erikaklang

BESATTHET

Kategori: ERIKA/KLANG






Ber om ursäkt för ett oerhört långt och rörigt inlägg, men jag måste dela med mig lite. Här har ni mannen jag ligger och drägglar till om nätterna. Francisco Lachowski. Det är fan snuskigt vad han är snygg! Perfektion ända från huvud till tå. Har en hel mapp full med bilder på denna man att sitta och glo på, det här är ju bara några av bilderna.. Den här rörliga bilden när han ger en kyss och vrider på huvud dör man ju av. Det påminner sjukt om en kille jag dejtade en gång. Inte så konstigt att man dejtade han om man kan göra sådär mot kvinnorna. Leendet, aaahhh.

NOWHERE

Kategori: ERIKA/KLANG



Jävlar vad jag har fastnat för de här klackarna från Nowhere. Nästan bara måste bli mina!

SWEET/MINORITY

Kategori: ERIKA/KLANG

Har sprungit på stan alla dagar den här veckan av olika anledningar och ärenden. Har fått med mig två saker från rean bara. En brun/beige skjorta och ett linne av jenny skavlan. Ganska bra jobbat.

Igår kväll var jag på releasefest på Rack n' Roll då Sweet Minority släppte sin första skiva. Ni som hängt med kanske minns att jag i december 2008 hängde lite med sångaren i bandet och skrev här på bloggen att jag lyssnade på dom innan det ens fanns några riktiga låtar (lyssnade bara på småsnuttar som han skickade till mig via msn hehe) och att jag skrev att ni skulle komma ihåg vart ni hörde det bandet först. Kul för dom att det äntligen blivit med skiva.
Här har ni en låt som finns på spotify: Sweet Minority – Castle Of Sand

Önskar jag kunde lägga ut alla små snuttar jag har i en mapp här på datorn som sedan har blivit helt grymma låtar. Har även texten till Castle Of Sand här på ett doc innan den blev klar. Ett fint litet utkast.



bild ur arkivet

Men hey, såg att om man söker på bandet på google så hittar man till min blogg på tredje bilden. Jocke som skejtaress.

JULEN/2011

Kategori: ERIKA/KLANG



Knäppte bara med systemen tills klockan 3.. Bra jobbat. Då allt börjar ju. Körde på strumbyxor och waxade shorts till den glittriga genomskinliga tröjan och transparenta koftan dagen till ära. Allt från London. Lyckades fälla in lite rött i ett par armband iallafall. Kyss.

JULEN/OCH/SKITDÅLIGA/BILDER/FRÅN/MOBILEN

Kategori: ERIKA/KLANG


Blev väckt av att det plingade på dörren. Där stod min fina vän marcus och önskade god jul och lämnade den här påsen med knäck. Han är en sån godhjärtad man. Dagen startade kanonbra med andra ord.


Efter lite grötfrukost och FIFA-spelande gjorde vi oss ordning för släktens inramlande och Kalle-dags.


Efter mat och allt sånt som ska ner i magen busade vi omkring lite som alltid innan det blev julklappsdags. Här står sanna och väntar på att sin prins ska komma.
Fick fina julklappar men vid julklappsleken gick allt åt skogen. Hade köpt 3 fina paket men slutade bara med två. Ett paket after eight och ett par sockor i bambu i storlek 41-43. Kanon när man har storlek 36!


På kvällskvisten kom mr.håkansson och hängde lite innan det var dags för lite sömn. Fifa och gitarrmys.


På juldagen möttes vi hela gänget igen för att äta hos mormor, mysa lite, titta på bra filmer på tvn och sova lite i soffan.

Efter ett tag vandrade vi över till kusinerna för att sätta igång partyt lite. Efter mycket bra musik och några glas vin tog vi taxi in alla 8 till olearys. Kusinernas farbrors band hade spelning. Jag och min fina vän godan cosmopolitade lite och hängde lite med kusinen min och hans vänner.
Skulle egentligen ha förflyttat oss till Goya eller Slick men köerna dit var sjuka så vi gick tillbaka till olearys tillslut och var där hela kvällen. Dansade en liten stund med mor, far, moster, morbror, morbrors bror med tjej och grannar. Pinsamheten var på hög nivå. Fy satan. Inget att rekomendera. Somnade tillslut efter en timmes långt samtal. Mest bestående av andetag och mm:ande. Men jag tyckte det var trevligt iallafall.



Idag åkte jag och brorsan ner på stan för att kika lite på rean men det var lika dåligt som alltid. Hittade ingenting såklart.. Kebabpizzade till tidigt middag och nu ligger jag utslagen och trött i sängen med datorn på magen. Måste försöka hitta på något ikväll annars kommer jag sluta rastlös och odräglig för min familj lite senare. Hörs.


SORRY

Kategori: ERIKA/KLANG

Att blogga har liksom varit helt utanför mina tankebanor den senaste veckan. Kan ju sammanfatta lite kort sådär min spännande vecka.




Den 17de spelade vi match mot Smedjebacken och kammade hem en vinst på 9-3. Hade finbesök på läktaren som tyckte att vi var bättre än vad de hade trott att vi skulle va. Ganska bra betyg med tankte på vilka det var. Samlade ihop närmsta tjejerna på kvällen och drog en utgång i min ära. Fick sång vid 12slaget och festade natten ut.



På min dag blev jag väckt med skönsång och presenter. Lite fika också såklart. Fick massa fint som stått på önskelistan så nu vet jag inte vad jag kommer få i julklapp. Kanske inget.. Fick finaste guldfirren av brorsan. Fortfarande utan namn. Tips? Fick snö också! Som jag alltid säger: "Det är alltid snö på min födelsedag". Och så blev det även iår. Åkte på den traditionella tårtjakten med far runt lunch. Den måste ju vara perfekt. Vid 3 kom släkten för att fira också. Kanonbra dag som slutade rätt så tidigt. Tråkigt med söndagar alltså.



Mån-tis-ons jobbade jag på. Skönt att lite pengar rullar in. Julstökade lite hemma på onsdagen. Gjorde knäck, sill, chokladfudge och skinkan samtigt i köket. Hela familjestyrkan hjälptes åt. Gick sen på bio med kusinen, morbror och moster också. Var på premiären av The girl with the dragon tattoo sörrni. Riktigt bra.



I går var det mycket som hände. Fullsmockat schema hela dagen. Inget som har med julen att göra dock då jag varit klar med julklapparna i en månad typ. Startade dagen med möte på Arbetsförmedlingen redan kl. 10 på morgonen. Hade sällskap av Jonny iallafall så det blev inte så trist. Mötte sedan upp brorsan för lunch på stan. Gymmade lite. Solade sen. Tog en promenad. Gjorde iordning skålen lite finare till min namnlösa firre. Julstädade också hela rummet. Handlade allt till morgondagens afton. Fixade granen. Och stack sedan iväg på innebandyträning. Max 20 min soffläge på hela dagen.


Idag har vi julstökat det sista. Städat, lagat lite mat, klätt granen, lagt fram alla julklappar och allt annat nödvändigt man måste göra. Dagen har varit helt sinnessjukt lång fast jag haft något att göra hela tiden. Måste vara att jag väntar och längtar att det ska bli dopparedan så gärna. Fast kan bara föreställa mig hur jävla lång morgondagen kommer att va. Fyfan. På bilden har ni vår vackra gran för i år. Temat är silver som ni kanske ser. Jajamen vi har tema här hemma. Saknade dock de röda kulorna lite så jag hittade på ett nytt ställe att hänga dom. I palmen vår, hehe.

Nä ni mina fina. GOD JUL på er! Puss.

SNYGGT

Kategori: ERIKA/KLANG

RICINOLJA/I/HÅRET

Kategori: ERIKA/KLANG



Nu mina vänner har jag kört igång med ricinolja-kuren jag pratade om för ett tag sedan. Har bara använt den 3 gånger hittils så har liksom inget resultat att visa från min sida.

Man använder den 2-3 gånger i veckan. Ha i oljan i torrt hår i hårbotten, massera och använd en kam eller något för att fördela det över håret ner mot topparna. Därefter låter jag den sitta i ca 30 minuter innan jag duschar ur det. För att få ur oljan lite lättare ur håret då den är väldigt fet funkar det bra att schamponera innan du blöter håret. Låt det sitta i ett tag och massera hårbotten lite, sedan tvättar du håret som vanligt med schampo igen och balsam. Använd gärna hårinpackning också.

Håret växer normalt ca 1 cm i månaden och med den här kuren sägs det att det kan växa ända upp till 5 cm i månaden. Dessutom ska det bli fylligare.

Oljan kan man köpa på apoteket för ca 40 kr, men man måste fråga om det i kassan då dom har det bakom disken. Normalt används det som laxermedel för att rensa tarmarna men det fungerar perfekt på hår också. Annars kan man göra som jag och köpa oljan på bodystore.se. Bekvämt och bra.

FÖRSTA/AV/4/KONSERTER

Kategori: ERIKA/KLANG



Just ja, glömde berätta. Jag var på Veronica Maggio i lördags på Konserthuset här i Gävle. Fick det i tidig födelsedagspresent av bästa kusinerna. Grymt bra var hon! Hade kanonplatser och befann oss jävligt nära scenen. Fint.

SAMMANFATTNING

Kategori: ERIKA/KLANG


Mafialaget i helgen rockade sig ända till kvartsfinal och kom hem vid 3 på natten. Åkte faktiskt ut på grund av förlust mot dom som vann hela cupen. Oerhört snyggt att jag inte får plats med benen på bilden. Synd om dom två stackars boys som missade lagfotot också.

Klev upp tidigt på lördagen och befann mig hos mormor redan klockan 11 på morgonen för det årliga pepparkaksbaket. Mormor, mammorna och alla barn var där medan papporna var på stan och shoppade julklappar.

Spelade match mot Smedjebacken på kvällen och kammade hem 3 poäng igen. Fortsatte innebandyhelgen på söndagen också och åkte till träffen för att titta på runsten. Blev en vinst till dom också.

Denna vecka kör vi på jobb. Hörs.

VILL/BA/SKJUTA/MIG/SJÄLV

Kategori: ERIKA/KLANG



Är så sjukt trött. Efter gårdagens jobbpass på 15,5 h är väl inte det så konstigt. Försov mig i morse till ett möte. Vaknade 15 min innan det började men som tur var ställde pappa upp och skjutsade mig. Idag åker jag ut till Sandviken igen men nu har jag svirat om från servetris till coach. Lussecupen äger rum och vi ska vara rockstjärnor. Ses där då. Typ.

NYÅR

Kategori: ERIKA/KLANG






1-6 ASOS, 7 FOREVER21, 8 ASOS, 9-10 NELLY

Skulle vilja ha allihopa ja. Nummer 4 är ju bara så rätt och så mycket jag men måste nog säga att ettan är en favvo till nyår. Kanske klickar hem den asså. Men känner jag mig själv rätt kommer det nog sluta i något mer likt nummer 8. Återstår att se.

IGÅR/TISDAG//IDAG/ONSDAG

Kategori: ERIKA/KLANG



Drog på mig kängorna från dinsko, de waxade jeansen från hm, tröjan från weekday, kappan från bokbok, väskan från scorett, mössan från hm, halsbandet från lindex och halsduken från farmor och begav mig ner mot stan igår. Gjorde ett besök på Försäkringskassan och lämnade in lite papper som skulle skickas iväg och mötte sedan upp bror när han slutat skolan. Hade lite kvalitetstid tillsammans och shoppade klart alla julklappar till årets julklappsbyte. Jag fick med mig en härlig till mig själv också, men den öppnas såklart på julafton! Hade stuga när vi kom hem också och slog in våra byten så nu är allt klart. Har bara 3 till julklappar sedan är jag färdig för iår.

Idag och imorgon är jobbdagar. Börjar halv 3 idag och 10 imorgon bitti så det finns plats för fina sovmorgnar iallafall. Jobbar på Göransson Arena med julbordet där sörrni. Nu ska jag stryka servetrisskjortan, hörs.

GÅRDAGENS

Kategori: ERIKA/KLANG



Vill äta lussebullar varje minut.

JAPP

Kategori: ERIKA/KLANG

JUL

Kategori: ERIKA/KLANG



Trodde aldrig att jag skulle falla för en röd klänning att ha tex på julafton men de här två var ju faktiskt riktigt fina. Båda från Asos.

Nu bakar vi lussebullar här hemma. Jullunch, tända ljus, hyacintdoft och julmusik på hög volym. Då trivs jag som bäst!

Julmusik: Christmas music

SVART/VITT

Kategori: ERIKA/KLANG

V/S/F/S

Kategori: ERIKA/KLANG

Ni missade väl inte Victoria's Secret Fashion Show hoppas jag?! Så satans snygga.
Här kan ni se hela showen.



3/PINNAR

Kategori: ERIKA/KLANG



Brudarna jobbade bra igår och kammade hem en seger med en sådär 8-3. Easypeasy. Inte behöver dom mig längre heller..

Idag är det ju härliga andra advent och lite lussebullsbak står på schemat. Har tvingat familjen att inte äta förrän jag kan äta men nu är det dags! Later.

SNYGGING/LAGET

Kategori: ERIKA/KLANG



När man får gamla hockeytränare som ledare för laget blir det ordning på grejerna. Vi har gått och skaffat oss härliga orangea dunjackor och en liten luva. Nog är man stolt strömsbroare allt!

Det är lördagskväll och den kommer att spenderas på Jernvallen. Vi har match mot Aston ikväll men jag kommer att finnas på läktaren den här gången. Första gången i karriären.. Lite spännande. Men fan vad jag önskar att jag kunde stå på planen istället! Vi satsar iallafall på viktiga 3 poäng! Hej.

ÄNTLIGEN/FREDAG

Kategori: MUSIC

Har varit glad och igång hela dagen. Mår nästan kanon. Maten som måste komma igång bara. Måste trycka i mig en och en annan pizza innan jag kan använda ett var jeans som passar igen. Nä men helgen firar vi in med lite musik tycker jag. Bästa Avicii levererar.

LAGET

Kategori: ERIKA/KLANG



Nu åker jag och träffar mina kära lagkamrater. Måste känna på lagkänslan lite!

LITE/MER/MUSIK

Kategori: MUSIC

LMFAO/KONSERT//DÖÖÖÖR

Kategori: MUSIC



Åh gud, jag har så mycket musik att ta igen! Fasen vad man missar på en hel vecka hörrni. Riktiga guldklimpar.

Meddelade ju för er den 7/11 att jag ska på Avicii den 3/3. NU har jag bokat en till! Vi blir ett härligt tjejgäng som sticker ner till Stockholm och Berns den 18/2 för att se det som sååååå länge har varit min drömkonsert! Pratar såklart om LMFAO. Bara 79 dagar dit! Kan knappt tro det och jag fällde en tår av lycka när jag hade biljetterna i min hand! Kommer bli så sinnes jävla härligt. Att stå där och sjunga med i alla låtarna man kan utantill. Fett.

MER/KRAFT

Kategori: ERIKA/KLANG



Hallå fina! Mår bra mycket bättre nu än för en vecka sedan, hehe. Dock går det fortfarande inte att äta någon mat utan jag lever på välling och gröt. Vågar inte ställa mig på vågen för att se hur mycket jag gått ner..

Orkade iallafall ta mig in till arbetsförmedlingen för att uträtta lite ärenden igår. Stort steg! Svettades som en gris och blev trött efter bara några steg. Dog i soffan när jag kom hem. Får ta små steg i taget. Snart ska jag nog vara kry igen.

Och nu är det äntligen december också. Som jag längtat! Min månad, julens månad, bästa månaden. Ni tittade väl på julkalendern imorse får jag hoppas?! Jag ställde klockan på 7.14 ja och slog på tvn, trots att jag har så svårt att somna på kvällarna. Fast har ju inte riktigt varit vaken sedan dess, somnade om igen några timmar när den var slut. Men den verkar bra alltså, riktigt bra! Tror det kommer bli bra i år!

Kyss