erikaklang

KUNGSAN

Kategori: ERIKA/KLANG


Jag & min kusin. Det var så varmt och fint så vi satt ute och åt. Lägg märke till mina grymma
fashion socks! haha.


DR. ZIPE open ägde rum också. inge speciellt  imponerande, inte så man tappade andan iallafall.

det var rysligt mycket folk pga vädret såklart.


.. och tillsist favvo drickan.

AVIS

Kategori:


Jag vill också leva med någon snygg Dude! Precis som Karoline. Mjauuu.

Nobodys perfect ++

Kategori: ERIKA/KLANG

Innan jag går tänkte jag att ni skulle få möta min själsfrände, min idol, doglover199709.


Klicka på bilden för att titta.

Everybody has those days

Kategori: ERIKA/KLANG


Efter Kungsberget igår kaste jag mig direkt i bilen till Linda och tjejerna. Vi kollade på film, åt, sov och myste. Precis vad som behövdes. Nu tänkte jag gasa, bromsa, växla och allt sånt där. Puss.

LITE NYTT

Kategori: SHOPPING




Lite nytt både från stockholm och annat.
1. röda låga converse. äntligen efter 2 års sökande efter den rätta storleken för samhället hade tydligen inte fattat föränn det här året att det borde finnas för mindre fötter också. ack
2. Stort, vitt, vanligt linne från Monki.
3. Beiga chinos från Zara.
4. Svart fodralkklänning med dragkedja från H&M.
5. Vinröda chinos från GT.
Samt en t-shirt från Armada och några andra saker. mohah

Nu; party med tonvis av snygga brudar. See you.

SPORTLOV

Kategori: ERIKA/KLANG


bilder från igår och idag.

Som den gamla sportlovsräv jag är har jag tagit ordet "sport" i sportlov ganska seriöst den här veckan. Innebandy som alltid i helgen, i måndags shoppade jag i stockholm (för det kan man faktiskt kalla träning! att shoppa är verkligen en sport, right? + allt spring i affärerna), tisdag och onsdag tillbringades såklart i kungsberget, imorgon ska jag spela tennis, på fredag och söndag kungsberget. Det är bara lördag som jag har ledigt på då jag troligtvis vaknar upp hos linda efter en röjkväll med tjejerna. Sen kan vi ju lägga till träningarna emellan. Klart man ska sporta på spotlovet guys. Vill inte veta av att ni sover bort dagarna. Nä, Bra!

MÅNDAG 23/9-09 22:35

Kategori: ERIKA/KLANG


kate moss

Har vart i stockhom hela dagen och sprungit omkring som en galning. Visst blev det lite saker ändå. Till exempel något som jag har tänkt att köpa i två år och äntligen kommit till skott med. Fint. Jag upptäckte också att jag har ont i den där knölen på bakhuvudet, ni vet. Bara för att jag badade igår och använde den som krok för att hålla mig ovanför ytan. Jag var ju så satans trött så jag bara gled ner. Att bero på trött så ska jag krypa ner nu. Faktiskt. Trött som en gul järv efter en sådan här dag och imorgon ska jag pumpa musten ur benen igen, fast i skidbacken såklart. Puss.

KOOOKS

Kategori: MUSIC

JAG DÖR JAG DÖR JAG DÖR.
Läste på ang. snygga blogg att the kooks, mitt älskade, allra bästa, mysigaste, förförande, grymma The Kooks ska till p&l i sommar. Jag vill dit, köp mig en biljett! NU.

MONTAIN, MONTAIN, UP AND DOWN, UP AND DOWN AND UP AGAIN.

Kategori: ERIKA/KLANG



Känner mig nästan lite deppig över att jag inte har vart i kungsberget på hela helgen. Inte ens igår när det var tävling. Men veckan jag har framför mig ser ljus ut. Imorgon ska jag till stockholm men sedan har jag tisdag, onsdag och fredag framför mig åtminstone. Fint. Det ser ljust ut.

STRÖMSBRO IF - IBK ALBA

Kategori: ERIKA/KLANG

Besvikelse.
Vi förlorade matchen med 7-6. Uddamåls förlust. Igen. Det här var allra sista matchen för säsongen. Tråkigt. Jag är iallafall riktigt besviken. Nu kommer tjejerna och piggar upp. Puss.

Because the night belongs to the lovers

Kategori: ERIKA/KLANG


flickr.com

Nu ska jag ta och sova. Match imorgon mot alba. tagga tagga.

FROMOURCRAZYNIGHT

Kategori: ERIKA/KLANG

KLING KLONG KLANG

Kategori: ERIKA/KLANG


Jäkla härlig bild, dripbook.com

Ungefär såhär såg vi ut igår när tretton tjejer hade slagit ned sig vid bordet och kebaben anlände. Trångt och mysigt. Kladdkaka, GH, skräck och hysteriska skratt. Fint. En superstart på lovet helt enkelt!

GIRLSNIGHT

Kategori: ERIKA/KLANG



Ikväll ska jag hem till ida på tjejkväll med ett hejdundrande gäng tjejer. ca 12 stycken kanske. Vi hörs imorgon guys! Puss.


GRATTIS HANNITZEN!

SPETTA

Kategori: ERIKA/KLANG


Erika(läraren), Rusul, Ida, Marcus & Linda

Liite bra! Kika här.


Motiveringen:
"SPE1A har gjort ett subtilt, innovativt och genomtänkt bidrag, som presenterar en trovärdig framtidsutveckling med vissa underfundiga inslag. En påläst klass och ett mycket snyggt utförande gör att intrycket blir helgjutet."

Kolla på filmen också!

Vad ska man säga?,  stolt som tuppen!

40 LAX

Kategori: ERIKA/KLANG

Hur hur hur hur, bra är vi? Hur bra? va?! HUR?
Är hemma från tävlingen och hockeymatchen nu. Vilka tror ni inte vann tävlingen då? SPE1A såklart! spetta, spetta, spetta. 40 lax vann vi. 40.000 kr. Så jädra skönt att piska på tvåorna igen. Några från klassen fick gå ut på isen och ta emot priset. Först var tanken att jag skulle vara en av dom. Men sedan kom Rusul och bad om att vi kunde byta. Så jag var snäll och gick med på det. Synd för folket som var där att dom missade min ramling. För vem annars om inte jag skulle glida ut på isen och halka? Nä just det. Jag. Det finns ingen annan som skulle kunna åstakomma något sådan klantigt och pinsamt. Det var nog lugnast att byta med Rusul ändå. Iallafall så vann vi hela skiten. PISK. Puss.

HISTORISK VINST

Kategori: ERIKA/KLANG


Vi är nu kungar i korridoren. Ekonomiettorna vann mot tvårona igår med 7-2. Ren utklassning skulle jag vilja säga. Bättre coach får man leta efter också. Nu måste jag plugga arslet av mig och skriva så att pennen(fingrarna) glöder. Jag har nämligen en stor historia uppsats som ska in på fredag och jag är inte ens halvvägs. Dessutom har jag knappt någon tid att skirva. Jag har träning senare som jag måste gå på eftersom jag kan inte kan gå imorgon då jag måste vara på läkerol arena. Just det, det har ni inte hört något om. Min klass är då med i en tävling som heter Gästrikland i världen. En tävling om hur vi tror att det kommer se ut om 10 år.  Det ska presenteras imorgon på Läkerol samtidigt som Brynäsmatchen och vi måste vara där. Om vi vinner måste vi gå ut på isen också. Nä nu måste jag skriva, skriva, skriva . gaaaahh.

NEWSTICK

Kategori: SHOPPING

Jag köpte mig en ny klubba igår. En orange jävel med hål i och skön som satan. Det kan ju vara bra trots att vi bara har en match kvar av säsongen. Skit samma. Puss.

MATCHER

Kategori: ERIKA/KLANG

Det här var minst sagt en dålig helg för oss.

Strömsbro If - GGIK
Det var ju fredag den 13 så klart var man spänd och livrädd för att man skulle förlora. Båda lagen var rädd och båda ville vinna! Men tydligen klarar ingen motståndare av oss utan att toppa laget. Så är det jämt. Fegisar.Vi fick till och med rulla på 3 backar. Matchen slutade iallafall 3-3 och då började den "jättebra'a" helgen.

Strömsbro If - IBK Aston
Jag var taggad som fan ända ut i stortånageln. Jag var pigg trots att jag klev upp kl. halv 9. Jag åt en dunderfrukost. svepte i mig en monster

och gick ut och firade av några skott. Jag var superhyper ett tag och värmde upp ordentligt. Men.... ÄVEN dom här lortarna vågade inte åka till nynäs och spela utan att toppa sitt lag dom heller. jag blir förbannad. Fast egentligen, de är för fega, för vi är för bra. Något hände och jag tror jag ville förmycket, vi ville för mycket. Eller så ville ingen, vad vet jag. Jag sprang mest i onödan kändes det som. Den matchen slutade 6-3 till Aston.

Jag var på nynäs både fredag, lördag och söndag, i flera omgångar. Det är väl trevligt. Herrmatchen var bäst, såklart!

SOFIA KOUVA

Kategori: ERIKA/KLANG



Kolla HÄR så fint sofia har skrivit om mig på sin bilddagbok. Hon är ju bara för gosig. Här och här har hon också skrivit en fin rad om mig, en liten äcklig bild här också.. man blir ju nästan generad. hihi. liksom, vad skriver man tillbaka till en sådan fin människa som sofia? jag är inte så bra på sånt. Vi har bara känt varandra i ett halvår men det känns så himla mycket längre. Hon kompleterar dagen och hon kommer alltid att vara min bästa bordskompis! Puss.

HEY COME ON AND PARTY

Kategori: ERIKA/KLANG

hey guys, nu är jag back in business igen.
Tänkte dra helgen lite allmänt men matcherna hoppar jag över och berättar om i nästa inlägg. haha

Direkt efter matchen på fredagen duschade vi och fixade oss på nynäs (hallen) inför festen vi skulle på. Elevrådet hade fixat en ekonomifest. Alltså en fest för alla 6 klasserna som går ekonomi. Det var väl ingen höjdare men helt O-K fest var det väl. På lördagen var det bara att kliva upp och åka till kungsberget. Helt underbart väder och en helt underbar skiddag. Och visst fick man sig lite googles-bränna allt. haha. Efter kungsberget åkte jag med emma till nynäs igen och kollade på innebandy. Sedan gick vi in till stan för att äta med tjejerna eftersom det var alla hjärtans dag. En middag med alla singeltjejer. Vi både åt och fikade på waynes och hade det jättetrevligt. Dock blev det en tidig kväll eftersom söndagen startade med samling kl.10.00 och match. Efter det åkte jag hem, duschade och fixade mig för att åka till nynäs igen (!) och kolla på GGIK-Runsten Herr div. 4. Sedan pluggade jag resten av kvällen. Suck. Puss

TELL ME BABY, WHATS THE STORY?

Kategori: ERIKA/KLANG



kate moss

Nu lär ni inte höra av mig på ett tag. Jag har fullt upp fram till måndag.
Nu ska jag äta, packa ihop och dra mig till match och dirket efter matchen
ska jag på fest. Ekonomifest. Jag kommer troligtvis hem rätt sent men
bangar inte på att följa med till Kungsberget imorgon för det. Imorgon,
efter det, ska jag ut och äta med tjejerna i klassen. Singelmiddag på alla
hjärtans ni vet. Och till slut är det söndag och då har vi match igen.
Innebandy för hela slanten. Sen måste jag hetsplugga. plugga plugga plugga. 
GAAH: Så ser min helg ut. Får väl se när vi ses igen. Kanske dör innan också.
Nejdå. Ha det så bra. Puss.

PROENZA SCHOULER

Kategori:


Proenza Schouler Pre-Fall 2009.  Finner kanppt ord för detta. Galet!

bilder: style.com

Jag vill bli kramad av en drakes vingbredd.

Kategori: ERIKA/KLANG

Darling, you know me.

Kategori: MUSIC


foto:jag.
Jag har sovmorgon till kl. 11 men måste ta bussen kl. 10 ändå. Suck.
Slänger in 2 låtar då.

Låt 1: Sum 41- The Hell song.

Låt 2: Eamon - How could you bring him home.

Jag håller på att lyssna igenom massa gamla låtar jag har på datorn. Då blir det lätt såhär.
Nu måste jag fixa mig. Puss.

BUNNYGIRL

Kategori: ERIKA/KLANG


Vem fasen låter sig tatueras med en kanin i pannan? Jo, vem fan om inte jag.
Men vad gör man inte för att liva upp stämmningen lite. Och för en femma och ett tuggummi
dessutom. Sedan får man räkna med att bli kallad bunny. Men vem dör av det?

Perfektion

Kategori:

Det HÄR stämmer fortfarande. Det stämmer nog mer än någonsin. Gud vad viktigt det är.

Oh, I'm ready for it!

Kategori: ERIKA/KLANG


dripbook.com

Jag skulle vilja ge mig ut på ett riktigt jävla upptåg. Ungefär som grabbarna på bilden. Och ungefär som när jag var mindre och det var grabbarna grus och erika bus på gatan. Tänk om det kunde vara så..... Men näpp, vad ska jag nu göra ikväll? Träningen blev inställd pga för lite folk. Sedan blev jag erbjuden att träna med tränaren min men  nesh. Inte orkar jag det. Så nu är jag ledig hela kvällen. Men vad tusan gör man då.. Det känns alldeles för hemskt att göra läxor. Aja Puss.

Take me all the way

Kategori: MUSIC

Lite musik innan jag sticker iväg på träning.


Låt 1: Håkan Hellström - Mitt gullbergs kaj. En ganska tidig håkan men den här låten lysnade jag mycket på när jag gick i 7:an. Och alla andra Håkans låtar såklart men det är lite mer drag i den här. Som besatt.


Låt 2: Red hot chili peppers - Under the bridge. Väärldens mys låt. RHCP liksom, hela dom är grym. Allt. Gah.

WEARCOLOUR

Kategori:



hel-looks.com

Please don't leave me.

Kategori: ERIKA/KLANG


1. Kylskåpsmagneter från Holland. Vet att ni gillar sex shopen! 2. Sängen.  Nu ska jag duscha sedan ska jag krypa ner i den. Puss och godnatt!

Om jag skulle smaka den här igen hade ni sett mig ligga etta på ratemyvomit.com-topplistan!

Kategori: ERIKA/KLANG


min bror med det snuskigaste han kunde hitta i godishyllan.

Det här måste vara världens äckligaste choklad! Fatta hur äcklig den är då. Uhh. Chips och choklad ska inte blandas! Min bror är galen i den, han åt den till frukost igår. Han måste vara dum i huvudet och ha seriösa störningar på smaklökarna. Och vad menar jag med detta? Jo, testa inte! Jag får rysningar och spyattacker av att bara se på den.

All my ladies, AHA

Kategori:





3 av förraveckans outfits. 
 Första:  chinos från vila, tee och hoodie från H&M, mössa från appertiff, hörlurar från scullcandy samt klockan från Ur & Penn .
Andra:  tee från MQ, skjorta från indiska och tjocktröja från H&M.
Tredje:  tröja från carlings.

I'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you!

Kategori: ERIKA/KLANG

GIRLS

Kategori: ERIKA/KLANG


Efter matchen igår åkte jag ut till valbo, träffade tjejerna, åt massa fika, mös och sov där. Underbart. Som alltid! Vi hade studiedag idag- sköönt. Puss.

STRÖMSBRO IF - FURUVIKS FF

Kategori: ERIKA/KLANG


Bild från en match mot furuvik förra säsongen. Sweet.

Igår spelade vi match igen. Denna gång var det mot Furuvik och det var riktigt nervöst. Vi har några furuvikare i klassen som att på läktaren och kollade på men tyvärr .. FICK DOM SE SITT FULA FURUVIK FÅ PISK! mohahaha. Vi slog dom med 9-5! Inget mål kammade jag in idag inte men två assist lyckades jag åstakomma tydligen. Utan att jag märkte det knappt. haha. Det resulterade iallafall till en 18:one plats i poängligan. Förvånande bra för att vara mig. haha. Sanna, min kusin, kammade nog in matchens skönaste mål. Hon sköt in det 9:onde målet i tredje perioden 19.59. Alltså en sekund innan slutsignalen gick. Coolt. Nä men vinst blev det iallafall. Puss.

HERRNILSSON

Kategori: ERIKA/KLANG

I förrgår kom Ida till mig.
Först blev hon helt stoked över mina nya brillor.



Sedan hittade hon resten av mina wayfarers och blev over stoked! haha


hela kvällen slutade i ett katastrofalt fnitter och världens risigaste videos. Puss.

SUNDAYSONGS

Kategori: MUSIC


Låt 1: Adiam Dymott - Miss you. Hon är helt ny för mig och jag hörde låten för första gången idag. Jag vet inte mycket mer än att hon uppträdde på P3Guldgalan med den här låten.


Låt 2: Hoffmaestro - Desperado. Våran allas Hoffan. Grym. Tänkte posta Chraa Indian först men nä, fann ingen vettig på tuben. Men Desperado är minst lika bra. Man känner verkligen hur det spritter i benen.

Dagens dagens.

Kategori: LISTS



Dagens vill ha:
Helg igen, igen, igen och igen. Jag vill inte ha skola. Dagens klädsel: Tights,
vit tee och stor mysig kofta. Dagens tråkigaste: plugga. måste skriva en historia uppstas och
räkna matte. suck. Dagens frisyr: mössa kallas det. Dagens låt: Vi får se vad jag hittar på för
låt. Det dyker nog upp senare isåfall. Dagens planer: innebandy match. Dagens saknad: efter
varma sommarkvällar, grillning och mysiga vänner. Men samtidigt är saknaden av att få
slänga sig ut i skidbacken också stor. Dagens drog: youtube och godis från igår. Dagens köp: ----  Dagens humör: förkyld med på bättringsvägen. Dagens längtan: Fjällen, både v. 11 och v.14. Mjau. Dagens snygging: Mika Edin.

19:40 ++

Kategori: MUSIC

Nu så kör vi på med två olika låtar igen.


Låt 1: Lasse Lindh - Genie in a bottle. Detta är då Lasses cover på Christina
Aguileras låt som han sjöng när han var med i Popcirkus nu i veckan tror jag.
Ganska så skön sådär.


Låt 2: Nirvana - Smells like teen spirit. Det här är en av låtarna man
kan se mig rocka till om morgnarna! En av dom. Hoppas att ni redan
har hört den här. Annars blir jag ju besviken. Det är ju en klassiker.
Jag har dock hört den sen jag kunde krypa, minst!

Sparkle this city, baby!

Kategori:

LONGBOARD

Kategori: ERIKA/KLANG


dripbook.com

ANON

Kategori:


Ro hit! Ge mig! NU!

Want to look like me?

Kategori: SHOPPING



Här har vi dom. Ray Ban Wayfarers lookies. Lila. Hur snygga? Hur snygga?

Thja, en ovanlig tjej.

Kategori: ERIKA/KLANG



ajdå, så här kan det se ut om morgnarna ibland.  Jag får sådan ruskig energi när jag sätter på musik, typ nirvana, offspring eller något liknande efter frukosten och rockar med plattången i handen. thja, så kan det se ut.

090206

Kategori: ERIKA/KLANG


Snöovädret i  Gävle 1998.

Yeaha, man kan nästan tro att det ska bli såsom på bilden ovan. Så mycket snöar det nu. Det  yr! Men vem klagar på det. Det är hur mysigt som helst. Men sedan kan man ju fundera över varför jag köpte ett par solbrillor idag. Hmm. Ni kan få se sen. Iallafall så är läx-hetsen över nu för ett tag. Ett litet åtminstone och ikväll ska jag inte ut som alla andra. Nä, utan jag ska in. In i en innebandy hall i Sandviken på Gästriketräning. ack ack. Men det ska bli kul. Adios.

090204

Kategori: ERIKA/KLANG


Källan är ökänd tyvärr.

Måh, jag har så mycket läxor och annat att göra så jag hinner inte med någonting känns det som. Blir alldeles snurrig i huvudet av allt. Imorgon har vi spanska och engelska prov. Önska mig lycka till! Annars så har jag vart på körkortskurs idag. Återkommer som sagt. Puss.

SUNGLASSES

Kategori:



Imorgon (onsdag) lanserar monki sin första solglasögonkollektion.
Tror detta kan vara mycket intressant faktiskt. Kolla bara på bilden.
Jag som älskar brillor och använde mig av 7 olika i somras är försjust
helt enkelt. Spanade in några idag på stan också som nog kommer
anlända till min samling inom en snar framtid !

TISDAG 3/2-09 19:41

Kategori: ERIKA/KLANG


Erin Wasson.

Har så mycket läxor så jag blir alldeles matt. Återkommer.

WHYRED

Kategori:

Whyred är ett av mina absoluta svenska favoritmärken. De gör en aldrig besviken.


whyred

JOHN FRUSCIANTE mjayuu ++

Kategori: MUSIC


Klicka på bilden för att lyssna.

Godnatt! / Jocke

Fashion for you

Kategori:

Såhär fashion var jag igår.



Rosa tjocktröja från Björkvin, rosa tee från Rip Curl och rosa lurar från Scullcandy.
Tidigare hade jag glidit omkring med mitt rosa lipsyl och den här:

Min rosa underställströja från Helly Hansen.
Kittad och klar fashionlovers.

IDAORNA

Kategori: ERIKA/KLANG

Gårkvällen bestod av idor. Nilsson och Nordin. Riktigt trevligt.  Såhär kan det ha sett ut.

hihi

...så kan det gå...

STRÖMSBRO IF - STORVIKS IF

Kategori: ERIKA/KLANG

Ajdå, det blev en förlust av det hela. Tungt.
Matchen slutade 3-1 efter 3 tunga perioder.
I första var vi inte bra alltså. Oförlåtligt! Då
ledde de med 2-0, i andra blev det 1-1 och
sista slutade 0-0. Sunkigt. Vi som hade
planerat att sno första platsen från dom i
tabellen.Vi får nöja oss med att ligga 2:a.
Än så länge! Nästa helg möter vi furuvik.
Räkna med pisk. Puss.