erikaklang

GÖTEBORG/DEL/3

Kategori: ERIKA/KLANG


När vi lämnat götet och åkt vidare neråt för kusten stannade vi till i båstad och torekov.

för att vi är så himla mysiga.

älskar sanddynorna där nere på västkusten.

given.

när man gick på stigen ut mot stranden så kändes det som att man var på en savann.
jag svär på att brorsan och jag såg riktiga gamar som satt i träden och bara väntade på att vi skulle dö så dom kunde käka upp oss sen..

han och jag tog en promenad på savannen för att komma till ett par klippor vi sett "lite" (bergis fler mil) längre bort för att fiska krabbor. (det var här vi såg gamarna). det var stekande hett och vi hade en liten fågel efter oss hela tiden. antar att de var gamarnas spion eller nått. han satt sig på en pinne på stängslet, när vi kom dit flög han 3 pinnar bort, när vi kom ikapp flög han iväg igen. 3 pinnar bort. och så höll det på ett tag. knepigt.

haha, hoppade för att visa gamarna att vi levde. tyyp. tyyp. blev dock inte så fint på kort.

såja!

alltså, gamarna, så jävla hungriga att dekäkar upp sin egna brorsa! nice broo.


när vi gått så långt vi kunde så såg vi att vi aldrig skulle kunna komma till klipporna, råtungt. så vi fick helt enkelt gå tillbaka igen. men vi skippade savannvägen och tog en prommis på stranden istället.


dock fick vi ett problem.. hamnade på nudistdelen av stranden. ehe. det som annars hade blivit en så fin promenad blev väldigt.. naken. vi hade lite svårt att hålla blicken på något annat än människorna så--

-- vi försökte koncentreade oss på vad som fanns på stranden istället. spelade fotboll med döda maneter, hittade en boll, hoppade sönder snäckor, kastade sjögräs och hittade en sån här fin, och rådöd, plattfisk. underbart.

slut. på resan allså. ehehe. kiss.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: