erikaklang

LISTA

Kategori: ERIKA/KLANG

Kör på en lista såhär innan jag lämnar landet.


Bästa resemål? Spanien, Torrevieja. Helt klart. Åker dit så ofta jag kan för att träffa min farfar.
Hur tränar du? Alla dess former. Älskar att träna!
5 saker du vill göra innan du dör? Oj. Hoppa fallskärm, bungyjump, flyga helikopter, sett alla hörn av världen och bilda en familj.
Hur ser drömpojken ut? Brunt, lockigt hår, halvlångt. Bruna, djupa ögon. Världens finaste leende. Välformad kropp. Snygg stil. osv.
Hur imponerar man på dig? Svårt.. Man får gärna hålla på med något, typ en sport av ett slag, så jag kan spana in noga.
Vad har du för ringsignal? Swedish house mafia - Save the world (Radio Mix)
Hur många olika färger har du på dig just nu? Har en klänning med massa färger. Typ grön, blå, orange, lila, gul, vit, svart, brun osv.
Vad är dina planer för imorgon? Tänkte ta planet till London och shoppa lite.
Vem var den senaste personen du pratade med? Pappa
Är du rädd att förlora den personen? Oerhört
Vad ser du mest fram emot? Studenten och London såklart.
Smsar du med någon just nu? Ja fyra stycken.. 
Vad är dina planer för i sommar? Ska åka till Kristiansand i Norge och jobba i 6 veckor.
Kommer du sakna någon? Kommer nog sakna brorsan mest av allt. Vi har alltid så roligt på somrarna tillsammans. Men även sanna, min underbara kusin.
Humör för tillfället? Glad, spänd, förväntansfull, lycklig.
Har du brutit mot lagen någon gång? Jo jag har ju det. Några gånger..
Drack du någon alkohol förra veckan? Japp det gjorde jag.
Har du ett förhållande? Nej det har jag inte.
Vet du om någon gillar dig? Ja, jag vet ju det.
Värsta/pinsammaste walk of shame? Åh när jag gick hem kl. 17 på eftermiddagen en gång. Att komma med klackskor och sliten as hell är inte så jävla charmigt. Inte heller att jag hade långbyxor och skinnjacka medans resten av världen cyklade omkring i shorts och t-shirt.
Vad är du riktigt rädd för? Fåglar. Värst av allt.
Vad ville du bli när du var liten? Cowboy och isprinsessa.
Vad finns på din nyckelknippa? Hemnyckel, garagenyckel, skåpnyckel, cykelnyckel, två taggar till skolan, strömsbromärke samt några burkflärpar.
Har du en egen dator? Ja, hade två bärbara men var tvungen att lämna tillbaka ena..
Vill du ha en tatuering? Jaaaa
Kan du tänka dig att dejta någon med mycket tatueringar? Jaaa, om det typ är som Peter i BB. SNyyygt.
Äger du en digitalkamera? En kompaktkamera.
Har du varit kär i någon du inte kan få? Nej, jag får alla jag vill ha.
Vem var din första kyss? Kasper.
Vad har du för Startsida? Min egen blogg, hahaha. Helt ärligt var det en kille som satt dit den för några år sedan, sen dess har den hängt med.
Bakgrundsbild? En på Sergi Roberto.

TISDAG//2011/05/31

Kategori: ERIKA/KLANG


angelicablick

Läste precis i tidningen att Strömsbro 3 Gul hade vunnit totaltävlingen i GD/GIF, precis som jag gjorde en gång i tiden för ca 9 år sen när jag var en del av Strömsbro 3 Gul. Härligt. Sitter och äter lite ägg till frulle för att sedan kasta mig ut i världen. Har lite att fixa idag innan vi inatt beger oss mot engelska marker.. Kyss.

STANDARD/SYSSLOR

Kategori: ERIKA/KLANG



Åt god middag, såg på fotboll och kollade på film i fredags.
Åt god middag, såg på fotboll och kollade på film i lördags.
Åt god middag, såg på fotboll och ska se på film nu. Fint.

Har städat lite emellan, provat lite kläder, hängt lite osv. Inte långt kvar nu till London, ynka 2 dagar tills det är dax. Girlpower för hela slanten. Shopping tills vi dör. Hell yeah. Hade velat vara ute och dansat hela helgen och röjt lite på le gutch också men the body lär trimmas och pengar lär sparas. Bara att acceptera. Idag säger vi grattis till A också. Kyss.

YOU/TUBE/FAVS/JUST/NU

Kategori: MUSIC


SUSHI/MIDDAG

Kategori: ERIKA/KLANG



vi skulle ha sushimiddag tillsammans vi, men det slutade med att bara jag och norda åt det. sallad och tacomacka var tydligen mumsigare.. faaast- sushi är bäst.

BARA/FESTEN/KVAR

Kategori: ERIKA/KLANG

Städade ur skåpet totalt idag, slängde allt och rev ur alla sidor i blocken. Imorgon lämnar vi in datorn. Det känns underbart det här! Tuva och tessan åkte utomlands idag och ida åker i morgon, alla kommer hem när jag åker iväg om vecka. Vi kommer att ses allihopa igen måndagen den 6 juni på brännbollen. Fett. Åt middag tillsammans med tjejerna för att fira sista skoldagen. Bilder på det kommer nog senare. Kyss.

JAG/ÄR/BATMAN

Kategori: ERIKA/KLANG


hobogestapo

Idag gör jag det sista någonsin i skolan! Betar av miljödebatten på förmiddagen och eftermiddagen går åt till att skriva årsredovisning till företaget. Sen är det bara festen kvar! Yo.

ps. jag är cool fick jag höra två gånger igår. heheh

YO/KLASSEN

Kategori: MUSIC

MY/LADIES/<3

Kategori: ERIKA/KLANG


viktor vauthier

Det slog mig regält idag att satan vad jag kommer sakna att få träffa tjejerna varje dag i skolan..

Annars så har jag skickat in 4 st skriftliga uppgifter och tagit det riktigt lungt. Har även åkt och hälsat på Westlund-familjen och planerat lite inför London. Ungefär 1 och en halv vecka kvar. Underbart.

FREDAGS/RÖJ

Kategori: ERIKA/KLANG



hos tuva, drack, drack, drack, mös med djuren och sen bussen in mot stan och le gutch. riktigt bra och lyckad kväll!

BELÖÖÖNING

Kategori: ERIKA/KLANG


hobogestapo


Middagen på slottet var helt sjukt rolig igår! Satt vid samma bort som andreas johnsson hehe, han som grundande mackmyra whisky och daniels bästa kompis, sara henrietta och jenny. Pratade med vickan flera gånger och daniel kände igen mig sedan SM-mässan. Stort. Har kort med vickan och mats melin också. Ica-jerry alltså. Praktikanten. Söt. Har betat av det sista provet också. Helt underbart. Dock är det allt annat än ett MVG. Äsch. SKa ut och fira och köra hårt på le gutch ikväll. Vet att dem har saknat mig! Hörs-

WHAT/A/FEELING

Kategori: ERIKA/KLANG



Äntligen är jag klar med uppsatsen. Den tog död på mig. Nu har jag gått direkt in på nästa plugg. Psykologi. Nu sticker jag till frissan och blir av med det äckligaste håret i norra europa.. Underbart skönt. Och ikväll ska jag på middag på slottet med vickan och daniel. Hörs.

SNART/SPLITTRAS/VI

Kategori: ERIKA/KLANG



bästa tjejerna på billudden i ettan.

Har äntligen kommit hem efter att ha gjort kursprovet i matte. Satt bara hälften av tiden man fick men hoppas att det gick bra iallafall. Ingen ro får man nu heller, måste hetsskriva på min vetenskapliga uppsats om Brynäs IF. Är nära till utbrändhet alltså. Hörs. Kyss.

FYRAN/ELLER/FEMMAN

Kategori: ERIKA/KLANG



åh ända sedan fyran kom ut har jag längtat och suktat efter den vita. men nu när den är ute kan jag inte bestämma mig! är ändå sugen på en svart eftersom jag har en vit telefon nu. och då pratar jag asså om iphone 5 i svart. frågan är bara om jag orkar vänta tills den kommer som är tidigast i september men releasedatumet ändras hela tiden och försenas pga av katastrofen i japan osv osv osv osv. lider som alltid av svår beslutsångest och det här är ett svååårt beslut. h-j-ä-l-p

PLUGG/HUVVE

Kategori: ERIKA/KLANG


läste ut fjärde harry-p boken imorse. har bara 3 kvar nu. jag som tänkte att jag skulle sträva efter att klara alla 7 innan det blir 2012. haha. måste verkligen plugga idag. hittar dock massa saker som är mycket mycket roligare..

FOTBOLL/PÅ/IP

Kategori: ERIKA/KLANG



Sticker iväg idag igen till Hille IP för att skåda lite fotboll. Få se hur kvällen slutar. Puss.

MY/FRIDAY

Kategori: ERIKA/KLANG


vill ha bruna ögon. älskar bruna ögon. pojkar med bruna ögon är det finaste som finns.

Hör och häpna med jag är hemma ikväll. Gutchen får klara sig utan mig. Tyckte att en 10onde kroghelg i rad kändes för mycket. Haha nä, är egentligen assugen men måste hålla mig i skinnet den här helgen. Plånboken mår inte så jävla bra att av gå ut varje helg en eller två dagar när den enda inkomsten man har är studiebidraget. Hehe. Måste även plugga arslet av mig. Har miljoner saker kvar att göra så det är bäst att vara pigg och fit for fight även på dagarna så jag orkar ta tag i sakerna. Har istället myst hemma ikväll. Kollade på hockey med tacos framför tvn och åkte sedan till Hille IP för att kolla på fotboll och sedan tillbaka till hockeysoffan. Fin kväll. Hörs.

TORSDAGS/MUSIK/TILL/ER

Kategori: MUSIC








Här har ni lite av vad jag lyssnar på just nu.

KALLES/HÄRLIGA/GRILLL/OCH/BAAR

Kategori: ERIKA/KLANG



Åt föresten på Kalles med brudarna på lördagen i helgen och firade emma. Underbart gott. Kvällen slutade med dyra drinkar. Så det ska va.

SM/MÄSSAN/I/STOCKHOLM

Kategori: ERIKA/KLANG


EMMA påväg ner


monterbygge


tesscastar


Glass i solen innan invigningen



Kronprinsen Daniel klippte bandet



tjejerna säljer på bra! sålde hela 70 st pennor på mässan.


vi gick vidare till finalen och blev tillslut femte bästa uf-företag i hela sverige. var såklart riktigt besviken till en början men man börjar fatta hur bra det faktiskt är att vara femte bästa i sverige av 7000 företag. synd att snubbla på målsnöret bara.


ida och emma på banketten


bankett


emma och tessan


försökte lära mig att dricka kaffe ja. krävdes dock 4 sockerbitar till en vanlig klunk.


påväg hem

Helt utmattad efter 3 stressiga dagar. somnade som en stock i soffan så fort jag kom hem och sov fram till kvällen. Tack och hej

OH/YEAH

Kategori: ERIKA/KLANG

Sticker till stockholm för att tävla i SM i Ung Företagsamhet, hörs!

SONGS/IN/REAL/LIFE

Kategori: ERIKA/KLANG



dör, älskar sånt här!

NU/ERE/FEST

Kategori: ERIKA/KLANG


iamfancy

Ja jag vet att jag inte skrivit på en vecka, men jag har fan inte legat på latsidan. Har pluggat asset av mig varje dag. Har inte haft något liv en enda minut. Gick inte ens på 50-dagars festen för vi hade prov dagen efter. Firade iallafall kungmajsan igår på en fin hemmafest i bönan med härligt folk. Åkte sedan till le gutch helt solo och skapade mig nya bekandskaper. Fint det. Musiken står på ögsta volym och tror snart basen blåser ner en vas från hyllan (hände när jag fyllde, lovar). Det bara fladdrar i håret när man står bredvid. Vid 8 glider jag ner på stan till Kalles för att fira Emma med finmiddag. Får se vart vi vinglar vidare sen. Kyss.

VALBORG/&/HANSSON

Kategori: ERIKA/KLANG


nintythreesecrets

Slog två flugor i en smäll igår och friade både bästa hansson och sista april! Efter det åkte vi in till stan och betade av slicken. Avslutade sedan kvällen i en bil med 4 guys och vidare ut på landet.

Med en Coca Cola Cherry till frukost och korv med bröd till lunch är jag redo att möta dagen! (De dom känner mig väl vet vilken jävla framgång det är. Men banan och avocado lär aldrig gå i!). Nu ska jag köra lite och sen ska jag åka och kolla på fotboll på härliga Hille IP. Efter det är det hårdplugg ända fram till BB. Hörs.