erikaklang

MORE/ACNE

Kategori:



SPRING SS/2011 RTW

OPEN/BAR

Kategori: ERIKA/KLANG


Fasen alltså, det var jävligt kallt imorse. Har gått i skolan, tränat, käkat och tittat lite på idol idag ja. Typ det. Är sugen på en ny grym kväll att lägga i ryggsäcken som man kan minnas tillbaka till. Varför inte med öppen bar liksom? Nä, har fullt upp med matcher i helgen igen. Spännande..

KLOCKRENT

Kategori: MUSIC



Alltså, det här är brilliant. Och fan asså, nästan alla låtar av de där är grymma.

S/S//2011//ACNE

Kategori:

BLIR/HELT/BANANAS

Kategori:


ÅH SATAN VAD JAG SKULLE VILJA HA DESSA! vet dock inte vart man kan köpa dom men de är så jävla coola, snygga och perfekta! MMMmm.. genomskinliga liksom ba.

FLOWERS/ON/MONDAYS

Kategori: ERIKA/KLANG



Äntligen är måndagen över. Pju. Dags för skönhetssömnen.

J/ÄVLAR

Kategori: ERIKA/KLANG



Jävlar vad jag städade när jag väl kom igång. Började till och med att rensa och kastade iallafall 7 st väskor och en påse sjalar. Fint de. Nu ska jag fira med chokladbollar. Kiss.

Och just ja, den här är fan fortfarande bra!
Redrama – Du

NOT/ALIVE

Kategori: ERIKA/KLANG



Det här är i princip det jag sett utanför min datorskärm idag.. Har verkligen legat här hela dagen. 7 h hittills. Åt både min frukost och lunch i sängen idag. Mysigt. Borde ta mig upp och städa lite nu. Mina kläder ligger inte i garderoben utan på alla andra ställen. På bordet, på byrån, i sängen, i fåtöljen och på golvet. De hänger till och med på dörrar och på gardinstångar.. Måste ta tag i det här. NU.

COSY/DINNER

Kategori: ERIKA/KLANG

Igårkväll efter matcherna tog jag med mig brorsan ut på restaurang då mamma och pappa inte är hemma. Det var ganska mysigt att sitta där i hoodie och blötthår med innebandyklubban bredvid mig när alla andra runtomkring satt i klänningar och kostymer, fullt uppklädda för en fin middag. hehe. Efteråt gick vi och köpte godis och monster och sedan tog vi bussen hem. Tänkte sitta och snaska i mig godiset igår till en bra film men jag somnade nästan på direkten i sängen med datorn på magen. Helt slut.

Idag tänkte jag möte upp några vänner. Tänkte sätta oss på Central Perk och dricka kaffe och snacka lite skit. hehe. Later guys.

ERIN/WASSON/10/PICS

Kategori:



KÄRLEK ALLTSÅ.

TO/EVERY/LOVER

Kategori: ERIKA/KLANG

SPORTS

Kategori: ERIKA/KLANG

Grabbarna var duktiga igår. Vann finalen mot SIF med 8-2, så det var ju roligt. Men kanske inte så konstig eftersom att de vunnit alla matcher på hela säsongen, utom en, mot örgryte i gothia, då de åkte ur.

Jag drar mig iallafall iväg mot Nynäs nu snart. Samling underbara 08.00. Har DM hela dagen. Mysigt.

2010/09/24

Kategori: ERIKA/KLANG


Det blir grislugnt ikväll. Har DM imorgon och samling kl 8 på morgon. Underbart. Åker med mamma och pappa till sandviken och kollar på brorsans DM-final ikväll. Tar med mig massa gotta såklart.

F/TO/THE/REDAG

Kategori: ERIKA/KLANG



Fredag, härliga fredag! Slutar snart ja, jajamen!

IDA/IDA/IDA//HEY/HEY/HEY

Kategori: ERIKA/KLANG

IDA/NORDIN//18/ÅR

Kategori: ERIKA/KLANG



Såja, har tagit tag i mitt liv lite smått sådär. Har skrivit klart svenskauppsatsen och även en sida filosofiska åsikter om utilitarismen. Pju. Alla mina fina vänner ska ut på krogen ikväll och fira världens bästa ida nordin som fyller år idag. Men.... eftersom att jag inte fyllt arton än så känns det lite tungt om jag nu inte skulle komma in, och det inte går några bussar hem. Sista går 20 över 11, och den tar de in till stan. Underbart. Ska njuta och skratta åt de bakfulla imorgon istället.

Men, GRATTIS OCH MYCKET KÄRLEK TILL DIG IDAG IDA! KISSS.

FIFA/INSTED/OF/HOMEWORKS//BAAD.

Kategori: ERIKA/KLANG



Jag måste egentligen, verkligen!!, skriva en svenskauppsats nu. Men fan vad mycket roligare saker det finns att göra.. Typ som att sitta och titta på klockan på fifa när den tickar ner för att se om träningen är klar snart.. Finner verkligen ingen glöd. Det enda jag har åstakommit på två veckor är att ha läst igenom några texter och öppnat upp ett Word-dokument. Utan en enda rad med skrift på. Fasen. Behöver inspo!

ROASTER/POASTER

Kategori: ERIKA/KLANG


I/JUST/WANT/TO/.../YOU

Kategori: ERIKA/KLANG



okej kompisar. det pirrar massor i magen men jag kan fan inte riktigt sätta fingret på det än... ni får vänta med spänning. fast det beror ju på vad det är, eheh. drömmer en massa åtminstone. kiss.

2010/09/20

Kategori: ERIKA/KLANG



Spelade match igår också. Då mot storvik. Fetaste hatet mot dem! Fan asså. Och det kommer alltiid att vara så.. Har varit handikappad i två fingrar idag pga av slag. 8688 gånger. Pekfingret och f-you-fingret på höger hand. Underbart. Men vi vann iallafall. 7-5. Grymt viktigt.

Måndag idag. Så jävla långt till fredag så jag kan börja grina.

Nu ska jag kika lite vänner. Later guys.

ps. asnicea killar ha?

MF/ROADTRIP

Kategori: ERIKA/KLANG



Hade bortamatch i Enviken, Dalarna igår. Vann med fina 10-2. Resan blev dock något helt annat än vad det brukar va. Det blev en bra jävla roadtrip istället. Anna körde och med oss hade vi Maja, Julia och Håkke. Vi såg älgar så vi gick ut och kikade på dom, gick in på en spökmack och träffade crosspojkar, hade körkortsteori, dunkade musik, tappade bort Håkke, körde med öppen baklucka, stannade på Mcdonalds i Falun på vägen hem, gick till Ica Maxi och köpte snarra till bilfärden, skrattade nästan hela turen, höll på att krocka, diskuterade vilt och massa annat fint. Kom hem ca 2 h efter alla andra.

Hoffmaestro spelade i Gävle igår och jag var inte där! Fan. Men jag har ju redan sett de två gånger iår så så jävla farligt var det inte. Plus att vi har/hade 3 matcher den här helgen. Numer bara 2 då Enviken som vi mötte borta igår lämnade återbud för att de inte fick ihop folk. Skulle egentligen vara på plan just nu.

Nu; fifa, fika och musik.

HÖÖÖÖÖJ/VOLYMEN/REJÄLT

Kategori: MUSIC







ENERGI/KNIPPE

Kategori: MUSIC

Vill ut och dansa!!! Lyssnar på sån satans dunkmusik så jag hoppar och studsar runt här hemma helt själv. Kör till och med på markoolio-stegen. Ni skulle se mig... elller inte. Postar nog något fett musikinlägg lite senare. Gah.

MUCHO/INTERESANTE

Kategori: ERIKA/KLANG

Nu sitter jag här, med 2 av mina bästa vänner, datta 1 och datta 2, äter sushi och dunkar musik. Precis som jag sa att jag skulle. Fyfan vad mitt liv är bra. Har ca 5 skivor att fixa låtar till och bränna tills imorgon. Kungen.

På gatan pågår det storfest. Gatufesten. Avafesten. Festen som var årets högtid när man var liten. Tätt efter julafton, födelsedagen osv. Festen då man kunde brilljera. Då man faktiskt var bättre än de där äldre brudarna man såg upp till. Barnfest på dagen med skattjakt, lekar och hamburgare. På kvällen var det de vuxnas tur. Jag och grabbarna på gatan, grabbarna grus och erika snus, jävla liga, lekte röda-vita-rosen, sprang omkring och hade ärtkrig, spelade bandy och åkte elbil. Var grymt tjejig när jag var liten..

HE/HE/HELG

Kategori: ERIKA/KLANG



slutar för dagen om en kvart. underbart. ska glida runt på stan lite, käka och kolla på en fin vän som ska dansa. sedan köper jag med mig sushi hem och dunkar lite musik. oh yes.

RIHO

Kategori: SHOPPING

Klickade precis hem ett par orangea klackar. G-rymt.

AWESOME/COMBO

Kategori:

TOBLE/FUCKING/RONE

Kategori: ERIKA/KLANG



Läste precis det här på rebbe-le-beckas blogg. Farsan köpte med sig lite fina saker hem till mig efter hans och brorsans trip till London, när dom så ohyfsat lämnade mig hemma. Tre stora fina XXL-lyxförpackningar i lysande guld. Ligger och snaskar i mig en pyramid just nu. Samtidigt som jag bjuder öronen på lite orgasm och läser bloggar.

Annars då så fick jag en ask Love-from-London choklad också. Hjärtformad, fin blåtburk. Och en Chelsea-vattenflarra. Invigde den på träningarna i veckan och den visade sig ha mycket fint vattenflöde. Toppenpresent!

S/S//2011//DIESEL

Kategori:


S/S 2011: Diesel

DEN/SVENSKA/BJÖRNSTAMMEN

Kategori: MUSIC

S/S//2011//NICOLE/MILLER

Kategori:


S/S 2011: Nicole Miller

VI/ALLA/KAN/FALLA/

Kategori: MUSIC




FUCK/HATTAR

Kategori: ERIKA/KLANG



önskar verkligen att jag passar i hatt. har tyvärr inte riktigt den turen, utan jag ser bara ut som johan palm. i alla sorters hattar. ingen vacker syn.. satan.

WINDOW/SHOPPING

Kategori: ERIKA/KLANG













BITE/YOUR/TONGUE

Kategori: ERIKA/KLANG



det pirrar och jag har tusen fjärilar i magen..

WANT/TO/BE/TOGETHER

Kategori: ERIKA/KLANG


Har jobbar naturkunskap hela dagen. Har ritat naturens olika kretslopp på en plansch som när man gick i högstadiet. Det funkar inte att läsa Na B i tvåan och Na A i trean. Helt fel. När jag kom hem satte jag mig i soffan och bara käkade frostisar. Torra, sockriga. Inte ens gott. Nu ska jag göra lite läxor. Later.

BILDERNA/BOMBAR

Kategori: ERIKA/KLANG

Åh har fått alla bilder av Tuva sen i lördags. Jag sitter bara med ett flin på läpparna och minns. Fan vad fin den kvällen var. Sån jäkla tur att jag har tuvis. HON är fin! Jag skulle kunna posta varenda bild, fin som ful, svettiga och fulla av grimarser. Tyvärr blir det alldeles för många så jag måste välja och vraka lite. Nu kör vi på några!



fanny, jag, tuva och simon. toppenvänner alltså.


bella, pettan och jag.

emil, danne, pettan och, haha, jag.

huhta, emil, felix, adam, albin, jag och dannyboy.

charmis.

funky och jag ba körde vi.

fina.

haha älskar alla heta bilder på mig....

världens finaste klasskamrater.

jacob, oscar och tessytess.

Därni guys. Sådär smakar en riktig bildbomb. På riktigt. Ler och trivs. Trivs och ler. Tack Alex.

PETTAN/IS/BACK

Kategori: ERIKA/KLANG


Träffade min fina vän Petter som varit borta i USA ett år och bara åkt snowboard. Fan. Charmig bild och kärt återseende iallafall.

S/S//2011//ALEXANDER/WANG

Kategori:


S/S 2011: ALEXANDER WANG

STOP/THINKING

Kategori: ERIKA/KLANG

SEGERDANSEN

Kategori: ERIKA/KLANG

Dansade hem en fin seger idag mot Aston. Första matchen för säsongen och vi vann med 9-7. Trivs. Annars så har jag kört lite, käkat och promenerat idag. Dagens trivselnivå: hög. Later.

PP/TO/THE/PERFECT/PARTY

Kategori: ERIKA/KLANG



awesomeness!

Utan en enda droppe alkohol och en tidig kväll så var gårkvällen helt klart en av de roligaste kvällarna i mitt liv. typ. Firade alex som fyller 18 på tisdag i en lokal i stan. Sjukt kul. Skakade loss med både gamla och nya vänner. Riktigt fint. Mer sånt!

Nu ska jag ladda lite, äta bra lunch och senare sticka iväg och spela innebandymatch. G-rymt.

FLASH/YOUR/TITTIES

Kategori:


sjukt fint.  nu åker jag ner på stan med mamma för att möta upp kussen och moster. mamma-dotter-mamma-dotter mysdag. Gr8.

S/S//2011

Kategori:


S/S 2011: Richard Chai Love


S/S 2011: Nicholas K

2010/09/10

Kategori: ERIKA/KLANG



Avundsjukan sitter i men jag får lära mig leva med det. Imorgon kl. 16 går de på fotboll. Arsenal - Bolton på Emirates Stadium. Även fast jag kanske hellre hade velat sett West Ham - Chelsea, eller väntat tills den 19 och gått och sett matchen på Stamford, så hade det inte varit heeeelt fel. Blir galen.
 
Hade en mysig kväll med mamma iallafall. Har agerat chaufför med skylten där bak. Owe Jansson, ikea, stan, ica maxi och hem. Hon dämpade min avundsjuka lite med att bjuda ut mig på middag på Helt Enkelt. Hade planerat in bio också med vi åkte och köpte massa gotta och åkte hem och såg på idol och Farsan istället.  Fin kväll. Lookin frw to tomorrow. See ya.

DRINK/DRANK/DRUNK

Kategori: ERIKA/KLANG


av tuva när hon var i london i våras.

Asså, jag börjar snart gråta. Brorsan och pappa åker till London i morgonbitti! Fattar inte att dom är seriös med att lämna mig hemma. 4 dagar ska dom vara borta! Och fotboll ska dom gå på. Fotboll i England. Även om det är en match som jag kanske inte helst skulle vilja se om jag fick välja men faaan vad jag vill gå. Fyfan vad kul. Nä. Ska gå och dränka mig någonstans. Helt seriöst.

LEGEN//WAIT/FOR/IT..//DARY

Kategori: SHOPPING



Köpte med mig den här jackan hem idag. Sitter grymt mycket snyggare på än vad den ser ut att göra på bilden. Måste bero på mig.. hehe. Det blev den svarta för ynka 699 spänn. På bikbok.

HOLD/ME/CLOSER/TINY/DANCER

Kategori: ERIKA/KLANG



GOD MORGON. Okej, jag vet att jag typ aldrig postar egna bilder som jag knäppt själv. Men det är inte skitkul när kameran gör att det blir en stor mörk fläck mitt i på alla bilder. Fick en fin vattenskada efter Hoffmaestro konserten i våras då det hälldes litervis med vatten över mig, och när jag låg på golvet, tappade skon och svettades ur alla bekymmer. Tyvärr synns fläcken mer och mer.. Ack ack. Har inte råd att köpa mig en ny. Ni får hålla ut till december, hehe. Nä. vi får se hur vi gör. Peace OUT.

VI/GAV/UPP/FÖR/LÄNGE/SEN

Kategori: LISTS

Have you had sex with more than 25 partners? Yes, it all happened in one day. Have your friends ever randomly stopped by your house? Yes. Who’s the last person you had a deep conversation with? Nordin. Did you sleep in past noon today? Nope. Have you ever cried yourself to sleep? Yes. How many different colors are you wearing right now? 1. If you could have something back right now, what would it be? Childhood. Or last summer.



When is the last time you cried? When I saw The last song with Nordin. Has a girl put their arm around you the past five days? Ohyes. How is the weather right now? It’s night. Is anything annoying you right now? Hm, no. Does anyone call you babe? Everyone. Is this year the best year of your life? No, not this far. Are you trying to avoid liking/loving somebody at the moment? Nope. Or? What are you doing besides this? Listening to music sleep tight babydolls



Do you have any plans for tomorrow? Have to go to school. What was the first thing that you did this morning? Visited the watertap. Does it take a lot to make you cry? Yes. Are you satisfied with what you currently have in life? Supose i’m grateful. Would you ever get a tattoo? Yes! Would you date someone twenty years older than you? Maybe baby. Do you miss your past? Sometimes. Are you listening to music right now? Yes. Has anyone ever sang to you? Yes. A guy with a guitar who sings only to me is aweesommee. Love it.



Is there any emotion you’re trying to avoid right now? Hehe. No. Yes. I don't think so. Or? Are you afraid of losing the last person you talked to? Yes. Have you made any new regrets this year? Not sure. When was the last time you had a headache? Last week. Who was the last person you had a conversation with on the phone? Simon. Is there anything that you are craving for right now? Hm, lipbalm. What are you most anxious/excited for? Not sure. Maybe saturday. Have you ever kissed in the rain? Yes.



Would you be able to date someone who doesnt make you laugh? No. How many hours of sleep did you get last night? 8. Do you know anyone who has been arrested? Donno. Have you ever fallen asleep while texting someone? Haha yes. What are your plans for the weekend? Shopping, party and a floorballmatch. When was the last time you were sick? Last week. Do you get drunk every weekend? Nope.



Are you texting anyone at this moment? No. Have lost my phone. Recently, who in your house has gotten on your nerves the most? No one. Were you born earlier than your due date, or later? Later. If you were playing truth or dare and got dared to kiss someone else, even though you were in relationship, would you? No. Do you have a dirty mind? Ehehe Maybe. Have you ever made anyone cry? Not sure. Ever thought about getting your eyebrow pierced? No. What’s the last sporting event you watched? Football.



Pringles or doritos? What’s Doritos? Have you ever dated someone longer than a year? No. Who was the last person you said you loved on the phone? M. If you were offered to smoke some weed right now would you accept? Ofc. What is your display name on MSN? Don’t use MSN. Is there something that you absolutely need in your life? Family and friends.  Glad you met someone, who’s now a part of your life? Yes!!! Do you prefer underground or mainstream bands? Donno. Do people look at you and think “slut”? I believe and hope not!

NEVER/SAY/NEVER

Kategori: ERIKA/KLANG



Lider av svår, obotlig avundjuka. I den allra högsta graden. Är inte mogen att släppa den ännu. Kommer kanske imorgon som ett okokt ägg i backen. Eller i pannan. We'll see. Typ. Annars då? Jo jag jobbar på. I skolan alltså.

Nu måste jag lugna ner mig lite. Är så uppe i varv. Lyssnar därför på sleep tight babydolls. Hjälp mig att lägga till vettja! Vill ha massa fina.

STRONG/TODAY

Kategori: ERIKA/KLANG



goodmorning guys!

BEAUTIFUL/LIKE/A/RAINBOW

Kategori: ERIKA/KLANG


okej kids, vet inte riktigt vad jag håller på med ikväll. läser sorgliga texter om olycklig kärlek som kör på det där med tår-garanti, lyssnar på fina låtar, spar bilder full av kärlek och tänker på hur det är att förlora någon. dags att skärpa sig, sätta på vänner och skära upp lite melon. det är väl bara det att jag saknar att ha någon bredvid mig extra mycket just idag. gillar inte klumpar i bröstet.

VINTERN/BY/MICHAELA/FORNI

Kategori: ERIKA/KLANG

"Det går så snabbt allting. Runt runt och fort fort. Livet alltså. Det smakar som nyplockade hallon och palt (fy) på samma gång. Ibland ingenting alls. Någon står i en marinblå tunnstickad tröja med skjortkragen som sticker fram, det är så fruktansvärt sött men vad ska man göra, anfalla honom? Nej hellre åka hem ensam och röka en cigarett i fönstret och lyssna på sina egna hesa andetag. Jag kände precis hur jag längtar efter vintern. Det känns innanför huden. Jag vill ha snöflingor och nästan ohanterbar kyla. Långa kappor och stora halsdukar, mössa som glider ner över ögonen och mysiga vantar... kanske uppleva hur två vantar blir en. Egentligen vill jag inte ha någonting men ibland så inser jag att det där är bara ljug, jag vill visst ha något. Vet bara inte var eller när eller hur. Kanske någon som bär matkassarna hem för att man har klackskor och det är is på marken. Som skrattar och bär en över en regnpöl. Så tjejiga fantasier men endast fantasier trots allt. Jag vill sitta i min nya lägenhet som inte finns än och dricka pucko med någon som aldrig hade valt att vara någon annanstans än där med mig. Man vill ju så mycket men när allt kommer omkring är man ganska väldigt nöjd med allt man redan har. Jag undrar hur kall vintern är, jag hoppas den blir lite bättre än den förra. Bara det snöar mycket. Jag minns varje sekund från den förra vintern."

- Michaela Forni

CIMON

Kategori: ERIKA/KLANG

Åh ni måste verkligen läsa det här. Alex Schulman skriver så himla fint om Cimon. Cimon, som jag alltid gillat sedan han satte sin fot på kanal 6 i paradise h. Jag brukar läsa hans blogg dagligen och jag känner igen mig otroligt mycket i honom. Sättet han tänker, skriver beter sig osv. När han var i stadiet då han och Michaela/Flest skor vinner precis gjort slut, utan en riktigt känd anledning, så stämde allt han skrev in med hur jag känt bara några månader tidigare. Han låg bara still i sängen, rökte och stirrade upp i taket och kände sig allmänt okåt på allting. Men nu när jag läste det som Alex skrvit så märker jag det mer än vad jag tidigare gjort. Det är nästan som att han skriver om mig. Nästan lite läskigt.

STAR/69

Kategori:



Nice back and awesome shoes from Cheap Monday.

7/0/9

Kategori: ERIKA/KLANG



snart dags att åka till skolan igen.. UF hela dagen.

MONDAY/TOMORROW

Kategori: ERIKA/KLANG


DE/HÄR/MYSER/JAG/TILL/IDAG

Kategori: MUSIC

THAT/PATTERN

Kategori: ERIKA/KLANG



ÄLSKAR verkligen mönstret på de här byxorna. Modellen är grymt bra också. De var de här byxorna jag köpte till kussen hon fyllde år, när jag blev så avundsjuk så jag var tvungen att köpa tightsen i lika mönster. hehe. grymma.

SAMBA/ALL/NIGHT

Kategori: ERIKA/KLANG




Tränade hela dagen igår på Nynäs, fick mat av föreningen på thai och sushi restaurang, sov lite på tjockmattan mellan träningarna och mådde lite sådär allmänt bra. Efteråt blev det en riktig spontankväll. Emma och norda kom över, fikade, käkade massa snacks och såg på skräckis. Sedan åkte emma hem och nordan och jag körde en campingnatt i vardagsrummet till massa bra filmer och topplistor på MTV. Grymt mysigt. Nu: övningskörning.

CHECK/MY/TUMBLR

Kategori: ERIKA/KLANG



erikaklang.tumblr.com

SWEDEN/VS/UNGERN

Kategori: ERIKA/KLANG

Har precis sett Zlatan gjort sig snygg på Råsunda ikväll. Brunbränd ska han allt va´. Fin vinst. Känns ganska bra att veta att han faktiskt springer i mina fotspår som jag en gång trampade upp där. Mys-minnen. Om jag minns rätt så gjorde jag nog också sånna där snygga vändningar och passar. Eller? ehehe. Jo, det var nog så. Nu ska jag mysa vidare.

STOCKHOLM/FASHION/WEEK//WHYRED

Kategori:



En av de finaste.

EN/LISTA

Kategori: LISTS



10 FAVORITER
Färg: Mossgrön, svart och vit.
Mat: Sushi
Band: The Koooks, The Hives, Nirvana, LMFAO.. okej, jag kan verkligen inte säga någon favorit. Har liksom favoriter i olika genrer.
Film: Tror att sommaren med göran faktiskt fortfarande ligger högst upp på toppen. Eller nä, äh. Gillar inte favoritfrågor..
Bok: Tusen strålande solar av Khaled Hosseini.
Sport: Innebandy att spela och fotboll och innebandy att titta på.
Årstid: Det spelar liksom ingen roll. Bara det är sol. Tänk er, våren, med gröna knoppar på träden och sol. Sommaren med sol. En regnig sommar är inte alls kul. Hösten, färger på löven, varmt och solen skiner. Inte så här isande som det är nu. Vintern med sol. Helt underbart! Att sitta i en snödriva och känna hur solen värmer fast det är så kallt ute.. Okej, jag skulle kunna skriva en uppsats om det här.
Veckodag: Fredag.
Glassmak: Gillar hallonsorbé otroligt mycket! Det tillsammans med riktig lakritsglass är toppen! Så det får väl bli lakrits då. Eller blåbär.
Tid på dygnet: Lördagsmornar. Eller när solen går ner, eller upp på sommaren. ÅH. Eller framåt tolv-ett tiden på natten när man är med sina allra bästa vänner. Okej, alla tider när man är med dom.



9 FÖR TILLFÄLLET
Humör: Glad.
Smak: Läkerol, lakrits-persimon.
Kläder: Trosor och handduk i håret.
Bakgrund: Rummet där solen lyser in mellan bladen på lönnen utanför. Känns som på disco.
Nagellack: Inget. Funderade precis på att måla.
Tid: nollåtta fyrtiosex
Omgivning: Hm, gården.
Irritationsobjekt: Inget idag! Vi får se hur det slutar efter att jag försökt hitta något att ta på mig.



6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina nära vänner: Ja.
Brutit mot lagen: Ja, de har väl de flesta.
Blivit arresterad: Nej.
Badat naken: Ja.
Varit med på TV: Ja. En liten, liten snutt i bakgrunden bara. Men hey! Det räknas. hah.
Kysst någon du inte känner: Ja.



3 PERSONER
Du kan berätta allt för: Mamma, Ida och Emma.
Du tycker om: Samma personer. Och mina andra finaste.
Du inte gillar: Det håller jag nog för mig själv.



2 VAL
Kaffe eller te: uh, men isåfal kaffe.
Vår eller höst: vår tror jag. 



1 ÖNSKAN:
att ha någon bredvid mig i min säng.

2010/09/03

Kategori: ERIKA/KLANG

Är nästan så gott som ledig idag. Typ. Har en lektion idag. Mellan kvart i elva och kvart i tolv. Efter det ska vi beställa sudentmössorna AND IT'S ON! Underbar fredag! Hade dock kunnat sova ungefär en och en halv timme längre än vad jag gjorde.. Suck. Kunde helt enkelt inte sova mer.

Var på Sisu-möte igår. Tog halva tiden än vad som var beräknat. Två hundra spänn för att säga ca 7 meningar PLUS att vi fick fika. hehe. Mejlade lite med Mr. Andy Lee igår också när jag kom hem. UF är också igång! Och det är september nu! Officiellt höst. Vilket betyder att det snart är vinter och skidåkning! Riho. Fin morgon! (ps, är frisk också!)

Har inte så mycket att göra nu. Har läst klart bloggarna, ätit frulle och bara ligger i sängen och väntar. Sätter nog på några avsnitt av Vänner och slänger kanske in en lista också. We'll see. x

FASHION/TOAST

Kategori:


src: fashiontoast

Fina fina Rumi Lenora!

BOAT/TRIP

Kategori: ERIKA/KLANG

2010/09/01

Kategori: ERIKA/KLANG



De satans sjuka töntarna lyckades smitta mig! Jag som annars brukar vara obotligt frisk. Lite underligt det där. Så jag har helt enkelt gått och dött i sängen så fort jag kommit hem från skolan. Vänner-avsnitt och facebook-spel har hägrat. Ni vet dom där beroendeframkallande spelen som man måste gå in efter en viss tid för då har maten blivit klar, grödorna växt färdigt, träningen klar, husen i staden växt upp eller så har maten tagit slut för fiskarna. Fastnar alltid för de där spelen och tillslut blir man som galen. Ändå börjar jag igen med något nytt efter ett tag och fastnar igen. Vi har äntligen fått datorn i skolan så det blir ju perfekt nu, hehe.
Annars då, jo, vi har börjat med UF, knäppt spex-kort och haft alla kurser. Typ det. Later.