erikaklang

TVÅ/BRA

Kategori: ERIKA/KLANG

Åkte tidigt på lördagsmorgonen ner till Södertälje för att träffa paret vi ska hyra lägenheten av i Malmö. Nu är kontraktet påskrivet och vi har nycklarna i vår hand. Har nästan allt till lägenheten nu, det enda som fattas är typ stolar till köksbordet.

Efteråt åkte vi in till Stockholm för att möta upp halva Adams släkt på hotellet. Äta lite, vila, hämta tröjorna osv. Var så nervös inför loppet och hade sån prestationsångest att jag bestämde mig för att bara skita i tiden och springa för nöjets skull. Det var också väldigt många bromsklossar i min startgrupp. Såna som man hamnade bakom och inte kom om. Att sicksacka tar på krafterna. Adam däremot, slog sitt rekord och sprang in på fina 39.20. Efter loppet gick vi upp på hotellrummet för att duscha och sedan möttes vi i baren på hotellet för en välförtjänt öl.

Söndag morgon började med sovmorgon och sen såklart en härlig hotellfrukost! Vila sen våra trötta ben ett litet tag till på rummet innan vi satte oss i bilen och körde hem. Väl hemma köpte vi med oss thaimat hem och slumrade i soffan med fotboll på tvn. Nu är jag redo för en ny vecka. Massa avskedsträffar, inhandling av det sista, rensa lådor och garderober med mera. Först ut en helkväll med middag och umgänge. Tuva, Ida och Emma står för sällskapet! Hej.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: