erikaklang

LIVSNJUTAREN

Kategori: ERIKA/KLANG


modellbloggen

Fan vad jag har det bra! Har precis blivit serverad lite lunch. Pasta, köttbullar, soltorkade tomater, pesto osv. Nu ligger jag i solstolen på baksidan, lyssnar på musik och dricker Solo Sitron. Som fanta lemon. Oerhört gott. Har ån bara några steg bort att svalka mig i också. Lite senare slår jag två flugor i en smäll och gör saker som jag inte gjort på hela sommaren. Cyklar alltså till Strömvallen för att se på fotboll. Ser fram emot det! Det är en jävla skillnad på hur mycket fotbollstittande det blivit den här sommaren jämfört med förra. Har inte sett en enda match i år. Inte i verkligheten och inte på tv och inte på internet. Det närmsta jag kommit är att ha gått till en tom arena och att ha sett michael och adrian spela med barnen på hotelllet.. Sjukt. Förra sommaren var det fasen VM och jag såg vvaaaarenda match. Det spelade ingen roll vilka lag som spelade. Missade jag en match på grund av jobb såg jag till att spela in den och såg den direkt när jag kom hem. Jag bodde på sportbladet.se, följde fotbollsbibeln slaviskt och förde protokoll. Text-TV och jag var bästisar också. Sen var det ju en vecka med gothia-cup också. MAximal fotbollsupplevelse den veckan. Aja, såg sjukt mycket fotboll då iallafall. Nu ska jag gå och ta mig ett dopp. Kyss.

TVÅ/BILDER

Kategori: ERIKA/KLANG


charlotte som jobbar i receptionen gav oss det här fina kortet när vi checkade in för att sova på hotellet sista natten. sött.


fick precis den middag jag önskat mig av familjen när jag kom hem. ääääntligen riktig, hemmalagad, grillad mat, stooor härlig sallad och alla möjliga såser. och cola!!!! mmmmm.

BÄSTA/ONSDAGEN

Kategori: ERIKA/KLANG

Jobbade bara frukost i onsdags och efter det så låg vi vid poolen hela dagen fram tills klockan 6, då vi snodde åt oss lite personalmat innan jag och michael tog bussen hem. Hoppade av bussen vid mig och skyndade in i duschen, fixade mig lite, åt och klädde på mig. Sedan var benen påväg mot michael igen. Hängde lite innan alla andra dök upp och det var förfestdags! Bara att köra. Körde det sjuka förfestspelet där allt kan hända... crazy. Efter det skulle vi gå till frk. larsen men de skulle precis stänga när vi kom så vi gick till Patricks istället. Fast där var det tråkigt så vi gick till bakgården. Där blev vi kvar iallafall! Hittade halva staben av hotellet där. Sedan ringdes det in fler från hotellt så vi var ca 30 pers där. sjukt kul.
(kan dock inte lägga ut alla crazy-bilder jag pratade om av speciella skäl)



michael höll tal


och torben. och det skålades i sviiindyr skumpa som sattes på hotellet hehe.


sharon min fina lady



när lamporna tillslut tändes och musiken stannade vid klockan halv 3 ungefär sade vi adjö till alla och jag, michael, pablo, emma och julia gick vidare. killarna skulle promt ha kebab. träffade på några konstiga typer inne på den där kiosken och en kvinna som var helt crazy. vi gjorde många härliga filmer också. tror jag sitter och säger saker som michael du är så deilig. vill inte se den videon alltså.



gick förbi kyrkan också igen. det var riktigt fint när alla ljus lös. satt en ensam tjej där också och grät, trots att klockan var runt 3 på natten. hemskt.

gick sedan vidare till michael där jag lånade toan. pablo gick och lade sig så sa adjö till honom. emma och julia väntade utanför och jag och michael tog farväl av varandra. sorgligt men fint.


sedan promenerade vi hem över bron för sista gången..

HOME/LIKSOM

Kategori: ERIKA/KLANG





min fina familj välkomnade mig med stora famnen. det är otroligt skönt att vara hemma alltså! har saknat att bara ligga och slappa framför tvn. har inte haft en tv på hela sommaren liksom. iallfall så slängde jag mig i soffan så fort jag kom innanför dörren och presentutdelningen var klar. zappade runt på kanalerna om och om igen men hamnade tillslut på tv4+. gissa vad som visades där?! norska versionen av allsång på skansen. erik og kriss som jag lyssnat på hela sommaren uppträdde, det pratades norska, var norsk text och allt sånt. såklart. man inte lämna det liksom. känns som att man har två liv. ett här och ett i k-town i norge.. tror fortfarande att jag typ är på besök här. hmm..

POSTGIROBYGGET/IDYLL

Kategori: MUSIC




Den här låten spelades på Sommar på torvet och beskriver sommaren så jävla bra. Kommer alltid koppla den till Sommaren i Kristiansand 2011.

DE/FINASTE/JAG/VET

Kategori: ERIKA/KLANG




1. alltså dom där crazy bilderna jag pratade om. känner mig inte ens redo att ta tag i dom. den kvällen var sjuk. och perfekt. perfekt avslut på en perfekt sommar!

2. det var fasen tropisk värme här idag. är alldeles röd om snoken trots att jag inte ens legat ute vid poolen idag. jag och emma höll på att avlida när vi gick med resväskorna till bussen.

3. fick en kärleksförklaring, på härliga norska. det var något nytt! men fint. vem blir inte glad över att få höra att man är så deilig, hyggelig, søt och allt det där.. att man har de finaste ögonen han någonsin sett. att man är speciell och önskar att jag inte skulle åka osv.. ni vet hur det är.. det var fint iallafall.

4. har sådan konstig känsla i magen.. ska bli så otroligt skönt att komma hem samtidigt som det svider så jävla hårt att lämna alla underbara människor man lärt känna här! måste åka tillbaka och hälsa på. och de svenskar som varit här som vi hängt med, åh. vi har redan planerat reunion. känns så sjukt att säga farväl till folk som man spenderat hela sommaren med tättt som satan och veta att man kanske aldrig någonsin kommer se dom igen. fan.

5. michael, som är på guttetur i stockholm under helgen, vill bjussa på middag imorgon som avsked. vet inte hur man ska lösa det bara. han, ali och kristoffer vill ha med oss ut också. fan vad vi vill, men det funkar inte. söta guttar det där.. vi har kommit så nära och fan, jobbigt att lämna.

6. ja jag vet. är sentimental ikväll. vi lämnar kristiansand imorgon bitti. fasen.

FINBESÖK/AV/FAMILJEN

Kategori: ERIKA/KLANG


brorsan


mamsen


och fadern. satan vad de måste ha saknat mig!


axel ute och vandar vid fiskegryggan


åkte ut till roligheden, mös och öppnade paket. pappa fick för att han fyllde år och jag fick en försenad student-present av pappas moster.


så mysigt där!


sorg i norge.. ikke gøy


middag på fiskebryggan


totalsliten


blåskjell. mums!


avslutade dagen med kvällspromenad med pappa. de har lovat en hääärlig middag åt mig imorgon..

LÖRDAGS

Kategori: ERIKA/KLANG


gabbsan och clara




I lördags medan vi stod och väntade på att godan skulle bli klar innan vi gick mot brakfesten på tollbodgatan.

JAJAMEN/FULLT/UPP

Kategori: ERIKA/KLANG

Har verkligen fullt upp och utnyttjar all ledig tid med dom jag gillar. Måste packa klar nu, ska upp vid 6.20 imorgon för att göra sista jobbpasset. Sjukt. Uppdaterar mer om de senaste dagarna då. Har lite sjuka, helt crazy bilder att bjussa på då! Vi snakkes! HAde.

SENASTE/DAGARNA/I/SJUKT/MYCKET/MEN/INTRESSANT/TEXT

Kategori: ERIKA/KLANG


feest

De senaste dagarna har varit sjuka! Vi tar vara på varje minut tillsammans och alla sörjer att det snart är dags att säga adjö. Jäävlar vad mycket ställen jag har lovat att besöka inom den närmsta tiden. Typ Göteborg, Stavanger, USA m.m m.m.....

I lördags hade vi storfest. Vi hade jordens högtalare från hotellet och det var kö utanför i trappan för att få komma in till Tollbodgatan. haha. Efter lite nattkäk runt 3 - halv 4 gick vi hemåt. Fast då ringde Adrian och Michael mig och skulle ha med mig på efterfest och eftersom man bara lever en gång..... Gentlemännen kom iallafall och mötte mig så jag inte skulle bli våldtagen, som de sa, och eftersom man alltid måste göra något galet så skulle vi gå genom en av alla tunnlar som finns här. Fast det var lite för jobbigt så vi bestämde oss för att lifta istället. Vi fällde ut tummen och en bil stannade. Dock så visade det sig att tjejen som satt i var en polis. Så ja, för att göra allt lite kortare så har jag liftat med en polis. Hon, Mette, skjutsade oss hela vägen hem till Michael. Fint. Hemma så åt vi pizza, lyssnade på musik, drack melk och mös innan klockan var 7 och vi somnade..

I söndags så skulle jag jobba i haven, dock så var det dåligt väder så jag fick sköta restaurangen helt alene under dagen mellan frukost och middag. Ensamt men roligt ändå.  När jag slutade vid 6 åkte jag hem, bytte om och gick till Michael. Han, Adrian och Kristoffer var så snälla och bjöd på middag. Fick en oerhört god taco-gratäng och litervis med cola. Efteråt låg vi i soffan och kikade på sista Terminator filmen tills klockan blev 1 och de följde med mig hem en bit på vägen.

Jobbade frukost idag och direkt efter åkte jag in till centrum och mötte upp familjen som har varit här på besök. Vi gick och shoppade lite, åt glass på isbaren vid fiskebryggan, jag visade dem runt stan, vi öppnade paket, vi besökte hotellet och de fick kika in i mitt hus också innan vi gick tillbaka till fiskebryggan för att äta middag. Jag och mor käkade öring, brorsan hamburgare och pappa åt blåmusslor. Eller ja, jag åt av dom jag också.. haha.  Det var iallafall skönt att få krama brorsan lite. Imorgon ska det bli sjukt fint väder så vi tänkte placera oss vid poolen efter frukostjobbet. Härligt. Bilder från dagarna kommer så småning om.. Hörs.

SORGLIGT/BARA

Kategori: ERIKA/KLANG


gabbys

Måste såklart nämna det som hänt i Oslo och Utøya. Helt sjukt. Stämningen på hotellet idag var så dyster och flaggan var som ni ser på halvstång. Många som mist sina nära och kära. Hotellet som annars är livat med mycket lek och spring då det är ett barnhotell var helt tyst idag.. De flesta kom sent eftersom de tittat på nyheterna osv och många åt inte såklart. Det var liksom svårt att veta hur man skulle bete sig..

Ägnar en tanke åt Amy Winehouse också. Bara 27 år..

FREDAGS/MYS

Kategori: ERIKA/KLANG


sharons bild från poolhänget i torsdags. natalie, gabby, jag, evelina, sharre och godan.

Vi på oddernesveien mös till det rejält igår. Åt pizza och drack cola till middag, spelade massa kort, hade tända ljus, drack te och åt bulle. härlig fredag!

LOVE/SÄNGEN

Kategori: ERIKA/KLANG



har husets skönaste säng, helt klart. just nu ligger julia i den och tar en tupplur. ack ack..

NU/KOMMER/BILDERNA

Kategori: ERIKA/KLANG


clara och gabby


hatar verkligen fåglar och så blir man tvingad att se den här jäkeln varje gång man går till och från bussen. har till och med drömt en mardröm om den..


snygga brudar


har tydligen aggressionsproblem säger dom. och att jag svär ofta. troligt!?


julia


tog en fin prommis i kvällssolen in till stan för att fixa nytt busskort, besöka kiwi, köra en förcheck på torvet och möta upp natalie.


det är ett ståtligt mcdonalds det där kan jag säga.


charlotta, evelina och charlotte


gabby, julia och clara


bland det roligaste som finns är när helt okända människor kommer fram till mig, pickar mig lite på axeln, och frågar om de också får vara med på kort.


girls påväg till tollbodgata 7


charlotte och godan


och jag och michael


natalie och gabby


robert och natalie


hey macarena!


drag


martina, emma och charlotta. balkonghäng.

hade sjukt kul och var lite för upptagen med annat än att knäppa kort så det finns inte så mycket. hehe.
satan vad jag kommer sakna alla när man åker hem......

FREDAG//2011/07/22

Kategori: ERIKA/KLANG



Hade riktigt kul i torsdgas kväll. Kortspelet kungen gör allt galet verkligen.. Efter frukostjobbet igår morse låg vi vid poolen hela dagen tills det var dags att åka hem och fixa sig. Det var ju sommar på torvet på gång. Hade en helt sjukt rolig kväll igår också. Kommer lite bilder från det senare. Kyss.

ONSDAG//2011/07/20

Kategori: ERIKA/KLANG


modellbloggen

Efter ca 4 h frukostjobb och 4 h vila är det dags att åka tillbaka till kära Quality Hotell & Resort Kristiansand för lite middagsjobb. Ska säga adjö till min kära vän Stefan också som jobbar sitt sista pass ikväll innan han åker till Oslo för att studera. Folk börjar redan droppa av. Oerhört sorgligt. Vi åker ju hem om bara 10 dagar. Sickt.

GIVE/ME/DEN/DÅ

Kategori: ERIKA/KLANG



satan vad jag vill ha den här boken!

TILL/MAMA

Kategori: ERIKA/KLANG



är trött och har konstig humor. aa, dags att åka på jobb. hade.

I/MISS/MY/FRIENDS//OKEYYY??

Kategori: ERIKA/KLANG

MAT/I/MÄNGER/&/FILMMYS

Kategori: ERIKA/KLANG



Igår lagade jag och godin korv och pasta till lunch, slängde in en pizza i ugnen till middag och käkade efter det chips och dip, så nu har vi gödit upp oss. Allt med oc framför oss på skärmen. Senare på kvällen tog vi en prommis över bron och in mot centrum till Magnus för filmmys men honom, Adrian och Robert. Underbart att titta på en stor tv-skärm igen. Saknar att ligga och bara slötitta på tv. Har fasen inte tittat på tv på 4 veckor. Efter det så spelades det lite FIFA och lyssnades på musik. Kl. 4 kom jag och emma och då hängde vi tvätt. haha. Somnade på direkten när jag lade mig och vaknade alldeles nyss. 12.40. sjukt. hade.

MÅÅÅÅNDAGS/MUSIK

Kategori: MUSIC




YEAHHH

Kategori: ERIKA/KLANG

asså dessa grabbar... blir glad av att se på dem.
tror inte de kan misslyckas med en enda låt..

MÅNDAG//2011/07/18

Kategori: ERIKA/KLANG



Mitt pass i haven igår blev inställt pågrund av allt regn så jag fick fri, iallafall på förmiddagen. Fick hoppa in och jobba middag i restaurangen istället. Dock var jag bara där i 2 h. Var inte så mycket folk och jag skulle ju egentligen inte jobba så jag fick åka hem. Putsade ändå bara massa bestick och sprang roomservice. Fast när jag satt mig på bussen kom Charlotte springandes och frågade om jag ville jobba 3 h till på housekeepingen. Så ja, bar extrasängar, madrasser och bäddade hundratals sängar. Jobbade med en 33-årig bosnisk kvinna som snakke väldi lite norsk och kunde ingen engelska. Charader när dom är som bäst! Idag är jag också ledig eftersom vädret är så kasst. Kallt, småregnigt och härlig blåst. Haven är alltså kiosken utomhus vid poolen så är det dåligt väder så är den stängd och jag blir ledig. Dock har jag bara haven-pass söndagar och måndagar då Haven-kungen Robert har ledigt.

Familjen är nu i Göteborg, sveriges bästa stad och nu klockan 10 spelar brorsan sin första match under Gothia. Hoppas på att det går bra! Själv ska jag ge mig ut i vädret och handla lite ägg och yoghurt så man har något till frukost. Vi får se vad som händer under dagen. Kyss.

SÖNDAG//2011/07/17

Kategori: ERIKA/KLANG



det blev en härlig utgång i torsdags, trots regn och att mcdonalds fått för sig att inte sälja cheeseburgare mellan 00.00-03.00 på natten. vilket jävla påhitt. har jobbat dubbelpass två dagar i rad nu så är dyngslut. har fasen träningsvärk i handen efter allt bärande av tallrikar.. internet har varit nere också. det var nära att jorden gick under. är läskigt beronede. och eftersom bossen över huset aldrig kom och fixade det fick jag ta tag i det själv. stod inte ut en min längre utan internet så jag har meckat hela morgonen och nu fungerar det. underbart! nu ska jag och bästa vännen datorn ha lite quality time together. vi snakkes, hade!

EN/FIN/KVÄLL

Kategori: ERIKA/KLANG


snyggingen


påväg till michael


robert, ali och charlotte


finaste natalie



haha blir otroligt glad när jag kollar igenom dom här bilderna! förfesten var helt.. CRAZY. Här ger michael robert en härlig lapdance, och det där är bara i början... 



precis innan vi skulle gå


michael. på leopold. underbart att det är öppet på måndagar!


natalie och emma var ruuskigt taggade på karaoke. lite svårt att bestämma sig för en låt bara, haha.


emma dansar alone, klassiker!


emma och adrian


fredrik och adrian


michael, linus och fredrik


taggade! snart dags för show. lady marmalade it is!


tror ni hon trivs något dååå??


det var sång, dans och blickar. hela rummet applåderade och vakten kom och berömde efteråt. hett!




och efter det här så tog min ork som vimmelfotograf slut. kameran fick stanna i väskan. michael köpte öl till hela stället och shottarna stod uppradade. norrmän...

VINMONOPOLET

Kategori: ERIKA/KLANG




Det är fint att vara 18 år i norge alltså. Förutom att shoppa lite så besökte jag och godin vinmonopolet idag. Som systembolaget är hemma fast det heter vinmonopolet här. Är man 18 år får man köpa allt som är under 22%. Riktigt fint. Vi köpte med oss en varsin härlig strawberry daiquiri flarra och lite annat. Cider och öl kan man köpa i vanliga mataffärer. Det vankas nämligen utgång idag men jag tar det nog lugnt med tanke på att jag varit sjuk. Tänkte posta lite bilder senare från en annan kväll. Later.

FINA/PERSONER/FINA/ORD

Kategori: ERIKA/KLANG

A/BAD/DAY

Kategori: ERIKA/KLANG

Har sovit om och om igen idag. Låg inne hela förmiddagen men höll på att svettas ihjäl så jag lade mig ute på gräsmattan i solen där det åtminstone fläktade lite med en sjal om huvudet för jag inte orkade med ljuset. Har hinkat i mig vatten och käkat piller så jag mår bättre nu iallafall. Är ledig imorgon så jag får chansen att vila upp mig ordentligt. Är lite ledsen ikväll också.. Pratar med familjen som sitter och tittar på fotboll och som berättar om brorsans match idag om om den kommande matchen imorgon och om gothia som de åker till på söndag. fyfan vad fuskigt. Jag vill och också se på fotboll! Har inte kikat på en månad. Sorgligt. Försökte se Sverige - Japan matchen live på tv4 men tyvärr visas det inte här. Det är bara tillgängligt i Sverige.. Fan. Och Harry Potter! sista filmen! kul att missa den premiären.. tung dag.

ONSDAG/2011/07/13

Kategori: MUSIC

Det är onsdag, strååååålande sol och jag har gått och blivit sjuk, great! jag blir ju aldrig sjuk! tyckte det passade jävligt bra att svimma på bussen påväg till jobbet igår också. det blev svart och sen vaknade jag ett tag senare av en flock norrmän som kackalde runt om mig och gav mig vatten och baddade på pannan.. snällt av dem iallafall. tar och bjuder på lite musik iallafall. norskt är härligt det!




Sista låten är med två killar som har bott på hotellet nu ett tag. De sjunger på kvällarna varje barndisco och videon är äve inspelad på hotellet. Grymt söta.

SÖNDAG//2011/07/10

Kategori: ERIKA/KLANG



efter lite gg-tittande och frukost i sängen är det dags att röra lite på sig. snart dags för lunch och jobb kl. 16.

INTE/MYCKET/ATT/KOMMA/MED

Kategori: ERIKA/KLANG

HITTADE/LITE/INSPO/ATT/FOTA

Kategori: ERIKA/KLANG

Medans regnet piskade mot fönstret:





Efter att regnet piskat mot rutan:





Skyndade mig ut så fort det blev uppehåll för att ta men prommis och tog med mig kameran i farten. Hann dock bara knäppa ca. 10 bilder innan himlen öppnade sig igen.. Ni kanske kan få se några andra senare..

LYSSNA

Kategori: MUSIC

Okej, det spöregnar, åskar och blixtrar här. Tror det är precis över oss så borde nog dra ut lite sladdar och stanna inne ett tag. Regnet verkligen piskar mot rutan. Tänkte iallafall tipsa om grym radiokanal. No reklam! Hörs.

http://www.nrk.no/mp3/

okej, hagel, nice..

SPÄNNANDE/MÖTEN

Kategori: ERIKA/KLANG

Bussarna från hotellet går verkligen uselt. Jobbar man kväll så måste man alltid tigga skjuts av någon för att komma hem. Buss M1/01 som går åt hotellhållet åker även förbi Sørlandscentret, och när det stängt är det ingen idé att bussarna går ut dit så sista bussen går 20.45 hem. Så igår fick jag åka med norske kocken Knut hem, och hans mamma och syster. haha. Även en isländsk städare. Så där satt jag i mitten i bak med en islänning på vänster sida och en norrman på höger. Otroligt spännande. Det är inte så svårt att förstå varandra men endel ord kan verkligen krydda till det lite haha. Typ säger du att du ska ta en bärs, tror de att du menar bajs, är man rolig i norge så är man lugn osv. Istället säger man att något är Gøy om det är roligt. Såklart använder vi svenskar alla deras ord på jobbet också. Vaske, rydda, tända lysen, fylla på tannpirkere, lägga tallrikarna i oppvsken, fylla på vann, sjekk om pølse finns, om de vill spise, om de likker maten osv. Att säga till barnen att de får gratis glass är också en klassiker.. glass är glas i norge. is är glass. De ska alltså ha en gratis is. Nä, nu är det dags att snöra på sig joggeskon. Hej.

FRUKOST

Kategori: ERIKA/KLANG



Är ledig idag och det regnar så kommer antagligen mysa runt i tofflorna. Nu är det dags för frukost och oc. Godin sitter bredvid med sina rosa tofflor. fint det.

STEK/TORSDAG

Kategori: ERIKA/KLANG



Idag är det trålande sol så tar med mig godan till poolen på hotellet och passar på att steka lite innan jobb kl. 17.

3/SAKER

Kategori: ERIKA/KLANG


modellbloggen


3 saker jag saknar just nu:

- brorsan
- kramar
- högtalare med hela norra europas bas i. går under utan fet musik.

OCH/EN/LÅT/FÖR/KVÄLLENS/JOBB

Kategori: MUSIC

EN/LÅT/FÖR/DAGEN/OCKSÅ

Kategori: MUSIC

KLICKA PÅ BILDEN!!! galet bra




Avicii vs. Journey - Don't Stop Believin' Levels (Le Brinque & Henrik Grundén 2011 Mashup)

GODNATT/SÅNG

Kategori: MUSIC




idag jobbade jag och godan äntligen middag tillsammans. det var sjukt hektiskt och massa att göra så vi hann inte äta middag. fick ta med oss den hem och käkade den nu kl. 24. imorgon jobbar emma frukost och jag middag så jag får iallafall sova ut. här kommer en godnattsång från mig.

FRUKOST/DAGS!

Kategori: ERIKA/KLANG



GOOD/MORNING

Kategori: ERIKA/KLANG


asiam

Det här har jag sluppit i flera mornar nu. Har jobbat kväll nästan varje dag, kommit hem vid 11 - halv 12 och sen kunnat sova hur länge jag vill på morgonen. Härligt. Nu är det dags att klä på sig, stoppa undan godispåsen och snöra på sig löparskorna. Har blivit lite dåligt med träning här borta. Hörs.

PLEASE/TAKE/ME/HIGHER

Kategori: ERIKA/KLANG

FREDAG/2011/07/01

Kategori: ERIKA/KLANG

Igår ställde vi klockan och åkte till hotellet för att sola och bada i poolen. Efter det var det tänkt att det skulle bli utgång men clara jobbade och jag, emma och julia tog en promenad istället. Tog med emma till stranden och hamnen och vi avslutade med att sätta oss på fiskebryggan och mös istället.


vid busshållsplatsen


härligt med personalrabatt på glass!


haha ja vi spelar en hel del kort


riktigt mysigt hotell!


här är vårt hus utifrån på Oddernesveien 7


det är sjukt mycket vita hus här faktiskt! sjukt fint också.


det är precis vid oss


standardaffären


kommer ge er resan upp senare, hehe

TORSDAG/2011/06/30

Kategori: ERIKA/KLANG

I torsdags var vi på möte med erik, bossen på hotellet. Efter det åkte vi hem till oss på Oddernesveien och lagade tacos tillsammans. Efter lite härligt häng så gick vi in till stan och sommar på torvet. Typ som sommarkväll hemma, ni som är från Gävle. Det var ett band som körde massa covers och det spelades allt mellan Kents Kärleken väntar till Dolly Partons 9 to 5 till The Clashs Should I stay or should I go. Det var väldigt roligt faktiskt tills det började spöregna. Då sprang vi två kvarter bort till Tollbodgatan och på bara den biten var vi genomblöta. Nyduschade. Hängde där och lyssnade på musik tills det var dags att gå hemåt. Fin dag.



Natalie, Clara, Julia och Godan


haha tycker clara lyckdes ganska bra med att föreställa en apa!

ONSDAG/2011/06/29

Kategori: ERIKA/KLANG

Det kommer komma en kort sammanfattning om de senaste dagarna. I onsdagskväll så åt ju jag och godan som sagt middag tillsammans. Efter det köpte vi med oss mcflurry till andra gänget på Tollbodgatan och hängde med dom, spelade lite kort, åt kakor osv. Tog oss en nattlig prommis tillsammans också.




sharon, michael och robert


emma, norska michael och clara


charlotte, sharon och godan


natalie och robert


söta dom är michael och adrian!

torsdag får ni imorgon! godnatt