erikaklang

IM/A/PINK/BARBIE/GIRL

Kategori: ERIKA/KLANG



Blev kallad barbie i skolan idag. fint. Har nog aldrig blivit det förut.. Hade nämligen på mig en lysande rosa tröja och samtidigt rosa nagellack. Tjejerna fick sig en chock. Fett.

LOVE/LOVE/LOVE

Kategori:




Bags from The Cambridge Satchel Company

BOYS/BOYS/BOYS

Kategori: ERIKA/KLANG


Asså såg ni CL-matchen igår eller? Skulle kunna skriva en hel uppsats om det här men jag ska låta bli, vet att inte ens en tredjedel av er är intresserade.. Men om jag ska kommentera en sak bara, Ramos, helvete vad han är snygg. Fortfarande. Slisk-snygg. Kul att man inte får se han i näsrta match.. Och affelay och roberto som kom in, inte så dåliga dom heller. Sergi Roberto är dessutom 92a, hehe. Det här är undefär som för 6 år sedan då EM gick av stapeln och Torres gjorde sin debut. Också ung och skör och jag fick upp ögonen för honom. Sprang runt i vartenda stånd på alla marknader jag hittade i Spanien för att hitta en tröja där hans namn kunde pryda min rygg. Tyvärr hade det inte gjorts någon tröja med honom än. Sprillans ny på marknaden.. Kärlek sedan dess. Nu blev det långt ändå. Kilar iväg till skolan nu. Kyssen.

TAKE/ME/FOR/A/RIDE

Kategori: ERIKA/KLANG

ORANGE/DREAM

Kategori: ERIKA/KLANG



Funderar på att inviga mina orangea pjux till helgen. De har aldrig varit ute och dansat förut, de har bara stått på hyllan sen i höstas. Det är bara det att jag blir ca 15 cm längre än vad jag redan är. Kommer alltså slira runt som 185 lång. Fast läste om Emilia De Poret i Chic och hon gav mig lite mod. Hon är 180 normalt och kör på klackar med 18 cm. Då måste ju fan jag klara det.. Det återstår att se.

DÖDEN/ÄR/NÄRA

Kategori: ERIKA/KLANG

JAG FLIPPAR UR! ångest ångest ångest. vill. inte. gå. till. skolan...

IM/A/SUCKHEAD

Kategori: ERIKA/KLANG



det var inte alls lika varmt idag, och så har jag klagat över det istället. är så jävla deppig och fylld av ångest. imorgon börjar skolan igen (tur att det bara är tre dagar till helg) och jag har inte pluggat ett enda jävla dyft på lovet. det skulle kunna accepteras eftersom jag levt livet alla dagar fullt ut av mitt sista skollov, men jag har 4 uppsatser som jag tänkte vara klar med efter den här veckan och hur många har jag gjort? ingen. fick ihop en rubrik och lite fakta på 5 meningar till en av dem idag men sen var det inge mer med det. åhhh...SOPA! åkte istället ner på stan och mötte upp brudarna för en lunch på java, strosade lite på stan, cyklade hem, hängde med datorn (har läst vartenda inlägg och artikel på sportbladet och sett vartenda klipp, har uppdaterat mig om favvolagen på deras hemsidor och på svenskafans.com, har kollar på alla sidor med klänningar till studenten och letat massa ny musik), kört bil, åkt och handlat med pappa och nu sitter jag och skriver här istället.. jag är sorglig. . . . . . . nu inväntar jag fotbollsmatchen ikväll. man united - schalke 04, CL. HEJ!

SHORTS/PROBLEMAS

Kategori: ERIKA/KLANG



va i helvete.. det är så varmt så jag dör, det kliar ihjäl på grund av allt pollen och alla mina shorts är för stora! vad fan. kunde ha dem förra sommaren. måste lägga på mig lite. ska hämta påskägget. hörs hej!

PINK/DAY

Kategori: ERIKA/KLANG


modellbloggen, uknown, tumblr.

PÅSKLOV

Kategori: ERIKA/KLANG


mariotestino

Hittade ingenting i stockholm i tisdags, totalt värdelöst! Annars så har jag levt livet på lovet och har inte pluggat ett dugg fast jag borde.. Har haft grillkväll med fina brudar, kört en tvådagars och myst med ida och ida. Ikväll är jag helt slut. Sov inte mycket inatt. Hörs.

I/FÖRBI/FARTEN

Kategori: ERIKA/KLANG



Idag är jag i farten. Fullspäckat schema hela dagen! Nu åker jag in på stan för att köpa present till nilsson som fyller år imorgon. Kyss.

THAT'S/ALL/SHE/WROTE

Kategori: ERIKA/KLANG


asiam

Hade det riktigt mysigt igår med ida och ida. Bakade kladdkaka och drog sedan iväg med den till två-grabbars-sällskapet och såg på big brother. Drog sedan på en liten roadtrip och sen slumrade jag och nordin fint bredvid varandra i min säng. Skönt att slippa sova själv, mysigare med sällskap.  Idag har jag tagit en prommis med emma till stan och tillbaka, legat och solat på baksidan och nu ska jag ut på en löptur. Ikväll hänger mina fina tjejer och jag på interpool och imorgon ränner morsan och jag runt i stockholm. See ya.

LONDON/BABY

Kategori: ERIKA/KLANG


wildfox


London 1 juni, bokat! Fett.

RAP/GIRLS

Kategori: ERIKA/KLANG

FÅGLAR/BORDE/SKJUTAS

Kategori: ERIKA/KLANG



Idag har jag övningskört, ätit glass i solen på gävle strand och blivit bajsad på av en fågel. Tack för det!

BLINK/BLINK

Kategori: ERIKA/KLANG

FREDAG/LÖRDAG

Kategori: ERIKA/KLANG


tuvamalmo

Hallå ligan. Här har ni två bilder knäppta av tuva från fredagskvällen. En på de flesta av brudarna vid middagen och en på mig när klockan började närma sig 12. Hade en galet rolig kväll! Men det resulterade också i att jag var dyngtrött igår. Låg i sängen ända till halv 5 innan jag orkade ta mig upp och jävlar vilken dag jag gått miste om! Klädde på mig och åkte till konsum i bara t-shirt och köpte godis och en glass. Men fan resan dit var så jävla jobbig, trots att jag cyklade i halvfart bredvid två longboardsåkande boys. Hjärtat slog i 190. När vi kom hem fick jag äntligen middag. Äckligt gott med grillat när man inte ätit på ca 24 h! Och eftersom jag led av dyngtrötthet så slutade min kväll i soffan bara framför filmen Trassel. Jävlar vad han påminner om någon.. Idag ska jag ta vara på dagen!...och kanske sluta svära.. Hörs.

FREDAG//ALLT/KRETSAR/KRING/FREDAG

Kategori: ERIKA/KLANG




ÄR UTE OCH SLIRAR IKVÄLL JA. HÖRS.

SNART/FREDAG

Kategori: ERIKA/KLANG


unknown

Torsdagen är snart redan slut och alla prov för den här veckan är gjorda! Underbart. Imorgon är det sköna fredag och massa tjejer från klassen ska kö förfest med tacos och sen blir det en standard på le gutch. Kommer nog bli grymt. En repris från förra veckan.. Har promenerat med Norda idag ute i solen och skaffa oss lite färg. Nu sitter jag och käkar glaass direkt ur ett Bigpack-paket och kikar på hockeyn. Fin kväll.

FET/ONSDAGKVÄLL

Kategori: ERIKA/KLANG


bild från lagfesten förra fredagen

Sitter och pluggar geografi för fulla muggar. Varför dagen innan?
Är grymt sugen och taggad tills på fredag och är galet avundsjuk på pappa som ska ut och slira ikväll. Och imorgon. Enligt honom ska jag numer kalla honom för PF - Party Farsan. Tvådgagars utgång mitt i veckan. Ack ack. Här sitter iallafall jag. Befolkningstillväxten i världen är också jävligt kul.

BÄSTA/SÄTTET/ATT/VAKNA/PÅ/MORGONEN

Kategori: MUSIC

OCH BÄSTA SÄTTET ATT AVSLUTA DAGEN PÅ..

what happens at the party..





Ni måste såklart klicka på added.. så får ni de nyaste först! Fett. 
Ha en bra dag!

HÖRS/HEJ

Kategori: ERIKA/KLANG

Ikväll blir det stressigt mina kära. Förvanar er innan den här gången så ni kan planera er kväll lite bättre och boka platsen i soffan där hemma. 3 matcher har vi att hålla koll på ikväll!
Skelefteå-Färjestad, SM-final 4/7. Spännande! kl. 19.10.
Mitt i det, kl.20.45 börjar både Chelsea-Manchester United och Barcelona-Sjakhtar Donetsk samtidigt. Och ikväll måååste chelsea vinna.
Måste ladda. Hörs. Hej.

TISDAG//2011/04/12

Kategori: ERIKA/KLANG



Idag åker jag till Uppsala med klassen. Hörs.

SÖNDAG//2011/04/10

Kategori: ERIKA/KLANG



du är bra! jag lovar.

MAT/KUNGEN

Kategori: ERIKA/KLANG


modellbloggen

Fyfan vad jag är sorglig. Ligger och kollar på Sveriges Mästerkock och önskar att jag kunde laga mat lika bra som dom. Blir som alltid hungrig när jag kollar på det programmet.. och så går jag raka vägen till frysen och värmer en finduslåda i micron. Hoppas jag blir bra på att laga mat då...

HELGEN/KORT

Kategori: ERIKA/KLANG



Helt sjukt. Har åter igen haft en galet bra helg! Slog på stort på fredag med den så kallade all-in inställningen. Åt på interpool med laget och körde sedan lagfest hos nilsson med så många viol- och laktitsshots så vi tappa räkningen. Efter det åkte vi till krogen och le gutch levererade åter igen. Sjukt. Fick med oss en 95a och en 94a in till och med. Ding ding ding. Stod ute och frös så länge efter bussen hem så nu är dyngförskyld också.
Igår var jag på Eldklotet med företaget mitt. En stor företagsgala med ca 800 pers, mat och underhållning och vi blev polare med Martin Timell.
Eftersom jag inte hann plugga något igår så vet jag ju vad den här dagen kommer gå till. Fyfan. Har matte c prov imorgon och vad som finns i mitt huvud inför det är nada. Hörs.

TORSDAGS/KYSSAR

Kategori: ERIKA/KLANG


dontremember

Allo allo. Promenerade till skolan imorse då vi hade en härlig sovmorgon. Gick på några lektioner bara och gjorde sedan några UF-ärenden. Kom hem och har suttit i soffan tills dess. Imorgon har jag både Rättskunskaps-redovisning och Psykologi-seminarium. Tyng. Måste plugga vidare. Kyssen.

KÄNSLAN/AV/MATCH//VA?

Kategori: ERIKA/KLANG


viktor vauthier

Upplevde en mycket härlig känsla idag när jag var ute och löpte asså. Sprang upp till Seltan som är det perfekta stället att rensa huvudet på. Att bara kunna stå och kika ut över hela Gävlebukten är underbart. När jag låg på bänken i den orangea kvällssolen efter några välgjorda sit-ups och bara kikade upp i skyn så började det regna. Låg helt utmattad med solen i ögonen, huvudet funderade och det började regna precis när jag sjöng med till texten "raise your hand to the sun". Skön känsla iallafall...

Hoppas ni alla sitter bänkade i tv-sofforna ikvälll! Både Barcelona - Sjakhtar Donetsk och Chelsea - Man Utd ju. Galet. Tyvärr tror jag att ni inte ens visste att det var match ikväll. Feta matcher. Sopor. Puss puss.

MYCKET/FIRANDE

Kategori: ERIKA/KLANG


cobra

Fick tårta i skolan igår för att fira alla UF-företagsframgångar. Mitt företag som bästa UF-företag och amanda som bästa säljare gick vidare till SM i Stockholm. Stort. Och idag har jag firat mormor på födelsedagen och satan vad mat, frukt, ost&kex, tårta och annat gotta jag ätit. Galet. Svullo. Hörs.

MÅNDAG//2010/04/04

Kategori: ERIKA/KLANG


unknown

Har varit dötrött hela dagen.. Helgen bjöd inte på mycket sömn. Mötte upp mamma efter skolan och handlade födelsedagspresent åt mormor. När jag kom hem tog jag en prommis med Norda och planerade kommande helgens bravader. Längtar redan! Bye.

TAKEN

Kategori: ERIKA/KLANG




Talet är färdigskrivet och Taken är på 4:an. Underbart.

REGN/IDAG/OCH/BILDEN/PASSAR/IN

Kategori: ERIKA/KLANG


hobogestapo

Mös med sanna och hennes mamma hela kvällen igår. Räkor, vitlöksbröd, oliver, ost och kex. Efter att ha varit vaken i ca 23 h i sträck dagen innan var jag ganska slut och somnade tidigt. Idag har jag varit med och rensat i farmors lägenhet bara.. Borde skriva tal. Fan.

LIVE/ON

Kategori: ERIKA/KLANG


modellbloggen

REN/BLÖJA

Kategori: ERIKA/KLANG


arja


Har jobbat stenhårt hela veckan med UF-färetaget för att hinna klart med allt till mässan i Söderhamn som var igår. Emma kammade hem tredje pris som Bästa Säljare och vi kom två i Bästa UF-företag. Fasen tvåa av typ 200 företag är ganska bra ändå. Så nu får vi åka till Stockholm och tävla i SM.

Firade detta med en spontanutgång igår med ida och sandra. Kvällen började med att bli bjuden på champange och sen fortsatte det med shotbricka efter shotbricka, drink efter drink. SKönt att inte behöva lägga ut en enda krona. Sen mår man ju som man förstjänar idag.

Har stått på köpis mellan 13-15 och gjort en marknadsundersökning åt Brynäs IF idag. Lunchade sen på Sibylla med Ida, Stina och Hanna i en timme.

Nu ligger jag död i soffan och kikar på fotboll. Stryktipslördag idag ju. Funderar på att lägga mig i badet med skön musik och lite tända ljus men fan det känns som en för jobbig process att utföra. Ligger bra i soffan. Borde egentligen skriva ett hyllningstal med det är ju en fördel att veta vem man ska skriva till.. Fan. Långt inlägg.