar och vid små uppehåll ger vi oss ut på sköna löpturer, styrka och intervallpass. Åt en god middag på MEAT igår för att fira halvåret tillsammans. Fint.

GREKLAND/DEL/TVÅ

Kategori: ERIKA/KLANG

GREKLAND/DEL/ETT

Kategori: ERIKA/KLANG

 

MIDSOMMARAFTON

Kategori: ERIKA/KLANG

Fan hörrni, hade ju gjort i ordning det här inlägget för en och en halv vecka sen men det publicerades aldrig. Nu får ni det iallafall.

Firade med släkten på förmiddagen med god mat och dans runt stången. Vid 3 svirade jag om och vandrade jag över till nordin för att förbereda innan resten av brudarna kom.
 
Lagade mat tillsammans, flyttade oss ut i partytältet på gården, korkade upp och drog igång musiken.
Ida, Jonna, Johanna, Sanna, Stina, Tuva och Ida.
 
Sötaste Ida
 
Sinas bild lånad från Instagram.
Åt så sjukt god mat, skrattade och hade trevligt.
 
Lööke och Nordin i nygjorda kransar.
 
Senare mot kvällen dök grabbarna upp som firat på eget håll innan. Höjde volymen, firade och lirade lite kubb.
 
Nykärlek när den är som finast!
 
03.40 samma natt vandrade jag och adam, fulla och fina, in på tåget som tog oss till Arlanda. Efter det hade vi en underbar semester i Plataniás på Kreta.
 

PARTY

Kategori: ERIKA/KLANG

HELLO

Kategori: ERIKA/KLANG

Det här med att lägga ner tid på alla bilder från Grekland är jag dålig på att skaffa. Sjukt dålig. Har iallafall tagit en tripp till Stockholm med Adam för lite shopping och nog kom vi hem med några fynd allt. Drog också en dejt med brudarna på Berggrenska i fredags. Och igår var jag på Adams mosters 40-årsfest och därefter åkte vi till stan och mötte upp Samuel, Ida och Victor för några glas på Brända. Där, en liten uppdatering. Nu ska jag ta tag i bilderna! Hej.

FINA/DAGAR

Kategori: ERIKA/KLANG

Hade några soliga dagar innan midsommar som vi utnyttjade till max. Tog oss till stranden en dag och fick besök av Ida och Marcus som hade kommit hem över midsommar. Hängde lite på min baksida också. Levde livet osv.

SUMMERBURST/2012

Kategori: ERIKA/KLANG


Parkhäng innan ingång första dagen


The crew - Stisse, Jonna, Ponta, Sally, Adam och Mallan


Träffade på kända ansikten också såklart. Typ överallt. Joel och Nils.


Efterfestade på Berns


Redo för dag två. Vi hade fan den sjukaste tur med vädret asså.


Lite guetta också. Sjukt.


Livebild från Ingrosso, lääängst fram i mitten såklart.


Stisse, Adam, MAllan, Ponta, Mini jag, Sanna och Jonna

Guetta avslutade hela festivalen sjukt.
 
Ni som inte gjort sånt här, finns bara en sak att säga till er. Satan vad ni har gått miste om saker och gör något åt saken nu! Det är sånt här som får mig att leva fullt ut!

SAMMAN

Kategori: ERIKA/KLANG

Shit, känslan när man går igenom alla bilder från summerburst. Sjukaste. Vill bara tillbaka nu. NU.