erikaklang

ATT/NÅTT/SÅ/NÄRA/KAN/VA/SÅ/LÅNGT/BORT

Kategori: ERIKA/KLANG


Nu ligger jag sådär en vecka efter igen, men såhär fint var det förra söndagen. Jag och Adam tog en prommis här i västra hamnen längs vattnet.
Det blåste som satan så vi klädde på oss rejält.
Gick ända bort till kallbadhuset på ribban innan vi vände tillbaka mot oss igen. 
Såg ända hem där längst borta. 
Hoppas på att det imorgon är liga bra väder. Skulle verkligen vilja göra en repris imorgon innan tjejerna kommer hit för adventsfika! 

Annars så tog jag, Annie och Frida en tripp till Ikea idag. Hittade lite smått och gott till lägenheten. Har bakat idag också. Blev några lussebullsrackare. 
Vi hörs hörrni, hej!

FRUKOSTPLUGGET

Kategori: ERIKA/KLANG

 
 
 
Frukostplugget vi hade såg ut såhär. I alla fall innan datorerna och böckerna kom upp på bordet. Verkligen hur gott som helst! Det vi jobbade på där skickades in igår. Sån sjuk lättnad! Nu ska jag klä på mig, packa väskan och sen gå till skolan för en kursintroduktion. Ska bli så roligt med en ny kurs! Grafisk design va, kan ju inte bli annat är hur kul som helst. Hoppas jag!
 

KLASSTRÄFF

Kategori: ERIKA/KLANG


Hej alla sköna! Ni vet när det var Sverigematch sist och det inte räckte hela vägen..? Japp då var vi ett härligt gäng från klassen hemma hos Annie för att heja tillsammans. Supertrevligt! Hörs igen snart, hej! 

FRUKOST/PLUGG

Kategori: ERIKA/KLANG


Asså titta på den här pluggfikan! Saffransbiscotti med en tomte-latte. Jul, jul, jul. Allt ska andas jul för mig just nu! I skolan för tillfället sitter alla hemma och skriver på ett paper som ska in nästa vecka. Vi tjejer träffas ofta och hjälper varandra vilket är riktigt bra! Just nu ska jag ta cykeln till Kajsa för lite frukost-plugg. Kan inte bli annat än bra! Trevlig fredag på er och ha en bra helg!

A/LITTLE/PARTY/NEVER/KILLED/NOBODY

Kategori: ERIKA/KLANG

Okej, varning för ett långt jävla inlägg, men såå värt att läsa.
Onsdagen förra veckan var väldigt fin! Bästa Frida fyllde och vi samlades några i klassen hemma hos mig för att födelsedagsfika och förfesta. Hon fick ett par riktigt fina inredningsprylar av oss närmsta tjejer. Lite såhär såg det ut. I otroligt dåliga bilder dock, sorry.
 
Thea och Frida

Här har vi Jonte, Thea, Marcus, Tor, Frida, Filip och Wide. Alla så finklädda!

Kajsa och Louise

Ja ni kanske undrar varför vi var uppklädda från topp till tå. Vårat institut Urbana Studenter hade styrt upp en riktig 20-tals fest i ritktig Great Gatsby-anda. Adam anslöt också efter att han tränat klart.


Hade riktigt fin stämning i lilla lägenheten. Juldoftljusen brann förfullt också.

Wide i sjukt fina och orginella hängslen.

Precis innan vi hoppade på cyklarna till festen.


Nämen se där. Två finare bilder. Alltså inte knäppta av mig utan av eventfotografen.



Har så fina vänner alltså!

Adam med sin tredje fördrink. Så nöjd. Norparn,

Här försökte vi verkligen vara seriösa..

Slutade såhär istället.
 
Men sjukt bra kväll alltså! Hade riktigt roligt och dansade tills fötterna blödde.

PIZZA/GYM/BESÖK/OCH/HOCKEY

Kategori: ERIKA/KLANG

Såhär trevlig var en kväll förra veckan. Jag, Annie, Thea och Frida hade torsdagsmys och lagade pizza tillsammans och tittade på filmen The Great Gatsby. Ville få inspiration till en kommande fest.
 
På fredagen, alltså för en vecka sen, efter idol och allt annat bra på tv så tog vi cykeln till gymmet. Riktigt skönt att nattgymma faktiskt. Var helt själva på slutet och framåt 1 rullade vi hem igen. 
 

På lördagen kom Adams mamma och pappa hit på besök med fina presenter. Nu är det härlig julstämning hemma hos oss! Åt god middag tillsammans på lördagen. Gick till fridays även denna gång. 

På söndagen åkte jag, Mona och Stefan upp till Halmstad för att se Adam spela. Kom bara några minuter försent men då hade redan Adam hunnit göra mål. Så typiskt! De vann tillslut iallafall. Riktigt kul att se han spela! 

Sådär en liten uppdatering om vad som hänt. Resten får ni se snart. 
 

SORRY

Kategori: ERIKA/KLANG

Förlåt för frånvarandet här hörrni. Har haft fullt upp. Mycket i skolan blandat med härliga nöjen. För att ta ikapp vad som hänt tar vi det lite steg för steg. Kan ju börja med att visa vad som har tagit upp det mesta av min tid. 


Vi fick i uppgift att designa, gestalta och planera ett museum åt hc andersens verk. Detta är vad min grupp kom fram till. Sista bilden är på en av mina två entréer. Igår hade vi redovisning så nu är det äntligen över. Det har blivit många  långa dagar i skolan. 

HALLOWEEN

Kategori: ERIKA/KLANG

Hade asså sjukt kul i lördags! Länge sen det var så kul faktiskt!
 
Började dagen med att gå på en MEGA loppis i Malmömässan. Hittade inget men både Frida och Annie gjord några fina fynd.
Efter det var det bara hem och vända innan jag tog bussen med Thea hem till Frida för att göra oss i ordning för kvällen. Hjälpte varandra att fixa allt och satan så fina vi blev!
Jag och Thea. Var väl typ demoner eller typ demon och vampyr. Många var det i alla fall som skrek till är de såg mina röda ögon bakom de långa ögonfransara. Körde på min röda kostym till det.

BUUUU

Annie som en vacker grekisk gudinna och Frida som Amy Winehouse. Synd att det inte framkommer så bra här men hon var sjukt lik!

Från Frida tog vi en taxi till Rönnen och Jocke för lite förfest med några 2or. Här är ju Annie sen är det Linn-Kristine som har skurit halsen av Sara (som inte kom med på bild) och sen är det Andreas, en cowboy till två som blivit skuten i pannan.

Michelle och Fredde som Geisha och samuraj. Tvåor. Så sött par.

Jocke är också tvåa och som ni ser har han fått en puck i skallen. Så går det när man spelar i Leksand.

Skidåkar-Jonte och Thea.
 

Wide och hans creepy tvilling Timo.
 
Ja ni ser ju. Visste knappt vilken som var ens klasskamrat och inte. Man fick försöka titta på mössorna som var i lite olika nyanser av röd.

Henke och Andreas som inte heller är med på bild var dudsen i Pulp Fiction.

Tor och jag.

Efter ett tag åkte vi vidare till kårhuset där det var riktig halloweenstämning. Alla var utklädda och det var riktigt mycket folk. Hur kul som helst. Dansade mest hela tiden och helt plötsligt var ja här uppe.

Stöd på dj-bordet och tittade ner på klassen. Som att vara nyfylld 18-årning på Goya och dansa på räcket eller att stå i fönstret i rosa-rummet. Tider.
Stod ju inte där uppe hela tiden såklart utan stod ju här och körde också. Bara att lära sig nu så får jag spela på riktigt sen. Yey.
 
Det var i alla fall en sjukt kul kväll, och en mindre rolig söndag. Men det var det värt!
 
 

MASKERAD/JAKT

Kategori: ERIKA/KLANG


Hej gänget! Startade gårdagen med ett pass på gymmet innan jag  vid 11 rullade in på stan för ett möta upp tjejerna. Maskerad kläder stod på shoppinglistan. 4 petiga tjejer med beslutsångest och brukar aldrig sluta bra. Bilden är på fikan vi tog bara för att få vila fötterna, fundera lite och ventilera våra tankar. Sjukt god dock. Jag körde på ett special-te med "jul"-smak och en saffransbulle. Så mycket jul det kan bli just nu! Kom inte hem förrän vid kl17, då hade alla i princip hittat något att vara. Något som känns hyfsat bra i alla fall. Vad vi är utklädda till ikväll, får ni se imorgon. Eller övermorgon kanske. Hehe.

ONSDAGSFIRANDE

Kategori: ERIKA/KLANG

I onsdags tänkte jag och tjejerna att vi skulle fira tentan vi gjorde i måndags. Hade pluggat så himla mycket och när vi gjorde den kändes allt skitbra! Man fick sitta i 3h och vi blev klara efter ca 30 min. Efter skolan cyklade vi in till stan, besökte systemet och åt middag. Sedan gled vi hem till mig, gjorde oss i ordning, drack vin och snackade lite. När klockan slog halv 9 valsade vi vidare till Kårhuset.


Drack den här häftiga, goda och härliga brainshoten. Halloween till ära. En blandning av allt möjligt men som blev riktigt bra! Älskar priserna inne på kåren asså. Öl och cider för en ynka 20-lapp. Shot för endast 30:- och en drink för typ 45:-. Perfekt för en fattig student.



Tog både fula (har sjuuukt mycket fulare än den här på lager) och lite finare i baren med Thea. Riktigt roligt.


När det börjar bli stängning på kårens lilla pub-kväll gick vi vidare till Lilla Torg och ölade på en uteservering med några faddrar. Tog en härlig selfie medan fadder-Linnea var på toa. Alltid kul att titta på dagen efter. Eftersom vi hade skola på torsdagen och grupparbete så blev det en hyfsat tidig kväll. Men kul hade vi!

STORMEN/SIMONE

Kategori: ERIKA/KLANG

Hej vänner! Ni har kanske trott att jag strykt med i stormen som härjade här nere, men så är det ju inte. Hade tenta i måndags och redan samma dag började vi med nästa del i kursen och har jobbat hårt hela veckan. Har haft fullt upp alltså. Såhär såg det ut när jag och Adam gick på upptäcksfärd i natten när stormen lagt sig lite.



Dåliga bilder och så men svårt med mobilkameran mitt i natten. Flaggstänger blåste omkull, möbler blåste ner från balkonger och rullade runt på gatorna, lyftkranarna på byggen snurrade runt runt i luften, träd blockerade vägarna och man snubblade på sig själv i stormen om man försökte gå. Riktigt farligt att vistas ute med andra ord. Men sjukt spännande också!