erikaklang

MINA/DAGAR

Kategori: ERIKA/KLANG

 

 

Detta är några bilder på hur oerhört kul jag haft de senaste dagarna. De där satans flyttlådorna alltså.. Har packat, packat och åter igen packat. Provat fula saker jag hittat för att roa mig. Lagade en härlig middag till familjen igår. Samma som jag lagade med Stina i fredags. Då vi föresten hade en riktigt härlig kväll. Håkan Hellström i högtalarna, god mat, massa vin, kortspel och tjejsnack. Senare på kvällen kom Adam, Jacob, Ponta och Samuel och spelade TP med oss. Jag vann! Viktigt.

Nu ska jag packa vidare. Inte mycket tid kvar nu. Imorgon åker vi! Ska hinna med ett frisörbesök och en lunch också. Hej.

 

 

BÄSTA/FANNY

Kategori: ERIKA/KLANG

Igår firade vi Fanny som fyllt 20 år med en härlig kräftskiva! Kräftor i mängder, fina människor, bra musik, mycket fika, marshmallowsgrillning, cykel till stan, häng på brända, drinkar och shots på slick. Fin kväll!

LOVING/MY/LIFE

Kategori: ERIKA/KLANG

Har haft en riktigt härlig vår/sommar. Tänkte bjuda på lite smakprov av vad som hänt i form av bilder. Och lite tillhörande text..

Här firade vi att Adam blev 20 bananer med hans släkt på pappas sida. Så himla några...


Sista april spenderade jag med bästa vännerna. Gick på invigningen av bryggan, åt gott, drack mosserande och vin och hade det trevligt. När kylan blev för påtaglig och fötterna inte längre hade någon känsel gick vi till Allstar och fortsatte med vinet och tjejsnacket.


Nostalgi på skolan jag jobbade på under våren. Kulor var det enda som gällde ett tag.


Jag och Tuva åkte ner till Ida i Stockholm på en weekend. Drog efter jobbet och när vi kom fram lagade vi middag tillsammans, pratade, lyssnade på musik och slog ett öga på tvn innan vi somna tätt intill varandra. Det blev en brakfrukost innan vi gjorde en heldag på stan. På kvällen följde sedan Ida med oss hem till Gävle. 

Den stora studentdagen var kommen och jag och Stina träffades tidigt på morgonen för att haka på Josefin, Josefin och Linn som hade bestämt sig för att ha en egen champagnefrukost innan det var dags för utspringet. Sedan skiljdes vi åt och jag och Stina grattade bästa Othilia. När utspringet var klart och vi hade hängt blommor och roliga saker runt halsen, kramarna var gjorda och allt grattis som hade utropats, gick vi upp på Jacobs balkong och tittade på paraden. När Adam slutat jobbet åkte han och jag hem till Othilia och firade henne mer där tillsammans med hennes släkt. När hennes flak hade varit där hoppade jag, Adam och hennes pojkvän på. Tredje året i rad jag åker flak. Det var i alla fall en riktigt fin dag.


Sen var det ju dags för midsommar också. Här har ni mig med min jättekrans på huvudet. Vi var ett stort gäng hemma hos Stina, grillade och hade det gott. Min kusin som bor i Norge gjorde storslagen entré till Kuduro och överraskade oss alla rejält. Det var ingen som trodde att hon skulle komma hem så det var jättekul!


Efter att jag slutat jobbet en dag i juli trampade jag hem på cykeln fort som fasen, och utanför min dörr stod Adam, Pontus, Joel och Johan och väntade på mig. Hoppade in i bilen och sen körde vi raka vägen till Allsång på skansen och Håkan Hellström. Två gånger denna sommar och jag vill bara ha mer! Det var riktigt mysigt faktiskt! Jävligast var att man skulle upp tidigt och jobba dagen efter..


Det här var en speciell kväll. Vi firade att vi hade varit tillsammans i 1,5 år, att vi hade kommit in på skola och att vi skulle bli sambos. Var så himla lycklig!
 

Detta var dagen efter Sannas härliga 20 års fest, som jag tyvärr inte fick någon bild på.. Hade förövrigt jävligt kul på festen. Massa trevliga människor, god mat, dricka, musik och barbent hela natten. Fick däremot betala dagen efter med en riktig släng av bakfylla. Jag, Sanna, Stina, Matilda, Jacob, Samuel, Pontus och Adam åkte ut till Jacobs stuga för att ha den ultimata bakisdagen. Skön-häng i skuggan blandat med stek i solen, några dopp i vattnet, musik och fina vänner. Kanon!

 

Men sådär, där hade ni lite av några händelser denna fina tid. Nu går vi mot höst och mörkare tider. Samtidigt som jag aldrig vill att sommaren ska ta slut är jag rätt taggad på höst nu. Varma stora tröjor, snygga kappor, mörkare färger. Ahh.

 

WORLDS/BEST/FRIENDS

Kategori: ERIKA/KLANG

Mötte upp damerna igår för en riktig avskedsmiddag. Vi alla kommer att bo på olika platser i höst. Sorgligt men också så himla spännande. En sak är i alla fall säker; vi kommer inte tappa kontakten i alla fall.

Vi började kvällen på brända med ett glas rosé i handen. När magarna kurrade för mycket gick vi vidare till Church Street och åt oss mätta på breast of chicken. Satt kvar länge och pratade om allt mellan himmel och jord. När klockan började bli rätt mycket mös vi ner oss med varsin kopp te i Emmas soffa innan vi gick hemåt åt varsitt håll.

Kommer sakna dessa tjejer så himla mycket framöver! 

 

TVÅ/BRA

Kategori: ERIKA/KLANG

Åkte tidigt på lördagsmorgonen ner till Södertälje för att träffa paret vi ska hyra lägenheten av i Malmö. Nu är kontraktet påskrivet och vi har nycklarna i vår hand. Har nästan allt till lägenheten nu, det enda som fattas är typ stolar till köksbordet.

Efteråt åkte vi in till Stockholm för att möta upp halva Adams släkt på hotellet. Äta lite, vila, hämta tröjorna osv. Var så nervös inför loppet och hade sån prestationsångest att jag bestämde mig för att bara skita i tiden och springa för nöjets skull. Det var också väldigt många bromsklossar i min startgrupp. Såna som man hamnade bakom och inte kom om. Att sicksacka tar på krafterna. Adam däremot, slog sitt rekord och sprang in på fina 39.20. Efter loppet gick vi upp på hotellrummet för att duscha och sedan möttes vi i baren på hotellet för en välförtjänt öl.

Söndag morgon började med sovmorgon och sen såklart en härlig hotellfrukost! Vila sen våra trötta ben ett litet tag till på rummet innan vi satte oss i bilen och körde hem. Väl hemma köpte vi med oss thaimat hem och slumrade i soffan med fotboll på tvn. Nu är jag redo för en ny vecka. Massa avskedsträffar, inhandling av det sista, rensa lådor och garderober med mera. Först ut en helkväll med middag och umgänge. Tuva, Ida och Emma står för sällskapet! Hej.

SOMMARMINNE

Kategori: ERIKA/KLANG

Detta var en riktigt härlig sommarkväll. Vi var ett rejält gäng som åkte ut till Hedesunda och hade en maskeradfest. Det var en sån där spontan kväll som blev helt perfekt!
Började med femkamp när vi kom fram med udda men jävligt roliga grenar. Kvällen fortsatte sedan med härligt snack, pizzabeställningar, takhäng, gungställningsröj, studsmattehopp och massa sång och dans. Hela tiden utomhus i varma sommarluften. Framåt midnatt gick vi till en bro, klädde av oss och hoppade i. Precis sådana där kickar jag älskar. Högt, kallt, mörkt, publik och äventyr. Dock blev det rätt kallt efter sådär fyra hopp, simning och klättrande för att komma upp. Då gick vi alla tillbaka, käkade nattkäk, mös i köket och gick sedan och paxade varsin säng. Somnade gott i ett rum fullt med Justin Bieber-affischer på väggarna. Jävligast var att vakna på morgonen, städa och sen åka en lång bussresa hem och gå genom stan i maskeradutstyrsel. Men vilken fin kväll vi fick. Riktigt sommarminne!

NU/KAN/DU/FÅ/MIG/SÅ/LÄTT

Kategori: ERIKA/KLANG

Jag och Adam stack ner till Göteborg en onsdag i juni för en liten minisemester. Åkte efter jobbet och stannade i Alingsås för övernattning i bilen. När vi vaknade tidigt på torsdagsmorgonen leta vi oss lite frukost och åkte sedan hem till min pappas moster Majlis som bor där nere. Bodde hos henne de två första nätterna medan vi hade kul om dagarna. Rände på stan, träffade min fina vän Ida som numera bor där nere över en lunch, åkte till Ullared och freeport outlet, åt massor av god mat och bara njöt av att vara ledig.

På lördagen var det dags, den stora händelsen! HÅKAN HELLSTRÖM PÅ SLOTTSKOGSVALLEN. Kan i princip börja grina bara av att tänka på hur magiskt det var den kvällen. Är liksom kär i händelsen. Vår vän Jonna har också flyttat till Göteborg, så tillsammans med henne och min kusin och Malin som båda bor i Norge, såg vi världens bästa artist och människa. Natten efter konserten sov vi alla 5 i Jonnas 1a innan det på söndagen var dags att bege sig hemåt mot Gävle. Tänkte bjuda på lite mobilbilder också.

LÖFTEN/SOM/HÅLLS

Kategori: ERIKA/KLANG

Firade in nyåret med Ida, Othilia och fem grabbar. Vi hade sådär riktigt trevligt på ett speciellt sätt man bara kan ha med vissa personer. Vi diskuterade den där vanliga frågan jag tycker att man ska ta upp. Det är tradition ju, och sådana bryter jag inte. Pratar ju såklart om nyårslöften. Mitt förra var att jag skulle tatuera mig under året, och det gjorde jag ju. Två stycken. Vi pratade också om vad som var det sämsta och det bästa med året osv. Avlade iallfall två nya löften jag skulle uppfylla under året.

1. Jag skulle bli hälsosammare.

Inte banta eller sikta på att gå ner i vikt, utan vara snällare mot min kropp. Träna har jag alltid gjort, men tänka mer på mig själv. Bättre mat, dricka och sömn, på bättre tider osv. Att träna innebandy 6 pass i veckan + matcher, varvat med några pass på gymmet och en runda i löpspåret, och inte ta hand om kroppen före och efter är inte bra. Jag ville också ha ett mål med träningen, något att se fram emot. Fixade ju såklart ett sånt och om 3 dagar springer jag midnattsloppet i Stockholm. Yey. Är redan nervös. Det blir mitt första lopp, om man inte räknar med Mini Max Ruset då när man var typ 8 år.  

2. Jag och Adam skulle flytta ihop.

Ville så gärna. Var trött på att ha två hem att åka mellan hela tiden, packa väskan, glömma saker och planera så mycket. Om 3 veckor blir det också verklighet. Känns helt sjukt. Det är inte bara en lägenhet här i stan utan vi ska verkligen lämna allt. Familj, hem, kompisar och allt som man vet hur det går till. Vi ska nämligen flytta till Malmö och studera båda två. Ca 80 mil. Det är läskigt samtidigt som det är så sjukt kul och spännande.

Det är väl lite därför jag kände att jag kanske skulle ta upp det här med bloggandet igen. Så ni här i norrland vet vad jag håller på med där nere i Skåne. Nästa kapitel i livet, här kommer jag!

IM/BACK

Kategori: ERIKA/KLANG

Hej mina fina!
Trots att jag inte bloggat på över ett halvår är ni ändå några tappra som kikar in här, lär tacka för det!
 
Som alltid när jag får ett sug och dyker in här brukar jag ju köra en uppdatering på vad som hänt under tiden jag varit ute och flugit. En liten tillbakablick liksom. Men den här gången har det gått så sjukt lång tid och det är så mycket som har hänt i mitt liv sedan jag skrev sist. Detta kommer bli svårt, men tar det lite kort. Korta små kommentarer om några händelser som blir något långt.
 
Tittar man på det senaste inlägget skrev jag ju om stjärnorna från Edblad som jag önskade mig, har alla nu. Armbandet fick jag av mina bästa vänner Ida och Tuva när jag fyllde. Bara dagar efter att jag skrev det på bloggen. Så fina och uppmärksamma vänner. Örhängena fick jag av Adam den 14 jan när vi firade ett år och halsbandet köpte jag själv.
 
Thailandsresan blev underbar också. Den var sjukt bra för mitt välmående skulle jag säga. 16 dagar av sol, bad, värme, regn, sand mellan tårna, drinkar i poolbaren, vajjande palmer och umgänge med den jag älskar. Njutning.
 
En månad innan thailand reste jag till ett helt annat klimat. Packade väskorna men longkalsonger, jackor, skidor och pjäxor och tog flyget till Schwietz och Ischgl för en vecka i alperna. Sjuk njutning där med!
 
Har jobbat ovanligt mycket också. Jobbade nästan heltid på dagis och skola under våren och jag hade så himla kul. Att veta i förväg att jag skulle jobba si och så är mycket bättre för mig. Jag gillar planering. Men sen kom sommaren och barnen gick på sommarlov. Jag behövdes helt enkelt inte. Det var skönt att vara ledig samtidigt som depessionen av att bara vara hemma smög sig på. Hade inte lyckats hitta något sommarjobb då. Men en dag ringer min kompis pappa och bara frågar om jag vill jobba hos dom. Tackade såklart ja, utan att riktigt veta vad jag gav mig in på. Sitter nu i receptionen på Barn- och Ungdomspsykiatrin och jag tycker det är hur kul som helst! Det är en härlig kompott av sånt jag vet att jag är grym på samt tycker är jävligt kul. Sitta vid datorn, skriva, ha hand om viktiga papper, sortera och hålla ordning. Känner mig viktig och behövande.
 
Ni ser detta skulle bli kort, men blev långt. Älskar ju att skriva när jag väl börjar. Det kanske inte är skitbra, men jag tycker det är jävligt kul. Är det inte det som är viktigast? Jag gör det för mig själv. För att få ur mig lite saker då och då. Jag kommer aldrig bli någon proffsbloggare med vackra bilder, fina texter och krav på flera inlägg om dagen. Pallar inte det. Iallafall så tror jag att jag är tillbaka nu. Hej.