erikaklang

DOCKGATAN/17

Kategori: ERIKA/KLANG

I onsdags var en fotograf och mäklare här och knäppte de här tjusiga bilderna på lägenheten vi bor i nu. Nu ligger den ute på Hemnet! Kom på visning på söndag vettja!
Kolla in annonsen på Hemnet HÄR, och på fastighetsförmedlingens sida HÄR.
Såhär i efterhand ser jag massa saker som jag stör mig på som jag hade önskat att vi tagit bort eller dolt.

HAPPY/20K

Kategori: ERIKA/KLANG

Har haft ett tungt slut på veckan. Har legat i soffan i en redig förkylning. Något skoj har ju hänt iallafall. Min fashioninstagram nådde 20.000 följare. Yeeey!

WORLDS/BEST

Kategori: ERIKA/KLANG




Har haft ett sjukt bra dygn! Det hela började med att jag och tjejerna möttes upp igår runt lunch för en shoppingtur på stan. Fick med mig lite fina saker hem! Efter stan åkte vi hem till Frida och gick sen ner och köpte mat på tröls. Det blev en galet god hamburgare med chevréost, stekta champinjoner, aioli osv som vi tog med oss hem. Resten av kvällen bestod av vin, spel, massa tjejsnack, ansiktsmasker och mys innan vi alla gick och lade oss på våra madrasser och såg en film. Vi körde på en riktig sleepover helt enkelt! När vi vaknade imorse dukade vi fram världens frukost. Typ hotellfrukost asså som var så sinnessjukt god! Avrundade vårt dygn tillsammans med en film och en riktig gråt-fest. Så fina tjejer det där!

BRO/R/DIN

Kategori: ERIKA/KLANG

Här hörrni, nämnde ju förut att jag kanske skulle vissa er loggan jag arbetade på innan jul. Här har ni ett ihop-plock, en poster, med logga i färg, gråskala, inverterad, bara texten, texten på annan plats osv. Allt detta för att visa att loggan kan fungera i flera olika sammanhang. Ett litet visitkort är med där nere i vänstra hörnet. Hoppas ni gillar det.

 
 
 

TVÅÅRSJUBELEUM

Kategori: ERIKA/KLANG



Hej vänner! Den här veckan är lite speciell för oss. Iallafall tisdagen, 14 jan, då vi nämligen firar två år ihop. Adam hade hockeyträning på tisdagen så då blev det inte mycket firande, men igår gick vi ut och åt på ett ställe som har en känd planka och den var vi ju bara tvungen att testa. Efter det tog vi en sväng på bion också och såg hundraåringen, riktigt rolig!

FREDAGSMYS

Kategori: ERIKA/KLANG



Två bilder från igår. Hade en riktigt bra kväll mer tjejerna. Välbehövt efter den jobbiga veckan vi haft. Håller just nu på med ett projektarbete som ska in på tis så det har blivit många långa dagar i skolan. Vi åkte direkt efter skolan till gymmet och gjorde ett indoor walking-pass. Sjukt jobbigt men känslan efteråt toppar allt. Efter det åkte vi hem till Kajsa och lagade sinnesgod mat. Fläskytterfilé med sötpotatis i ugn, massa lök, sallad och fetaost. Mmm. Efter maten spelade vi lite spel innan vi avslutade lugnt i soffan med en film. Bra kväll!

NYFUNNEN/KÄRLEK

Kategori: SHOPPING


Det här hörrni kan vara mitt bästa köp hittills i livet. Så otroligt sköna med en perfekt modell. Hoppas innerligt att de håller hela mitt liv. Vill aldrig göra mig av med dom. Okej, de kan ju hålla iallafall 3 gånger så länge som andra jeans jag brukar köpa eftersom priset var 3 gånger så mycket. Lätt värt pengarna. Kärlek. 

FRÅN/2013/TILL/2014

Kategori: ERIKA/KLANG

Har haft en lååång paus från bloggen nu  under julen när jag varit hemma i Gävle. Just nu sitter jag på tåget påväg hem till Malmö igen. Japp, har två hem. Tänkte bara slänga in några bilder och så hörs vi igen någon annan dag.

Årets julgran.
Fina presenter från Adam.
Julafton och julklappsutdelning.
Julklappsleken
Förfest hemma hos Malin på juldagen med härliga tjejer.
Muppen själv i mitten är glad över att få träffa dom här bästa tjejerna.
Firade nyår med dessa hemma hos Jonna och några till härliga som inte kom med på bild. 
Nyårskyss
Och nu är vi inne på 2014. Kul! Är taggad. 
Var i fredags ner till Stockholm med mamma för shopping och umgänge. Detta är enda bilden. Tagen för att minnas hur bra engelska pubar får mig att må och trivas. 

Nu ska jag försöka plugga vidare. Gäller att effektivisera tågresan lite. Hej!