erikaklang

KOÖGA ;O

Kategori: ERIKA/KLANG

vi hade lästid på morgonen , och , åh jag älskar min bok , den är så bra :) sen hade vi so & då fick vi byta platser & fyfan det var förjävliga helt enkelt om man ska uttrycka sig så . men aja sen fick vi kolla på någon film om afrika , också jättedålig :p  sen fick vi intereda på provet heller :o ,  virr ingeborg asså . eller kanske "va" ingeborg . sen hade vi engelska och då fick vi fortsätta på det gamla nationellaprovet , med den gär delen var ju skit svår . då var den första en barnlek !  sen hade vi no , då gick i igenom ögats delar en gång till & örats . lunch ,  efter det hade vi matte & det var ju bara att räkna på helt enkelt . sedan hade vi no igen i halvklass  & då fick vi dissikera (uräkta hur stavas det egentligen, haha ) koögon :D     först vard et skit äckligt & det lunktade dom fan , sen när man börja våga pilla lite på dom så var det ju kul :'D vi fick ltea efter alla delar & vända ut & in på det :p   skit kul verkligen

image5

(inte vi på bilden , har inte hunnit lagt in de än )
men så såg ögat ut iallafall . och sen när man skar i det åkte det ut svart saft ur det :o
haha , sen hade vi svenska iallafall & då diskuterade vi en bok bara .. möss & människor av john steinbeck om nån vet nått om den ;) 
   sorglig på sluetet .

träning som vanligt lite senare :)

haha , jag måste bara säga att det var bara två killar av 10 i klassen som vågade ta i ögat & vända på det och så . bara alex & oskar .
men det var kanske 9 av 16 tjejer som vågade ;')

/erika

Kommentarer


Kommentera inlägget här: