erikaklang

SLASH//SAUL HUDSON

Kategori: MUSIC



Ni måste bara läsa Slash's självbiografi! Dyngbra.
Jag älskar hans personlighet ända in i botten trots allt han har hållt på med. Hans intelligens lyser igenom ändå. Och Axl Rose. Vilken skithög. Jag gillar inte han efter att jag läst den här. haha. Skulle ändå vilja läsa hans åsikter om det hela, bandet, splittringen, det idiotiska bandnamn-avtalet. Fan.



Har 70 lappar på sidorna med bra saker som han skriver. Typ.


Sex, droger & Rock n' Roll. Yes.


Han berättar för fösta gången någonsin historien om hur bandet bildades, hur de skrev musik som skulle definera en hel era, hur de överlevde galna världsvida turnéer, hur de överlevde sig själva och hur allt sedan föll isär.
Framgångar, drogmissbruk, interna bråk och vilda turnéer. Galet bra.


Här gör de en spelning på Troubadour runt -86.
"Get yourself togehter, drink till you drop, forget about tomorrow and have another shot!" En av alla slogans de försökte hitta på.


Här spelar Slash med Lenny Kravitz.


Fräsch, drogad och härlig. Han brukade ha ett halsband runt halsen laddat med kokain ifall det skulle bli kris någongång. Vilket det ofta blev.


Slash och Axl på scen, juli 1988.
När de gjorde mixen till Rocket Queen tyckte Axl att det fattades något i bryggan, något nytt element som lyfte intensiteten. Han föreslog att Adrianna Smith, som var med i studion den dagen, skulle knulla honom i liverummet så att de kunde spela in hennes röst och lägga den på breaket. De hade druckit rätt mycket Jack under dagen så det lät som den naturligaste sak i världen att göra. Slash var helt för det eftersom han visste vad hon var kapabel till röstmässigt - hon hade ju hållit honom vaken tre nätter i sträck.


Slash var gipsad ett tag, dock hindrade inte det han från att brottas och förstöra hotellrummen till grunden. Iallafall, han skriver såhär: "Vi hade fest hemma hos Duff's kompis Donner och det var som vanligt fullt ös. Någon gång under kvällen hade jag träffat en tjej och medans hon red mig började skivspelaren hacka, det förstörde hela stämningen så jag drämde handen i golvet för att få den att sluta - men lite för hårt uppenbarligen." En helt vanlig festkväll.


Den första Februari 1992 hade de deras sista spelning med Soundgarden, i Compton Terrace, Arizona, och
 de bestämde sig för att spela dem ett spratt. Slash, Matt och Duff tog av sig kläderna och sprang ut på scen med ett gäng Barbaras. Soundgarden blev dödligt generade. Dessutom var Slash redligt full och ramlade omkull, kom loss från sin docka och var fullkomligt naken. Tänk det ni.. Haha.
 

Här är Slash och hans kids tillsammans med Perla. London är den äldste och Cash är minst. De visste inte vad de skulle ge deras andre son för namn, tills de kom ihåg vad deras gode vän filmmogulen Robert Evans sagt vad de borde kalla deras försfödde son. "Ge honom det coolaste namn en man någonsin kan få", sa han. "Kalla honom Cash". Men då var det för sent, de hade redan döpt honom till London. "Okej", sa han. "Men får ni en andra chans, gör det rätta!" Och så blev det. Efter att de funderat en mycket kort tid.


REED!

Kommentarer

  • Peter säger:

    Jag kan rekommendera Anthony Keidis biografi "Scar Tissue".

    2010-07-17 | 22:25:07

Kommentera inlägget här: