erikaklang

Din kycklig vinge!

Kategori: ERIKA/KLANG

Först skola då , det hände ju som vanligt inget speciellt . Men vi har faktiskt en sjukt snygg idrottslärare . Det gör ju alltid skolan lite bättre ;)  hah .

Var med ida efter skolan. Vi satt vid matbordet & åt mellis ända sen vi kom hem från skolan tills vi skulle iväg på träning .  ÄLSKAR ida . Hon är så söt! , båda var iallafall på skratthumör ,( tur det annars hade den andre svimmat .. )  HÖHÖ , hon började fantisera att hon gick med en kyckling vinge på stan ;'D  Som då var jag . :o  Hah 
då tänkte jag mig såklart henne som en & blev det mycket roligare ;)
När vi väntade på att emma skulle komma & hämta upp oss så skulle hon leka kurragömma, medans jag stod & sköt lite .  HON VAR SÅ FUL!  haha . När det sedan var min tur gömde jag mig bakom bilen men efter ett tag vågade jag inte sitta där isåfall hon skulle komma & skrämma mig ! Jag hatar det !  Haha , det låter som att vi går i 3:an men skitsamma. Vi hade iallafall superkul ! :) 
 
Med det var faktiskt otroligt jobbigt att träna idag. Ibland känns det ju som att man kan springa hur långt som helst , men idag kom jag ingen vart alls!  Och just idag skulle vi ju såklart köra tåget.  Ni vet då man är många som är i ett lag & så börjar en person att springa & så ska man hämta upp alla eftersom .. Sedan ska man släppa av alla också. Jag var iallafall helt DÖD .

Jaja väntar bara på greys nu , såg att det stod i tidningen att Callie hade någon hemlighet att berätta . Kan knappt vänta!  see ya .

Kommentarer


Kommentera inlägget här: