erikaklang

JULSTÄMNING

Kategori: ERIKA/KLANG



Före- och efterbilder på mitt fönster. Det här är det enda jag åstakommit sedan jag kom hem från sjukan. Imorgon börjar den bästa tiden på året. Advetsljusstakar och stjärnor pryder varenda fönster och imorgon tänder vi första ljuset. Åh det är väl för härligt! Längtar till hyacinthen slår ut så det börjar lukta gott i rummet också. Ägget får stå kvar än så länge i fönstret på hedersplatsen. Nu blir det lördagsmys!

TINTIN

Kategori: ERIKA/KLANG



Här ser ni mammas härliga Tintin-samling. Den här har jag gett mig in på nu när jag ligger nedbäddad. Ska börja med bok 4 snart. Hej.

OPERATIONSBRUDEN/HÅLLER/TAL

Kategori: ERIKA/KLANG

Hallå era mysare! Blev opererad imorse vid halv 9 i Sandviken på dagkirurgin så nu är halsmandlarna väck. Operationen gick kanon och kag vaknade upp snabbt och blev pigg fort. Någon sa till och med att jag verkade sprallig.

Det vände dock ganska fort! Har sovit mig igenom hela dagen och har inte kunnat få i mig ett dyft. Får ju bara äta och dricka flytande saker och de måste dessutom vara kalla. Annars läker inte de öppna såren jag har i halsen. Men har inte kunnat få mig ens ett glas vatten förrän alldeles nyss. En liten gula glass fixade jag också tillslut. Mår ju så dåligt av utmattning och vätskebrist och sånt annars..

Två veckor ska jag vara sjukskriven enligt läkaren. Får endast ta lugna promenader. Inte bära tungt eller anstränga mig på något sätt.. Vi väl se hur länge det håller i sig. Hoppas på att jag har bra läkkött i halsen.

Jobbigast kommer ju bli att inte kunna träna. Kommer bli en tränolös månad sammanlagt med den feber och förkylning jag hade tidigare. Döör. Jag som annars tränar varje dag! Men jag får vila nu ordentligt så att jag kommer tillbaka fort.

Får inte sova själv inatt så sover bredvid mamma min då pappa ändå är i Stockholm och jobbar. Får inte heller vara själv imorgon så mormor kommer och gör mig sällskap tills Axel kommer hem från skolan. De får jobba i skift nu mina fina för att ta hand om mig.

Vi får väl se när jag skriver ett litet inlägg igen.. Det tar på krafterna lär jag säga. Har fått pausa 5 gånger för att orka skriva det här.. Hörs så småning om. Kyss!

JULE/BARN

Kategori: ERIKA/KLANG



Pappa överraskade mig och gjorde mig glad när jag kom hem från köpis i lördags. Han hade satt upp fina slingor på balkongen. Och i helgen är det dags (iallafall här hemma där jag bestämmer) att sätta upp ljusstakar och stjärnor i alla fönster. Då äntligen blir det hemtrevligt.

Mamma kom med en teori varför hon tror att jag gillar allt det här med julen så mycket. Det måste bero på att jag spenderade mina allra första timmar i ett litet jättemysigt rum på BB med en ljusstake i fönstret. Och på min första dag hemma i huset, som jag fortfarande bor kvar i, fanns det en stor gran och ljus och stjärnor och massa paket osv. Det allra första jag såg. Fin teori tycker jag.

HEJ/HEJ/HALLÅ

Kategori: ERIKA/KLANG

 


Mår skapligt bra idag alltså! Är taggad liksom. Ska opereras imorgon. Äntligen ska dom där jäklans halsmandlarna ryka. Fast allt hänger på om jag är frisk. Annars får jag inte. Måste bara få! Det passar sig inte att skjuta upp det. Så ja, taggar mig frisk idag!

VILL/KUNNA

Kategori: ERIKA/KLANG


via: tumblr

Satan asså! En sån här skapelse måste jag bara kunna göra. Oerhört snyggt. Behöver någon/något att träna på nu!

SMÅ/DETALJER/FRÅN/GÅRDAGEN

Kategori: ERIKA/KLANG


lite byxor från hm och lite tröja från weekday och så lite halsband från lindex. lite kappa från bikbok också och lite skor från skopunkten bara.

LÖRDAGS

Kategori: ERIKA/KLANG



Spelade troligtvis min sämsta match på väldigt länge i lördags.. Kanske inte så konstigt med tanke på den sjukling jag varit på sistone. Hade noll ork, koncentrationsförmågan var låg, huvudet bultade och jag hostade som en galning. Efter varje byte kom jag in med en öken i käften. Samtidigt var jag oerhört taggad! Allt blev liksom bara en frustrerande soppa. Vi vann iallafall med 9-1. Underbar seger.

Efter matchen åkte familjen och kusinerna till mormor för namnsdagsmiddag. Hade namnsdag i lördags sörrni! Stannade i hennes soffa med de vuxna medan de unga en efter en droppade av för roligheter. Mådde riktigt dåligt efter matchen igen.. Hade planerat utgång med härliga brudar men det gick inte. Förjävligt med tanke på hur jävla länge det nu kommer dröja innan det händer igen.. Typ på födelsedagen det..

Efter Så mycket bättre flyttade vi hem till vår egen soffa. Gottade i oss de nya Crunchos-påsarna. MMmmm.. Sjukt gott! Och så litervis av drogen också. Cola Zero. Blev en tidig kväll och nästan 12 h sömn på det.

KONSERT

Kategori: ERIKA/KLANG



Var på en riktigt bra konsert på Gävle Konserthus igår. Det var mormor som var så gullig att bjuda med sig sina döttrar och i sin tur deras döttrar. Den var för välgörenhet, vilket gör det hela mycket bättre. Barn från sydafrika sjöng och dansade. Blev oerhört imponerad, och inspirerad! Man var glad liksom när man åkte hem. Bakom stod det typ 600 små andra barn från Gävle och körade. Fint.

I/HOPE/THAT/YOU/WILL/STAY/THE/NIGHT

Kategori: ERIKA/KLANG


via: wildfox

Efter två dagars jobb på härj-dagis efter sjukdomen är jag nu helt slut. Har match imorgon på hemmaplan och det vill man ju inte missa. Kan inte missa den heller. Hur skulle dom klara sig utan mig? hahah. Har hängt med en stor del av laget ikväll. Såg på GGIK:s match tillsammans på Träffen. Förlust blev det för dom men tippar på seger för oss imorgon. Möter Storvik så det finns ju inget annat.. Nynäs, Matchstart 14.30. Nu ska jag krypa ner under täcket och se kvällens idol. Spännande. Kyss.

HELG

Kategori: MUSIC

FUCK/YEAH/NU/ÄR/JAG/FRILLE

Kategori: ERIKA/KLANG


Har mått mucket bättre idag så jag har jobbat till och med.. Dagis-härj på högsta nivå. Nu är man ju lagomt slut. Blir dock ingen träning ikväll men åker dit och myser med laget lite. Känna känslan. Underbart. Har dock inte tränar på 5 dagar. Håller på att avlida av bara det. Nä men ha det så bra då, hörs!

RINGAR/OCH/HÅL

Kategori: ERIKA/KLANG



åh har länge velat haft många hål i örat sådär men det har gått lite fram och tillbaka. Ibland svalnar känslan och ibland hettar det till som satan. Lite besvärligt också må jag säga. Och det där i näsan. Gud, var inne på det ett tag men fegade total ur. Tror inte jag skulle passa i det asså.. Men öronen, ska ta en ordentlig funderare på det! Det hela kommer nog sluta i en total impuls! Impulser när dom är som bäst.

PÅ/MIN/ÖNSKELISTA

Kategori: ERIKA/KLANG


via: emma elwin

Har så länge velat haft en sån här liten myshund. En mops ska jag ha så fort det blir läge! Höll på att ramla ur sängen när jag såg den här lilla tjejen på Emmas blogg. Hon är precis allt jag kan önska mig. Den här vovven
heter Stella också, typ bärldens finaste hundnamn! Håller på att avlida. Mamma&Pappa, ge mig!

JULEN/ÄR/HÄR

Kategori: ERIKA/KLANG

Jag är ju helt galet julkär jag. Höll på att gå i taket idag bara när jag förljde med mamsen till rusta. Tyckte nämligen vi skulle ha allting hemma. Tänk den dagen jag flyttar till eget och får bestämma själv vad som ska finnas i huset. Satan vad juligt och fint det kommer bli då. Typ minst en gran i varje rum..

Längtar till julen så jag håller på att slå runt. Dricker så mycket glögg och äter så mycket pepparkakaor att det blir gnissligt i kistan. Köpte mig en chokladkalender idag också. Och mamma drog till och köpte mossa. Blir som ett barn igen varje jul. Ett litet barn. Tittar fortfarande på julkalendern varje morgon! hehe. Årets verkar riktigt spännande faktiskt. Tjuvarnas jul. ÅHhh. En julsaga i Charles Dickens anda liksom.


via: här

HELT/OKEJ/MYSIG

Kategori: ERIKA/KLANG



Fel med en sån här liten rackare till sällskap då.. Senare ska ni få lite bilder på min framtida hund. Har alltid velat haft en sån och när jag såg dom här bilderna dog jag. Men som sagt, det blir lite senare. Nu ska jag hoppa ner i badet. Kyss.

FINT

Kategori: ERIKA/KLANG


via wildfox

SICK

Kategori: ERIKA/KLANG

Ligger sjuk, i feber och nerbäddad. Har tittat på Svensson Svensson hela dagen. På onsdag morgon måste jag vara frisk. Ska och ta blodprov då. För att se att jag är frisk så jag kan opereras nästa onsdag. Kuuul.

FREJA

Kategori: ERIKA/KLANG


Girlcrush on Freja så det sjunger om det. Satan. Och tatueringarna sen!

THE/GIRL/WITH/THE/DRAGON/TATTOO

Kategori: ERIKA/KLANG



Antar att ni läste om det för ett tag sedan och jag kan knappt bärga mig tills den 14 december. Då släpps kollektionen online och i utvalda butiker. Det är alltså H&M:s Lisbeth Sallander-kollektion. Gud. David Finchers och Trish Summerville ser ut att gjort ett bra jobb!

SENASTE/VECKAN

Kategori: ERIKA/KLANG


Från den äckligt mycket stämningsfulla lagfekken


oj så det kan gå!

Jobbade till och med förra veckan. På ett litet dagis bakom polhemskolan. Kids mellan 1 och 3 år. Har saknat som snoriga odjuren hela helgen. Nu har dom gett mig en odräglig förkylning..


Oj, nästan en sån där härlig outfit-bild det här. Kanske skulle dra en sån där; svarta converse, jeans-hm, stickat-zara, kappa-bokbok, väska-scorett, skinnhandskar-gekås, halsband-dopresent. hehe.

Nä men igår flängde jag och brorsan runt på stan och gjorde ärenden. Här var vi påväg hem med stora fina buketter till axels fotbollstränare.


Blir irriterad på att endel bilder blir så oerhört små..
Familjen var och åt på Hillerian igår så jag fick åka fixa min egen mat. Åkte till willys och kom hem med pizza, munkar och lösgodis. Riktig tjockiskväll. Tittade på min man på 4an ju. Ni missade väl inte det kl. 20.00? Jason och jag har ju varit tillsammans nu ett tag. Pusss..


Och idag har vi match. Derby mot Valbo på spotis. 13.30. Vi är taggade! hörs.

VART/ÄR/NI/TWITTERPEOPLE

Kategori: ERIKA/KLANG

 

 

 

 

Hallå där ute? Varför är ni så dåliga på twitter? Skaffa er ett konto nu! Jag älskar det. Så spontant. Att skriva precis det man tänker på just i det ögonblicket man tänker det.

Älskar att läsa obetydlig fakta, typ som att Wikegård igår korkade upp vinflaskan och åt lite ost och kex. Eller Felix Herngrens små berättelser om hans son som gör roliga saker. Eller att läsa Michaela Fornis fylletweets. Eller hur Adam Alsing förbereder sig för sin show. Eller bara vas vännerna gör just nu, vad de tänker och vad de tycker.

Kom igen! Fixa ett konto och typ.. följ mig eller något, typ meddela det, så att jag kan följa er. Vill veta vad alla i hela världen gör. Helt vanligt "erikaklang" heter jag iallafall. Kör hårt nu!

NEED/A/MAN

Kategori: ERIKA/KLANG

SNYKKING

Kategori: ERIKA/KLANG



Idag promenerar jag ner på stan för lunchdejt med godin. Önskar att det var med den här snyggingen istället, haha.

HÄRLIGA/BILDER/FRÅN/MATCHEN

Kategori: ERIKA/KLANG


MÅÅL

AVICII/BOOOOKAT

Kategori: MUSIC

Hallå mina kära! Idag är en bra dag. Avicii är bokat den 3/3-12.
Firar det med lite bra musik tycker jag!


LAGFEKKE

Kategori: ERIKA/KLANG



HELLO/LITTLE/EGOOO

Kategori: ERIKA/KLANG

MAT

Kategori: ERIKA/KLANG


Ahh visst ser den god ut? Brorsan och jag köpte oss en varsin munk på torget igår. Fan ska man behöva skämmas för att göra det?


Gårdagens middag bestod av en härlig tallrik av musslor och lite ostron. Oerhört gott.

Tittade på idol och tog det lugnt igår bara. Snart sticker jag iväg till Hemlingby backen för lite morgonlöpning med laget. Då mår man ju bra resten av dagen. Och ikväll är det lagfest på schemat. Yeees.

BORN/TO/RUN

Kategori: ERIKA/KLANG



Det enda jag gjort den här veckan är i pricip att tränat. Innebandy, jogging, gym, powerwalks. Var död i morse när vi hade morgonträning kl.08 på korpen. Men efter två timmar innbandy var man pigg. Gick på ett möte på Arbetsförmedlingen igår också så nu får jag pengar för att vara arbetslös. Och på lördag har vi lagfekke med maskerad och idag är kostymen spikad. Bir härligt. Är förvånad över att jag är ute i sån god tid! Hörs guys.

LONDON/OKT

Kategori: ERIKA/KLANG

Hallå mina kära! Kom hem från underbara London igår kväll och den här veckan har man lov. Haha, nä, tänk om man hade det.. Har bilder på tre olika kameror men några från matchen från phonen kan ni allt få se nu.



Såklart är det lite jobbigt att prata om det eftersom Chelsea åkte på en förlust.. Men det var en oerhört rolig och spännande match med bra fotboll. Inte varje gång man får se så mycket mål i en PL-match. Stämningen var på top!

På kvällen när vi kommit tillbaka till hotellet låg brorsan och jag och tittade på nyheterna och sammanfattningen av matchen osv. Hela England och alla kommentatorer var överens om att det var årets match. Kul att höra vad dom tyckte om matchen och framför allt att ha varit på den.