erikaklang

SATAN/VAD/NI/MISSAT

Kategori: ERIKA/KLANG

Bästa tjejerna. Ida, Johanna, Jag och Tuva.
Körde på Linne från Zara och en gammal trashad jeanskjol aftonen till ära. Wayfararna satt också på såklart. Som alltid.

Asså shit vad ni har missat de senaste veckorna. Har så mycket bilder att dela med mig av. Har ju varit på summerburst, haft en otroligt bra midsommarafton, samt en underbar vecka i Grekland med Adam. Imorgon kommer fina inlägg från dessa dagar att dyka upp här på bloggen. Kika in då vettja! Medan kan ni ju få se dessa två från midsommar som bästa tuva knäppt! Hon har ju koll på grejerna hon. Hej.

MOT/VÄRMEN

Kategori: ERIKA/KLANG



Körde en liten spontanare och bokade en sista minuten med Adam häromdagen. Dagen efter midsommar kl.07.05 på morgonen lyfter planet mot Platanias, Kreta. Vi får dygna helt enkelt! Om bara ynka 10 dagar befinner jag mig i värmen! Just nu är det 30 grader och strålande sol där och det ser ut att hålla i sig, underbart!

JUST/GIRLY/THINGS

Kategori: ERIKA/KLANG



Typ vad jag har gjort idag. Mötte även upp ida för lite gym. Inte mer än så idag.

TOG/STUDDEN/FÖR/ANDRA/GÅNGEN

Kategori: ERIKA/KLANG

Hade lätt min näst bästa kväll i hela mitt liv i fredags!

Fixade blommor på förmiddagen och vid halv 1 åkte jag med familjen mot Polhemskolan för att se både kusinen och grabben springa ut på trappan. Många grattis, kramar, blommor och saker att hänga runt halsen delades ut och sån lycka som fanns där på skolgården är svårt att beskriva. Tittade på paraden och lite bilåkande innan vi begav oss hemåt. Var tvungen att mellanlanda hemma innan jag åkte vidare till kusinen. Kände för ett klädbyte för att komma i rätt form till kvällen. Sliten jeanskjol kändes mer som mig än den kornblå klänningen jag bar på dagen.

Väl hemma hos kusinen hängdes det, skrattades och dracks medan vi väntade på att Sanna skulle komma skrikandes på bilen. När hon anlänt åt jag mig mätt och drack lite till medan paket öppnades. När Sanna sedan skulle åka iväg för att möta upp klassen åkte jag vidare hem till adam och hans släkt. Fick skjuts av skönaste ponta och lyckades lura med mig nordin dit. Hon var sjukt tveksam till en början men nu tackar hon mig nå sjukt att hon fick följa med.


från idas instagram

Redan här var vi sjukt lyckliga då vi fick åka i samma öppna bil som pontas brorsa åkt med efter att han sprungit ut. Björkrisen satt kvar till och med.

När vi kommit fram till adam drog vi en presenterar runda och sen var vi som hemma. Eftersom både Adam och kussen går i samma klass och 9383 andra vi brukar hänga med så ville vi ju såklart vara där när flaket kom. Dessutom kom Adams kusins flak samtidigt och stämningen var på topp! Riktigt trevligt hade vi.


Jag och ida väntar på flaken, från pontas instagram.

När det sedan var dags att åka vidare fick vi förfrågan om att hänga med på Sannas och Adams flak. Gissa liksom hur högt lyckometern var på då?! Det var ju fan det bästa man någonsin gjort liksom så jag, ida och ponta bara skuttade på och gick inte av förrän långt in på natten när allt var slut. Att få vara med där, dansa på flaket i solen, sjunga med till bra musik med kanonljud, att ha en mössa på sig igen, komma till studenmottagningar osv slår ju förfan allt! Sjukt tacksam är man ju.


från min instagram

Skönaste klassen, tack TE3ID för den näst bästa dagen i mitt liv.

FINASTE/DAMAS

Kategori: ERIKA/KLANG



Lånade några fina bilder från tuvas blogg. Kvinnan kan ju plåta hon! Här hänger vi på Brända iallafall.

TIS/ONS

Kategori: ERIKA/KLANG



Den här bilden kan man hitta på Gefle Dagblad, lokaltidningens hemsida, och ska tydligen föreställa Adam. Studenterna hade vattenkrig idag och han hoppade i fontänen han. Eller knuffades i kanske. Var där och kikade ett tag med godin innan vi lunchade på stan. Höll oss på lagomt avstånd för att undvika att bli blöt.

I måndags efter brännbollen sprang jag och ida på stan en sväng för att uträtta lite ärenden. Köpte present, saker att hänga runt halsen och kort osv tills på fredag när dom springer ut. Efter middagen åkte jag, mamma och brorsan till hemlingby för att springa några kilometer i spåret och köra lite styrka.

Tittade i min gamla studentmösse-låda och hittade massa pengar som jag bara slängt ner där innan jag åkte till Norge och som sedan glömts bort. Tog då igår en sväng till banken och växlade in lite och gick sedan vidare till Friskis för att köra ett svettigt gym-pass. På kvällen mötte jag upp några fina damer för lite alkohol, skratt och studentminnen på Brända innan några tog en svängom på slick för att kolla läget bland alla studenter. Dansade mig svettig, käkade en cheese och somnade sedan i mannens famn.

5/TELEFONBILDER/FRÅN/MAJ

Kategori: ERIKA/KLANG



1. Tog med mannen på en longboardtur och lärde han bara vad killar ska kunna helt enkelt!
2. Afterwork på Brända med damerna mina. Tuva & Ida.
3. Årets första båttur med brorsan efter att jag tagit årets första dopp.
4. Adam kom till krogen i fulaste overallen han hittat på deras lagfest. Suck.
5. Minigolfpremiären med damerna.

MÅNDAG//2012/06/04

Kategori: ERIKA/KLANG



Idag börjar studentveckan för 93orna och jag är så sjuuukt avundsjuk. Åker nu till boulongern med ida för att kika på brännbollen lite. Känna på pulsen lite. Hittade en bild på facebook från balen där jag var med också. Håller på att fnissa ihjäl mig där. Hej.

LÖRDAGS

Kategori: ERIKA/KLANG


bild lånad från Löökes instagram

I lördags åkte vi ut till tha hood för att fira bästa Lööke som idag fyller 20 år! God mat, dricka och ett stort tjejgäng. Riktigt bra kväll!

GÅRDAGENS

Kategori: ERIKA/KLANG



Jeans HM / T-shirt & Jacka Zara / Skärp Armani / Klocka Regal



Tyckte det här var en ypperligt fin och somrig klädsel för att glida in på balen med, men fick genast skäll av morsan att det skulle bli alldeles för kallt. Bara för att hon hade dunjacka liksom.. Men skinnjackan fick åka på över ändå, och jag lär ju erkänna att den skadade inte alls där ute vid vattnet. Frös som en tok ändå.

BAL/PÅ/ENGELTOFTA

Kategori: ERIKA/KLANG



Några av alla hundratals bilder jag knäppte på Engeltofta igår! Riktigt fina var dom!

LITE/SHOPPING

Kategori: SHOPPING



Röd t-shirt Zara / Blå klänning Mango / Gul t-shirt Mango / Vita jeans HM Devided / Grön sjal Mango



Lite av vad som jag kom hem med i torsdags. Även ett par jeansshorts och ett par gula shorts fick följa med hem. Färgfest och shoppinglycka med andra ord!

MOT/CITY

Kategori: ERIKA/KLANG



Var i huvudstaden igår och hittade mycket fint som kanske visas här så småningom. Nu sticker jag snabbt ner på stan för att möta upp adam för presenttittande. Kunde inte välja själv i stockholm igår.. Grabben har ju bal ikväll också, tillsammans med kusinen min. Klart jag kommer vara där och titta. Hej så länge.

LJUSHUVUD

Kategori: ERIKA/KLANG


Jacka & T-shirt Zara / Glasögon Ray Ban / Jeans HM / Skor Converse