erikaklang

BÄSTA/ONSDAGEN

Kategori: ERIKA/KLANG

Jobbade bara frukost i onsdags och efter det så låg vi vid poolen hela dagen fram tills klockan 6, då vi snodde åt oss lite personalmat innan jag och michael tog bussen hem. Hoppade av bussen vid mig och skyndade in i duschen, fixade mig lite, åt och klädde på mig. Sedan var benen påväg mot michael igen. Hängde lite innan alla andra dök upp och det var förfestdags! Bara att köra. Körde det sjuka förfestspelet där allt kan hända... crazy. Efter det skulle vi gå till frk. larsen men de skulle precis stänga när vi kom så vi gick till Patricks istället. Fast där var det tråkigt så vi gick till bakgården. Där blev vi kvar iallafall! Hittade halva staben av hotellet där. Sedan ringdes det in fler från hotellt så vi var ca 30 pers där. sjukt kul.
(kan dock inte lägga ut alla crazy-bilder jag pratade om av speciella skäl)



michael höll tal


och torben. och det skålades i sviiindyr skumpa som sattes på hotellet hehe.


sharon min fina lady



när lamporna tillslut tändes och musiken stannade vid klockan halv 3 ungefär sade vi adjö till alla och jag, michael, pablo, emma och julia gick vidare. killarna skulle promt ha kebab. träffade på några konstiga typer inne på den där kiosken och en kvinna som var helt crazy. vi gjorde många härliga filmer också. tror jag sitter och säger saker som michael du är så deilig. vill inte se den videon alltså.



gick förbi kyrkan också igen. det var riktigt fint när alla ljus lös. satt en ensam tjej där också och grät, trots att klockan var runt 3 på natten. hemskt.

gick sedan vidare till michael där jag lånade toan. pablo gick och lade sig så sa adjö till honom. emma och julia väntade utanför och jag och michael tog farväl av varandra. sorgligt men fint.


sedan promenerade vi hem över bron för sista gången..

Kommentarer


Kommentera inlägget här: