erikaklang

BEST/FEELING/EVER

Kategori: ERIKA/KLANG



Nu är tentan gjord så nu är det bara att hoppas på det bästa. Ska nu möta upp A för att fira att jag fått sommarlov och att han är helt klar med skolan. Tänk att få kunna säga att man bara har festen kvar! Önskar det var min tur iår igen. Om det blir som vi vill hamnar vi på fullriggaren och lämnar sedan med mätta magar och lite vin i blodet. Kyss.

TENTA/TODAY

Kategori: ERIKA/KLANG


wildfox

Pluggar järnet hela dagen idag. Har alltså tenta om ca 1h och jag är supernervös! Skulle vara så skönt att slippa ha en omtenta ligga i bakhuvudet och snurra i sommar.

FÖRRA/LÖRDAGEN

Kategori: ERIKA/KLANG


Klackar Nelly / Vaxade jeans H&M / Linne Zara / Jacka Ginatricot / Halsband Namnhalsband.se
En kornblå sjal åkte även på som matchade naglarna. Viktigt!


Med ca. 1 min på mig knäppte morsan dessa på mig innan jag blev upphämtad av ida för bravader förra lördagen. Stela och fina. Det är så jag göre. Invignde dojorna och satans så sköna de var, trots 14 cm klack. Riktigt nöjd.

TODAY

Kategori: ERIKA/KLANG


Jeans HM / Linne Weekday / Skärp Armani / Klocka Ur&Penn / "Kofta" Minns ej

Är ledig idag också så jag passar på att plugga lite. Har tenta på onsdag nämligen, sedan är det sommarlov! Nu tar jag iallafall en paus och åker ner på stan för att möta upp kusinen och kolla in utbudet lite.  

MÅNDAG//2012/05/28

Kategori: ERIKA/KLANG



Detta är jag i mitt mysar-ess. Tänker jag tillbaka på veckan som varit så har jag fasen myst jävligt mycket. Långhelgen som var minns jag mest genom vad jag stoppade i munnen. Bara gotta och alkohol så på från lördagen sprang jag på gymmet fram till torsdagen. Då tog verkligeheten över och ingen tid fanns. Jobbade bara torsdag och fredag men satans vilken värme det bjöds på! Sjukt glad att jag jobbar mycket utomhus dagar som dessa.

Den här helgen har varit en lugn helg. Avslutade veckan med afterwork med tjejerna på brända, åkte sedan hem och käkade med familjen och träffade sedan adam som varit borta några dagar. Det blev en kväll under täcket med B&J-glass. Lördagen spenderades i boulongern för att hjälpa pappa att fixa lite med hans herrmiddag. Käkade lunch på nian och hängde lite med brorsan. Även lördagen blev en myskväll i sängen med adam. Det var ju ESC på tv, hehe. Gårdagen bjöd ju på så satans fint väder så vi packade ihop lite nödvändigheter, gick förbi konsum och köpte matsäck och lade oss sedan i boulongern för att bättra på brännan. Där låg vi tills vi svettades alldeles för mycket och det var dags att åka hem för lite morsdagsfika. Bevisade även för adam som är jordens badkruka hur det ska gå till så vi gick ner till ån här nedanför och hoppade i. Tog några simtag iallafall. Och huvudet doppades såklart, annars räknas det ju inte!

TORSDAG//2012/05/17

Kategori: ERIKA/KLANG



Stanhängde lite med a igår. Lunchade och kom hem med två bikinisar. Det här med att hitta skor till adams student lägger vi fasen ner snart. Omöjligt att hitta ett par såna snygga tror jag. Kvällen slutade i kladdkakebak och mys framför tvn bara. Idag lurade han men mig ut i hemlingby-spåret. Blev en 5 kilometare, och ni pollenallergiker där ute vet troligtvis hur sjukt jobbigt det var. Samtidigt som benen bara ville springa ville kroppen lägga sig ner och dö. Att få någon luft när man ska springa underlättar ju faktiskt rätt mycket. Adam, som är sjukt tränad då han spelar hockey, såg ut att vara ute på nöjesjogg. Han var alltså inte ens anfådd när vi hade sprungit runt. Tror det där var första, och enda, gången jag springer med honom. Helvete. Gick och solade när vi kom in till stan igen, duschade efter det och sedan åkte vi ut till valbo för en sista titt på skor. Utan resultat såklart. Hej.

LYCKLIG ONSDAG

Kategori: ERIKA/KLANG



Det är onsdag och det känns som fredag, hur underbart? Blev ledig idag och helgen är redan kommen. Långhelg, hellyeah. Var redan i måndags taggad för utgång till helgen, skickade ett masssms till damerna men ingen nappade. Va tusan liksom? Tur att man har mycket härliga vänner att hänga med så utgång kommer det bli ändå.
Tänkte bjuppa på en bild idag, en på ena tatueringen jag gjorde för ca en månad sen. Nr. 2 får ni se en annan gång! Är riktigt nöjd iallafall. Kan nog mycket väl bli en till framåt hösten, hehe.

SHOPPING

Kategori: SHOPPING


Gårdagen i stockholm med adam blev riktigt lyckad! Kom hem med 4 plagg från zara och en liten silvrig plånbok från monki. Lyckades till och med hitta lite färg denna gång. Kul.

Tog det lugnt idag också, skönast så på söndagar. Solade lite, fikade på stan och tog en sväng in på gina och kom ut med en skinnjacka. Shoppingglad idag med!

FREDAG//2012/05/11

Kategori: ERIKA/KLANG


Både a och jag hade turen att vara ledig en fredag som denna. Tog en lång sovmorgon innan vi tillslut freshade till oss lite och gick ner på stan för lunch. Blev favvomaten på favvostället. Sushi på östens med andra ord. Åkte sedan på turné i stan för att plocka det bästa godiset på olika ställen för att få ihop den ultimata godispåsen, hehe. Nu ska jag få i mig lite middag med familjen innan jag beger mig ner på stan igen för hockeykväll med brudarna. Blir nog en rätt så tidig kväll, åker nämligen på en shoppingtur till stockholm med adam imorgon. Kyss.

HEJ/HOPP

Kategori: ERIKA/KLANG



Jobbar och sliter här i veckorna. Kastar mig in i plugg direkt när jag kommer hem för att hinna så mycket som möjligt innan jag somnar. Brukar max klara 10 sidors läsning innan locken stängs igen. Powerwalkar gärna mellan huset och jobbet för att effektivisera tiden så mycket som möjligt. Vill bara in på gymmet och köra lite. Jobbar på att planera dagarna bättre för att hinna med allt jag vill göra. Går sakta men säkert framåt!

MÅNDAG//2012/05/07

Kategori: ERIKA/KLANG



Hade det sjukt trevligt hos nilsson i lördags och Slick levererade det också. Timmarna gick ofattbart fort och helt plötsligt var det färdig-dansat och cheesedags. Skönade mig med adam, nordin och thegel påväg hem till adam. Sedan slog det slint i huvudet på grabben min och jag fick somna själv i sängen medan han sov på toagolvet. haha. Var såklart in och förevigade det ögonblicket och tur var det då han inte trodde på det själv att han hade sovit där.

Mötte upp melin på stan för lunch runt 12 och sedan åkte han på fotboll och jag och adam hem till mig och hängde lite och lät dagen rulla på på skönaste sätt utan någon jobbig ansträngning. När adam åkte iväg på träning vid 4 satte jag fart med rummet. Skruvade ihop en till garderob och fixade så nu är rummet näst intill klart. Smådetaljerna kommer ju eftersom. Avslutade sedan kvällen med att adam kom igen och lite tvhäng innan vi somnade.

Blev i vanlig ordning väckt av förmedlingen som skickade iväg mig på jobb. Behövligt! Nu hade jag tänkt försöka hinna plugga innan maten och hockeyn och allt vad kvällen har att erbjuda. Hej. 

LÅÅÅÅG/SUMMERING

Kategori: ERIKA/KLANG

Som ni märker sker det inte många knop här just nu. Lust-till-att-blogga-barometern ligger på 0.. Synd men sant. Det var fasen 24 april som jag skrev en liten rad sist, också då om att det var länge sen. Ack ack. Men för att åter igen uppdatera lite då..

Jag har framför allt rustat i mitt rum så nu är det ljust och fint. Väggarna är målade, golvet är bytt, möbleringen är ny och det känns fräsht i rummet igen. Styrde ihop en utgång i lördags för en vecka sen. Min stjärnsyster Maja fyllde 20 och det firades stort! Hängde också lite på högskolan tidigare på dagen för att knåpa ihop en uppsats som skulle lämnas in. Det där med utgång gjorde man ju igen på måndagen då det vankades sista april. Grillade med brudarna och festade lite här hemma hos mig innan vi åkte in till stan för att köra några danssteg på le gutch. Skönt att det gamla haffar-stället börjar jobba sig uppåt igen.

Sedan var det dags för en ny vecka, ny månad och nya tag. Skönt att börja den med en kort mjukstart. Jobbade ons, tors och fre, varvade detta med att plugga lite till, träna med kussen så ofta det passade och hängde med adam på sen-kvällarna.

Igår åkte vi ner ett helt brakgäng till stockholm för att ännu en gång kika på idolerna, LMFAO. Kaoset vi möttes av när vi kom fram till Grönan var obeskrivligt. Av 12 personer var vi 4 som kom in. Yey. Dörrarna låstes bakom sannas rygg och inga mer kom in i parken. Sjukt. Dom började även på utsatt tid, (vilket band har någonsin gjort det??), så vi missade introt och någon mer låt i början. Otroligt synd. Nog för att dom alltid levererar och är mina kungar, men det var inte riktigt lika bra som förra gången! Medelåldern låg nog på 14 år, vädret var dåligt och det gick dessutom inte att njuta till fullo när ens finaste vänner missar är kvar på utsidan och missar allt. Tråkigt! Tur att man fått sett dom en gång innan! Så lycklig som jag var då, har jag nog aldrig varit!



Ikväll ska bästa Nilsson firas iallafall! Med dunder och brak dessutom. Vågar knappt tänka på hur natten kommer sluta.. Börjar nu med att ta en dusch och käka lite så drar jag iväg sen.

Jag njuter av mitt liv till max, hoppas ni gör det också!