erikaklang

REN/BLÖJA

Kategori: ERIKA/KLANG


arja


Har jobbat stenhårt hela veckan med UF-färetaget för att hinna klart med allt till mässan i Söderhamn som var igår. Emma kammade hem tredje pris som Bästa Säljare och vi kom två i Bästa UF-företag. Fasen tvåa av typ 200 företag är ganska bra ändå. Så nu får vi åka till Stockholm och tävla i SM.

Firade detta med en spontanutgång igår med ida och sandra. Kvällen började med att bli bjuden på champange och sen fortsatte det med shotbricka efter shotbricka, drink efter drink. SKönt att inte behöva lägga ut en enda krona. Sen mår man ju som man förstjänar idag.

Har stått på köpis mellan 13-15 och gjort en marknadsundersökning åt Brynäs IF idag. Lunchade sen på Sibylla med Ida, Stina och Hanna i en timme.

Nu ligger jag död i soffan och kikar på fotboll. Stryktipslördag idag ju. Funderar på att lägga mig i badet med skön musik och lite tända ljus men fan det känns som en för jobbig process att utföra. Ligger bra i soffan. Borde egentligen skriva ett hyllningstal med det är ju en fördel att veta vem man ska skriva till.. Fan. Långt inlägg.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: