erikaklang

ONSDAGSFIRANDE

Kategori: ERIKA/KLANG

I onsdags tänkte jag och tjejerna att vi skulle fira tentan vi gjorde i måndags. Hade pluggat så himla mycket och när vi gjorde den kändes allt skitbra! Man fick sitta i 3h och vi blev klara efter ca 30 min. Efter skolan cyklade vi in till stan, besökte systemet och åt middag. Sedan gled vi hem till mig, gjorde oss i ordning, drack vin och snackade lite. När klockan slog halv 9 valsade vi vidare till Kårhuset.


Drack den här häftiga, goda och härliga brainshoten. Halloween till ära. En blandning av allt möjligt men som blev riktigt bra! Älskar priserna inne på kåren asså. Öl och cider för en ynka 20-lapp. Shot för endast 30:- och en drink för typ 45:-. Perfekt för en fattig student.Tog både fula (har sjuuukt mycket fulare än den här på lager) och lite finare i baren med Thea. Riktigt roligt.


När det börjar bli stängning på kårens lilla pub-kväll gick vi vidare till Lilla Torg och ölade på en uteservering med några faddrar. Tog en härlig selfie medan fadder-Linnea var på toa. Alltid kul att titta på dagen efter. Eftersom vi hade skola på torsdagen och grupparbete så blev det en hyfsat tidig kväll. Men kul hade vi!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: