erikaklang

HALLOWEEN

Kategori: ERIKA/KLANG

Hade asså sjukt kul i lördags! Länge sen det var så kul faktiskt!
 
Började dagen med att gå på en MEGA loppis i Malmömässan. Hittade inget men både Frida och Annie gjord några fina fynd.
Efter det var det bara hem och vända innan jag tog bussen med Thea hem till Frida för att göra oss i ordning för kvällen. Hjälpte varandra att fixa allt och satan så fina vi blev!
Jag och Thea. Var väl typ demoner eller typ demon och vampyr. Många var det i alla fall som skrek till är de såg mina röda ögon bakom de långa ögonfransara. Körde på min röda kostym till det.

BUUUU

Annie som en vacker grekisk gudinna och Frida som Amy Winehouse. Synd att det inte framkommer så bra här men hon var sjukt lik!

Från Frida tog vi en taxi till Rönnen och Jocke för lite förfest med några 2or. Här är ju Annie sen är det Linn-Kristine som har skurit halsen av Sara (som inte kom med på bild) och sen är det Andreas, en cowboy till två som blivit skuten i pannan.

Michelle och Fredde som Geisha och samuraj. Tvåor. Så sött par.

Jocke är också tvåa och som ni ser har han fått en puck i skallen. Så går det när man spelar i Leksand.

Skidåkar-Jonte och Thea.
 

Wide och hans creepy tvilling Timo.
 
Ja ni ser ju. Visste knappt vilken som var ens klasskamrat och inte. Man fick försöka titta på mössorna som var i lite olika nyanser av röd.

Henke och Andreas som inte heller är med på bild var dudsen i Pulp Fiction.

Tor och jag.

Efter ett tag åkte vi vidare till kårhuset där det var riktig halloweenstämning. Alla var utklädda och det var riktigt mycket folk. Hur kul som helst. Dansade mest hela tiden och helt plötsligt var ja här uppe.

Stöd på dj-bordet och tittade ner på klassen. Som att vara nyfylld 18-årning på Goya och dansa på räcket eller att stå i fönstret i rosa-rummet. Tider.
Stod ju inte där uppe hela tiden såklart utan stod ju här och körde också. Bara att lära sig nu så får jag spela på riktigt sen. Yey.
 
Det var i alla fall en sjukt kul kväll, och en mindre rolig söndag. Men det var det värt!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: