erikaklang

DEN/VANLIGA/UPPDATERINGEN

Kategori: ERIKA/KLANG

Förlåt för usel uppdatering men suget har antingen varit oerhört litet eller så har det inte funnits något alls. Njuter så mycket som möjligt nu i slutet av sommaren. På sista tiden har jag mest roat mig i stockholm faktiskt och mellan tripperna dit tränar jag oerhört mycket samt umgås med vänner, pojkvännen, kusiner, familj och lagkompisar.

Förra fredagen åkte familjen ner Stockholm för att umgås lite. Shoppade på förmiddagen och mot eftermiddagen drog vi oss mot Djurgården och Gröna Lund.

Åkte lite kauseller, käkade middag och såg sedan Iggy Pop tillsammans med The Stooges.


Shoppade lite mer på lördagen efter en skön hotellnatt. Här är lite höstfint som fick följa med hem.
Väska, Armband - Ginatricot  /  Kjol - HM  /  Loafers, Jacka - Zara  /  Tröja - Lindex


I tisdags åkte jag ner till Stockholm igen. Denna gång för att träffa min finaste Ida som flyttat för att plugga på KTH. Mös mest hela dagen innan vi åkte hem till henne för att se hur hon bodde osv.


Vi passade även på att gå på hockey på Hovet när jag var där. Det passade ju himla bra då det var våra pojkvänner som spelade. Och tur som vi hade fick vi se en vinst också. Brynäs vann med 7-4 mot Djurgården. Perfekt.

När vi vaknade dagen efter begav sig Ida till skolan och jag satte mig på stationen och väntade in mamma och brorsan. Efter en timmes väntade dök de upp. Tog det lungt mest hela dagen, fikade och åt flera gånger om, satt mycket, gick in i några affärer och strosade runt lite i gamla stan. Efter att pappa jobbat klart mötte han upp oss och vi gick och käkade lite innan vi skulle vidare mot nästa upplevelse.

Såg Sverige - Brasilien på Råsunda. Sista landskampen innan Friends Arena blir den nya nationalarenan. Sorgligt ändå. Tyvärr förlorade Sverige med 3-0, men stämningen var ändå sagolik. Minns gången jag såg Sverige - Holland 2004 oerhört starkt. 4-4 blev det och jag sprang omkring med Sverigehatt och flaggan målad i hela ansiktet. Fint.
 
Nu måste jag packa. Senare i eftermiddag åker jag med laget till Östhammar för träningsläger. Fredag, lördag och söndag proppat med träningspass. Så 7.30 i helgen, när ni vaknar upp för att sedan bara somna om igen, kan ni tänka på mig. Då är jag i full gång med ett fyspass. Härligt. Hörs. Hej.