erikaklang

081031

Kategori: ERIKA/KLANG

Emma har nyss åkt hem och dagen har bestått av just mys med henne. Det började med en sväng till stan för att jag skulle hämta ut en väska sedan åkte vi hem. Efter det har vi vart sängliggandes och pratat. Ni vet allt mellan himmel och jord med stor dos av killar. Som vanligt med emma. Emma Ironic. höhö. Var in till stan också och åt på Helt Enkelt med la familia. Trevligt. En bakelse fick jag med mig hem också. En pumpabakelse, väl passande till dagen.

Det blev alltså bara en emma kväll då resen av gävle ungefär är på maskerad idag. Inte vi, för lat och för snål. Äsch, myisgt med "lan" i sängen. Puss på "läsvärt inlägg".

Let it snow.

Kategori: ERIKA/KLANG

Har just kommit in från en promenad i snön. Jo faktiskt, i snön. Det snöar! I och för sig snö blandat regn men det är åtminstone snö i luften och vitt på gräset och bilarna. Vintern närmar sig älsklingar. Axel ville åka trickskidor i stupet imorgon men jag tror inte den idén håller. haha. Nu väntar faktiskt sängen. Godnatt.

081030

Kategori: ERIKA/KLANG


jag från igår.

Idag ska det bli en heldag i gävle city. Shopping och mat bl.a med moster, kusin, mamma och jag. Girlpower. Nu ska vi fixa oss klara sedan åker vi. Ajö.

God killed the queen.

Kategori: ERIKA/KLANG

Här kommer några bilder från dagen. Det är himla kul att knäppa på Sanna bara för att hon tycker det är så roligt ! Även fast inte jag är någon mästerfotograf och hon inte modell så är det alltid kul. Dessutom gör hon sig till en typ, karaktär.  Ni som känner sanna kan ju tänka er glöden. haha. Till och med jag hamnade på ett antal pics. höhö

 

Sanna då. Sista bilden är egentligen upp och ner. Det ser man tex. på gräset. Annars blev den himla snygg må jag säga. Med bättre fotograf, kamera och redigerings program skulle det kunna bli toppen. Det är iallafall mysig miljö. Bron är himla fin. Jaja, det var några iallafall. 

I walk, they walk. I talk, they talk.

Kategori: ERIKA/KLANG


Oscar Falk, lundlund.com


Onsdag, mitten av lovet. Har "plåtat" sanna i skogen idag. Hon tyckte det var hemskt roligt och klart ska ni få se det senare. Efteråt har vi legat i soffan och kollat på Narnia -Prins Caspian. Något bra, men inte så värst. Gammalt Greys avsnitt och avslutade dagen med G - som i gemenskap. Den är däremot döbra. Det har jag ju sagt förr. Hittar dock inte inlägget. Sanna åkte för ett tag sedan, ramones i öronen och om ett tag glider jag iväg på träning. Bilderna från dagen dyker nog upp efter det så håll utkik efter 21 någon gång. Ha det bra, puss!

I'm going back to the stars

Kategori: ERIKA/KLANG


Bersa, lundlund.com

Spring 2009: Alexander Wang

Kategori: ERIKA/KLANG



Det är svårt att uttrycka känslan man får när man ser A. Wangs runways. Men liksom, det är genialiskt. Lika som i höstas går kollektionen mest i svart men man ser även mycket av den ljusa denimen. En dösnygg kombination. Grått förekommer och alla dessa transparenta tröjor är också att dö för. Tack Alexander.

I want you tonight.

Kategori: ERIKA/KLANG


simon dumont


Idag har vart en himla trevlig dag. Först sov jag så länge som jag behövde sedan har jag suttit vid datorn och tagit hem filmer och musik, kollat gamla bilder och uppdaterat mobilen med lite ny, färsk musik. Efter det piskade jag pappa i SSX - On tour. Riktigt regält. 16 minuters långt åk. Tredubbelt med poäng.Näice. Vid 3 kom emma och 4 åkte vi ner på stan för att träffa några tjejer. Mat på java och sedan bio. Highschool musical 3. Den var bra, visst, men både 1:an och 2:an var bättre. Iallafall så hade vi mysigt. Nu sängen! Puss.

2 STYLES. 2 WAYS TO LOOK.

Kategori: ERIKA/KLANG

Jo, det har säkert funderats och jag tänker på det själv.
Men så här är det. Ibland så vill jag köra på mer streetwear stil, ha sådanna här skor och gå med sådanna här kläder.

Stora t-shirtar, munkjacka osv.
Men ibland så drar jag till och går omkring i värsta mode outfiten.Typ så här. Kängor och kedjor á la Givenchy.

Drömmer om Balmain, Balenciaga, Zac Posen, Alexander McQueen och Alexander Wang. Suktar efter sådanna här slags skor, paljett-jackan från Balmain, att trippa runt i päls eller att se ut som Agyness.
typ såhär.

Ibland sitter jag och läser modetidningar i timmar och kollar på tusentals klipp från olika fashion weeks, men ibland så drömmer jag mig bort till fjällen och läser massa skidtidningar,

kollar på klipp med dösnygga killar som åker skateboard eller hoppar med skiis i parken. Jag är liksom som två personer. Fast inte till sättet. Jag har två intressen, två stilar. Egentligen inget att fundera över. Men så här är det. Ni får hänga med på båda sidor. Ibland kör jag street, ibland fashion. Fast det är klart man kan se fashion, man kan se fashion i allt, bara man vill.  Det var bara det jag ville säga. 2 styles, det är nog jag. Puss.

Dör lite grann för varje gång

Kategori:




åh, dessa ger cravings ända in i ryggmärgen. Mjauuuuuu.
De ska bli mina.

Det bara strömmar in, det kommer aldrig ut. Jag vrider mig i plågor, kan det aldrig ta slut?

Kategori: ERIKA/KLANG

Jag körde på en musik vecka, förra veckan. Jag spelade olika skivor varje dag, med olika artister och genre varje gång. Det resulterade till hocketdunk på måndagen, mellanstadiepop med darin på tisdagen, punk med ebba grön på onsdagen, svensk nostalgi med magnus uggla på tordagen och sen kunde jag inte hålla mig ifrån de allra bästa, The kooks på fredagen. Vilken avslutning på veckan! 
Det var verkligen riktigt roligt att gå igenom gamla cd-hyllan. Allt från britney spears och backstreetboys till guns n' roses och ac/dc. Jo, precis. Jag är verkligen en allätare. Fast ac/dc. Mja. ingen höjdare om jag ska vara ärlig. Men såklart, det funkar ibland.

Nu ska jag dra mig vidare hem till Ida för en tjejkväll med kladdkaka och snygg-brad i Troja. Puss. 

CRAVINGS

Kategori:


zippers, ge mig.
forever21.

HÄLSOPEDAGOG, SÄG HÄLSOPEDAGOG.

Kategori: ERIKA/KLANG

Igår hade vi en underbar dag i skolan. Vi hade en lektion sedan kom en 4 från sörby som vi skulle visa upp våran teater för. En teater om medeltiden som vi har jobbat på ett tag. Så vi fick sluta vid 1 istället för 3. Riktigt skönt.

På kvällen bar det av till tessan, åt pizza sedan kom det fler. Just det, JAG ÄLSKAR MIN KLASS. ♥

Heida Birgisdóttir - Nikita

Kategori: ERIKA/KLANG

Okej, tänkte ge er lite information bara. Det är så här. Jag funderade lite över om nikitatröjan jag köpte var ett bra eller dåligt köp. Den här alltså.  Iallafall så tänkte jag inte mer på det men nu så kollade jag igenom en tidning och hittade lite skön fakta. Att läsa eller inte läsa, det väljer ni själv.

Nikita är alltså ett streetwearmärke från Island som startades av Heida Birgisdóttir 1999. Heida åkte snowbord och motorcross och var trött på att tjejkläderna alltid var rosa eller babyblåa prydda med hjärtan osv.
Nikita har även gjort en herrkollektionen Atikin (Nikita baklänges) och den mer klädda linjen Nikita Selekzion.
- Jag vill klä kvinnor som älskar mode, men som inte låter det kontrollera deras liv, säger Heida.

Det var bland det bästa jag hört någon sagt. Ganska mysig historia som jag bara ville skriva liksom. Puss.

Girlsgirlsgirls

Kategori: ERIKA/KLANG


satans snygga tjejer. puss.

Onsdag.

Kategori: ERIKA/KLANG

Sitter kvar i skolan nu efter att vi slutat. Mest bara för att sippa ta hem datorn och böckerna. Dessutom kommer jag aldrig igång hemma, jag hittar bara på en massa ursäkter. Men det är lugnt, jag har emma till sällskap och godis. Mmm.
Nu är det plugg plugg, matteprov imorgon. Nu ska jag fortsätta, träning senare ! Kul.  puss .

Tisdag

Kategori: ERIKA/KLANG

Idag har varit en sådan där döjobbig dag. Vi har gjort en budget kalkyl för en familj. Fiifan. Annars så har det också vart en sådan där mysig dag. Mest bara för att några från klassen gick och fikade efter skolan. Jag, Julia, Stina, Victor, Elina, Petter, Emma, Therese och Ida. Döömysigt. Puss på er.

dagens dagens dagens.

Kategori:


Kängor, Vagabond. Jeans, Replay. T-shrit, Cheap Monday. Tjocktröja, H&M. Samt diverse kedjor.

THE CAPTAINS WORD IS LAW

Kategori: ERIKA/KLANG


-LYD.

YANN ARTHUS-BERTRAND

Kategori: ERIKA/KLANG

Man måste ha sett Yanns bilder innan men ens kan försöka förstå och fatta hur vacker våran jord är. Här kommer en titt från ovan .


Bild nummer 5 är tusan den finaste höstbild jag sett.

yannarthusbertrand.org

Mjaauu

Kategori: ERIKA/KLANG


Djuriskt från Topshop.com

081019

Kategori: ERIKA/KLANG


Kate Moss.


Igår var jag på födelsefagskalas hos min fina vän REBB. Ett berg av klass och tillbehör. + 1000 andra vackra flickor. Mysigt som satan hade vi. Nu ska jag möta emma och sanna på stan för mat och shopping. Om nu något finnes. Jag verkar ha väldiga problem med att hitta något i denna stad. En ny skjorta önskas åtminstone, det kan väl inte vara så svårt att hitta. Vi får väl hoppas. Puss på er.

FURUVIKS FF - STRÖMSBRO IF

Kategori: ERIKA/KLANG

Men hörrni, VIII VANNN!
Det känns otroligt skönt nu. pisk pisk pisk.
jag blir alltid mållös när jag ska skriva efter en match. Vet inte liksom hur jag ska formulera mig, hur jag ska få ut den lyckan jag känner. Men ni kan ju försöka förstå och känna er in. Hur skönt är det inte med vinst liksom? Jihoo. Jag slapp ialalfall att sitta kvar på sportis (hallen) som jag lovade att göra ifall vi förlorade. Istället åkte jag med fader till siba och köpte lur. Liten belöning sådär haha.
Just det, resultatet. 4-5. Fortfarande obesegrade. Puss.

MATCH

Kategori: ERIKA/KLANG

Nu har jag just ätit en regäl frukost, för snart vankas det match! Viktigt att man är väl förberedd ni vet. Ätit ordentligt, druckgt, taggat. Jag taggar just nu till tusen. Som grädde på moset så är det furuvik vi ska möta. Rivaler. Ett klassmöte typ, både våran klass och sam-media har furuvkare sig, ack. Det här är på allvar. Jag åker inte hem från hallen föränn jag har fått hurrat för min vinst. Nu ska jag tagga. TAGGA TILL 1000!

Everything that I done, seems so wrong.

Kategori:


Jeans och tee från Cheap Monday och skjorta från Monki. 
Till det körde vi på skinnjacka, halsduk och nikita-väska.

Imorgon tror jag vi kör på stor t-shirt och tjocktröja. Trist med sant, tråkigt men skönt.
Träning snart. Puss.

Dagens låt-åt-åt

Kategori: MUSIC



Här har ni något att lyssna på tills nästa gång jag kikar in och skriver en rad. Satans bra!
KLICK!

Long time, no see.

Kategori:

En dagens dagen till ära.



Koftan är från BikBok, tee från MQ, halsduk från New Yorker och KICK-ASS från vagabond.

081015

Kategori: ERIKA/KLANG



Idag jar jag invigt mina kick-ass på bar mark, gått i skolan, sovit, suttit vid datorn, spelat spel, 
sjungit för full hals, knäppt kort, kollat på greys från förra veckan, desperate från igår, läst
tidningen, läst transition och magasin ÅRE, drömt mig bort till ett fjäll långt dör borta, (alltså
tänk att få vara helt själv, högt högt uppe på en topp någonstans långt borta bara skidorna
och du och alldeles orörd snö, näice), tagit hem filmer och musik, kollat igenom massa
gamla bilder, ätit smulpajs-deg, funderat på att flytta till NY eller nått, tänkt lite på vad som
önskas i födelsedag presenter och julklappar ( det är ju trots allt bara 2 månader och 3 dagar
kvar), kollat på nya lurar och nu ska jag packa mitt pick och pack och glida iväg på träning.
Helt klart det roligaste på hela dagen. Puss och ajö mina kära.

wooop wooop

Kategori: ERIKA/KLANG

oh nej, vad har jag gett mig in på? Ska nämligen glida iväg till nilsson nu och kolla på skräckfilm. Ajdå. Vi hörs, puss.

081013

Kategori: ERIKA/KLANG


Pete Doherty, satans fint.



Måste säga att det är hemskt roligt när man får god respons på sakerna man har inhandlat. Verkligen. Fortfarande nykär i mina kick-ass. Som om jag nyss blivit med barn. Eller blivit med skor kanske. Som att jag har gått med dom i magen jättelänge och äntligen har dom kommit ut. Kick-ass. ♥

Måndag, vilket betyder ny vecka. Suck. Vart tar helgen vägen liksom? Man ställer sig samma fråga varje måndag. jaja. Hoppas ni ialalfall såg på Pretty Woman igår. Det gjorde då jag och idag också för den delen! :) Rysligt bra.
Nu blir det Design Simon & Tomas. Puss.

12/10-08 - 13:53:50

Kategori: SHOPPING

Här kommer dom, the basic-ic-ic stuff. Tråkigt men sant och välbehövande.

1. Halsduk, New Yorker. En rund en, som sitter ihoå. Helbra.
2. Vit t-shirt, MQ
3. Svart t-shirt, CM
4. Oversize t-shirt, Monki.
5. Tjocktröja, H&M herr. 
6. Kängor, Vagabond. Mina kick-ass. De omtalade. Lycklig.
Som jag har letat. Först var jag osäker på om jag verkligen ville ha dom, men när jag väl bestämt mig så fanns inte min storlek i en ändå affär. Men det är ju löst nu. Nu har jag mina babys i hyllan. Mina kick-ass. Så kommer dom heta. Puss.

Dagens låt.

Kategori: MUSIC

Idag lyssnar jag på den här låten. Jason Mraz nya. näice.

Jason Mraz - Make it mine.

we got to hang on now.

Kategori: ERIKA/KLANG


In school.


Ja, men visst är jag hemma. Sitter och kollar på fotbollen samtidigt som jag njuter smått av ananas och mango.

Shopping var det ja. Klart det shoppades. Mest bara basic, vilket var vad jag behövde. Det blev iallafall två tees, en overzied-tee, en halsduk, en munkjacka/tjocktröja och skor. MINA kick-ass dojjor! Nääice. Allt går i svart och vitt. Så typiskt. Tråkigt men sant. Som sagt, det var det som behövdes. Bilder dyker nog upp imorgon. Puss.  

I don't care what people say, you are my baby anyway.

Kategori: ERIKA/KLANG

Gårdagen tillbringades hos nilsson med mat, efterätt, godis och chips. Mat mat mat. Twister, GH och film också. Flyga drake. Dock hann vi inte se klart. ack.

Idag glider jag iväg till uppsala. Räkna med shopping, fashionlovers!
Puss.

I'm singing this song 'cause I'm hot.

Kategori: ERIKA/KLANG


Nääice. Satans näice. Simon Dumot.



Jo, det blev en rätt hyfsad dag ändå. Har mest bara glidit runt känns det som. Men det var bara för vi väntade på matereal. Skönt. Efter skolan fick man rollen som smakråd på holmens jacka tillsammans med Tuva.  Sedan satt vi oss på George för en fika. Jag, pettan, jacke, tuva och victor. Gott. Nu borde jag dock sätta igång med läxor. Suck.

Always in right places.

Kategori: ERIKA/KLANG

Åh, tisdag IGEN. Dock tror jag det här kommer bli den roligaste tisdagen som vi någonsin kommer att ha. Vi ska nämligen sätta ihop en teater. Om medeltiden i oc för sig med kul kommer det bli! Jag sköter rekvesitan, alltså kläder och kulisser så jag har med mig massa roliga utklädningskläder till skolan idag. Riddardräkt, kungamantel, brynja, "krans/hatt"  osv. Massa gamla utklädningskläder. Kul.

Just det. Jag har fixat facebook också. Mest på grund av efterfrågningar men ja. Ni kommer alltså hitta mig där också. Fast jag kommer nog inte vara lika aktiv där som här. Det är ju liksom här jag hör hemma. Men ialalfall, nu finns jag även där. Puss.

Dagens film, för en gångs skull.

Kategori: MUSIC

Ooojdå, jag bara sprutar in inlägg nu, ni får hänga med. Missa inte något bara.
Iallalfall så såg Stockholm Boogie för ett tag sen och den är värd! Se den om ni inte sett den. Men det bästa med filmen är ta mig tusan Erik Johansson. Ni vet han som spelade Evas storebrorsa Tobbe, i Eva & Adam filmerna.  Satans så snygg.
 
Värd!

Oh yes, it feels like love love love.

Kategori: ERIKA/KLANG

Sample PhotoSample Photo

Hittade en helmysig sida där man kan göra sina bilder gamla och dammiga. Festligt!

GGIK - STRÖMSBRO IF

Kategori: ERIKA/KLANG

YYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!
Ja ni fattar vad jag menar! VIIII VANN. De åkte på pisk ytterligare en gång.
Så jädra skönt. Jag sa ju att de skulle förlora. underbart. Det kommer allt bli
en grymt skön skolvecka. Vackra blickar i korridoren. MMmmm... 
Just ja, 2-3 blev det. Pusss.

You are worth more than gold, baby.

Kategori: ERIKA/KLANG

Jag, elina och emma var på tuva och johannas klassfest igår också. Och trevligt hade vi, det kan jag lova!


Klänningen är från GT och strumpbyxor och "jacka" från H&M.

Nu tänkte jag sticka iväg och ge GGIK pisk och en ytterligare förlust i protokollet. Taggad till 1000!

Let the party begin, yeye

Kategori: ERIKA/KLANG

Bilder från i fredags:


Twister må vara världens roligaste spel, right? 


När jag, tuva och elina skulle lämna stina vid bussen hade de andra tydligen ruskigt kul. haha 


Listen to your body tonight

Kategori: ERIKA/KLANG


vackert, okänt ursprung
upd: ajdå. redan brukad bild.




Ikväll! Ikväll är det tjejmys hos Elina. Vi kör fortfarande på det. Det är till och med 4:e veckan nu. En hel månad. Chirre. Men ha det så bra ikväll! puss.

Spring 2009: Givenchy

Kategori: ERIKA/KLANG

Givenchy Spring 2009 Ready-to-WearGivenchy Spring 2009 Ready-to-WearGivenchy Spring 2009 Ready-to-WearGivenchy Spring 2009 Ready-to-Wear

Vackert, style.com

Because I Got High

Kategori: ERIKA/KLANG



Torsdag. Körde på denna idag. Fast med chinos. Volleyboll på idrotten. Kladdkaka på Wayne´s till mellis. Snack på bussen med gamla oldies från klassen. Träning snart. Imorgon är det fredag! 

Du ska va president, du ska va miljonär

Kategori: MUSIC



Ni är faktiskt kassa på att lämna lite spår och kasta lite skit på mig. Kommentarer är inte så jobbigt att skriva. ack ack. Men ni läser ju iallafall, det är ju bra. Fast det skulle ju vara kul med lite mer comments.

Imperiet går i öronen på mig nu. Dagens låt. Nostalgi.